- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.401
Parmak egzersizi yapabiliyosan eğer önce parmağıyla yerini yonunu kontrol et ilişki sırasında ve beyin o an o yonu anlıyor kolay oluyor merak etme giriş sırasında hemen kendin bul ve devam edinKizlar.merhaba ben yenemeyecem galiba bu hastaligi bacaklatimi rahat birakamiyorum ve acamiyorum tam bide p...s girisinde sikinti oluyor yerini bulamiyorum kucucuk bi yer yerini bulmakta zorlaniyorum iliski esnasinda
Tebrik ederim canım bundan sonra ara verme daha sık ilişki yapki daha çok alışasın. Sorduğun yer hakkında bilgim Yok canım maalesefİyi akşamlar ben de burada okuduklarim sayesinde dün yendim . ama bi sorun var girişte sert bi şişkinlik var. Vajina içinde. Nedir acaba??
Ben de yerini bulamıyordum zamanınd.Canım bak pns aşağı -yukarı değdir çukurluk olan yer giriş oluyoKizlar.merhaba ben yenemeyecem galiba bu hastaligi bacaklatimi rahat birakamiyorum ve acamiyorum tam bide p...s girisinde sikinti oluyor yerini bulamiyorum kucucuk bi yer yerini bulmakta zorlaniyorum iliski esnasinda
Ben onu okurken yendim 4 günde .oku bence cinsel terapi görüyo gibi oluyorsunArkadaslar cem kece nin 10 adimda vajinismus tedavisi kitabi nasil sizce alsam bi faydasi olurmu
Tebrik ederim cnm esinle deneme yaparken kasilman flan olmadimi bacaklarini rahat birakabiliyomuydun ben henelde kapattigim icin cok basarili olmaiyoruzHerkese merhaba ,Sonunda bende başardım2,5 aydır evliyim ve sonunda gerçekleşdi Gerçekten sabredin ve parmak egzersizini ihmal etmeyin .Ben kendim yapamadıgım için hep eşim parmak egzersizi yaptı ama düzenli olarak yaptık diyemem hatta çok nadir yaptık ve kayganlaştırı ile deniyorduk ama çok işe yaramıyordu ,dün ilk defa bebek yağ ile denedik ve anestol krem falan sürmedim. İlk önce orta parmak sonrasında da iki parmak denedk iki parmağı çok sokamadık ama tek parmakta hem ileri geri yaptık hızlıca hemde dairesel hareketler(doktor tavsiyesi idi) .
Tabiki ilk önce doktora gidip bi muayene olmuştum ,çünkü kafamda acaba yapısal bi sorun mu var sorusu vardı .Doktor bana vajinusmus değilsin sadece buraya hiç dokunulmadığı için rahatsızlık duyuyorsun zamanla alışacaksın demişti .Neyse dün bol bebek yağ ile bel altıma yastık koyarak parmak denedik p..s giremedi ,bugün yine parmaktan sonra bol yağ ile p..s denedik ve girdiCanım biraz acıdı ama dişimi sıktım ,kağıt havluyu ısırıyordum en son bağırmamak içinAyrıca hiç kanama olmadı ,ona biraz üzüldüm Neyse istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz ,herkese mutluluklar dilerim
Vajina duvarı orasıİyi akşamlar ben de burada okuduklarim sayesinde dün yendim . ama bi sorun var girişte sert bi şişkinlik var. Vajina içinde. Nedir acaba??
Hayır. Hiç bi zaman rahat bırakamıyordum bacaklarım ilk zamanlar resmen titriyordu kramplar giriyordu , zaman azaldı tam olarak geçti denemez hala da :)Tebrik ederim cnm esinle deneme yaparken kasilman flan olmadimi bacaklarini rahat birakabiliyomuydun ben henelde kapattigim icin cok basarili olmaiyoruz
Anladim bende atlatirim insallahHayır. Hiç bi zaman rahat bırakamıyordum bacaklarım ilk zamanlar resmen titriyordu kramplar giriyordu , zaman azaldı tam olarak geçti denemez hala da :)
Evet girişin üst tarafında. Ama ilişki sırasında canımi yakiyor. Gel gitlerde falan oraya dokundukca canım açıyor. ilk girişte oraya çarpıyor
tatile cıktık eşimle ya gezmeye kafa dagıtmaya canım :) hasta oldu falan derken giremedim malesefCanım nerelerdeydin sessiz kaldı forum:)
canım benim soucta olabilecegini gördü ve bebeğini normal dogurdun dimi yapacagını düşün zaten önceden de yapmışsın sadece kafanmdan kötü düşünceleri atıp önceden de yaptıgına odKLANMAK VE İNAT ETMEK NEFESLERİ ZATEN BİLİYORSUN DOGRU NEFES ALIP VERDİĞİNDE ZATEN KOLAY EMİN YAPACAKSIN :)selam kızlar bebekten sonra yeniden geldim son ilişkim bebekmiş. ondan sonra yine vaji kabusu geri döndü tam 2 sene oldu yeniden baslıcam egzersizlere. nasıl baslıyım 1 parmak alabiliyorum aslına ama gerisi gelmiyoo.
Kitqbin disi beyaz olanimi aldin pembe olanimi cnm hangisini aldin senBen onu okurken yendim 4 günde .oku bence cinsel terapi görüyo gibi oluyorsun
merhaba arkadaşlar,, 6 senelik evliyim ve dün gece gelin oldum, başardım şükürler olsun... öncesinde 2 saate yakın egzersiz yaptım.. ilk girişte baskı oldu, ben üstte eşim altta idi, penisi egzersiz yapar gibi yerleştirdim, sonra eşim itti ve hiç bir şey anlamadım, ne acı ne baskı oldu şüküler olsun,,, bu muydu dedim,,, sonra şükür namazımı kıldım.Kızlar sormak istediğiniz bisey varsa bende yardımcı olabilirim ... bende yeneli 1 ay oldu ve zor günlerdi psikolijik olarak çok zor sizi çok iyi anliyorum her zaman yardımcı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?