- 24 Ekim 2017
- 148
- 38
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.621
Canim sen basarmissin devam et boyle ben sadece emlayla ilgili krem hakkinda bilgi vericem 10 dkda uyusuo zaten sen onu vajinin icine surenekadar uyusuo bile icine sur ama olabildigince icine sur hem boylelikle kasmazsinda cunku bisey hissetmiosun zamanla alisinca birakirsin once emlayi sonra kayganlastiriciyiKızlar merhaba;
2 gün önce tam birleşme oldu ama inanılmaz bir acı duydum ve kanamam oldu, ağlama krizine girdim resmen
Dün tekrar denedik herşey iyi güzel istekliyiz lakin bacakları açınca kasılıyorum istemsizce. O kadar kasmışım ki kendimi bacaklarım ağrıyor, kitliyorum sanki kendimi eşimin girişine imkan yok. Dün tam birleşme olmadı ama aferdersiniz çarşafta yine kan gördüm normal midir bu?
Bide o bacak kasılmasını nasıl yeneceğim. Pe.. başını içime alabiliyorum ama hızlı hızlı gel git yaptığında kendimi koruma iç güdüsüyle sanırım kasıyorum çünkü 2 gün önce canım çok yandı
Emla krem ve anestol krem var bunlar cidden işe yarıyor mu? Birde ilişkiden ne kadar önce kullanmalıyım onları?
Kayganlaştırıcı kullanıyoruz bolca çok işe yarıyor gerçekten başını içime alınca hissetmiyorum bile ama dediğim gibi o bacaklar kilit
E
Canim sen basarmissin devam et boyle ben sadece emlayla ilgili krem hakkinda bilgi vericem 10 dkda uyusuo zaten sen onu vajinin icine surenekadar uyusuo bile icine sur ama olabildigince icine sur hem boylelikle kasmazsinda cunku bisey hissetmiosun zamanla alisinca birakirsin once emlayi sonra kayganlastiriciyi
Nettenmi yoksa eczanedemi satılıyor
Anestol ve emla ikidisi de uyusturucu bi krem zaten. Bence emla kullan en iyisi fiyati da bu yuzden yuksekÇok teşekkür ederim cevabınız için. Peki emla sürdükten sonra anestolde sürmelimiyim daha mı etkili olur sizce?
Ya benimde çok canım yanıuo hemen kasılıyor bi hafta oldu yeneli
CankmÇok teşekkür ederim cevabınız için. Peki emla sürdükten sonra anestolde sürmelimiyim daha mı etkili olur sizce?
Canim sunu sormak istiorum simdi biz kizlik zarini ince bir zar sanioduk ya artik burda ince bir zar degil vaninin sagindaki et parcasi oldugunu anladik ama doktorum bana neden et parcasi olsa delinirmi dedi sahi kizlik zari patlamasi ne demek yanindanmi gecerken kanio nasil oluo benim elime kan gelmisti 2 parmak sokunca tam olarak nedir bu kizlik zari patlamasi o yuzden daha ileri gidemiorum cok kan gelicek zari patlaticam diyeZamanla geçecektir
Benimde 2hafta oldu şuan daha rahatım
Anestol ve emla ikidisi de uyusturucu bi krem zaten. Bence emla kullan en iyisi fiyati da bu yuzden yuksek
Yok estagfurullah siz benden cok iyisiniz ben 3 yillik evliyim:))) Tamamini sur canim etkili olsun zaten bi kullanimlikKusura bakmayın çok soru sordum ama gerçekten bu konuda çok gerginim ve yenmek istiyorum bunu. Daha 10 günlük evliyiz evliliğimizin ilk günlerinde uzaklaşmak istemiyorum eşimden . Emla kremler tüpler halinde ya küçük küçük. Onun tamamınımı sürüyoruz yoksa yarısımı
Yok estagfurullah siz benden cok iyisiniz ben 3 yillik evliyim:))) Tamamini sur canim etkili olsun zaten bi kullanimlik
Ben acikcasi pek bisey yapmadim hep kactim zamana biraktim hep bi bahane uydurdum buralarakadar geldimAllah razı olsun çok teşekkürler cevabınız için.
