- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.601
Yok vajinanın sağ tarafında er gibi bişey vr sanki oraya değiyo ve can yakıyo sona deyıp deyıp girdiğinde acı gidiyoSizin o et parçası dediğiniz şey idrar deliği olmasın?
Et gibiYok vajinanın sağ tarafında er gibi bişey vr sanki oraya değiyo ve can yakıyo sona deyıp deyıp girdiğinde acı gidiyo
Haklisin canim...Gecen sordum neden yaklasma ve sevismemiz yok diye. Calisiyoruz,yorgun argin eve geliyoruz dedi. Hakli aslinda ama hafta sonunuz var orda da bazis seyler olabilir. 2 senedir evliyim ön sevisme falan cok iyi di ama dedigim gibi son haftalardir ben yaklasmazsam hic yaklasmadi. simdi de yaklasmayim dedim 3 hafta olcak nerdeyse. Bende istek de yok heycan da yok. evlenmeden önce ciktigimiz dönem cok istiodum onu heycanlaniodum elimi tutsa bile.ama evlenince isteme gibi duygum da kalmadj ve vajinismusla ilgilimi bilemedigim icin size sordum.
Ben cokmu aceleci davraniorum acaba ben simdi bi kez emlayla yaptim ilk bir sonra iki parmak soktum yarim tam degil kan gordum zaten titremeye basladim neyse bana cesaret geldi bu kez esim heyecanlandi ben ustte ve kontrol bende olup icime sokucaktim ama olamadi dahs da denemedik sureklilik hic olmadi bende simdi siz her aksam deniosunuzdur biz hemen olsuna gidioruz sizce penis girermi suan emlayla tabi bide iki parmakta etrafta gerginlik hissettim 3 parmakmi olmasi lazik penis girmesi icin uyusukluktan kasmadim da dolayisiyla bide komik gelicek ama ben vajinamin icinden korkuorum magara sanki karsima ne cikicak acaba diye ileri gitmeye bile korkuorum yoksa aci yok parmagim gitse gider yolunu buluo o:))) Bide orda bi basinc var onu iteler gibi hissediorum ve alttada yol var sanki hani sey gibi bu kapali alt yol gibicanım gidebilirsin tabki hi düşünme kızlık zarı zedelenir cok olsa o da belki olur düşünme orasını sen egzersizlerine devam et pes etme sakın yp sürekli yap :)
Herseyi okadar guzel ve dogru anlatiosunuzki doktor olsaniz bukadar anlatirdiniz ben bu isi basaranakadar ltfn beni takip edin dua edicem size ve hepinizeHerkesin farklı şeyler demesi o şeyin doğru olduğu anlamına gelmezki.Sağlık söz konusu olduğunda başkalarının ne dediği değil, doğru olanı bulmak ve mantıklı hareket etmek gerekli.Burada kimse bana kanıtlarıyla zeytin yağının, bebe yağının yada vazelinin vajina için yararlı olduğunu idda edemez çünkü yalan. He kullananlar varmı var orası ayrı, ama sağlıklımı değil.
Vajinanın dengesini bozmamak ve olası enfeksiyon, mantar hatta, tüplerin tıkanmasından korunmak için su bazlı jel kullanılması şart.Geleitgelen,sxtiva, ve medikallerde satılan ve doktorların hamilelerde kullandığı litresi 3 tl olan ultrason jeli bunlar su bazlıdır ve vajinal uyumludur..
Okey, durex ve benzeri özel markalar parfüm esanslıdır.
Kafayı yemem an meselesi bu kadar beceriksiz bi insan daha önce hiç tanımadım ya yendiğim halde yapamıyorum eşim yarım saatden fazla sevişti bir parmağını soktu iş penise gelince olmuyo yine mecbur anestol kullandım ama kayganlaştırıcıya ihtiyaç duymadım ne yapıcam ben artık anne olmak istiyoruummm
İlk sürünce biraz yanma oluyor hemen geçiyorYakıyormı ücreti nedir
Merhaba hanımlar ben de yeni yenenlerdeyim. 7aylik evliyim. Cok tükendigim.bir gun burds okuduklarimi.esime anlattim. Ve parmak egzersizlerinde bana yardim etmesini istedim. Cok sükür rabbim yardim etti oan tek tek ve 2 parmak egzersini basaryla yaptm. Simdi tam yendim sanirim 2 hafta oluyor. Ama şöyle bi sorun var acı hissediyorum. Yani kasılma ve baskı. Dayanilmayacak gibi degil de cok.panik oluyorum. O sekilde oluyor ama ne zaman rahat olcak hele o gelgit falan cok zor geliyor. Kıpırdamasın istiyorum. Ne zamana kadar acı baskı olur???? Buarada kayganlastiriciya bile.gerek duymadik. Fiziken hazirim ama.zihnen mi zorlaniyorum?
