Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar sormak istediğiniz bisey varsa bende yardımcı olabilirim ... bende yeneli 1 ay oldu ve zor günlerdi psikolijik olarak çok zor sizi çok iyi anliyorum her zaman yardımcı olabilirim

Kizlar.merhaba ben yenemeyecem galiba bu hastaligi bacaklatimi rahat birakamiyorum ve acamiyorum tam bide p...s girisinde sikinti oluyor yerini bulamiyorum kucucuk bi yer yerini bulmakta zorlaniyorum iliski esnasinda

Sanirim egsersizleri yapmadan vucudumuzu tanimadan iliskiye gimeyi denemek dogru olmuyor cunku sonuc hep ayni .
Stresimizi yenip vucudumuzu rahat birakabilsek yerini bulabiliriz ama iste surekli kafamizda bu sefer olacakmi diye dusundugumuz icin olmuyor

Kizlar.merhaba ben yenemeyecem galiba bu hastaligi bacaklatimi rahat birakamiyorum ve acamiyorum tam bide p...s girisinde sikinti oluyor yerini bulamiyorum kucucuk bi yer yerini bulmakta zorlaniyorum iliski esnasinda
Parmak egzersizi yapabiliyosan eğer önce parmağıyla yerini yonunu kontrol et ilişki sırasında ve beyin o an o yonu anlıyor kolay oluyor merak etme giriş sırasında hemen kendin bul ve devam edin

İyi akşamlar ben de burada okuduklarim sayesinde dün yendim . ama bi sorun var girişte sert bi şişkinlik var. Vajina içinde. Nedir acaba??
Tebrik ederim canım bundan sonra ara verme daha sık ilişki yapki daha çok alışasın. Sorduğun yer hakkında bilgim Yok canım maalesef

Ben de yerini bulamıyordum zamanınd.Canım bak pns aşağı -yukarı değdir çukurluk olan yer giriş oluyo

Herkese merhaba ,Sonunda bende başardım 2,5 aydır evliyim ve sonunda gerçekleşdiGerçekten sabredin ve parmak egzersizini ihmal etmeyin .Ben kendim yapamadıgım için hep eşim parmak egzersizi yaptı ama düzenli olarak yaptık diyemem hatta çok nadir yaptık ve kayganlaştırı ile deniyorduk ama çok işe yaramıyordu ,dün ilk defa bebek yağ ile denedik ve anestol krem falan sürmedim. İlk önce orta parmak sonrasında da iki parmak denedk iki parmağı çok sokamadık ama tek parmakta hem ileri geri yaptık hızlıca hemde dairesel hareketler(doktor tavsiyesi idi) .
Tabiki ilk önce doktora gidip bi muayene olmuştum ,çünkü kafamda acaba yapısal bi sorun mu var sorusu vardı .Doktor bana vajinusmus değilsin sadece buraya hiç dokunulmadığı için rahatsızlık duyuyorsun zamanla alışacaksın demişti .Neyse dün bol bebek yağ ile bel altıma yastık koyarak parmak denedik p..s giremedi ,bugün yine parmaktan sonra bol yağ ile p..s denedik ve girdiCanım biraz acıdı ama dişimi sıktım ,kağıt havluyu ısırıyordum en son bağırmamak içinAyrıca hiç kanama olmadı ,ona biraz üzüldümNeyse istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz ,herkese mutluluklar dilerim

Tebrik ederim cnm esinle deneme yaparken kasilman flan olmadimi bacaklarini rahat birakabiliyomuydun ben henelde kapattigim icin cok basarili olmaiyoruz

Buradaki herkese çok teşekkür ederim bende 15 ay sonunda yendim tedavi merkezlerindeki doktora gidip çok para vermeye hiç gerek yok jinekolog muayenesinden sonra fizyolojik bisey yoksaburadaki söylenenleri uygulayın yeterli oluyor yenemeyen tüm arkadaşlara hep dua edicem allah hepinizin yardımcısı olsun

Tebrik ederim cnm esinle deneme yaparken kasilman flan olmadimi bacaklarini rahat birakabiliyomuydun ben henelde kapattigim icin cok basarili olmaiyoruz
Hayır. Hiç bi zaman rahat bırakamıyordum bacaklarım ilk zamanlar resmen titriyordu kramplar giriyordu , zaman azaldı tam olarak geçti denemez hala da :)

Evet girişin üst tarafında. Ama ilişki sırasında canımi yakiyor. Gel gitlerde falan oraya dokundukca canım açıyor. ilk girişte oraya çarpıyor

O tarif ettiğin yer idrar deliği ve çevresini kaplayan etler.Afedersin küçük tuvaletini ordan yapıyorsun.Parmak sokabiliyorsan oraya bir kaç gün arayla temiz elinle tavana doğru hafif ittirerek masaj yap

selam kızlar bebekten sonra yeniden geldim son ilişkim bebekmiş. ondan sonra yine vaji kabusu geri döndü tam 2 sene oldu yeniden baslıcam egzersizlere. nasıl baslıyım 1 parmak alabiliyorum aslına ama gerisi gelmiyoo.
canım benim soucta olabilecegini gördü ve bebeğini normal dogurdun dimi yapacagını düşün zaten önceden de yapmışsın sadece kafanmdan kötü düşünceleri atıp önceden de yaptıgına odKLANMAK VE İNAT ETMEK NEFESLERİ ZATEN BİLİYORSUN DOGRU NEFES ALIP VERDİĞİNDE ZATEN KOLAY EMİN YAPACAKSIN :)

Kızlar sormak istediğiniz bisey varsa bende yardımcı olabilirim ... bende yeneli 1 ay oldu ve zor günlerdi psikolijik olarak çok zor sizi çok iyi anliyorum her zaman yardımcı olabilirim
merhaba arkadaşlar,, 6 senelik evliyim ve dün gece gelin oldum, başardım şükürler olsun... öncesinde 2 saate yakın egzersiz yaptım.. ilk girişte baskı oldu, ben üstte eşim altta idi, penisi egzersiz yapar gibi yerleştirdim, sonra eşim itti ve hiç bir şey anlamadım, ne acı ne baskı oldu şüküler olsun,,, bu muydu dedim,,, sonra şükür namazımı kıldım.
sormak istediğim şu, egzersizlere devam edeyim mi, yani ilişkiye girmeden öncesinde vajiyi esneteyim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…