Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son bisey daha gercekten hicbiryere takilmiomu kimileri o vajinanin sagdaki neyse ona takilio canim yanio dio o vajina duvarimi kizlik zari nerde kalio

Canım sen kimseyi dinleme hatta eşinden başladı da bu durumu bilmesin.
Vajinada et parçası diye birsey yok çok çok ince bir zar o o et parçası denilen şey kendimizi kastigimizda vajina kapanıyor orda et parçası var sanıyoruz zaten parmak egzersiz yaptığın da anlıyorsun vajinanın ici boş

Canım ilk başlarda kasılmalarının olması normal alıştıkça azalacaktır ilk ilişkininde bu kadar acılı olmasının sebebi kendini kasman vajina içi tamamen kas dokusundan oluşuyor ve kendimizi kasmaktan dolayı kaslarımız ağrıyor kendini rahat bıraktığında o acınında kalmadığını görceksin aslında 1-2ilişkide daha kanaman olabilir benimde olmuştu ama korkma sürtünmeden dolyı tahriş olan yer kanıyor zamanla oda kalmıyacak önce ilişkiye girerken nefes egzersizlerini mutlaka yap sen o panikle unutacaksın eşin sana hatırlatsın derin bir nefes al ve bütün vajina kaslarını sık çişini tutar gibi aynen nefes verirken yavaş yavaş rahat bırak kaslarını çişini yapıyormuş gibi ama ıkınma sadece rahatla hatta seni rahatlacaksa en mutlu olduğun şeyleri düşün iyice gevşe tabi o sırada eşin çok minik hareketlerle içeriye doğru itsin acı hissettiğin yerde bekle nefesleri hatırla tekrar et kendini kasmadığında acınında yok olduğunu göreceksin zaten

Yok canim burdakileri kastetmistim herkes kizlik zarini farkli yorumluo aslinda bunlar fasa fiso onemli olan icraat biz baya hayat bilgisi dersine gectik:))) Cok tesekkur ederim cvplariniz icin son bisey daha siz esli denemeye ne zaman gectiniz

Emlaylami yaptiniz bide esli denemeyi aci oluomu emlaylada

Arkadaslar,ben 2 parmak egzersini ayna önünfe problem olmadan yapabiliyorum. Sorunum su,ayna olmadan parmak egsersizini kesinlikle yapamiyorum ve buyüzden de iliski günümü erteliyorum. Aslinda hazirim. Vajina anatomisini anladim ve kasilmiyorum. Bana yardimci olurmusunuz? mesela ayakda dikildigimdr aynasiz deligi nasil bulabilirim?

Cok basit elin yere paralel olcak mesela ic dudaklara geldin elini yavas yavas indir elin bi bosluga denk gelcek iste tam orasi yavas yavas itekle.

Peki ya bozulursa parmakta o yuzden ileri gidemiorum nekadar ileri gitmek lazim bide mumdan aparati nasil yaptiniz biseymi sardiniz son bisey kizlik zarinin yapisi nasil o giristeki sert sey ne bide patliomu hissediomusun onu
Canim patlama yirtilma diye bisi yok onlari sil kafandan oncelikle.genisliyo diyelim.ayrica parmakla bozulmaz sadece zedelenebilir.benim en büyük aparatta kanamam oldu düsün

Canim patlama yirtilma diye bisi yok onlari sil kafandan oncelikle.genisliyo diyelim.ayrica parmakla bozulmaz sadece zedelenebilir.benim en büyük aparatta kanamam oldu düsün
Yanlis anlamayin kimininki hemen bozulabiliomus parmak sokuncada giristen 1 bucuk cm ileride kimininki cok esnek oldugu icin erkegin penisi oraya rahatca girip bozulmuomus normal dogumda bozuluomus doktorum bana herseyin normal dedigine gore bozulur gibime gelio cunku ben 2 parmak soktugumda kirmizi adet kani gibi kan geldi elime o zedemi sizce

Bide bisey daha iliskiye girdikce vajina girisi genisliomu yoksa aynimi

Bide bisey daha iliskiye girdikce vajina girisi genisliomu yoksa aynimi
Yok canim yanlis anlamadim bilmiyorum benimki bozulmamisti.ama büyük ihtimal zede olabilir.ayrica evet giris baya genisliyo aynada baktigindan bile görebilirsin ne kadar genisledigini

Yok canim yanlis anlamadim bilmiyorum benimki bozulmamisti.ama büyük ihtimal zede olabilir.ayrica evet giris baya genisliyo aynada baktigindan bile görebilirsin ne kadar genisledigini
Esim icin bu onemli cunku o yuzden buradakiler gibi bu asamalari nasil yapicam bilmiorum cok kan geldimi sizden

Evet biraz geldi doktor esimle konusmustu kana takiliyosaniz eger iliskide gelmicek diye oda benim umrumda deil yeterki bu durum düzelsin demisti aparat calismalarimda doktorun yanindayken biraz geldi yani bi pedi doldurmicak kadar sonra hic gelmedi canim

Anladim o gun bozuldumu yani aparatla canim. Keske benim esimde boyle dusunse

Aparatla yapabiliyorum Ama onlardan parmakdan hafif daha kalin daha kalinlarini yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…