Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hic gerek yok penisle devam et zaten farkettiysen aparatla penisin hic alakasi yok

Ben ilk dört ilişkide egzersiz Yaptım.Sana da tavsiye ederim.İyice at kafadan,sonra da bırak

Siz nasıl yediniz egzersizle mi
Evet egzersiz olmadan hiç bisey yapamadım önce parmak egzersizi yaptim biraz güvenim kendime geldi ama ilerleyemedim p...s te..sonra kendime evde aparat yaptim ve sanirim 1 2 haftada yendim 1.5 yillik eziyeti.... nefes kegel parmak ve aparat olarak devam ettim... parmak egzersizi bana orayı tanimami ve yonunu ogrenmemi sağladı o yuzden parmak avantajlı önce sonra aparatla yonune ilerlettim

Kesinlikle egzersiz yap, sakın direk ilişkiye gireyim kafalarına gitme.İlişkinin hemen öncesinde yapamıyorsan gün içinde eşin yokken tv felan izlerken mutlaka egzersizini devam ettir.Taki rahat giriş olup alışana kadar.Aksi halde an geliyor öyle bir kasıyorsun ki ta en başa dönüyorsun..

Ben suan parmagimi sokabiliyorum sonra neler yapmam lazim
canım benim serce işaret orta parmakları al sonuna kadar nefes egzersizi ve kegel cok önemli bunları hergün bol bol yap krem veya kaygalastırıcı kullanabilirsin bunları yaparken hangi asamadası ve hangi pozisyonda yapıyorsun bu arada sormak istediğin ne varsa sorabilirsin canım yardımcı olurum ve en önemlisi pes etmemek ve egzersizleri bol ol yapmak cok önemli bunu unutma sen de yapacaksın cünkü yapamaman için bir sebep yok :)

canım basını alabiliyor musun p.....s ?

canım benim seni cok iyi anlıyorum aynı yasadıklarını yasadım ve parmak lafını duydugumda itici geldi kendi kendime bunu yapabilsem zaten p...s de alabilirsim bu doktor sacmalıyor diye düşündüm ama öyle değilmiş ilk önce canım bir ayna alıp oranı iyice incelemen lazım netten anomisğne bakman orayı etrafındakileri iç dudak dıs dudak hepsini biken ve ne işe yarıdıgını ögrenmen lazım sonra sonra hergün nefes egzerisizi yani agzından alıp burnundan verceksin bunu yaparken karnın sişecek ve kegel egzersizi her lavobaya girdiginde yada bos vakitlerinde bunu yapabilirsin tut bırak idrarın ı bu egzersizler cok önemli egzersizlerin basına gectiginde önem,ini anlayacaksın ben eminim de basaracaksın canım önce kafamızdan olumsuz ve umutsuz düşünceleri atalım ve yapacagımızı düşünelim sonrada aynayla orayı tanıyalım ve bu arada kayganmlastırcı ve uyusturuu krem kullanabilirsin biliyorum cok itici ama girdiğini gördükce o iticilik gidecek basarı ve güven gelecek emin ol canım benim sen bunlara b,i basla sorun olursa sor yardımcı olurum :)

Kizlar.merhaba ben yenemeyecem galiba bu hastaligi bacaklatimi rahat birakamiyorum ve acamiyorum tam bide p...s girisinde sikinti oluyor yerini bulamiyorum kucucuk bi yer yerini bulmakta zorlaniyorum iliski esnasinda
canım benim pes etme sakın ya daha düne kadar bu asamada da değildin yanlış mıyım bu aşamayıda gececeksin eminim hangi aşamadasın sen suan hangi pozisyonda deniyorsun ve neler yapıyorsun nasıl yapıyorun anlatır mısın yardımcı olömam için :)

canım egzersizler yapmalısın sürekli bol bol yaptıgında zaten otomatikman basardıgını gördüükce olumsuz düşünceler gidecek ve hazır oldugunda p....s onu denemek isteyeceksin he bir parmak aldım hemenp.....s deniyeyim deme parmakların hepsini yap iyice tanı kattıgınbda kaygılandıgında beklemesini ne yapman gerektigini ögren ondan sonra eminim bi engel kalmayacak ve basaracaksın :)

Evet canim sanirim kremlerden
bak eşin sertleşmesi iöin hap türü seyler var onlardan kullansın sorun olmaz onlar cokj işe yarıtor en azında sen girecek durumdayken sertlik gittiginde anlamı kalmıyor o yüzden eşin eczanelerde sert olmazsı için haplar var alsın egzersiz asamasında iyi olur bosalsa da sertlesmesi gitmiyor

Muayene eldiveninin baş parmağını pamukla doldur boy boy aparatlar yap once parmak egzersizi yap sonrasinda aparatla dene hergun kademe kademe artir ama oncesinde mutlaka parmakla egzersiz yap direk aparati deneme penis boyuna gelene kadar kalınlastır aparatini çok ise yariyor..acele etmeden yavaş yavaş artır ebatlari

evet simdi bir parmagin yarisini fln alabiliyorum ama vajinanin o ic dokusu beni sinir ediyor o yuzden aparat yaptim parmagimdan biraz daha kalin. onunla bi parmak boyu aliyorum. simdi başarınca bi p.nisle deneyesim geldi deli cesaretigeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…