- 23 Aralık 2016
- 1.166
- 1.025
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.521
Muayene falan oldunmu hic vajinal ultrason falan yaptirdinmu
Vajinadan muayene dedigin senin nasıl ben böyle kamera çubuk gbi biseyle bakiyo ya ona diyorum senin dedigin nasil el ile mi kontrol ediyorVajinadan normal muayene oldum, hala daha oluyorum rutin kontrolllerde mantar, yara bere varmı diye.Ama ultrason hiç olmadım, öyle birşey yapmadı yapalım derse olurum.
Aynen canım el ile kontrol işte elinde bir alet var pense gibi onunla kurcalayıp duruyor.Ultrason hiç yapmadı henüz.Vajinadan muayene dedigin senin nasıl ben böyle kamera çubuk gbi biseyle bakiyo ya ona diyorum senin dedigin nasil el ile mi kontrol ediyor
Anladım tesekkurler☺Aynen canım el ile kontrol işte elinde bir alet var pense gibi onunla kurcalayıp duruyor.Ultrason hiç yapmadı henüz.
Caniniz yanmiomu ya ben korktum valla Allahim kadin olmak ne zor ya bende iliski bile olmadi:Aynen canım el ile kontrol işte elinde bir alet var pense gibi onunla kurcalayıp duruyor.Ultrason hiç yapmadı henüz.
Caniniz yanmiomu ya ben korktum valla Allahim kadin olmak ne zor ya bende iliski bile olmadi:
Hadi yaa:))) sizce ben atlatabilicekmiyim bide son merak ettigim penisi rahatca aliomu orasi yoksa zorlaniomu bide egzersiz sartmi illa ben oyle bir ay mumkun degil ugrasamam cok sabirsizim ben parmaklarimin ikisini sokup emla kremi surup sonrada kayganlastirici sursem tam o esnada hem kendi vajinama hem de esimin penisine olmazmi acabaYok canım gıdıklanıyorum sadece:))
Siz basardinizmi bu arada emla kremini hic denedinizmi vaninin icine surunce cok guzel uyusturuo parmagini soksan da kendini kasmiosun ben ilk denememde 2 parmak soktum kan gordumBen zaten okeyin sisesinin seklinden bahsediyorum bende kullanmadim hic okey.bence en iyisi ultrason jeli hemde su bazli doktorum onu önerdi
Anladim darisi bana demekki burda cogu kisi bunu yenmis sizlerde bizlere destek oluosunuz ne guzel ya iyikide buraya uye oldum bunda da vardir bi hayir insallah bende yenerim bende de her turlu sey mevcut kayganlastiri jel sprey kas gevsetici hap emla krem ama en guzeli emla hem kayganlastirio hem de uyusturuo tabi bide cesaret oldumuEvet bende yendim cok sükür 2 seneden sonra.doktor yardimiyla yendim ama wemcaine sprey veriyodu bana hem egzersizde hep penis denemelerinde.sadece girise kullaniyodu kandan korkma sakin az az gelebilir egzersizlerinde.eger esin takmiosa tabi kan olayina
Bu arada bende 3 yillik evliyim ama dogru duzgun bi ugrasim olmadi hep bosladim zamana biraktim o zaman bu zaman 3 yil gectiA
Anladim darisi bana demekki burda cogu kisi bunu yenmis sizlerde bizlere destek oluosunuz ne guzel ya iyikide buraya uye oldum bunda da vardir bi hayir insallah bende yenerim bende de her turlu sey mevcut kayganlastiri jel sprey kas gevsetici hap emla krem ama en guzeli emla hem kayganlastirio hem de uyusturuo tabi bide cesaret oldumu
yenersin hic merak etme denemeden önce dus al vücüdun gevsesin ve kesinlikle yatak ucunda dene bide.bende öyleydim tir tir titrerdim korkudan heyecandan :))) hafif bi sakinlestirici vermisti bana bideNe guzel ya inanin bende bu mutlulugu sizlerle paylasmak isterim eminim uzerinizden buyuk bi yuk kalkti hic aklima gelmezdi benim ilk gece bu kabusla karsilasacagim hatta cok rahattim taki is o boyuta gelince kasildim ve titremeye basladi bacaklarim bi iki boyle oldu sonra doktora gittim muayene etti beni ama biseyle degil isik tuttu hersey normal dedi orani acarsan olur dedi sanirim vajinamin dudaklarinin uzun olmasindan ben orami acsam zaten olur ben daha oraya degdiremiorum kilotla sorun yok
Evet yatak bile insani psikojikmen etkilio ne degisik bisey ya can cok aciomu bide agdami daha cok acio omu:))yenersin hic merak etme denemeden önce dus al vücüdun gevsesin ve kesinlikle yatak ucunda dene bide.bende öyleydim tir tir titrerdim korkudan heyecandan :))) hafif bi sakinlestirici vermisti bana bide
Hahahah valla agda daha cok aciyo sana yemin edebilirim :)))) cok ciddiyim bak hic acimiyo ben oldugundan sormistum esime oldumu icindemi falan diye hi anlamadim :)))Evet yatak bile insani psikojikmen etkilio ne degisik bisey ya can cok aciomu bide agdami daha cok acio omu:))
Canim sonucta oyle yada boyle esinin penisi icine girmiomu anne olmana engel degilki bu icine bosalabilirKafayı yemem an meselesi bu kadar beceriksiz bi insan daha önce hiç tanımadım ya yendiğim halde yapamıyorum eşim yarım saatden fazla sevişti bir parmağını soktu iş penise gelince olmuyo yine mecbur anestol kullandım ama kayganlaştırıcıya ihtiyaç duymadım ne yapıcam ben artık anne olmak istiyoruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?