Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyi geceler hanımlar. Ben 1 buçuk yıldır evliyim. Herkesin dediği gibi başıma geleceğini asla düşünmemiştim 6 senelik sevgilimle evlendim, ön sevişme sırasında herşey normal ama o ana gelince kendimi kasıp bacaklarımı kapatıyorum başta bir şekilde atlatırım diyordum ama son birkaç aydır korkuyorum ve eşimden kaçıyorum.o da etkilendi ben de sana zorla birşey yapar gibi hissediyorum kendimi kötü hissediyorum diyor. Parmak egzersizi nasıl yapılır nefes egzersizi nedir öğrenmek istiyorum , acı eşiğim çok düşük inçe detayıyla anlatırsanız çok sevinirim Ayrıca bir kere parmağımı denedim ama sert bir şey varmış ve baskı yapıyormuş gibi hissedip acıyla geri çektim. Sanırım yönünü de bilemiyorum ne tarafa ilerletmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.jinekolog kızlık zarımın hafif aşındığını ama durduğunu söyledi, ve fiziksel bir anormallik yokmuş. Şimdiden teşekkür ederim
Not ,: ıkınmaktan bahsedenseniz sevinirim

ben de 1.5 yillik evliyim suan parmak egzersizleriyle yenmeye çalışıyorum .
ilk etapda oraya dokunmak parmak sokmak falan asla kabul edecegim seyler degildi sanki ordan içeri girilmezmiş gibi gelirdi ama inan bu 1 haftada isaret parmagimi sokmayi basardim
alıştıra alıştıra oluyo gercekten. ve her aşamanı her yaptigini ve bunlari yaparken ne hissettiğini nerde takıldiğini vs hep burada paylas birilerinin bi mesaji bi desteği bile insani motive ediyor. burda asla yapamam diyip sonra yavas yavas yenen cok kisi var..

İlk haftamızda bir şey yapamayınca parmağımı denedim orta parmağımı. Hafifçe canımı yakmadan yolunu bularak sonuna kadar girdiğinde şok olmuştum orada bir yol olduğunu yeni öğrenmiş gibiydim.
Sonrasında direkt eşimle denedik zaten, şöyle söyliyim acı hissi sadece giriş kısımda var ilerisinde asla acı yok sadece basınç hissedeceksiniz.
Ayy bize geliyor oraları yırtarak darma duman ederek ilerleyecek ama yok öyle bir şey.
Bir diğer konu ise kayganlaştırıcı kullanın ama krem vazelin yağ değil ismi kayganlaştırıcı olsun. Çok fark var.
Bir diğer nokta ise biliyorum zor ama bacaklar ne kadar açılırsa iş o kadar kolay hanımlar, ilk girişi siz kontrollü bir şekilde sağlayın 1-2 cm. Sonra olay bitmiştir.

Kızlar merhaba bende bu hastalığı yeneli yaklaşık 1 yıl oluyor bugün başım ağrıyor yarın misafir geliyor yorgunum uykusuzum bugün olmadı yarın yapalım diye diye tam 4 yıl erteledim görmemezlikten geldim vajinismusu ,hep korktum asla egzersiz yapamam parmağı sokabilsem zaten vajinismus olmazdım dedim gittiğim psikoloklardan hep öfkeyle çıktım beni anlamadıklarını düşündüm hep bu hastalığın keşke bir ilacı olsa içsek lurtulsak dedim ama malesef bu hastalığın tek ilacı insanın kendisi cesareti yeni başlayan ve başlamayı sürekli erteleyenler için sadece bol kayganlaştırıcı ve cesaret başka bir şeye ihyiyacınız yok biliyorum kulağa imkansız geliyor sanki ömür boyu bu yükle yaşıyacakmışsınız gibi geliyor ama yaptığınızda deneeyipte başardığınızda sadece neden bu kadar süre ertelemişim diyeceksiniz umarım herkes kırtulır bu hastalıktan

tamam gerisi kolay inşallah devamı da gelecek kastıgında acıdıgında dur bekle ve nefes al ver hangi pozisyojda deniyorsunuz
Dun gece oldu dayandım sustum acodikva bebe yagi surdum öncesinde anestol allah bi kuvvet verdi oldu sadece yöne bacak kasmalqrim var kasiyorum onceden ikimizse pes edip kalkiyoduk çok şükür oldu sadece geç boşalıyor hafif kasiliuorum bi de polikistik över dedi doktorun biri ama adetin 3 günü test vericem. Ne olduğu çıkacak

merhaba Arkadaslar,
uzun zamandır burdayım. 1.5 yıllık evliyim.
PKO şüphesi ile kadın dogum doktoruna başvurmustum .Çok şükür ki PKO yok. Hormon degerlerim normal. İlikiye giremememde fiziksel değilmiş. Doktor cinsel terapi yaptıgında da bahsetti ama benim seans bası o ücreti vermem çok mümkün değil. Tek parmağı alabilyorum. Emla kullanırsam bazen 2 - 3 parmak da alabiliyorum. Devamı olmuyor. Bana yol gösterebilecek arkadaslardan yardım istiyorum. Bir yol haritası çizelim ve öyle ilerleyelm. Tükendim artık

