Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kizlar yaklasik bir aydir okuyorum yazilarinizi Bende vajinusmus problemi yasiyorum . Doktora gittim bana once anatomik bilgiler verdi ve parmak egzersizleri yapmami soyledi..korkunc geldi bu ilk basta..sonra yazilarinizi okudukca cesaretlendim ve egzersizlere basladim.
Simdi parmagim yarisina kadar girdikten sonra asiri bir basinc hissediyorum sanki parmagimi geri itiyor gibi..dersin nefes aliyorum tekrar ediyorum sanki orda bir duvara carpiyor ilerliyemiyorim ..
Bu konuda tecrubesi olanlar yardim il olursa Cok sevinirim

Popunun altına yastık koyabilirsin yukarı kaldırırsan popounu daha rahat girer başta masaj yap kremle vajinana ki esnesin canım .bende senin gibiydim korkunç gelirdi parmak egzersizi 3 doktor değiştirdim son doktorum mükemmeldi sayesinde yendim 1yıl 3 ay sonra yendim ama çok zorluklar çektim çok üzüldüm şimdi artık çok kolay geliyo acı olmuyor çünkü insan alışıyormuş gerçekten

ayyy aynı durumdan muzdaribim
ben de suan bi psikiyatristle egzersizlere başladım isaret parmağımın yarısına kadar rahat giriyor ama sanki sonrasına gidemiyorum ya

Parmağını vajinaya soktuktan sonra ittirme bekle.Hafif bir nefes al ve kendini rahat bırak.Kastığını popo deliğinden anlayabilirsin.Popo deliğin büzüşmesin buna dikkat et.Parmağı iterken dik olarak değil popona eğimli olarak ittir.Direk deliğin karşısına doğru ittirme hafif eğik olacak.

Ben doktor yardimiyla yendim keske bastan gitseymism eger durumunuz varsa hic beklemeyin kizlar.simdi sanki o hastaligi hic yasamamis gibiyim cok sükür.

Cok tesekkur ederim hepinize cevaplariniz icin ..
Simdi evet kasiliyorim bunu farkediyorum sonra kendimi telkinliyorum nefes alip veriyorum bir kez daha deniyorum parmagimin yarisi dan biraz daha ileriye girmeye calisiyorum bu sefer kizlikzari aklima geliyor geri basa donuyorum .elime gelen bir sey acaba ne ?felan derken birakiyorum egzerizi

Kızlık zarı senin parmağını soktuğun deliğin çevresindeki etler.Sen parmağını deliğe soktuğun zaman kızlık zarını zaten geçmiş oluyorsun.O deliğin içinde bişey yok boş.Eline gelen şeyde vajinanın içindeki minik kaslar.Yani demem ki parmağını soktuğun yerin ilersinde felan kızlık zarı yok.Serçe parmağının ilk boğumuna kadarki olan uzunluktaki yerde kızlık zarı.

Bu arada Ben de doktora gidiyorum ama bu egzersizi basarmadan gitmek istemiyorum diger gorusmeye simdi bu yapilabilir bir sey demekki yapmak lazim Kitap lar aldim okuyorum ilk gun geldim bende bakamadim ama suanda parmak egzersizi okadar urkutucu gelmiyor

Yani simdi Ben o zari gectim mi? Cunku kanamam olmadi

Tabiki geçtin.Kanama olmaz öyle hemen kanıycak bişey değil o.Zar falan değil kulak memenin kıvamında bişey.Aynayla dahi görebilirsin..Senin o soktuğun parmağın 5 katıyla egzersiz yapıyordum.

Kızlık zarı eline gelmez bende hissediyordum onu et gibi birşey geliyordu ama kastığımız için oluyor şimdi hiç birinde eser yok bende alışman lazım sadece azıcık sabır hergün parmak egzersi yaparsan bunu yeneceğini de anlarsın canım mutlaka yenersin

kizlar ben de sizim dediginiz gibi o ilk bogumu gecene kadar kizlik zari kabusuyla bogusuyodum. benimki yersiz bi korku bi de. ilk birlesmeyi yasadil çünkü iki gum hafif hafif kanamam oldu. kizlik zari da yok yani vajinanin icindeki kaslı yapı beni sinir ediyo ama ona da alisiyorum yavas yavas. surekli elim bi dokuya çarpıyo falan. simdi parmagın ikinci bogumu gectim napmam lazim :))

İyi akşamlar ben de burada okuduklarim sayesinde dün yendim . ama bi sorun var girişte sert bi şişkinlik var. Vajina içinde. Nedir acaba??

Zara bisey olmasindanmi korkuyosun yoksa aci olcak diyemi ben yeni yendim doktor yardimiyla elimden geldigince yardimci olmaya calisayim

Zara bisey olmasindanmi korkuyosun yoksa aci olcak diyemi ben yeni yendim doktor yardimiyla elimden geldigince yardimci olmaya calisayim
Merhaba
Korku mu stresmi tam anlayamiyorim kasiliyorum onu dusununce cevaplarinizi dikkat le okudum ..simdi rahatlamaya calisip déniyorum
Sanki parmagim icinde kalacak gibi oluyor élimé sert birsey geliyor dusunce kastigim icin sanirim oluyor orda aslinda kocaman bir bosluk var

Parmak egzersizi banada igrenc geliyodu halada öyle.aparat yaptirdi bana doktorum ve uyusturucu sprey verdi o sekilde yendim

Evet girişin üst tarafında. Ama ilişki sırasında canımi yakiyor. Gel gitlerde falan oraya dokundukca canım açıyor. ilk girişte oraya çarpıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…