Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Herkeste olabikiyormus oyle isteksizlik ama bizim sorunumuz orda baskıyı zaten kendimizi birakamiyoruz birakamayinca zevk alamıyoruz zevk alamayincada bizim durumumuzdakilerde ilişki daha zor oluyor... ilişki oncesi kendini mutlu edecek zevk alacak şeyler yapmaya calis başka çare yok malesef yada cinsel terapiste git

Benim tedavim sirasinda 2 kez bakildi hic anlamiyosun bile.gayet kolay emin ol
sağolun daha vajınıusmus yeni yendim 2 saat caba sonunda ınş korkamam doktor pko dedi inş. ileri seviyesi degidlir bugun cok eddirginim ne kadar süre kalıyo içerde bastırma falan yapmıyolar diömi acıtmıyolar ben ilk seferde deli bi dktora denk geldim de baktıramadım kacmıştım

ULTRASONLA ALTTAN BAKTIRAN VARMI ACIYOMU NNE KADAR SURUYO KIST VAR MIŞ BAKTIRACAM ACOK KORKUYORUM DAHA ŞİLİŞKİYİ YENİ YENDİM
Ben baktırdım.iki şeyi yerleştirdi çıkardı ikisi 1 dk bile sürmedi.Acımıyor sadece tedirgin olduğunla kalıyorsun canım.yoksa bişey yok yani
Eşli egzersiz yaparsan dışRdan madde sokulmasına alışman kolay olur ben hiç denemedim gerçi ,Eşli yapmadım hiç

Canım ya aparatı hazır olanlardan mi kullanıyorsun ? Peçeteden aparat yapıp streöleyip üzerine eldiven geçirmedin mi,jellemedin mi ? Böyle olunca sert olmaz . Biraz ara ver istersen tahribat gitsin ,bepantol sür.

Ya bi de pns denerken güzel ıkın.Takıldığı yerde kegel yap ve ıkın belinin Altın'da yastık olsun popo yere Sıfır olmasın

ben aştım gecen gün o durumu sabah idicem işte adetliyken de bakıyolarmış sanirim bi dakıkalık bişey için de baksınlar da bilim napim

1 dk bile kalmiyo bastirma falan olmuyo doktora söyle ben yeni yendim vajinismusu diye ona göre davransin bende yenmeden kadin doguma gitmistim oda canimi yakmisti soguk terler dökmüstüm

Kızlar bende özgürüm artık nerdeyse iki yıl dolaxaktı dolmadan kurtuldum

penisi ne kadar alabiliyosun iyice icine girse belki cikmaz spermler dışarı?
bi de hamilelik dusunuosan yumurtlama donemini vs takip ediyo musun? cok onemli o
Anestol kullandığım zaman hepsini alabiliyorum anestolünde çok az kullanıyorum ama onu sürünce hemen oluyo evet takip ediyorum geçen ay olmadı bu ayda fazla ilişki yaşamadım yumurtlama döneminde bi daha ki aya kaldı

Canim zamanla alisamadinmi peki anestolsuz denemeye doktora bi danis istersen bu konuyla ilgili sperme gelince ben tecrubeli degilim bi iliski durumum yok ama bence bu durum esinle alakali o tam birakamio demekki ondan belkide hamile kalamiosun
Yok canım ya anestolsüz çok zor yapıyorum ben zaten doktor yardımıyla yendim ama anestolü hala bırakamadım anestol spermi öldürüyo diye biliyorum

Canım bende çok zevk alıyorum aynen boşalıyorumda hatta gayet hevesliyim ama eskiden o hevesim sönüyordu titremeye başlıyordum ben bayadır yapıyorum egzersiz hala tam alamadım yarım pns aldım şimdide yapayım diye hevesleniyorum eşli denemeyi zamanla rahatladım galiba o kadar korkup kaçmıyorum eşli denemekten

Gün aşırı desem siz plan yapın ben direk yapalım demiyorum plan yapıyorum yada hazırlanıp geliveriyorum yanına oda reddrtmiyor sagolsun hatta ben ayarlama yapınca daha bi hevesli oluyor

Canim sen baya iyisin yani bide anestolsuzmu ben onla deniycem onada raziyim hele olsunda sonrasinda alisir sanirim ben penisi hic yaklastiramadim anestolsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…