- 14 Ağustos 2017
- 135
- 35
- 18
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.641
Canim hic egzersiz bisey yapmadanmi direkmi olduMerhaba arkadaşlar ben ilk deneye mi emla ile başardım bundan sonra ne yapmam lazım emlasiz yapamam diye korkuyorum.esimin yüzünde ilk kez mutluluk sevinç ifadesini gördüm...
O zaman biraz emla ile devam et ondan.mesela 1 hafta ondan sonra yavas yavas birak cünkü yeterli genisleme olcaktir o zamana kadar.sonra sadece kayganlastirici ile decam edebilirsinMerhaba arkadaşlar ben ilk deneye mi emla ile başardım bundan sonra ne yapmam lazım emlasiz yapamam diye korkuyorum.esimin yüzünde ilk kez mutluluk sevinç ifadesini gördüm...
Nasil oldu ? Sadece giris mi acitiyor ? Nasil bi his?Şükürler olsunki 2 sene sonra bende kurtuldum bu illetten.bumuymus dedim ama oralara gelene kadar ne cektim.olsun herserde vardır bi hayir dedim hep.
Ben egzersiz yapabiliyordum sadece iliskiye gireceğim zaman kendimi kasıp içeri nasıl girebilir korkusu oluyordu. Onuda emla ile yendim çok şükür ama devamını yapabilirim inşallahCanim hic egzersiz bisey yapmadanmi direkmi oldu
Nasil yendin? Ben cok korkuyorum. Artik denemek bile istemiyorum.Kızlar sormak istediğiniz bisey varsa bende yardımcı olabilirim ... bende yeneli 1 ay oldu ve zor günlerdi psikolijik olarak çok zor sizi çok iyi anliyorum her zaman yardımcı olabilirim
Ayni sorun Bende de var 9 aylik evliyim Ve o Gerisi penisle bulamiyorum buldugum zamanda kasiliyorum.Kizlar.merhaba ben yenemeyecem galiba bu hastaligi bacaklatimi rahat birakamiyorum ve acamiyorum tam bide p...s girisinde sikinti oluyor yerini bulamiyorum kucucuk bi yer yerini bulmakta zorlaniyorum iliski esnasinda
Ben egzersiz yapabiliyordum sadece iliskiye gireceğim zaman kendimi kasıp içeri nasıl girebilir korkusu oluyordu. Onuda emla ile yendim çok şükür ama devamını yapabilirim inşallah[/QUO
Ben egzersizi de emlaylayla yapiorum ama bi iki kez oldu ileri geri gitmedim ole sizce penisi alabilirmiyim emlayla
Her vajinismusu olan aynı şeyi düşünüyor ama ilk parmak egzersizi yapmak zorundasınız yoksa vajinanın ici kapalı gibi geliyor kendimi kastigimiz icin. Ben 8 ay sonra yapabildim artık imkansız sanıyordum boşanmayı bile düşündüm rabbim yüzüme güldü sabrını verdi umarım devamını getirebilirimAyni sorun Bende de var 9 aylik evliyim Ve o Gerisi penisle bulamiyorum buldugum zamanda kasiliyorum.
bfile:///storage/emulated/0/Android/data/.cliptray/1508895969798.jpgen Sen 2 parmak egzersizini emlaylami yaptin ve tammi soktun ileri geri yaptinmi Ben ileri gitmeye korkuorum aci yok zaten de degisik bi his garipsiorum galiba ne var orda ya kizligimi bozarsam cokmu kan gelir penisi de alabilirmiyim sence bu arada profildeki yas yanlis senle ayni yastayim 27 korkudan bilgileri de yanlis girdim:))) 3 yillik evliyim benHer vajinismusu olan aynı şeyi düşünüyor ama ilk parmak egzersizi yapmak zorundasınız yoksa vajinanın ici kapalı gibi geliyor kendimi kastigimiz icin. Ben 8 ay sonra yapabildim artık imkansız sanıyordum boşanmayı bile düşündüm rabbim yüzüme güldü sabrını verdi umarım devamını getirebilirim
Msjlarim geliomuHer vajinismusu olan aynı şeyi düşünüyor ama ilk parmak egzersizi yapmak zorundasınız yoksa vajinanın ici kapalı gibi geliyor kendimi kastigimiz icin. Ben 8 ay sonra yapabildim artık imkansız sanıyordum boşanmayı bile düşündüm rabbim yüzüme güldü sabrını verdi umarım devamını getirebilirim
bfile:///storage/emulated/0/Android/data/.cliptray/1508895969798.jpgen Sen 2 parmak egzersizini emlaylami yaptin ve tammi soktun ileri geri yaptinmi Ben ileri gitmeye korkuorum aci yok zaten de degisik bi his garipsiorum galiba ne var orda ya kizligimi bozarsam cokmu kan gelir penisi de alabilirmiyim sence bu arada profildeki yas yanlis senle ayni yastayim 27 korkudan bilgileri de yanlis girdim:))) 3 yillik evliyim ben
Benden kan epey geldi ama herkesin aynı olmuyor ben parmak egzersizi yaptigimda kızlık zarım bozuldu sanmistim birazcık kan gelmişti ama bozulmamış ilişki esnasında bozuldu.Ben parmak egzersiZlerini bebeyagiyla yaptım hiç canım acımıyordu..