Siz ne durumdasınız peki egzersizmi yapıyorsunuz yoksa yendinizmi sorununuzu
Ben acikcasi pek bisey yapmadim hep kactim zamana biraktim hep bi bahane uydurdum buralarakadar geldimSonunda bu yaz doktora gittim herseyin normal oldugunu soyledi ve gleitgelein verdi sen vajinismussun bile demedi neyse bende netten haydardumenin recetesini aldim uyguladim hepsi fasafiso ilac icmekten bi hal oldum:))) onemli olan sicak bir dus gevsetio cunku yada sicak su dolu legene oturmak emlayi vajinin olabildigince icine surmek ben bunu yaptim 2 parmak soktum penise gecebilirsin dedi arkadaslar bu aksam deniycem insallah emlayla birlikte oyle bir haftalik aylik 1 egzersizim olmadi kegel nefes falan burdan ogrendim onlarida uyguluycam tabi
Amin sagol canim Aynen oyle canim cok kolay saniolar benimkide ilk zamanlar cok sinirleniodu simdi alisti:))) Ama olmuo boyle es oldugunu bile anlamiosun iki arkadas gibisinBende önden bi duş alayım o halde sıcak. Emlaıda bolca süreyim içine falan .
Umarım sizde yenersiniz canı gönülden diliyorum bunu.
Cinsellik gerçekten önemliymiş evlilikte.
Bizim her başarısız oluşumuzda eşim sinirleniyor, çünkü o çok istekli
Sonra sinirli olduğu için üzülüyor falan ama o sinirlenince benimde isteğim kaçıyor haliyle
Bide bi kez şey demişti bizim için bi acıya katlanamadın he canım hee o kadar kolaydı sanki demek geldi içimden
Amin sagol canim Aynen oyle canim cok kolay saniolar benimkide ilk zamanlar cok sinirleniodu simdi alisti:))) Ama olmuo boyle es oldugunu bile anlamiosun iki arkadas gibisin
Taze gelin insallah canim insallah erkekler icin cinsellik cok onemli esleri birbirine o baglio bizde Allahtan sevgi var yoksa coktan kopmustukKesinlikle haklısınız. Birde ben çalışıyorum eve git yemeği ısıt bulaşıkları topla falan saat 10 oluyor eşimi ihmal etmek istemiyorum işten eve gelmeyi dört gözle beklemesini istiyorum
Taze gelin insallah canim insallah erkekler icin cinsellik cok onemli esleri birbirine o baglio bizde Allahtan sevgi var yoksa coktan kopmustuk
Insallah canimRabbim ağzınızın tadını bozmasın tez zamanda da bu sorunu aşın İnşAllah
Ben krem kullandığım halde o kasılmaları yaşıyorumKızlar merhaba;
2 gün önce tam birleşme oldu ama inanılmaz bir acı duydum ve kanamam oldu, ağlama krizine girdim resmen
Dün tekrar denedik herşey iyi güzel istekliyiz lakin bacakları açınca kasılıyorum istemsizce. O kadar kasmışım ki kendimi bacaklarım ağrıyor, kitliyorum sanki kendimi eşimin girişine imkan yok. Dün tam birleşme olmadı ama aferdersiniz çarşafta yine kan gördüm normal midir bu?
Bide o bacak kasılmasını nasıl yeneceğim. Pe.. başını içime alabiliyorum ama hızlı hızlı gel git yaptığında kendimi koruma iç güdüsüyle sanırım kasıyorum çünkü 2 gün önce canım çok yandı
Emla krem ve anestol krem var bunlar cidden işe yarıyor mu? Birde ilişkiden ne kadar önce kullanmalıyım onları?
Kayganlaştırıcı kullanıyoruz bolca çok işe yarıyor gerçekten başını içime alınca hissetmiyorum bile ama dediğim gibi o bacaklar kilit
Ben fındık büyüklüğü kadar sürüyorumKusura bakmayın çok soru sordum ama gerçekten bu konuda çok gerginim ve yenmek istiyorum bunu. Daha 10 günlük evliyiz evliliğimizin ilk günlerinde uzaklaşmak istemiyorum eşimden . Emla kremler tüpler halinde ya küçük küçük. Onun tamamınımı sürüyoruz yoksa yarısımı
Ben krem kullandığım halde o kasılmaları yaşıyorum[/QUOT
Emla kreminimi canim
Ben fındık büyüklüğü kadar sürüyorumKusura bakmayın çok soru sordum ama gerçekten bu konuda çok gerginim ve yenmek istiyorum bunu. Daha 10 günlük evliyiz evliliğimizin ilk günlerinde uzaklaşmak istemiyorum eşimden . Emla kremler tüpler halinde ya küçük küçük. Onun tamamınımı sürüyoruz yoksa yarısımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?