- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.421
Hic gerek yok penisle devam et zaten farkettiysen aparatla penisin hic alakasi yokmerhaba arkadaşlar,, 6 senelik evliyim ve dün gece gelin oldum, başardım şükürler olsun... öncesinde 2 saate yakın egzersiz yaptım.. ilk girişte baskı oldu, ben üstte eşim altta idi, penisi egzersiz yapar gibi yerleştirdim, sonra eşim itti ve hiç bir şey anlamadım, ne acı ne baskı oldu şüküler olsun,,, bu muydu dedim,,, sonra şükür namazımı kıldım.
sormak istediğim şu, egzersizlere devam edeyim mi, yani ilişkiye girmeden öncesinde vajiyi esneteyim mi
Beyaz kapak ,yazılar pembeKitqbin disi beyaz olanimi aldin pembe olanimi cnm hangisini aldin sen
Ben ilk dört ilişkide egzersiz Yaptım.Sana da tavsiye ederim.İyice at kafadan,sonra da bırakmerhaba arkadaşlar,, 6 senelik evliyim ve dün gece gelin oldum, başardım şükürler olsun... öncesinde 2 saate yakın egzersiz yaptım.. ilk girişte baskı oldu, ben üstte eşim altta idi, penisi egzersiz yapar gibi yerleştirdim, sonra eşim itti ve hiç bir şey anlamadım, ne acı ne baskı oldu şüküler olsun,,, bu muydu dedim,,, sonra şükür namazımı kıldım.
sormak istediğim şu, egzersizlere devam edeyim mi, yani ilişkiye girmeden öncesinde vajiyi esneteyim mi
Siz nasıl yediniz egzersizle miKızlar sormak istediğiniz bisey varsa bende yardımcı olabilirim ... bende yeneli 1 ay oldu ve zor günlerdi psikolijik olarak çok zor sizi çok iyi anliyorum her zaman yardımcı olabilirim
Evet egzersiz olmadan hiç bisey yapamadım önce parmak egzersizi yaptim biraz güvenim kendime geldi ama ilerleyemedim p...s te..sonra kendime evde aparat yaptim ve sanirim 1 2 haftada yendim 1.5 yillik eziyeti.... nefes kegel parmak ve aparat olarak devam ettim... parmak egzersizi bana orayı tanimami ve yonunu ogrenmemi sağladı o yuzden parmak avantajlı önce sonra aparatla yonune ilerlettimSiz nasıl yediniz egzersizle mi
merhaba arkadaşlar,, 6 senelik evliyim ve dün gece gelin oldum, başardım şükürler olsun... öncesinde 2 saate yakın egzersiz yaptım.. ilk girişte baskı oldu, ben üstte eşim altta idi, penisi egzersiz yapar gibi yerleştirdim, sonra eşim itti ve hiç bir şey anlamadım, ne acı ne baskı oldu şüküler olsun,,, bu muydu dedim,,, sonra şükür namazımı kıldım.
canım benim serce işaret orta parmakları al sonuna kadar nefes egzersizi ve kegel cok önemli bunları hergün bol bol yap krem veya kaygalastırıcı kullanabilirsin bunları yaparken hangi asamadası ve hangi pozisyonda yapıyorsun bu arada sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım yardımcı olurum ve en önemlisi pes etmemek ve egzersizleri bol ol yapmak cok önemli bunu unutma sen de yapacaksın cünkü yapamaman için bir sebep yok :)Ben suan parmagimi sokabiliyorum sonra neler yapmam lazim
canım basını alabiliyor musun p.....s ?kızlar benimde yardıma ihtiyacım var sanırım , 10 günlük evliyim ama henüz eşimle birlikte olamadık , iki kez denedik ama başarısız oldu. Ben bacaklarımı kasıyorum sanırım itiyorum kendisini ve içime biraz girince ilerlemeye çalışırken yanma ve acı hissediyorum korkudan bacaklarım bile titriyor. Ne yapıcam hiç bilmiyorum .
canım benim seni cok iyi anlıyorum aynı yasadıklarını yasadım ve parmak lafını duydugumda itici geldi kendi kendime bunu yapabilsem zaten p...s de alabilirsim bu doktor sacmalıyor diye düşündüm ama öyle değilmiş ilk önce canım bir ayna alıp oranı iyice incelemen lazım netten anomisğne bakman orayı etrafındakileri iç dudak dıs dudak hepsini biken ve ne işe yarıdıgını ögrenmen lazım sonra sonra hergün nefes egzerisizi yani agzından alıp burnundan verceksin bunu yaparken karnın sişecek ve kegel egzersizi her lavobaya girdiginde yada bos vakitlerinde bunu yapabilirsin tut bırak idrarın ı bu egzersizler cok önemli egzersizlerin basına gectiginde önem,ini anlayacaksın ben eminim de basaracaksın canım önce kafamızdan olumsuz ve umutsuz düşünceleri atalım ve yapacagımızı düşünelim sonrada aynayla orayı tanıyalım ve bu arada kayganmlastırcı ve uyusturuu krem kullanabilirsin biliyorum cok itici ama girdiğini gördükce o iticilik gidecek basarı ve güven gelecek emin ol canım benim sen bunlara b,i basla sorun olursa sor yardımcı olurum :)arkadaslar merhaba
en son gecen sene yazmistim bu konuya. hala bir ilerleme yok cunku bi ameliyat oldum gebelik yasağım vardı 9 ay gibi bir süre. şuan tekrar vajinismusla savaşima geri döndüm.
