Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kazlik zari deligin onunde olan bisey degilmi hani patlio falan o kadar basitmi elime biraz kan geldi kirmizi boyle esim tahris etmissin dedi hem cokta sokmadim tam iki parmagimi bu arada aparat derken kulaga hic hos gelmio urtukutu plastik falan sokamam oraya sanirim bide bu rahatligim emladan gelio ileride alisir sanirim birakirim emlayi bu arada cok ileri gitmek dogrumu okudugum kadariyla herkes cok ileri gidio peki kizlik zari

Zaten gözümüzde kızlık zarını bu kadar büyüttügümüz için bu haldeyiz canım patlama falan degil ya bi doktora görün istersen duruyor mu diye ama bence gitmiştir

Hayır kızlık zarı kafanda kurduğun gibi bişey değil, patlama çatlama vesaire yok.Öyle tek parmak sokuncada hemen kanıycak bişey değil..Dediğim gibi vajina deliğinin çevresindeki yapı kızlık zarı yani sen parmağını soktuğun zaman çoktan kızlık zarını geride bırakıyorsun.Kızlık zarı öyle parmaklarını soktuğun zaman pıt diye bozulcak bir yapı değil, ince değil.Kulak memesi kıvamında.Canım vajinanda soğan zarı gibi bir kızlık zarı arama öyle bişey yok.

Simdi daha da cok korktum yani kizlik zari dusundugumuz gibi duvar gibi biseymi nasil bozulucak peki kulak memesi kivamindaysa yani et parcasi peki kan geldi elime o ne kani peki

Esimde kasiorum kendimi bi kez denemek istedik ben ustte olayim dedim haydar dumenin recetesine gore kontrol bende olsun dedim ama esiminki kivama gelmedi heyecan yapti sanirim

Simdi daha da cok korktum yani kizlik zari dusundugumuz gibi duvar gibi biseymi nasil bozulucak peki kulak memesi kivamindaysa yani et parcasi peki kan geldi elime o ne kani peki

Canım ne duvarı adet kanın kızlık zarı deliğinden geliyor.Öyle duvar gibi bişey olsa adet kanın gelmez.Söylediğimi yanlış yorumlamışsın.Kızlık zarı, kapalı, duvar gibi, patlayan, çatlayan bir şey değil. Söyleneni kafanda dahada korkunç hale getirme, tam aksine asıl senin düşündüğün dahada korkunç duvar gibi kızlık zarı olurmu hiç :))

:))) Ya hic aklima gelmezdi boyle olacagim ilk gece karsilastim bu korkuyla birsuru kulaktan duyma laflar sonuc bu herkes bebek beklio biz daha onu yapamadik:))) siz atlattinizmi acaba bide icine nasil alio yirtilcak gibi gelio bana daha 2 parmakta kasildi 3 parmak alanlar mum sokanlarda var mumu soksam zaten esiminkini de sokarim

Ben yendim canım bebek çalışmalarındayım.Ben parmakla değil direk boy boy aparatlarla yaptım, ama parmaklada yapabiliyorum yendikten sonra arada dahada alışmak için parmak egzerleride yaptım gün içinde.Hala bazen parmak egzersizi yaparım rahatlamak için.

:))) Ya hic aklima gelmezdi boyle olacagim ilk gece karsilastim bu korkuyla birsuru kulaktan duyma laflar sonuc bu herkes bebek beklio biz daha onu yapamadik:))) siz atlattinizmi acaba bide icine nasil alio yirtilcak gibi gelio bana daha 2 parmakta kasildi 3 parmak alanlar mum sokanlarda var mumu soksam zaten esiminkini de sokarim
Ay cok sevindim darisi bize oyleyse ben olsa hemen cocuk calismalarina baslarim 3 yillik evliyim suan 27 yasindayim aparat dedigin nasil bisey canim bu arada cok sagol canim en cok sen ilgilendin ustelik yenmis olmana ragmen

Aparatı evde yapabilirsin hani bu doktor eldivenleri varya marketlerde falan satılıyor o eldivenin parmaklarına pamuk doldur bukadar.Hiç korkma çekinme egzersiz yapmaktan geri durma hele bebek istiyorsan hiç korkma, uzadıkça bebeişine daha geç kavuşucaksın bunu düşün.Merak etme bak 1 ay egzersiz yaptım bitti gitti, şimdi sanki hiç hasta olmamışım gibi.Korkacak hiç bir şey yok kendini kasma yeter.Vücudunu gevşek bırak.

Bide son bisey daha o giristeki kapak gibi sey ne parmaginla iteliosun ileri birakinca geri gelio

Deligin ustu altimi var:)) Biz daha organimizi tanimioruz
Canım peceteyi sar sar cubuk gbi sekil olarak uzerine de streç sar sıkıca. .. önce orta kalın olarak aparat yap bide kayganlastirici kullan su bazli rahat edersin... ben su an ultrason jeli kullaniyorum yenmeme rağmen ilişki sırasında...

