Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bana doktorum gietgelen(kayganlastirici) verdi ozellikle iliski icinmis yalniz bu deligin orda kapak gibi bisey var iterken seni zorlayan nedir o
Kapak dedigin nasil anladim ama internetten vajinaya bak detaylı incele ... gleit gelene çok kişiden duydum kullan bende almayi düşünüyorum

A
Anladim ama sanki ittikce gidio ama zor gidio boyle asagiya inmek lazim sanirim yol orda siz iliski yasadiginiz icin soruorum gerci bir cogunuz asmis sanirim benim gibi olanlarda var tabi penis girerken hicbir engele takiliomu zorlaniomu yani yoksa direk girebiliomu

Kastigimiz için bi yere takiliyo evet ama kasmayip rahat birakinca o takilan yer biraz daha genişliyor ve içeri direk giriyor ve hiç bisey hissetmiyosun içerisi boşluk rahat bir yol

Kastigimiz için bi yere takiliyo evet ama kasmayip rahat birakinca o takilan yer biraz daha genişliyor ve içeri direk giriyor ve hiç bisey hissetmiyosun içerisi boşluk rahat bir yol
Anladim simdi ben emlayla deniorum onsuz cesaret edemem sanirim o uyusturuo orayi cunku icine suruyorum siz tam iliski yasiomusunuz alistimi artik yoksa gene biseylermi kullaniosunuz jel gibi vs

Ben senin tam olarak neyi kasteddiğini anladım, hatta hastalığı yenmeden önce aynı senin sorduğun gibi bir et var diğip diğip durdum eski konularımda yazıyor.O bahsettiğin et dediğim gibi kızlık zarının kalıntısı olan daha doğrusu kızlık zarının bir parçası gibi görünen birşey.Egzersizin ilk zamanlarında vajina deliğini kapatıp duruyordu sinirlerimi bozuyordu, merak etme bir müddet sonra oda vajina deliğine yapışıp bir bütün olacak.

Insallah canim ya beni iyi anliosun sende benim gibi ilk zamanlar kendini anormal hissediomuydun yada ben neden yapamiorum yada yapamiycam cocuk delisiyim ben ve hep hayal gibi gelio bana cocuk yapmak sanki ben beceremiycem beni gorseniz sok olursunuz ciliz bi kadin degilim kimse demez bu kiz vajinismus diye bu soz bile agir aslinda burada olmak iyi geldi bana ama basta tereddut ediodum

Anladim simdi ben emlayla deniorum onsuz cesaret edemem sanirim o uyusturuo orayi cunku icine suruyorum siz tam iliski yasiomusunuz alistimi artik yoksa gene biseylermi kullaniosunuz jel gibi vs
Ben ultrason jeli kullaniyorum çok az kaydirsin diye tam alisamadim henuz.. ama artık yendim tamamen

Eee tabiki yapamıyacağım sanıp şırınga yöntemiyle hamileliği bile düşündüm.Hepimiz geçtik bu yollardan bende abartısız söylüyorum evde cilveli milveli minnoş bişeyim :))) Hayatım boyunca ergenlikten sonra hep cinsellikten etkilenmişimdir, hatta bir ara burda bana çok gülmüşlerdi aparatla egzersiz yaparken cilveli müzik açıp dans ediyordum o derece çılgınım:))) ama gel gelelimki vajinismustum iş ilişkiye gelince bu cilvem fıss diye sönüyor du... Zor biliyorum psikolojisi çok zor beynim resmen beni etkiliyordu ve korkuyordum.... Ama gerçekten diyorum gerçekten o duyduklarımız, anlatılanlar, abartılar, herşey ama herşey yalanmış.

Sizinle kesinlikle ayniyimm bende kendim siringayi denedim o derece umutsuzdum ama oda olmamıştı tabi☺ en sonunda aparatla hallettim sukur burdaki kızlar saolsun tabi

Kizlar ben bir aydir yazmiyorum. Bazilari bilir bende parmak eksersizinde 2 parmagi sorunsuz git gel yapabiliyorum jel ile. ben 2 senedie evliyim. Sizlere sorum olucak. Siz sevisirken heycan kalp atisi falan oluyormu? Bende hicccc yok. Esimle ciktigim dönem heycanlaniyordum onu istiyordum. -ama simdi evliyim ha sevismisiz ha sevismemiz. Bir tuaf duygular icerisindeyim. esimi cokkkk seviyorum ama neden böyleyim? Ve esiniz cok yaklasiyormu size sevismekden bahsediyorum? Biz sanki biraz uzak kaciyoruz gibime geliyor. Üzülüyorum

Aynen... bebis varmi sende kac ay oldu yebeli

Şubat sonunda yendim canım, Yendiğim aylarda bir hamilelik geçirdim ama gelişmedi mercimek tanesi kadardı.Bir müddet ara vermiştim çalışmalara bu ay tekrar başladım şuan adetim yumurtlama günümü bekliyorum.

Kizlar markette gordum okey kayganlastiricinin yeni sekli ayni aparat seklinde yapmislar.aparat yapamayanlar onu alip prezervatif gcirip onunla egzersiz yapabilir bence.denemekte fayda var

Okey pek vajinismuslulara uygun değil.Çabuk kuruduğu için.

Cilgin kadin seni bende cilgin

Muayene falan oldunmu hic vajinal ultrason falan yaptirdinmu

Cilgin kadin seni bende cilginim ama bu konularda tam bi korkagim oraya agda yaptirabiliorum kendi 2 parmagimi da yarim sokabiliorum ileri de giderim de kizligim bozulur diye korkuorum bide burda nasil soylenir ben sevisirken de cok keyif aliorum bosalabiliorum diolarki vajinismuslar zevk alamaz sen degilsin vajinismus sizde durum nasildi onceden

Bende esimi çok seviyorum dediğiniz gbi evlenmeden önce bende istekliydim esime karşı halada oyle olmaya çalışıyorum ama ilişki sırasında hissizzlik yaşıyorum bu normal galiba bizim durumumuza olanlar için çünkü aklımızda soru isretlwri var zevk alincak biaeymis gbi gelmiyo beynimize ilişki sırasında ... esim de ben vajinismusken bir ara uzak kaçmaya başladı ama ben farkedip kendime çektim onu kendimden itip soğutmak istemedim aksine çok istekli gorundum o konuda ozellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…