- 24 Ekim 2017
- 148
- 38
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.481
Zaten gözümüzde kızlık zarını bu kadar büyüttügümüz için bu haldeyiz canım patlama falan degil ya bi doktora görün istersen duruyor mu diye ama bence gitmiştirKazlik zari deligin onunde olan bisey degilmi hani patlio falan o kadar basitmi elime biraz kan geldi kirmizi boyle esim tahris etmissin dedi hem cokta sokmadim tam iki parmagimi bu arada aparat derken kulaga hic hos gelmio urtukutu plastik falan sokamam oraya sanirim bide bu rahatligim emladan gelio ileride alisir sanirim birakirim emlayi bu arada cok ileri gitmek dogrumu okudugum kadariyla herkes cok ileri gidio peki kizlik zari
Kazlik zari deligin onunde olan bisey degilmi hani patlio falan o kadar basitmi elime biraz kan geldi kirmizi boyle esim tahris etmissin dedi hem cokta sokmadim tam iki parmagimi bu arada aparat derken kulaga hic hos gelmio urtukutu plastik falan sokamam oraya sanirim bide bu rahatligim emladan gelio ileride alisir sanirim birakirim emlayi bu arada cok ileri gitmek dogrumu okudugum kadariyla herkes cok ileri gidio peki kizlik zari
Simdi daha da cok korktumHayır kızlık zarı kafanda kurduğun gibi bişey değil, patlama çatlama vesaire yok.Öyle tek parmak sokuncada hemen kanıycak bişey değil..Dediğim gibi vajina deliğinin çevresindeki yapı kızlık zarı yani sen parmağını soktuğun zaman çoktan kızlık zarını geride bırakıyorsun.Kızlık zarı öyle parmaklarını soktuğun zaman pıt diye bozulcak bir yapı değil, ince değil.Kulak memesi kıvamında.Canım vajinanda soğan zarı gibi bir kızlık zarı arama öyle bişey yok.
Esimde kasiorum kendimi bi kez denemek istedik ben ustte olayim dedim haydar dumenin recetesine gore kontrol bende olsun dedim ama esiminki kivama gelmedi heyecan yapti sanirimBence egzersizde gelen kanla zarın gitmiş canım çünkü iki parmak kalınlığında bende bozuldu diye düşünüyorum da o kadar aldıysan neden denemiyorsun eşinle veya biraz daha yap egzersizi günlük rutine döndür öylelikle rahatlarsın oraya bişey girme fikrine bence
Simdi daha da cok korktumyani kizlik zari dusundugumuz gibi duvar gibi biseymi nasil bozulucak peki kulak memesi kivamindaysa yani et parcasi peki kan geldi elime o ne kani peki
:))) Ya hic aklima gelmezdi boyle olacagim ilk gece karsilastim bu korkuyla birsuru kulaktan duyma laflar sonuc bu herkes bebek beklio biz daha onu yapamadik:))) siz atlattinizmi acaba bide icine nasil alio yirtilcak gibi gelio bana daha 2 parmakta kasildi 3 parmak alanlar mum sokanlarda var mumu soksam zaten esiminkini de sokarimCanım ne duvarı adet kanın kızlık zarı deliğinden geliyor.Öyle duvar gibi bişey olsa adet kanın gelmez.Söylediğimi yanlış yorumlamışsın.Kızlık zarı, kapalı, duvar gibi, patlayan, çatlayan bir şey değil. Söyleneni kafanda dahada korkunç hale getirme, tam aksine asıl senin düşündüğün dahada korkunç duvar gibi kızlık zarı olurmu hiç :))
:))) Ya hic aklima gelmezdi boyle olacagim ilk gece karsilastim bu korkuyla birsuru kulaktan duyma laflar sonuc bu herkes bebek beklio biz daha onu yapamadik:))) siz atlattinizmi acaba bide icine nasil alio yirtilcak gibi gelio bana daha 2 parmakta kasildi 3 parmak alanlar mum sokanlarda var mumu soksam zaten esiminkini de sokarim
:))) Ya hic aklima gelmezdi boyle olacagim ilk gece karsilastim bu korkuyla birsuru kulaktan duyma laflar sonuc bu herkes bebek beklio biz daha onu yapamadik:))) siz atlattinizmi acaba bide icine nasil alio yirtilcak gibi gelio bana daha 2 parmakta kasildi 3 parmak alanlar mum sokanlarda var mumu soksam zaten esiminkini de sokarimCanım ne duvarı adet kanın kızlık zarı deliğinden geliyor.Öyle duvar gibi bişey olsa adet kanın gelmez.Söylediğimi yanlış yorumlamışsın.Kızlık zarı, kapalı, duvar gibi, patlayan, çatlayan bir şey değil. Söyleneni kafanda dahada korkunç hale getirme, tam aksine asıl senin düşündüğün dahada korkunç duvar gibi kızlık zarı olurmu hiç :))
Ay cok sevindim darisi bize oyleyse ben olsa hemen cocuk calismalarina baslarim 3 yillik evliyim suan 27 yasindayim aparat dedigin nasil bisey canim bu arada cok sagol canim en cok sen ilgilendin ustelik yenmis olmana ragmenBen yendim canım bebek çalışmalarındayım.Ben parmakla değil direk boy boy aparatlarla yaptım, ama parmaklada yapabiliyorum yendikten sonra arada dahada alışmak için parmak egzerleride yaptım gün içinde.Hala bazen parmak egzersizi yaparım rahatlamak için.
