- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.381
Nasil yaptiniz pekiŞükürler olsunki 2 sene sonra bende kurtuldum bu illetten.bumuymus dedim ama oralara gelene kadar ne cektim.olsun herserde vardır bi hayir dedim hep.
Popunun altına yastık koyabilirsin yukarı kaldırırsan popounu daha rahat girer başta masaj yap kremle vajinana ki esnesin canım .bende senin gibiydim korkunç gelirdi parmak egzersizi 3 doktor değiştirdim son doktorum mükemmeldi sayesinde yendim 1yıl 3 ay sonra yendim ama çok zorluklar çektim çok üzüldüm şimdi artık çok kolay geliyo acı olmuyor çünkü insan alışıyormuş gerçektenMerhaba kizlar yaklasik bir aydir okuyorum yazilarinizi Bende vajinusmus problemi yasiyorum . Doktora gittim bana once anatomik bilgiler verdi ve parmak egzersizleri yapmami soyledi..korkunc geldi bu ilk basta..sonra yazilarinizi okudukca cesaretlendim ve egzersizlere basladim.
Simdi parmagim yarisina kadar girdikten sonra asiri bir basinc hissediyorum sanki parmagimi geri itiyor gibi..dersin nefes aliyorum tekrar ediyorum sanki orda bir duvara carpiyor ilerliyemiyorim ..
Bu konuda tecrubesi olanlar yardim il olursa Cok sevinirim
Merhaba kizlar yaklasik bir aydir okuyorum yazilarinizi Bende vajinusmus problemi yasiyorum . Doktora gittim bana once anatomik bilgiler verdi ve parmak egzersizleri yapmami soyledi..korkunc geldi bu ilk basta..sonra yazilarinizi okudukca cesaretlendim ve egzersizlere basladim.
Simdi parmagim yarisina kadar girdikten sonra asiri bir basinc hissediyorum sanki parmagimi geri itiyor gibi..dersin nefes aliyorum tekrar ediyorum sanki orda bir duvara carpiyor ilerliyemiyorim ..
Merhaba kizlar yaklasik bir aydir okuyorum yazilarinizi Bende vajinusmus problemi yasiyorum . Doktora gittim bana once anatomik bilgiler verdi ve parmak egzersizleri yapmami soyledi..korkunc geldi bu ilk basta..sonra yazilarinizi okudukca cesaretlendim ve egzersizlere basladim.
Cok tesekkur ederim hepinize cevaplariniz icin ..
Simdi evet kasiliyorim bunu farkediyorum sonra kendimi telkinliyorum nefes alip veriyorum bir kez daha deniyorum parmagimin yarisi dan biraz daha ileriye girmeye calisiyorum bu sefer kizlikzari aklima geliyor geri basa donuyorum .elime gelen bir sey acaba ne ?felan derken birakiyorum egzerizi
Yani simdi Ben o zari gectim mi? Cunku kanamam olmadi
Kızlık zarı eline gelmez bende hissediyordum onu et gibi birşey geliyordu ama kastığımız için oluyor şimdi hiç birinde eser yok bende alışman lazım sadece azıcık sabır hergün parmak egzersi yaparsan bunu yeneceğini de anlarsın canım mutlaka yenersinCok tesekkur ederim hepinize cevaplariniz icin ..
Simdi evet kasiliyorim bunu farkediyorum sonra kendimi telkinliyorum nefes alip veriyorum bir kez daha deniyorum parmagimin yarisi dan biraz daha ileriye girmeye calisiyorum bu sefer kizlikzari aklima geliyor geri basa donuyorum .elime gelen bir sey acaba ne ?felan derken birakiyorum egzerizi
İyi akşamlar ben de burada okuduklarim sayesinde dün yendim . ama bi sorun var girişte sert bi şişkinlik var. Vajina içinde. Nedir acaba??Zamanında aynı düşünceleri yaşadım ne bu parmak iğrenç elalem evli mutlu ben burda ne yapıyorum parmak sokmak kelimesi ile o kadar itici geliyordu ki sonra birgün tak etti kafama 5 yıllık süreyi şükürler olsun Rabbim in de izniyle kurtuldum. Bira önce arkadaşa yazdıklarımı istersen sende bi uygula. Zaten burda olsun doktordada olsun hep aynı yöntemler. O iğrenç dediğimiz şeyi kafamızdan atmamız gerekli. Yoksa sonra sonra diye diye erteleriz
Yuvarlak bi şekilde putürlu bi halde
Zara bisey olmasindanmi korkuyosun yoksa aci olcak diyemi ben yeni yendim doktor yardimiyla elimden geldigince yardimci olmaya calisayimCok tesekkur ederim hepinize cevaplariniz icin ..
MerhabaZara bisey olmasindanmi korkuyosun yoksa aci olcak diyemi ben yeni yendim doktor yardimiyla elimden geldigince yardimci olmaya calisayim
Parmak egzersizi banada igrenc geliyodu halada öyle.aparat yaptirdi bana doktorum ve uyusturucu sprey verdi o sekilde yendimMerhaba
Korku mu stresmi tam anlayamiyorim kasiliyorum onu dusununce cevaplarinizi dikkat le okudum ..simdi rahatlamaya calisip déniyorum
Sanki parmagim icinde kalacak gibi oluyor élimé sert birsey geliyor dusunce kastigim icin sanirim oluyor orda aslinda kocaman bir bosluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?