özel doktorlara gideyim dedim ama aşırı pahalı geldi. simdi devlet hastanesinde bir psikiyatr cinsel terapistle tedaviye basladim. 2. haftamizdayiz.
haftada bir eve ödev veriyor. parmak egzersizi yontemiyle tedavi uyguluyor.
ilk hafta ayna karsisinda cinsel organa masaj, orayi tanıma vs odevi verdi.
simdi bu hafta da bir parmağin bir boğumunu sokma asamasındayiz ama o fikir bile bana itici geliyor. nasıl yapicam hic bi fikrim yok.
aslında ozel doktorlarda obje sokuyolarlar mantik olarak çok da bi fark yok ama iste 6bin 7bin lirayi biz onlarin yanımızda durmasina, yonlendirmesine ve yapmak zorunda bırakmasına veriyoruz. evde tek başına insani buna itecek biri yok cunku. en son kendimi ayna karşısında parmak sokmaya çalışırken NASIL OLACAK BU İŞLER??? derken buldum. bunun bi tık üstü kafayi yemek galiba
tamam gerisi kolay inşallah devamı da gelecek kastıgında acıdıgında dur bekle ve nefes al ver hangi pozisyojda deniyorsunuzoluyo evet
canım eşinin sertlesme sıkıntısı mı var küçüldü dedin ya ondan soruyorumKizlar dun gece yarisini aldim ilk defa ama esimin p... kuculunce yapamadik hepsini ama ilk defa yarisina kadar aldim
Evet canim sanirim kremlerdencanım eşinin sertlesme sıkıntısı mı var küçüldü dedin ya ondan soruyorum
canım benim pes etme sakın ya daha düne kadar bu asamada da değildin yanlış mıyım bu aşamayıda gececeksin eminim hangi aşamadasın sen suan hangi pozisyonda deniyorsun ve neler yapıyorsun nasıl yapıyorun anlatır mısın yardımcı olömam için :)Kizlar.merhaba ben yenemeyecem galiba bu hastaligi bacaklatimi rahat birakamiyorum ve acamiyorum tam bide p...s girisinde sikinti oluyor yerini bulamiyorum kucucuk bi yer yerini bulmakta zorlaniyorum iliski esnasinda
canım egzersizler yapmalısın sürekli bol bol yaptıgında zaten otomatikman basardıgını gördüükce olumsuz düşünceler gidecek ve hazır oldugunda p....s onu denemek isteyeceksin he bir parmak aldım hemenp.....s deniyeyim deme parmakların hepsini yap iyice tanı kattıgınbda kaygılandıgında beklemesini ne yapman gerektigini ögren ondan sonra eminim bi engel kalmayacak ve basaracaksın :)Sanirim egsersizleri yapmadan vucudumuzu tanimadan iliskiye gimeyi denemek dogru olmuyor cunku sonuc hep ayni .
Stresimizi yenip vucudumuzu rahat birakabilsek yerini bulabiliriz ama iste surekli kafamizda bu sefer olacakmi diye dusundugumuz icin olmuyor
bak eşin sertleşmesi iöin hap türü seyler var onlardan kullansın sorun olmaz onlar cokj işe yarıtor en azında sen girecek durumdayken sertlik gittiginde anlamı kalmıyor o yüzden eşin eczanelerde sert olmazsı için haplar var alsın egzersiz asamasında iyi olur bosalsa da sertlesmesi gitmiyorEvet canim sanirim kremlerden
Evet canim sanirim kremlerden
canım benim serce işaret orta parmakları al sonuna kadar nefes egzersizi ve kegel cok önemli bunları hergün bol bol yap krem veya kaygalastırıcı kullanabilirsin bunları yaparken hangi asamadası ve hangi pozisyonda yapıyorsun bu arada sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım yardımcı olurum ve en önemlisi pes etmemek ve egzersizleri bol ol yapmak cok önemli bunu unutma sen de yapacaksın cünkü yapamaman için bir sebep yok :)
canım benim seni cok iyi anlıyorum aynı yasadıklarını yasadım ve parmak lafını duydugumda itici geldi kendi kendime bunu yapabilsem zaten p...s de alabilirsim bu doktor sacmalıyor diye düşündüm ama öyle değilmiş ilk önce canım bir ayna alıp oranı iyice incelemen lazım netten anomisğne bakman orayı etrafındakileri iç dudak dıs dudak hepsini biken ve ne işe yarıdıgını ögrenmen lazım sonra sonra hergün nefes egzerisizi yani agzından alıp burnundan verceksin bunu yaparken karnın sişecek ve kegel egzersizi her lavobaya girdiginde yada bos vakitlerinde bunu yapabilirsin tut bırak idrarın ı bu egzersizler cok önemli egzersizlerin basına gectiginde önem,ini anlayacaksın ben eminim de basaracaksın canım önce kafamızdan olumsuz ve umutsuz düşünceleri atalım ve yapacagımızı düşünelim sonrada aynayla orayı tanıyalım ve bu arada kayganmlastırcı ve uyusturuu krem kullanabilirsin biliyorum cok itici ama girdiğini gördükce o iticilik gidecek basarı ve güven gelecek emin ol canım benim sen bunlara b,i basla sorun olursa sor yardımcı olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?