Bana doktorum gietgelen(kayganlastirici) verdi ozellikle iliski icinmis yalniz bu deligin orda kapak gibi bisey var iterken seni zorlayan nedir o

Arkadaslar bu konunun ilk baslarinda yorum yapmis ve doktor tedavisini tamamlamis bi arkadastan alinti yapıyorum. sıfırdan başlayanlar icin

ilk olarak vajina yapsı konusunda bilgi sahibi olmalısın.girişin hemen arkasında boru gibi bir yapı var bu yapı okerdon şeklinde yani içine giren cisim ne kadar kalın olursa olsun genişler.düşünsene ordan çocuk çıkıyor.
daha sonra gleiten jel diye bir jel var ondan al bikaç kutu ve söyleyeceğim şeyleri bu jel yardımıyla sırasıyla yap.egzersizler sonuçlanana kadar birleşmeye çalışmak yasak.

egzersiz 1- ayna egzersizi= vajinayı bolca jelle sonra bir ayna yardımıyla kendi vajinanı incele.dudaklarını aç deliği gör vs.2-3 gün en az yarım saat süreyle incele.

egzersiz 2- 1 parmak 1 boğum= incelemelerini yaptıktan sonra 1 hafta kadar hergün enaz yarım saat işaret parmağını ve vajinanı iyice jelle işaret parmağının bir boğumunu 20-30 derecelik bir açıyla(dik olarak yerleştirmeye çalışma) vajinanın içine yerleştirmeye çalış.kasılma olacaktır.kasılma olduğu sürece parmağını içeden çıkarma ani hareketler yapma.kasılma bitince çıkar tekrar dene.ne kadar süre egzersiz yaptığını kaç kez yerleştirdiğini kasılma ve kaygı için 1den 8e kadar numara ver.kasılma ve kaygı ne kadar yüksek olursa ona göre yüksek puan ver.her defasında biraz daha azalacaktır.1-2 olduğunda diğer egzersize geçebilirsin.

egzersiz 3- 1 parmak 2 boğum.yukarıdaki egzersizle aynı ama işaret parmağının iki boğumunu yerleştir.çok zorlanırsan bi önceki egzersize geç.kaygı seviyesi azalınca diğer egzersize geç

egzersiz 4- 1 parmak tamamı. 1 parmağın tamamını yerleştirmeye çalış.yapamazsan bir önceki egzersiz.kasılma kaygı 1-2 arası olduğunda diğer egzersiz.

egzersiz 5- 2 parmak 1 boğum= işaret ve orta parmağının ilk boğumlarını yukarıdaki şekilde vajinaya yerleştir.çok zorlanırsan bir övceki aşama.rahatlama olunca 6.egzerszi.

egzersiz 6- 2 parmak 2 boğum= işaret ve orta parmağının 2 boğumunu yerleştirmeye çalışacaksın.

egzersiz 7-2 parmak tamamı her iki parmağını sonuna kadar vajinaya yerleştirmeye çalış.

egzersiz 8- makas hareketi= iki parmak 1,5 boğum kadar parmaklarını yerleştir ve içerde parmaklarını makas gibi hereket ettirmeye çalış.bu egzersizi eş parmağına geçtiğiniz zaman bile hergün en az 20 dk uygulayın.

egzersiz 9-eş parmağı= yukarıdaki yazdığım tüm egzersizleri eş parmağı ile deneyin.her bir alıştıma için 1 hafta verin ve hergün yapın.ilk zamanlar eşinizin parmağını kendiniz yönlendirin.rahatlama olduğunda ondan yavaş yavaş kendisinin yapmasını isteyin.tüm bunları yaprken jel kullanmayı unutmayın.

egzersiz 10-penis başı= vajina ve eşinizin penisini güzelce jelledikten sonra penis başını vajinaya yerleştirmeye çalışın.penis başı içeri girer girmez çıkarmayın.sakinleşin kasılmanın azalmasını bekleyin ve yavaşça çıkarın.tekrar tekrar deneyin.bir süre sonra tekrar birleşmeye çalışın.ilk zamanlar jeli kullanmanız kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak.kuruma hissi olmuyorsa jele gerek kalmayacaktır.sonrası serbest sevişme
allah kolaylık versin

Bide son bisey daha o giristeki kapak gibi sey ne parmaginla iteliosun ileri birakinca geri gelio

Söylediğin o kapak dediğin şey yüksek ihtimal kızlık zarını çevreleyen etler.Direk kızlık zarının kendisi değil.Bende kızlık zarı yok o dediğin et hala var.İleri geri kıpraşıyor, kımıl kımıl bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…