- 23 Aralık 2016
- 1.166
- 1.025
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.361
Sxtiva diye bir marka canım birisi vajina içine sıkılıyor ama bence işe yaramıyor şimdilik... uyarıcı bir şey galiba...diğeri de yine sxtiva kayganlaştırıcı jel gerçi ıslaklık konusunda sıkıntım yok fazla ama yine de sürüyoruz. Tamam canım dediklerini deneyeceğim uyuşturucu kremlerden emla yı ağda için kullanmıştım işe yaramamıştı pek ama diğerlerini deneyeceğim uyuşturucu özellik olması daha mantıklı geldi.
Ağır bir vajinismus olsaydın ilk ilişkiyede giremezdin.Kendine bence zaman tanı.Senin için jel ve hafif bir uyuşturucu sprey yeterli diye düşünüyorum.Sen zaten zoru atlatmışın.Merhabalar pazar günü evlendim ama acayip kasılıyorum ve eşimi itiyorum üstümden
Pazartesi günü içeri girdi hatta kanamamda oldu bikaç damla ama ağrım çok oldu şimdide çok korkuyorum ağrım devam edecek diye
Kızlar Allah rızası için ne yapabilirim
Kayganlaştırıcı jel aldım
Anestol alacağım yarın
Kas gevşetici almalımıyım?
Bide uyuşturucu spreyden bahsedilmiş ne alayım kızşar yardımmm
Senin adına çok sevindim canım. İnşallah evlad sahibi de olursunuz. Ben de sprey ve daha önce arkdaşların bahsettiği parmak egzersizlerini denemek istiyorum bakalım. Haydar Dümen reçetesi nasıl bir şey acaba?
oluyo evetcanım senin girişin oluyor mu p...s girişi basını alabiliyor musun
Kendim parmakla yaptigim zaman aynanin karsisina geciyorum bacaklarimi acip öyle yapiyorum. Esli denediyim zaman alta oluyorum öbür türlü 1 /2 kere denedim rahat edemedim.1.Egzersizi hangi pozisyonda yapıyorsun ?
2.eşinle denerken üstte Olmayı ve pns e bakmamayı hiç denedin mi ?
Belinin altına yastık koyarsan eşli denemede de Egzerslzdecde daha iyi olurKendim parmakla yaptigim zaman aynanin karsisina geciyorum bacaklarimi acip öyle yapiyorum. Esli denediyim zaman alta oluyorum öbür türlü 1 /2 kere denedim rahat edemedim.
suan ne durumdasin egzersiz fln yapiyor musun?sadece aşırı acışma hissi var mide yanması gibi bişey daha ileriye dayanamıyorum eşimde 2 dakıka da pes ediyo kalkıp gidiyo
EGZERSİZLE Bİ ALAKAM YOK ALABİLİYORUM YANMA VAR DEVAMINI GETİREMİYORUMsuan ne durumdasin egzersiz fln yapiyor musun?
Evet doğru söylüyorsun emla vajina içinde belki daha etkili olur denemek lazım eğer içine sürebilirsem tabi doğru düzgün :) Aynen zaten kayganlaştırıcılar dışında bir şey kullanmayı hiç düşünmedim. Sonuçları ne olur bilemeyiz sonuçta bunun içim özel olarak üretilmiş ürünler var. Sxtiva iş görüyor şimdilik. İhtiyacım olur ise tekrar senin söylediklerini de denerim. Teşekkür ettim :)Ağda bölgesiyle, vajina içinin yapısı çok farklı.Bikini bölgesi ve koltuk altını emla orta şiddette uğuşturuyor.Ancak vajina içini öyle değil.Jell olarakta Sxiva, gleitgelen yada doktorların ultroson jeli var eczenelerde satılıyor kilosu 2 tl onu kullanmanı öneririnm. Asla bebe yağı, zeytin yağı, vazelin vesaire kullanma.Ağlarca vajina içinde kalıntıları kalıyor ve yumurtalıklara giden minik yolları tıkıyor buda ilerki zamanlarda çocuk olmasında sorun yaratıyor.
Canim alıştığın icin olabilir ilişkiye tedirginlikle basliyorsundur acaba olacak mı die kafanda sorular geciyordur inan hic farkı yok kremsiz daha rahat sadece kayganlastirici kullanman yeterli ilk girişte acı değil yanma hissedebilirsin sadece sonrası zaten kolay o yanma hisside yaptıkça geçiyor zaten yavaş yavaş alışma lazım krem kullandığın zaman zevkde alamazsın zaten kendini rahat bırak uygun pozisyonda biraz dene sonrası kendiliğinden gelir zaten ... ben sadece ilk gece kullanmıştım kremi sonra acisada kullanmadım çünkü alisiyorsun allah korusun yumurtaliklarina zarar verebilirsinMerhaba kızlar uzun zaman oldu buraya yazmayalı vajiyi Allaha şükür yendim ama gel gelelim anestolsüz hiç yapamıyorum bugün tekrar anestolsüz yapıyım dedim oldu ama acayip bir acı oluyo bu neden oluyo bilgisi olan var mı anestolde hemen mantar yapıyo beni çocuk istiyorum onuda önlüyo yani anlıycağınız yensemde yine psikolojim bu konulardan bozuldu
Dr doğru söylemiş canım üstte hakimiyet sende oluyor zorlandigin yerde durup tekrar devam edebilirsin altta olunca ilk zmanlar ister istemez kendini kasabilirsin alısana kadar üstte yapmaya çalış inan daha rahat olursunArkadaslar bisey soracam bem doktora gididyorum psikologa esli denemeye gectik doktor srnin ustte olman lazim ilk denemede bu sana daha cok guven verir dedi sizce ilk denemeyi hangi pozisyonda nasil yapmaliyim lutfen yardimci olun bu konuda bana
kanama olayı normal. benim ilk birlesmede 2 -3 gün ara ara damla kan gelmişti. hafif pembelik olup geçti sonra. onda vi sıkıntı yok zaten sen bi miktar ilerlemissin biraz daha rahatla ve devam et.Kızlar bugun 2defa denedik yarısı giriyor ve acı hisetmedim ama kanama oluyor normalmidir bu?
Ve önden denediğimizde kendimi çok kasıyorum bugun işkinde ben yüzüstündeyken oldu ikincisi ise ben üstündeyken ama dediğim gibi kanamam oluyor
Emla ve anestol aldım umarım daha da gevşerim
kanama olayı normal. benim ilk birlesmede 2 -3 gün ara ara damla kan gelmişti. hafif pembelik olup geçti sonra. onda vi sıkıntı yok zaten sen bi miktar ilerlemissin biraz daha rahatla ve devam et.
bir de sen yatagin kenarında sirt ustu uzan, eşin ayakta sen bacaklarini eşinin omzuna at. oyle bi pozisyonu deneyin rahat oluyo
Şükürler olsunki 2 sene sonra bende kurtuldum bu illetten.bumuymus dedim ama oralara gelene kadar ne cektim.olsun herserde vardır bi hayir dedim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?