- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.561
Herkeste olabikiyormus oyle isteksizlik ama bizim sorunumuz orda baskıyı zaten kendimizi birakamiyoruz birakamayinca zevk alamıyoruz zevk alamayincada bizim durumumuzdakilerde ilişki daha zor oluyor... ilişki oncesi kendini mutlu edecek zevk alacak şeyler yapmaya calis başka çare yok malesef yada cinsel terapiste gitHaklisin canim...Gecen sordum neden yaklasma ve sevismemiz yok diye. Calisiyoruz,yorgun argin eve geliyoruz dedi. Hakli aslinda ama hafta sonunuz var orda da bazis seyler olabilir. 2 senedir evliyim ön sevisme falan cok iyi di ama dedigim gibi son haftalardir ben yaklasmazsam hic yaklasmadi. simdi de yaklasmayim dedim 3 hafta olcak nerdeyse. Bende istek de yok heycan da yok. evlenmeden önce ciktigimiz dönem cok istiodum onu heycanlaniodum elimi tutsa bile.ama evlenince isteme gibi duygum da kalmadj ve vajinismusla ilgilimi bilemedigim icin size sordum.
sağolun daha vajınıusmus yeni yendim 2 saat caba sonunda ınş korkamam doktor pko dedi inş. ileri seviyesi degidlir bugun cok eddirginim ne kadar süre kalıyo içerde bastırma falan yapmıyolar diömi acıtmıyolar ben ilk seferde deli bi dktora denk geldim de baktıramadım kacmıştımBenim tedavim sirasinda 2 kez bakildi hic anlamiyosun bile.gayet kolay emin ol
Ben baktırdım.iki şeyi yerleştirdi çıkardı ikisi 1 dk bile sürmedi.Acımıyor sadece tedirgin olduğunla kalıyorsun canım.yoksa bişey yok yaniULTRASONLA ALTTAN BAKTIRAN VARMI ACIYOMU NNE KADAR SURUYO KIST VAR MIŞ BAKTIRACAM ACOK KORKUYORUM DAHA ŞİLİŞKİYİ YENİ YENDİM
Canım ya aparatı hazır olanlardan mi kullanıyorsun ? Peçeteden aparat yapıp streöleyip üzerine eldiven geçirmedin mi,jellemedin mi ? Böyle olunca sert olmaz . Biraz ara ver istersen tahribat gitsin ,bepantol sür.Kızlar bende yine sorunlar başlıyor. Başa döneceğim diye cok korkuyorum.( ben aparatla önce yapıp üstüne uyusturucu krem sürüp ondan sonra p.. icime alarak denedim öyle olduydu. Ancak bir kac dnemden sonra vajina girişinde alt kısmında yırtılma oldu her denedikten sonra, ve kaniyor acısı en az bir gun sürüyor. Doktora gittim doktor aparat sert cisim oldugu icin tahriş ediyor orayı onu ve uyusturucu kremi bırak. Direk p... dene dedi. Onu denedim ama yarısından fazlasini alamadim icime. Ki girdiydi aparatla denedigimde hepsini alabildiydim. Napıcam nefes egzersizleri hepsini biliyorum ve aşırı acım oldu
ben aştım gecen gün o durumu sabah idicem işte adetliyken de bakıyolarmış sanirim bi dakıkalık bişey için de baksınlar da bilim napimBen baktırdım.iki şeyi yerleştirdi çıkardı ikisi 1 dk bile sürmedi.Acımıyor sadece tedirgin olduğunla kalıyorsun canım.yoksa bişey yok yani
Eşli egzersiz yaparsan dışRdan madde sokulmasına alışman kolay olur ben hiç denemedim gerçi ,Eşli yapmadım hiç
1 dk bile kalmiyo bastirma falan olmuyo doktora söyle ben yeni yendim vajinismusu diye ona göre davransin bende yenmeden kadin doguma gitmistim oda canimi yakmisti soguk terler dökmüstümsağolun daha vajınıusmus yeni yendim 2 saat caba sonunda ınş korkamam doktor pko dedi inş. ileri seviyesi degidlir bugun cok eddirginim ne kadar süre kalıyo içerde bastırma falan yapmıyolar diömi acıtmıyolar ben ilk seferde deli bi dktora denk geldim de baktıramadım kacmıştım
Anestol kullandığım zaman hepsini alabiliyorum anestolünde çok az kullanıyorum ama onu sürünce hemen oluyo evet takip ediyorum geçen ay olmadı bu ayda fazla ilişki yaşamadım yumurtlama döneminde bi daha ki aya kaldıpenisi ne kadar alabiliyosun iyice icine girse belki cikmaz spermler dışarı?
