Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim sen baya iyisin yani bide anestolsuzmu ben onla deniycem onada raziyim hele olsunda sonrasinda alisir sanirim ben penisi hic yaklastiramadim anestolsuz
Hayır canım sadece bebe yagı bence hisset öyle zevk almaya alışırsın uyuşturuyor yoksa anestol

Yani bi beş altı ay sonrasında düşünüyorum geçmez mi etkisi
Zamanında çok araştırdım, yerli yabancı bütün doktorların söylediklerini inceledim.Bebeyağı, zeytin yağı, vazelin ve benzeri yağ bazlı şeyler yumurtalıklardaki ufak kanallarda kalıntı bırakıyor.Bu kalıntılarda ancak ve ancak adet oldukça içeriden yavaş yavaş boşalıyor.Zaten bu maddeler vajina yapısına asla uygun değil.Bakmayın siz bunları tavsiye edenlere... Çocuk için özellikle vücudumuz için ciddi anlamda sakıncalı şeyler bunlar.Organik diye zeytin yağı kullananlar var, ben onlara söylecek bişey bulamıyorum.Zeyin yağı yenilir, içilir, vajinada muazzam kalıntılar bıraktığının farkında dahi değiller.

Herkes iki farklı şeyi diyor ondan kullanıyorum canım bugün alacaktım kayganlaştırıcı durexin bi yanlışlık oldu unuttum kaldı

Hayır canım sadece bebe yagı bence hisset öyle zevk almaya alışırsın uyuşturuyor yoksa anestol
Cok korkuorum canim tir tir titriorum ben olmasina da raziyim sonra zevk alirim o ikinci planda suan 3 yildir belki 3 4 kez denemeye calistik ama degdirmeyi birak yanastiramadim bile anestol benim tek carem

Ama canim gleitgelein (kayganlastiriciyi) doktor yazdi bana

tebrik ederim canım benim basarmıssın devamı da gelecek rahatta yapacaksın eminim :)

canım benim iilk baş acı hissedecegini aklından atmaya calıs bliyorum atabilsem zaten yaparım dyeceksin ama baska seyler düşünmeye calsı ve tedavi olmaya karar vermen cok güzel birsey bu erteleme hastalıgı sen suan aslında en önemli seyi, basardın siğmdi tedaviye gelecek olursak parmak egzersizleri yapıcaz parmak egzersizi cpok önemli biliyorum itici ve zor görünüyr suan sana ama basarmaya basladıkca iticiliği de zorlugu da gidecek emin ol canım :) ilk baş aynayı al karsına iyice incele o bölgeyi ve anotomisini arastır netten bul incele neyin ne oldugunu ögren nereden uyarıldıgını ögren vajiina canım benüm senin benin tahmin edemeyecegimiz kadar esnek yapıya sahip rabbi ona göre yARATMIŞ ÖNCE BUNU BİL ORADAN BEBEKLERİMİZİ DOGURAcagız daha :) o kadar esnek yapısı ve kızlık zarı dediğimizde delinio yırtılacak ve acıdan duramayıp kıvranacak ve sarıl sarıl kan akacak bir durumu olamaz cünkü vücudumuzda zaten ne kadar litre kan var ki o kadar cok kan aksın akacak olan kan bir iki damla zarın kalınsa da ilk yaptıgın sıralar bir kac gün yaptıkca gene bir iki damla kan seklinde gelir aynada gördüğün deliği de sakın aldanma canım :) cünkü aldatıcı ben iki, ay oldu yeneli ve hala ilk gördüğüm gün gibi küçüklüğü yani ne katarsan o genişliğe ulasabilen bi yapısı var tabiki bu da senin kasları rahat bırakmana bakıyor canım :) neyse aynada iyice incele kayganlastırcı ve ilk zamanlar icin girmeini görmeye alışman için uyusturucu kremlerden birini kullanabilirsin serce parmaktan baslayacaksın bu arada nefes egzersizi ve kegelleri dogru sekilde ve dogru zamanda yapmalısın bu egzersizleri hergun boş kaldıcA YAP NEFESİ BURNUNDAN AL AGZINDAN YAVASCA VER KARNIN ŞİŞİP İNMESİNE dikkat et canım kegeli de tuvaletteyken idrarını yaparken tut bırak tut bırak sen bunları bi yapta sorun olursa yardımcı olurum canım beni,m sunu unutma yapamayacagımız hiçbirsey yok hersey dogeu ve yerli yerinde yapıldıgında basarı kacınılmaz emin ol ve basaracaksın eminim :)

