Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ağda bölgesiyle, vajina içinin yapısı çok farklı.Bikini bölgesi ve koltuk altını emla orta şiddette uğuşturuyor.Ancak vajina içini öyle değil.Jell olarakta Sxiva, gleitgelen yada doktorların ultroson jeli var eczenelerde satılıyor kilosu 2 tl onu kullanmanı öneririnm. Asla bebe yağı, zeytin yağı, vazelin vesaire kullanma.Ağlarca vajina içinde kalıntıları kalıyor ve yumurtalıklara giden minik yolları tıkıyor buda ilerki zamanlarda çocuk olmasında sorun yaratıyor.

Ağır bir vajinismus olsaydın ilk ilişkiyede giremezdin.Kendine bence zaman tanı.Senin için jel ve hafif bir uyuşturucu sprey yeterli diye düşünüyorum.Sen zaten zoru atlatmışın.

Senin adına çok sevindim canım. İnşallah evlad sahibi de olursunuz. Ben de sprey ve daha önce arkdaşların bahsettiği parmak egzersizlerini denemek istiyorum bakalım. Haydar Dümen reçetesi nasıl bir şey acaba?

Önce reçete:

1. Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
  2. Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
  3. Emla Tegaderm (lokal anestezik)
  4. Xylocaine sprey (lokal anestezik)
  5. Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
  6. Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
  7. Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:
  1. 3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
  2. 15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
  3. Kalkın
  4. Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
  5. Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
  6. Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
  7. Bacaklarınızı kapatın
  8. Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
  9. Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
  10. Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
  11. 2-3 dakika ovalayarak bekleyin
  12. 3-4 dakika bekleyin
  13. Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak

Biz bunu denedik ama ben bu kadar ilac almadim bi sprey aldim birde kaygan olsun diye bebeyagi o kadar denedim oldu

1.Egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsun ?
2.eşinle denerken üstte Olmayı ve pns e bakmamayı hiç denedin mi ?
Kendim parmakla yaptigim zaman aynanin karsisina geciyorum bacaklarimi acip öyle yapiyorum. Esli denediyim zaman alta oluyorum öbür türlü 1 /2 kere denedim rahat edemedim.

Kendim parmakla yaptigim zaman aynanin karsisina geciyorum bacaklarimi acip öyle yapiyorum. Esli denediyim zaman alta oluyorum öbür türlü 1 /2 kere denedim rahat edemedim.
Belinin altına yastık koyarsan eşli denemede de Egzerslzdecde daha iyi olur

merhaba uzun zamndır yazmıyordum atlattıgımdan degil ugrasmadıgımdan ikimizde biribirmizden kaçıyoruz eşim denemye çalışmıyor bi keresinde aşırı rahattım yapım dedim eşimden olmadı. bi kersinde ben rahat değildim denedik bende acı degil yanma acışma hissi

Evet doğru söylüyorsun emla vajina içinde belki daha etkili olur denemek lazım eğer içine sürebilirsem tabi doğru düzgün :) Aynen zaten kayganlaştırıcılar dışında bir şey kullanmayı hiç düşünmedim. Sonuçları ne olur bilemeyiz sonuçta bunun içim özel olarak üretilmiş ürünler var. Sxtiva iş görüyor şimdilik. İhtiyacım olur ise tekrar senin söylediklerini de denerim. Teşekkür ettim :)

Zaten bu uyuşturucu tarzı şeyleri sürün dendiği zaman çoğu kişinin aklından geçen ben oraya nasıl onu süreyim , dokunamıyorumki oluyor.EEee doğru tabi dokunamıyan bir insan uyuşturucuyu kremi yada spreyi nasıl sürsün.

Emla krem katı olduğu için mecbur parmak felan sokmak gerekiyor, ee sprey sürseniz bu seferde spreyin ağzında ince bir çubuk var bunu sokmanız gerekiyor.Bunlarıda sokamadığınız için çoğu kişi hiç başlangıç yapamıyor.

Bütün bunlar içinde bir yol var, kremi yada spreyi her ne kullanıcaksanız onu çay kaşığına koyun ve vajinaya akıtın.Evet yanlış duymadınız bildiğiniz çay kaşığına o uyuşturucuyu koyun ve vajina içine hiç temas etmeden o çay kaşığı sayesinde uyuşturucuyu delikten içeri akıtın.Krem olan uyuşturucular zaten belli bir süre sonra çay kaşığında eriyor.Olduki erimedi hafif fön tutun ve eritin.Bu sayede vajinaya hiç temas etmeden içini rahatlıkla uyuşturabileceksiniz ve egzersizleriniz çok daha kolay başlıcak.

Tabi gönlüm vajinaya dokunmnızdan ve tanımanızdan yana, ama hiç dokunamayan biri vajinayı illaki uyuşturmak istiyorsa bu akıtma yolunu kullanabilir.

Canim
Canim alıştığın icin olabilir ilişkiye tedirginlikle basliyorsundur acaba olacak mı die kafanda sorular geciyordur inan hic farkı yok kremsiz daha rahat sadece kayganlastirici kullanman yeterli ilk girişte acı değil yanma hissedebilirsin sadece sonrası zaten kolay o yanma hisside yaptıkça geçiyor zaten yavaş yavaş alışma lazım krem kullandığın zaman zevkde alamazsın zaten kendini rahat bırak uygun pozisyonda biraz dene sonrası kendiliğinden gelir zaten ... ben sadece ilk gece kullanmıştım kremi sonra acisada kullanmadım çünkü alisiyorsun allah korusun yumurtaliklarina zarar verebilirsin

Arkadaslar bisey soracam bem doktora gididyorum psikologa esli denemeye gectik doktor srnin ustte olman lazim ilk denemede bu sana daha cok guven verir dedi sizce ilk denemeyi hangi pozisyonda nasil yapmaliyim lutfen yardimci olun bu konuda bana
Dr doğru söylemiş canım üstte hakimiyet sende oluyor zorlandigin yerde durup tekrar devam edebilirsin altta olunca ilk zmanlar ister istemez kendini kasabilirsin alısana kadar üstte yapmaya çalış inan daha rahat olursun

Kızlar bugun 2defa denedik yarısı giriyor ve acı hisetmedim ama kanama oluyor normalmidir bu?
Ve önden denediğimizde kendimi çok kasıyorum bugun işkinde ben yüzüstündeyken oldu ikincisi ise ben üstündeyken ama dediğim gibi kanamam oluyor
Emla ve anestol aldım umarım daha da gevşerim

kanama olayı normal. benim ilk birlesmede 2 -3 gün ara ara damla kan gelmişti. hafif pembelik olup geçti sonra. onda vi sıkıntı yok zaten sen bi miktar ilerlemissin biraz daha rahatla ve devam et.
bir de sen yatagin kenarında sirt ustu uzan, eşin ayakta sen bacaklarini eşinin omzuna at. oyle bi pozisyonu deneyin rahat oluyo

Cevabınız için çok teşekkür ederim onuda denedik ama önden olunca dayanılmaz bir ağrı oluyor ama bugunki denemelerde ağrı olmadı sadece kanama oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…