Mumdan aparat yaptım
Ilk emla sürdüm parmak egzersizi yaptım
Sonra mumdan yaptığım aparatla denedim baktim acı hissetmiyorum eşli denemeye geçtim başta zorlandım ama nefes egseregzersizleriyle ama esin sabırlı olmalı bi anda oldu bitti.allaha şükür allah bu hastalıkla uğraşanlara yardım etsin
Peki ya bozulursa parmakta o yuzden ileri gidemiorum nekadar ileri gitmek lazim bide mumdan aparati nasil yaptiniz biseymi sardiniz son bisey kizlik zarinin yapisi nasil o giristeki sert sey ne bide patliomu hissediomusun onuBenden kan epey geldi ama herkesin aynı olmuyor ben parmak egzersizi yaptigimda kızlık zarım bozuldu sanmistim birazcık kan gelmişti ama bozulmamış ilişki esnasında bozuldu.
Ben doktor yardımıyla yendim ama aşamalar aynı önce parmak egzersizi sonra aparat en son eş denemesi bence parmaktan sonra aparatlada çalışmalısın direk eş denemesine geçersen ve başarısız olursan tekrar başa dönebilirsin doktorumun kullandığı aparatlar sargı bezindendi rula şekline sararak streçliyip üzerine prezervatif geçiriyordu kayganlaştırıcı ve anestol sürüyordu üzerine bir miktarda vajina girişine ama anestolu hiç kullanmadıysan kullanmada gerek yok çünkü hiç bi fark yok sadece belki psikolojik olarak rahatlatıyor ben eş denemesinde kullanmadım bi fark görmedim ama kayganlaştırıcı kullan mutlaka alışana kadar gleitgelen yada ultrason jeli aparatların 2-3 boy olsun en büyüğü p... boyutuna yakın olsun nefeslerde çok önemli egzersizlerde nefes alırken bütün vajina kaslarını sık tuvaletini tutar gibi nefes verirken yavaş yavaş rahat bırak sanki çişini yapıyormuşsun gibi ve o arada aparatı yada parmağını içeri itiyosun eş denemesinde de bu geçerli istek arzu ilk zamanlarda olmuyo bu sürece alışmaya çalışıyorsun her ne kadar yensende her defasında bu seffer yapabilecekmiyimle başkıyosun ilişkiye ama sonraları alışıyorsun herşey normale dönüyorMesajin icin sana cok tesekkür ediyorum. Ve seni tebrik ediyorum darisi insallah benim basima. Bende 2 senedir evliyim. Severek evlendik. Ve böyle birseyin var oldugunu hic bilmiyodum hicde duymamistim. Artik her evlenen insanda aceba o da vajinismusmudur diye düsünüyorum. Bende suan aynisini yasiyorum son haftalardir. Arkadas gibi yatip kalkiyoruz. Ben terapiste de gidiyorum. veeee 2 parmagimi sorunsuz git gel yapabiliyorum. Egsersizlerimde basariliiym ve pen... den korkmuyorum. Artik normal geliyor. Ama iliskiyi daha denemedim. Önerebilcegin birsey varmi? hafta sonu denesem artik diyorum. Posisyon, krem jel ne kullandin?
Sen hangi asamadan sonra iliskiye girmeyi denedin veee cok merak ettigim soru, arzulugun istegin heycanin varmiydi? bende cünküi hic yok son zamanlarda.( esimi coook seviyorum) ama sanirim vajinismusdan kaynakli bu duygular. Ama arzulamak,istemek heycan kipirdu olmadan nasil iliskiye girebilirimki?? bunu cözemedim daha
Peki ya bozulursa parmakta o yuzden ileri gidemiorum nekadar ileri gitmek lazim bide mumdan aparati nasil yaptiniz biseymi sardiniz son bisey kizlik zarinin yapisi nasil o giristeki sert sey ne bide patliomu hissediomusun onu
Kizlik zarinin yapisi nasil herkes farkli soyluo yani zar gibimi yoksa et gibimi o giriste sagdaki sey neKızlık zarı hiç birsey hissetmiyorsun gerçekten
Aparatında muma peçete sardım üzerini de strecle sardım.her yaptigimda biraz daha kalinlasrtirdim. Aklımdaki o içerisi boş algısını beynime yerlestirdim.
Eğer esin kızlık zarını sorun ediyorsa deneme derim her erkek kabul etmiyor canım
Son bisey daha gercekten hicbiryere takilmiomu kimileri o vajinanin sagdaki neyse ona takilio canim yanio dio o vajina duvarimi kizlik zari nerde kalioKızlık zarı hiç birsey hissetmiyorsun gerçekten
Aparatında muma peçete sardım üzerini de strecle sardım.her yaptigimda biraz daha kalinlasrtirdim. Aklımdaki o içerisi boş algısını beynime yerlestirdim.
Eğer esin kızlık zarını sorun ediyorsa deneme derim her erkek kabul etmiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?