- 3 Ekim 2016
- 31
- 16
- 38
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.461
Bi kac ilişki oncesi daha egzersiz yap sonra zaten direk kabullenceksin artık oluyo napmam gerektiğini biliyorum diye dusuneceksin emin ol sabret 2 3 kez daha yap sonra egzersiz olmadan dene ve gorben de yeneli 3 gün oluyor ve 6 senelik evleyim.. 2 gün üst üste denedik ve oldu, ama öncesinde egzeriz yaptım parmak ve aparat... peki daha ne kadar ilişkiden önce egzersiz yapmalıyım,,, yani sizin yönteminiz neydi? yardımcı olur musunuz...
Hayır aparat denemedim parmak sadece. Eski üyeyim zaten 6 aylık evliyken buraya üye olmustum. Çok şükür sen yendin. Darısı bizlerin basına .Düzenli egzersiz de yaptıgımı soyleyemem zatenHatırlarsan biz eskiden seninle burdakileri soru yağmuruna tutup dururduk.Bişey soracağım sen hiç vajinaya 1 kerede olsa penise yakın bir boyda aparat denedinmi?
Mrblar ben yeni uyeyim bana da yardimci olurmusunuzHayır aparat denemedim parmak sadece. Eski üyeyim zaten 6 aylık evliyken buraya üye olmustum. Çok şükür sen yendin. Darısı bizlerin basına .Düzenli egzersiz de yaptıgımı soyleyemem zaten
Hangi asamadasiniz su an hangi egzersizleri yapabiliyosunuzMrblar ben yeni uyeyim bana da yardimci olurmusunuz kizlar
3 yillik evliyim pek bi deneme olmadi diyebilirim hep kactim sonra olur diyerek kendimi psikolojik olarak rahatlattim Bi kac kez denedik ilk zamanlar bacaklarimi titremeye basladi ve aglamaya basladim devam edemedim hic oraya bile yaklastiramadim Bir kac ay oncesinde doktora gittim ve herseyin normal oldugunu soyledi ve sadece kayganlastirici verdi sonrasinda haydar dumenin recetesi var onu uyguladim harfiyen hazirdim aslinda emla kremini surup ilk bi parmak sonra iki parmak soktum elime kan geldi korktum ileri gidemedim kizlik zarim bozulur diye esime sordum hatta asinmistir dedi 3 parmak sokamadim ama sanki kasiliodu giris Neyse bu kez de esim o kivama gelemedi heyecandanmidir nedir ben ustteydim boylelikle daha rahat oluo insan psikolojikmenHangi asamadasiniz su an hangi egzersizleri yapabiliyosunuz
yani aslinda sen iki parmak almışsin egzersizlerin tamam yani... pen.is konusunda mi sıkıntı var3 yillik evliyim pek bi deneme olmadi diyebilirim hep kactim sonra olur diyerek kendimi psikolojik olarak rahatlattim Bi kac kez denedik ilk zamanlar bacaklarimi titremeye basladi ve aglamaya basladim devam edemedim hic oraya bile yaklastiramadim Bir kac ay oncesinde doktora gittim ve herseyin normal oldugunu soyledi ve sadece kayganlastirici verdi sonrasinda haydar dumenin recetesi var onu uyguladim harfiyen hazirdim aslinda emla kremini surup ilk bi parmak sonra iki parmak soktum elime kan geldi korktum ileri gidemedim kizlik zarim bozulur diye esime sordum hatta asinmistir dedi 3 parmak sokamadim ama sanki kasiliodu giris Neyse bu kez de esim o kivama gelemedi heyecandanmidir nedir ben ustteydim boylelikle daha rahat oluo insan psikolojikmen
Aynen oyle parmagimla yapinca hic kasmiyorum emla kremi suruyorum tabi cok icine sokmuorum korkuorum cunku yarim parmak sokuyorum ama esiminkini hic denemedim sokmayi bikez denemek istedik onun kivama gelmedi bu kezyani aslinda sen iki parmak almışsin egzersizlerin tamam yani... pen.is konusunda mi sıkıntı var