Nettenmi yoksa eczanedemi satılıyorİlk sürünce biraz yanma oluyor hemen geçiyor
9-10tl falan olması lazım
Ya benimde çok canım yanıuo hemen kasılıyor bi hafta oldu yeneliBenimde ilk 3 4,ilişkide canım yanıyor gibi hissettim. Aslında canımız yanmıyor kendini kastığın için acı hissediyorsun
O an beynine komut ver acımıyacak diue sonrasında da kendini olabildiğince gevşek bırak İnanki öyle hiç acı falan kalmıyor
Merhaba arkadaşım bende 4 yıl sonunda yendim bu hastalığı ve dediğşn gibi son zamanlarda eşimle aramda soğukluk vardı 2-3 haftada bir oluyordu bi taraftan işime geliyordu ama bi taraftan üzülüyordum arkadaş gibi yatıyorduk aynı yatakta ama hiç bir zaman onu suçlayamadım 4 yıl boyunca 1 kez neden demedi bana isyan etmedi üstüme gelmedi belkide tepsikini böyle ediyor diye düşündüm ki haklıydıda hep şunu düşündüm aynı şekilde eşimde bi sıkıntı olsaydı ve ben onu 4 yıl bekleseydim bu kadar sabırlı olabilirmiydim inan bilmiyorum o yüzden bence eşine kızma onun açısından bak olaya ve bir ann önve bu hastalıktan kurtulmaya bak hangi aşamadasın bilmiyorum ama biran önce egzersizlerini yap ve yen inan eşinlede yeni evli gibi oluyosun
arkadaslar bende buraya uyeydım yendım ama hala zorlanıyorum o ayrı acıyacak korkusuyla kastığım için şuan 4.5 aylık hamileyım rabbim sizlerede nasip etsin hamıle kaldıgım dönemde de anestol kullanıyodum yada bebe yağı hiç bi sıkıntı yasamadım ama şöyle bı tavsıyem var eşim boşaldıktan sonra hemen çıkmıyodu içimden bıde hemen ayaklarımı 90 derece dikip yarım saat saat öylece duruyodumAnestol kullandığım zaman hepsini alabiliyorum anestolünde çok az kullanıyorum ama onu sürünce hemen oluyo evet takip ediyorum geçen ay olmadı bu ayda fazla ilişki yaşamadım yumurtlama döneminde bi daha ki aya kaldı
Ben cokmu aceleci davraniorum acaba ben simdi bi kez emlayla yaptim ilk bir sonra iki parmak soktum yarim tam degil kan gordum zaten titremeye basladim neyse bana cesaret geldi bu kez esim heyecanlandi ben ustte ve kontrol bende olup icime sokucaktim ama olamadi dahs da denemedik sureklilik hic olmadi bende simdi siz her aksam deniosunuzdur biz hemen olsuna gidioruz sizce penis girermi suan emlayla tabi bide iki parmakta etrafta gerginlik hissettim 3 parmakmi olmasi lazik penis girmesi icin uyusukluktan kasmadim da dolayisiyla bide komik gelicek ama ben vajinamin icinden korkuorum magara sanki karsima ne cikicak acaba diye ileri gitmeye bile korkuorum yoksa aci yok parmagim gitse gider yolunu buluo o:))) Bide orda bi basinc var onu iteler gibi hissediorum ve alttada yol var sanki hani sey gibi bu kapali alt yol gibi
:))) Msjiniz icin tesekkur ederim guzel moral oldu bana artik sık sık hic birakmadan deneme zamani geldi ay hamile kalsam dunyalar benim olur tabi oncesinde de su dunyanin yukunu kaldirmam lazim uzerimden bisey sorucam size tepki geliimu cevreden neden cocuk yapmiosun diye ben gercegi soyleyemiorum 27 yasindayim ve 3 yillik evliyim bahanem de kalmadi artikCanim benim. Ben terapiste gidiyorum ve iki parmagini basarirsan,pen... le deniyebilirsin dedi. iki parmak zaten 70% yenmissin demek.
Icinden korkma. Evet magara gibi. Up uzun yol diye düsün orayi. parmagini icinde birak ve nefes al ver. Kaslarini hissetek. kendini sık ve kendini gevseterek kaslarini bir hisset.o basinci bana terapistim anlatti. Vajinanin en büyük kası.kendinj nekadar kasarsan okadar cok hissedersin. Bir bebek nasil dogdugunda hep parmaklarina dokunur ve parmaklara bakar? cünkü ordaki sinirleri ve kasalara dokunup beynine sinyal veriyor. ve suan sen parmagina dokunuosun ve senin icin normal degilmi? ama vajina kasina hic dokunmadigimiz icin,o egsersizlerle oraya alismamiz gerekiyor. orayi yüzük seklinde düsün. ve nekadar cok o hisslere alisirsan ve kendini serbest birakirsan orasi sana hic belli olmucak bile. ben orayi kizlik zari saniyodum:)
Bide sunu sormak istiorum canim ben iki parmagimi oraya ( yarim tam degil )soktugumda oda gibi bi bosluk degildi yol gibi yanlari dolu ve sagda bi et parcasi var dogrumu ileriside aynimi acaba en onemli yer girismi insan urkuo ileride ne cikicak diyeCanim benim. Ben terapiste gidiyorum ve iki parmagini basarirsan,pen... le deniyebilirsin dedi. iki parmak zaten 70% yenmissin demek.
Icinden korkma. Evet magara gibi. Up uzun yol diye düsün orayi. parmagini icinde birak ve nefes al ver. Kaslarini hissetek. kendini sık ve kendini gevseterek kaslarini bir hisset.o basinci bana terapistim anlatti. Vajinanin en büyük kası.kendinj nekadar kasarsan okadar cok hissedersin. Bir bebek nasil dogdugunda hep parmaklarina dokunur ve parmaklara bakar? cünkü ordaki sinirleri ve kasalara dokunup beynine sinyal veriyor. ve suan sen parmagina dokunuosun ve senin icin normal degilmi? ama vajina kasina hic dokunmadigimiz icin,o egsersizlerle oraya alismamiz gerekiyor. orayi yüzük seklinde düsün. ve nekadar cok o hisslere alisirsan ve kendini serbest birakirsan orasi sana hic belli olmucak bile. ben orayi kizlik zari saniyodum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?