Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaşlar ben ilk deneye mi emla ile başardım bundan sonra ne yapmam lazım emlasiz yapamam diye korkuyorum.esimin yüzünde ilk kez mutluluk sevinç ifadesini gördüm...
O zaman biraz emla ile devam et ondan.mesela 1 hafta ondan sonra yavas yavas birak cünkü yeterli genisleme olcaktir o zamana kadar.sonra sadece kayganlastirici ile decam edebilirsin

Kizlar.merhaba ben yenemeyecem galiba bu hastaligi bacaklatimi rahat birakamiyorum ve acamiyorum tam bide p...s girisinde sikinti oluyor yerini bulamiyorum kucucuk bi yer yerini bulmakta zorlaniyorum iliski esnasinda
Ayni sorun Bende de var 9 aylik evliyim Ve o Gerisi penisle bulamiyorum buldugum zamanda kasiliyorum.

Ayni sorun Bende de var 9 aylik evliyim Ve o Gerisi penisle bulamiyorum buldugum zamanda kasiliyorum.
Her vajinismusu olan aynı şeyi düşünüyor ama ilk parmak egzersizi yapmak zorundasınız yoksa vajinanın ici kapalı gibi geliyor kendimi kastigimiz icin. Ben 8 ay sonra yapabildim artık imkansız sanıyordum boşanmayı bile düşündüm rabbim yüzüme güldü sabrını verdi umarım devamını getirebilirim

bfile:///storage/emulated/0/Android/data/.cliptray/1508895969798.jpgen Sen 2 parmak egzersizini emlaylami yaptin ve tammi soktun ileri geri yaptinmi Ben ileri gitmeye korkuorum aci yok zaten de degisik bi his garipsiorum galiba ne var orda ya kizligimi bozarsam cokmu kan gelir penisi de alabilirmiyim sence bu arada profildeki yas yanlis senle ayni yastayim 27 korkudan bilgileri de yanlis girdim:))) 3 yillik evliyim ben

Msjlarim geliomu

Ben parmak egzersiZlerini bebeyagiyla yaptım hiç canım acımıyordu..
Mumdan aparat yaptım
Ilk emla sürdüm parmak egzersizi yaptım
Sonra mumdan yaptığım aparatla denedim baktim acı hissetmiyorum eşli denemeye geçtim başta zorlandım ama nefes egseregzersizleriyle ama esin sabırlı olmalı bi anda oldu bitti.allaha şükür allah bu hastalıkla uğraşanlara yardım etsin

Benden kan epey geldi ama herkesin aynı olmuyor ben parmak egzersizi yaptigimda kızlık zarım bozuldu sanmistim birazcık kan gelmişti ama bozulmamış ilişki esnasında bozuldu.

Benden kan epey geldi ama herkesin aynı olmuyor ben parmak egzersizi yaptigimda kızlık zarım bozuldu sanmistim birazcık kan gelmişti ama bozulmamış ilişki esnasında bozuldu.
Peki ya bozulursa parmakta o yuzden ileri gidemiorum nekadar ileri gitmek lazim bide mumdan aparati nasil yaptiniz biseymi sardiniz son bisey kizlik zarinin yapisi nasil o giristeki sert sey ne bide patliomu hissediomusun onu

Ben doktor yardımıyla yendim ama aşamalar aynı önce parmak egzersizi sonra aparat en son eş denemesi bence parmaktan sonra aparatlada çalışmalısın direk eş denemesine geçersen ve başarısız olursan tekrar başa dönebilirsin doktorumun kullandığı aparatlar sargı bezindendi rula şekline sararak streçliyip üzerine prezervatif geçiriyordu kayganlaştırıcı ve anestol sürüyordu üzerine bir miktarda vajina girişine ama anestolu hiç kullanmadıysan kullanmada gerek yok çünkü hiç bi fark yok sadece belki psikolojik olarak rahatlatıyor ben eş denemesinde kullanmadım bi fark görmedim ama kayganlaştırıcı kullan mutlaka alışana kadar gleitgelen yada ultrason jeli aparatların 2-3 boy olsun en büyüğü p... boyutuna yakın olsun nefeslerde çok önemli egzersizlerde nefes alırken bütün vajina kaslarını sık tuvaletini tutar gibi nefes verirken yavaş yavaş rahat bırak sanki çişini yapıyormuşsun gibi ve o arada aparatı yada parmağını içeri itiyosun eş denemesinde de bu geçerli istek arzu ilk zamanlarda olmuyo bu sürece alışmaya çalışıyorsun her ne kadar yensende her defasında bu seffer yapabilecekmiyimle başkıyosun ilişkiye ama sonraları alışıyorsun herşey normale dönüyor

Peki ya bozulursa parmakta o yuzden ileri gidemiorum nekadar ileri gitmek lazim bide mumdan aparati nasil yaptiniz biseymi sardiniz son bisey kizlik zarinin yapisi nasil o giristeki sert sey ne bide patliomu hissediomusun onu

Kızlık zarı hiç birsey hissetmiyorsun gerçekten
Aparatında muma peçete sardım üzerini de strecle sardım.her yaptigimda biraz daha kalinlasrtirdim. Aklımdaki o içerisi boş algısını beynime yerlestirdim.
Eğer esin kızlık zarını sorun ediyorsa deneme derim her erkek kabul etmiyor canım

Kizlik zarinin yapisi nasil herkes farkli soyluo yani zar gibimi yoksa et gibimi o giriste sagdaki sey ne

Son bisey daha gercekten hicbiryere takilmiomu kimileri o vajinanin sagdaki neyse ona takilio canim yanio dio o vajina duvarimi kizlik zari nerde kalio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…