Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hahahah valla agda daha cok aciyo sana yemin edebilirim :)))) cok ciddiyim bak hic acimiyo ben oldugundan sormistum esime oldumu icindemi falan diye hi anlamadim :)))
Hadi ya vallami ay insallah kesinlikle paylasicam burda olursa duygularimi ve sizlere cok dua edicem ne guzel insanlarsiniz ben de yenersem burda herkese yardimci olucam ben cok cektim diyerek ve burasi benim icin unutulmaz bi ani olucak:))) Belkide sizler sayesinde basaricam cunku artik tek olmadigimi daha iyi anladim

Amin canim insallahh bende hep dua ediyorum Allah kimseye vermesin bu hastaligi.sizlerede ennn kisa sürede yenmeyi nasip etsin insallahh bak bende yendim ama hala burdayim birilerine bi yardimim dokunsun herkes kurtulsun bu yükten diye :)

Amin canim insallahh bende hep dua ediyorum Allah kimseye vermesin bu hastaligi.sizlerede ennn kisa sürede yenmeyi nasip etsin insallahh bak bende yendim ama hala burdayim birilerine bi yardimim dokunsun herkes kurtulsun bu yükten diye :)
Allah razi olsun hakikaten yuk bide insan bebek istio ya bakiosun cevrene senden sonra evlenenlerin elinde bebek insan icten ice uzuluo belli edemio tabiki de bebek sorun degil asilamayla da olur tup bebek yoluylada ama esimle o duyguyu yasamayip yaptiktan sonra bu yemegi cignemeden yutmaya benzer karnin doydumu doydu

Kızlar bende yine sorunlar başlıyor. Başa döneceğim diye cok korkuyorum. ( ben aparatla önce yapıp üstüne uyusturucu krem sürüp ondan sonra p.. icime alarak denedim öyle olduydu. Ancak bir kac dnemden sonra vajina girişinde alt kısmında yırtılma oldu her denedikten sonra, ve kaniyor acısı en az bir gun sürüyor. Doktora gittim doktor aparat sert cisim oldugu icin tahriş ediyor orayı onu ve uyusturucu kremi bırak. Direk p... dene dedi. Onu denedim ama yarısından fazlasini alamadim icime. Ki girdiydi aparatla denedigimde hepsini alabildiydim. Napıcam nefes egzersizleri hepsini biliyorum ve aşırı acım oldu

Canim sonucta esinin penisi icine girmiomu

Canim sonucta oyle yada boyle esinin penisi icine girmiomu anne olmana engel degilki bu icine bosalabilir
Evet canım içime boşalıyo ama sanırım anestol hamile kalmamı engelliyor bide bişey sorucam size bilgisi olan lütfen yazsın eşim içime boşaldıktan sonra içimde biraz bekletiyorum ama yinede çıktığı zaman sperm penisle dışarı çıkıyo neden

penisi ne kadar alabiliyosun iyice icine girse belki cikmaz spermler dışarı?
bi de hamilelik dusunuosan yumurtlama donemini vs takip ediyo musun? cok onemli o

Canim zamanla alisamadinmi peki anestolsuz denemeye doktora bi danis istersen bu konuyla ilgili sperme gelince ben tecrubeli degilim bi iliski durumum yok ama bence bu durum esinle alakali o tam birakamio demekki ondan belkide hamile kalamiosun

Uyusturucu krem yerine wemcaine sprey al onu kullan onun hicbi zarari yok ayrica bepanthol krem surebilirsin vajinaya iyi geliyo eger tahrisin varsa gecirir

Canim anestolun bi zarari oldugunu düsünmüyorum ayrica esin bosaldijtan sonra hemen kalkma ayaklarini yukari dogru dik biraz hemen cikmaz o zaman

canim emlayi icinemi sürüosun? disina mi sadece? ben de de her tür krem jel emlanvar ama emlayi icine süremedim daha. az disina kullaniyorum

Ozaman bende esimi kendime cekiyim. Vajinismus olanlarda sevisme nasil? sık sık yapiomusunuz? ben gercekden son 2-3 haftadir hic tin yok bizde. ne o yaklasio ne de ben. tabiki sarilmalar falan oluyor ama sanki eskisi gibi degil gibiyiz. korkuyorum sevgimiz mi bitti diye hahahaha yoksa beni sevmio mu diye. insan yaklasmazmi esine?!?? bende bilemiyorum ilk adimi sürekli ben yapamam.

Herşey malesef kadında bitiyor sen kendini çektikçe erkekte çekiyor .. sen ilgi göster sen iste iliskiyi gerçek birlesme olana kadar yüzeysel yasayin bazı seyleri ama sende cabala bu hastalığı yenmek için emin ol kadın herşeyi yapar yapmalı her sey bizde baslar

Haklisin canim...Gecen sordum neden yaklasma ve sevismemiz yok diye. Calisiyoruz,yorgun argin eve geliyoruz dedi. Hakli aslinda ama hafta sonunuz var orda da bazis seyler olabilir. 2 senedir evliyim ön sevisme falan cok iyi di ama dedigim gibi son haftalardir ben yaklasmazsam hic yaklasmadi. simdi de yaklasmayim dedim 3 hafta olcak nerdeyse. Bende istek de yok heycan da yok. evlenmeden önce ciktigimiz dönem cok istiodum onu heycanlaniodum elimi tutsa bile.ama evlenince isteme gibi duygum da kalmadj ve vajinismusla ilgilimi bilemedigim icin size sordum.

Benim de girerken engele takılıyor . ve git gel yaparken oraya dokundukca zorlaniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…