:))) Ya hic aklima gelmezdi boyle olacagim ilk gece karsilastim bu korkuyla birsuru kulaktan duyma laflar sonuc bu herkes bebek beklio biz daha onu yapamadik:))) siz atlattinizmi acaba bide icine nasil alio yirtilcak gibi gelio bana daha 2 parmakta kasildi 3 parmak alanlar mum sokanlarda var mumu soksam zaten esiminkini de sokarim
Ay cok sevindim darisi bize oyleyse ben olsa hemen cocuk calismalarina baslarim 3 yillik evliyim suan 27 yasindayim aparat dedigin nasil bisey canim bu arada cok sagol canim en cok sen ilgilendin ustelik yenmis olmana ragmen
Bide son bisey daha o giristeki kapak gibi sey ne parmaginla iteliosun ileri birakinca geri gelio:))) Ya hic aklima gelmezdi boyle olacagim ilk gece karsilastim bu korkuyla birsuru kulaktan duyma laflar sonuc bu herkes bebek beklio biz daha onu yapamadik:))) siz atlattinizmi acaba bide icine nasil alio yirtilcak gibi gelio bana daha 2 parmakta kasildi 3 parmak alanlar mum sokanlarda var mumu soksam zaten esiminkini de sokarim
Ay cok sevindim darisi bize oyleyse ben olsa hemen cocuk calismalarina baslarim 3 yillik evliyim suan 27 yasindayim aparat dedigin nasil bisey canim bu arada cok sagol canim en cok sen ilgilendin ustelik yenmis olmana ragmen
Bide son bisey daha o giristeki kapak gibi sey ne parmaginla iteliosun ileri birakinca geri gelio
Bilemedim simdiDeliğin üstündemi altındamı söylediğin şey.
Canım peceteyi sar sar cubuk gbi sekil olarak uzerine de streç sar sıkıca. .. önce orta kalın olarak aparat yap bide kayganlastirici kullan su bazli rahat edersin... ben su an ultrason jeli kullaniyorum yenmeme rağmen ilişki sırasında...Deligin ustu altimi var:)) Biz daha organimizi tanimioruz
Bana doktorum gietgelen(kayganlastirici) verdi ozellikle iliski icinmis yalniz bu deligin orda kapak gibi bisey var iterken seni zorlayan nedir oCanım peceteyi sar sar cubuk gbi sekil olarak uzerine de streç sar sıkıca. .. önce orta kalın olarak aparat yap bide kayganlastirici kullan su bazli rahat edersin... ben su an ultrason jeli kullaniyorum yenmeme rağmen ilişki sırasında...
Bide canim sen egzersizi nekadar yaptinBana doktorum gietgelen(kayganlastirici) verdi ozellikle iliski icinmis yalniz bu deligin orda kapak gibi bisey var iterken seni zorlayan nedir o
o iste vajinanin ic duvarindaki kizlik zari dedigimiz sey. ama seninki bitmis gitmis artik onu yavasca aşmayı düşün odaklanBana doktorum gietgelen(kayganlastirici) verdi ozellikle iliski icinmis yalniz bu deligin orda kapak gibi bisey var iterken seni zorlayan nedir o
Bide son bisey daha o giristeki kapak gibi sey ne parmaginla iteliosun ileri birakinca geri gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?