canım benim sakın korkma sakın geriye cekilme herkesin zarı aynı değil ve arkadas kendii baya kasmış olmalı cünkü emin ol ne baska birşey ısıracak acısı var nede baska bir yerini kasacak düşün benim h iç zarım yırtılmadı kanamadı bile belki seninde aynı olacak ve eminim oyle ısırılacak birşey yok ya korkma sakın basaracaksın sende ve öyle olmadıgını kendin yasayarak göreceksin canım benim baskasının yasadıklarına ve söylediklerine bakarak zaten bu hale gelmedik mi buradan pay cıkar ve dısarıdan sylenen olumsuz sözlere kulaklarını tıka :) herkesin vücut yapısı farklı bunu unutma :)

canım gidebilirsin tabki hi düşünme kızlık zarı zedelenir cok olsa o da belki olur düşünme orasını sen egzersizlerine devam et pes etme sakın yp sürekli yap :)

Simdi daha da cok korktum yani kizlik zari dusundugumuz gibi duvar gibi biseymi nasil bozulucak peki kulak memesi kivamindaysa yani et parcasi peki kan geldi elime o ne kani peki
canım kesinlikle duvar diye birşey yok vajinanın agzında kenarda bizim bilke gözümüzle göremeyecegimiz kadar küçük bir et parcası ki et paracası bile degil aslında içerisi bomboş bir yer ne katarsan onun seklini alır kesinlikle tabiki kasmadıgımız müddetce :)

ve iki parmak zaten p....s boyutundadır canım hazır olursan deneyebilirwisn ama üç parmagıda alabilirsin cok rahat bol bol egzersiz yap dogru nefes ve kegelle yapabilirsin bunu ve p....s de yapacaksın :)

Herkes iki farklı şeyi diyor ondan kullanıyorum canım bugün alacaktım kayganlaştırıcı durexin bi yanlışlık oldu unuttum kaldı
Herkesin farklı şeyler demesi o şeyin doğru olduğu anlamına gelmezki.Sağlık söz konusu olduğunda başkalarının ne dediği değil, doğru olanı bulmak ve mantıklı hareket etmek gerekli.Burada kimse bana kanıtlarıyla zeytin yağının, bebe yağının yada vazelinin vajina için yararlı olduğunu idda edemez çünkü yalan. He kullananlar varmı var orası ayrı, ama sağlıklımı değil.

Vajinanın dengesini bozmamak ve olası enfeksiyon, mantar hatta, tüplerin tıkanmasından korunmak için su bazlı jel kullanılması şart.Geleitgelen,sxtiva, ve medikallerde satılan ve doktorların hamilelerde kullandığı litresi 3 tl olan ultrason jeli bunlar su bazlıdır ve vajinal uyumludur..

Okey, durex ve benzeri özel markalar parfüm esanslıdır.

Bir iki saniyelik bir yanma oluyor ama hemen geçiyor ücreti tam hatırlamıyorum canım ya ama nette yazıyodur fiyatı bence mutlaka dene eğer yapamıyorsan
Yapıyorum ama daha bi hafta olmadı sadece kullandığım krem bitince farklı alayın DİE sordum biolyn kullanıyorum suan

Ya o et parçasını n çaresi yokmu mahvediyor o beni oraya sürttükce kasılmam artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…