Peki mesela parmak egzersini nasıl yapacağım tekniği nedir yani kaç dk sürmeli günde vesaire? Ikınma diye okudum birçok yerde ama anlayamadım neremi kasacağımı(

2 3 parmak alabiliyosan zaten baya yenmissin ileri seviyedesin yolun sonundasin demektir... p.enisi mi alamiyo musun nedir durumun

Sanırım bu konuda en son kuracağınız cümleler bağırmamak için kağıt havluyu ısırıyordum ve kanamadığı için üzüldüm olmalıydı ((

Sanırım bu konuda en son kuracağınız cümleler bağırmamak için kağıt havluyu ısırıyordum ve kanamadığı için üzüldüm olmalıydı ((
Öyle düşünmeyin lütfen , insanın canı yandıkça acıyı bi şekilde bastırmak istiyor , dikkat ederseniz filmlerde de doğum sahnelerinde hep bişey ısırıyor hamileler Yani benim için etkili birşey oldu en azından bağırarak eşimide korkutmadım çünkü adam ben bağırdıkça oda korkuyordu , kan gelme mevzusunda da acaba olmadı mı zar zırtılmadı mı diye düşünüyorum . Çok şükür ki eşimin kafasında bu tarz soru işaretleri yok .

zaten yapamıyordum, siz o kadar canım yandı deyince şimdi acı korkusuyla hiçten yapamayacağım bu arada arkadaşlar ben de bir süredir takip ediyorum konuyu, 2 aylık evliyim. Hala başaramadım malesef, tecrübelerini paylaşanlara çok teşekkürler

Yapmayın Allah aşkına burdaki herkes zaten canı acıdığı için yapamıyor ya da canı acıdığı için bu sayfaya gelip bakıyor . Canım acıdı tabiki ama acısada öldürmez :) Ben iki bçuk ay sonrasıda yaptım ve biraz dişimi sıktığım için yapabildim . Parmak olayı çok önemli tamamen o alanı genişletmeye yarıyor bence , kayganlaştırıcı yerine bebeyağ kullanın ve belinizin altına yastık koyun zamanla olacak , ben bi ara büyük boşluğa girmiştim hergün ağlıyordum kesin boşanıcaz diyordum ama zamanla oldu işte kafanıza çok takmayın ille bu akşam olcak olcak diye şartlamayın , bizim hiç beklemediğimiz bi anda oldu gerçekten . Allah hepimizin yardımcısı olsun . Herkese kolaylıklar versin

Eczaneden gleitgelen diye bi jel var dr önerdi çok ise yariyor ondan alın ve parmağınıza bolca sürün sonra yere çözelim aynayı karşımıza alın ikinin ikindikca orada küçük bi delik sahada belirginlesiyo yavaşça parmaginizi azıcık yerleştirin sonra bekleyin birinci boguma kadar yerleştirin o sırada televizyon filan izleyip kafanızı dağıtın nefes kegel bunları sürekli yapın inanin parmak egzersiziyle zar o kadar esniyoki insanın kendine güveni geliyo bende buradaki yazılanları dinledim ve de önerisiyle hem alıp egzersize başladım kendime muayene eldiveninden aparatlar yaptım boy boy içine pamukla doldurup ve sonunda yendim çok şükür bu sorunu herkes yapabilir arkadaşlar sadece sabır ve zaman gerekiyo

Ne can acıması ya yok öyle bişey.Put gibi kendini kasarsan sadece orası değil her yer ağrır.Dudaklarını tamamen sık ve parmağını ağzına sokmaya çalış dudakların ağrımazmı tabiki ağrır.Abartı abartı abartı.Yok acı falan.Yukarıda birileri buradaki herkesin canının acıdığını söylemiş.Ne saçma bir tarz yahu.Ne acısı takılmayın sakın böyle abartılara.Töbe Bismillah işkence çekmiyoruz bre.Cinlerim tepeme çıktı yahu ne kadar kötü, nekadar saçma şeyler anlatılmış, ne kadar abartı ve ne kadar psikoloji bozan şeyler bunlar.Sakın ama sakın bu tarz şeyleri dikkate almayın.Yok aşırı acımışta, yok kan akmış, akmamışta...

Son düzenleme:

Hatırlarsan biz eskiden seninle burdakileri soru yağmuruna tutup dururduk.Bişey soracağım sen hiç vajinaya 1 kerede olsa penise yakın bir boyda aparat denedinmi?

Canım acıyacak bir durum yok inan buna.saniyelik Sinek ısırığından başka bişey değil.Arkadaş nasıl kastıysa artık kendini bilemem ama acı macı yok devam Çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…