ilk olarak, kayganlastirici bi krem edin.Peki mesela parmak egzersini nasıl yapacağım tekniği nedir yani kaç dk sürmeli günde vesaire? Ikınma diye okudum birçok yerde ama anlayamadım neremi kasacağımı(
eşinin parmagini sokmayi denediniz mi? hani senin kendi vucudundan bisey haric yabanci bir seyin girmesi belki daha iyi gelebilir alisma acısındanAynen oyle parmagimla yapinca hic kasmiyorum emla kremi suruyorum tabi cok icine sokmuorum korkuorum cunku yarim parmak sokuyorum ama esiminkini hic denemedim sokmayi bikez denemek istedik onun kivama gelmedi bu kez
Cok az denettim bir parmagi cok az kendi kontrolumde olunca daha rahatim ama bide soyle bi durum var sanki esiminkini almiycak gibi geliyo bana cunku 3 parmagi sokamadim 2 parmakta gerildi cunku sanki 3.yu alamiycak gibieşinin parmagini sokmayi denediniz mi? hani senin kendi vucudundan bisey haric yabanci bir seyin girmesi belki daha iyi gelebilir alisma acısından
hala denemedeyim canım ya hasta oldum ara vermek zorunda kaldık baya.. dua et aşıyım artık bebek istiyorumtatile cıktık eşimle ya gezmeye kafa dagıtmaya canım :) hasta oldu falan derken giremedim malesefne yapaıyporsun bakalım hangi asamadasın canım :)
Hayır aparat denemedim parmak sadece. Eski üyeyim zaten 6 aylık evliyken buraya üye olmustum. Çok şükür sen yendin. Darısı bizlerin basına .Düzenli egzersiz de yaptıgımı soyleyemem zaten
Bence egzersizde gelen kanla zarın gitmiş canım çünkü iki parmak kalınlığında bende bozuldu diye düşünüyorum da o kadar aldıysan neden denemiyorsun eşinle veya biraz daha yap egzersizi günlük rutine döndür öylelikle rahatlarsın oraya bişey girme fikrine benceBirde su var ben oyke duzenli hicbir deneme yapmadim 1 2 kez parmak egzersizi yaptim aralikli ilkinde 1 parmak 2. de 1 sonra 2 parmak 3 parmakta sanki daha yer yokmus gibi hissettim cunku 2de gerildi bide orada bi kapak gibi bisey var nedir o sanki ittirince gidio zar neresinde peki sanki yol kapagin alt tarafinda kizligim bozulur diye ileri gidemiorum nekadar ve kac parmak gitmek lazim ve emlayla denedigim icin bi aci yok cok rahat 2 parmagim kayiyoda
Parmak yapiyosan baya bir asama kaydetmissin demektir .. Simdi aparata geçme zamani dışardan tanimadigin bir cisim içine alabilmesi ogrenmen gerek cunku aparat alırsan disardan bisey sen dokunmadan parmaginla hissetmeden girebilir dersin psikolojik olarak ve p..s kolaylikla olurAynen oyle parmagimla yapinca hic kasmiyorum emla kremi suruyorum tabi cok icine sokmuorum korkuorum cunku yarim parmak sokuyorum ama esiminkini hic denemedim sokmayi bikez denemek istedik onun kivama gelmedi bu kez
Birde su var ben oyke duzenli hicbir deneme yapmadim 1 2 kez parmak egzersizi yaptim aralikli ilkinde 1 parmak 2. de 1 sonra 2 parmak 3 parmakta sanki daha yer yokmus gibi hissettim cunku 2de gerildi bide orada bi kapak gibi bisey var nedir o sanki ittirince gidio zar neresinde peki sanki yol kapagin alt tarafinda kizligim bozulur diye ileri gidemiorum nekadar ve kac parmak gitmek lazim ve emlayla denedigim icin bi aci yok cok rahat 2 parmagim kayiyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?