bi de hamilelik dusunuosan yumurtlama donemini vs takip ediyo musun? cok onemli o
Yok canım ya anestolsüz çok zor yapıyorum ben zaten doktor yardımıyla yendim ama anestolü hala bırakamadım anestol spermi öldürüyo diye biliyorumCanim zamanla alisamadinmi peki anestolsuz denemeye doktora bi danis istersen bu konuyla ilgili sperme gelince ben tecrubeli degilim bi iliski durumum yok ama bence bu durum esinle alakali o tam birakamio demekki ondan belkide hamile kalamiosun
Canım eşim afedersin penisi çıkarırken çıkıyo anlamadım neden oluyoCanim anestolun bi zarari oldugunu düsünmüyorum ayrica esin bosaldijtan sonra hemen kalkma ayaklarini yukari dogru dik biraz hemen cikmaz o zaman
Hayır canım hiç anlamıyosun bile ben vajiyken baktırmıştım anlamadım bileULTRASONLA ALTTAN BAKTIRAN VARMI ACIYOMU NNE KADAR SURUYO KIST VAR MIŞ BAKTIRACAM ACOK KORKUYORUM DAHA ŞİLİŞKİYİ YENİ YENDİM
Anestol ne işe yarıyorYok canım ya anestolsüz çok zor yapıyorum ben zaten doktor yardımıyla yendim ama anestolü hala bırakamadım anestol spermi öldürüyo diye biliyorum
Canım bende çok zevk alıyorum aynen boşalıyorumda hatta gayet hevesliyim ama eskiden o hevesim sönüyordu titremeye başlıyordum ben bayadır yapıyorum egzersiz hala tam alamadım yarım pns aldım şimdide yapayım diye hevesleniyorum eşli denemeyi zamanla rahatladım galiba o kadar korkup kaçmıyorum eşli denemektenCilgin kadin seni bende cilginim ama bu konularda tam bi korkagim oraya agda yaptirabiliorum kendi 2 parmagimi da yarim sokabiliorum ileri de giderim de kizligim bozulur diye korkuorum bide burda nasil soylenir ben sevisirken de cok keyif aliorum bosalabiliorum diolarki vajinismuslar zevk alamaz sen degilsin vajinismus sizde durum nasildi onceden
Gün aşırı desem siz plan yapın ben direk yapalım demiyorum plan yapıyorum yada hazırlanıp geliveriyorum yanına oda reddrtmiyor sagolsun hatta ben ayarlama yapınca daha bi hevesli oluyorOzaman bende esimi kendime cekiyim. Vajinismus olanlarda sevisme nasil? sık sık yapiomusunuz? ben gercekden son 2-3 haftadir hic tin yok bizde. ne o yaklasio ne de ben. tabiki sarilmalar falan oluyor ama sanki eskisi gibi degil gibiyiz. korkuyorum sevgimiz mi bitti diye hahahaha yoksa beni sevmio mu diye. insan yaklasmazmi esine?!?? bende bilemiyorum ilk adimi sürekli ben yapamam.
Uyuşturucu krem hemen oranı uyuşturuyo ve ilişki daha kolay oluyorAnestol ne işe yarıyor
Yakıyormı ücreti nedirUyuşturucu krem hemen oranı uyuşturuyo ve ilişki daha kolay oluyor
Canim sen baya iyisin yani bide anestolsuzmu ben onla deniycem onada raziyim hele olsunda sonrasinda alisir sanirim ben penisi hic yaklastiramadim anestolsuzCanım bende çok zevk alıyorum aynen boşalıyorumda hatta gayet hevesliyim ama eskiden o hevesim sönüyordu titremeye başlıyordum ben bayadır yapıyorum egzersiz hala tam alamadım yarım pns aldım şimdide yapayım diye hevesleniyorum eşli denemeyi zamanla rahatladım galiba o kadar korkup kaçmıyorum eşli denemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?