- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.681
Ben sizi yendiniz diye biliorum ama
Hmm olabilir:)) Ilk iliski olmus sonucta devami nasil gelmediki cok ilginc peki kizliginiz bozuldumu yoksa hala kizmisiniz sizde:)))aaa yok daha esimin parmagina gelebildim
ama uyuşturucu bi krem kullanmiyorum. ilk ilişkiyi yasamistik gecen sene evlediğimizde. ama sonrası olmadi..
simdi eş parmagini alinca cesaretlenip penisi denesem mi diyodum belki ordan aklınıza kaldi:)
Bide siz doktor kontrolundemisiniz kimisi kizligi bozuo aparatla bu dogrumu sizcedeHmm olabilir:)) Ilk iliski olmus sonucta devami nasil gelmediki cok ilginc peki kizliginiz bozuldumu yoksa hala kizmisiniz sizde:)))
yok ilişki sirasinda ve hemen sonraki iki gun fln hafif damla damla geldi kan..Hmm olabilir:)) Ilk iliski olmus sonucta devami nasil gelmediki cok ilginc peki kizliginiz bozuldumu yoksa hala kizmisiniz sizde:)))
ya eşiniz biraz bu durumu takıyo sanirim sizin? yani onun gozunun onunde yapın hani çok onemlise onun icin. iki parmagi oyle deneyin.Bide siz doktor kontrolundemisiniz kimisi kizligi bozuo aparatla bu dogrumu sizcede
Ben sahip olmak isterim dio senin bekaretinde degilim dio. Bu arada ben iki parmagimi emlayla soktum ama tam degil yarim sanirim ileri gidemedim korktum kizligim bozulur diye kan geldi elime bozulsa nasil anlasilirkiya eşiniz biraz bu durumu takıyo sanirim sizin? yani onun gozunun onunde yapın hani çok onemlise onun icin. iki parmagi oyle deneyin.
çünkü bi sekilde ilerlemeniz gerekiyo
Bu arada alakasiz olucak ama kisi bilgileri nereden duzenlenio ben yasimi yanlis girdim korkudan siteye uye olurken:)))Ben sahip olmak isterim dio senin bekaretinde degilim dio. Bu arada ben iki parmagimi emlayla soktum ama tam degil yarim sanirim ileri gidemedim korktum kizligim bozulur diye kan geldi elime bozulsa nasil anlasilirki
bak simdi vajina girişi bi delik seklinde. girisin etrafi da girisi daha dar delik haline getiren bu zarımsı incecik yapıyla cevrili. vajinanin ici kas dokusu olduğu icin rahatca genisliyor. fakat bu kizlik zari esnek yapıda değil o yuzden iceriye kendi çapından fazla bir cisim girince (penis aparat iki parmak vs..) hafif yırtılarak genişliyor ve artık orasi tamamen açılmiş ve vajinanin ana girişi haline gelmis oluyor. ordaki hafif kan da buranin yırtılıp genislemesi.Ben sahip olmak isterim dio senin bekaretinde degilim dio. Bu arada ben iki parmagimi emlayla soktum ama tam degil yarim sanirim ileri gidemedim korktum kizligim bozulur diye kan geldi elime bozulsa nasil anlasilirki
yukarda ismine tıkla kisisel bilgilerinize gir ordan değişebilirsin :)Bu arada alakasiz olucak ama kisi bilgileri nereden duzenlenio ben yasimi yanlis girdim korkudan siteye uye olurken:)))
Tesekkur ederim:)) Kafam karisti simdi okudugumkadariyla kizlik zari vajinadan 1 bucuk cm ileride ama sizin attiginiz resimde etrafinda icinde degil o kenar zarmi yani o nasil yirtilioki bide kimilerinin zari esnek oluomus bozulmuomus normal dogumda falan bozuluomus bu arada kan gorunce bozulmusmu oluo zedeleme ne oluo pekiyukarda ismine tıkla kisisel bilgilerinize gir ordan değişebilirsin :)
bu görseli kizlik zarinin nasil bir yapisi oldugunu, ortasinin aslinda delik oldugu yani vajinada zar şeklinde bir kapak gibi olmadığını gostermek icin attim.Tesekkur ederim:)) Kafam karisti simdi okudugumkadariyla kizlik zari vajinadan 1 bucuk cm ileride ama sizin attiginiz resimde etrafinda icinde degil o kenar zarmi yani o nasil yirtilioki bide kimilerinin zari esnek oluomus bozulmuomus normal dogumda falan bozuluomus bu arada kan gorunce bozulmusmu oluo zedeleme ne oluo peki
Tamamdir tesekkur ederim simdiki egzersizim 2 tam parmak olsun sonrasinda bakalim ne olurbu görseli kizlik zarinin nasil bir yapisi oldugunu, ortasinin aslinda delik oldugu yani vajinada zar şeklinde bir kapak gibi olmadığını gostermek icin attim.
vajina girişinde 1.5cm içerde oluyo o da yaklasik olarak parmaginin ilk bogumuna dogru denk geliyo. her kadinda bunun esnekligi farkli oldugu icin oyle bahsettigin vakaalar var... her erkeğin cinsel organının boyutu da farkli belki o adamin penisi o kadinin kizlik zarından gececek boyutta kucukturo herkeste farkli...
gorseldeki ortasi delik kizlik zarindan penis gecerken bildigin kenarlari yirtip geciyor ama bu bi sinek isirigiyla eşdeğer.. ve 2 3 gunde iyilesiyor. sen hafif zedelemiş de olabilirsin tamamen kizlik zarini genişletmiş de olabilirsin, onu tam iliskiye girip vajinan esinin boyutuna alışnca anlarsin
sen tam gaz egzersiz yap iki parmagi iyice al bence
hadi bakalim :)) başarıcaz insallahTamamdir tesekkur ederim simdiki egzersizim 2 tam parmak olsun sonrasinda bakalim ne olur
Bu arada zar vajina deliginden dahami genis oluo goruntu olarakTamamdir tesekkur ederim simdiki egzersizim 2 tam parmak olsun sonrasinda bakalim ne olur
zar icerde zaten onu gormen imkansiz.Bu arada zar vajina deliginden dahami genis oluo goruntu olarak
Cok guzel aydinlattin beni tesekkur ederim artik vajinanin anatomisini kavradim insallah basaricazzar icerde zaten onu gormen imkansiz.
vajinanin ic duvarini cevreliyo yani vajina kadar.
deligi daha dar hale getiriyo yani. icine daha genis bir cisim girince orayi genisletmek adina o zar yirtiliyo.
yirtilmak derken çatır çutur bi yirtilma degil hafif birşey
evet cok sukur aklında o konuyla ilgilibiai kalmadi insallah :)Cok guzel aydinlattin beni tesekkur ederim artik vajinanin anatomisini kavradim insallah basaricaz
Ahahahha:))) ama gercekten giriste bi basinc var yanlardaki etlermi onlar:))) ama sagdaevet cok sukur aklında o konuyla ilgilibiai kalmadi insallah :)
ben de ilk once ayna karsisina gectim bi yandan inceliyorum bi yandan yanimda laptopu actim googledan bu konulaei arastiriyorum. oyle oyle ogrendim.
yok parmagima et geliyo bu ne. yok duvara carpiyorum bu ne diye diye kavradim hepsini. bi halt da yokmus :)
evet ama onu kafaya takmamak lazim zaten farkettiysen 1 2 cmden sonrası akıp gidiyo parmağin. orayı aşınca gerisi acayip kolay.Ahahahha:))) ama gercekten giriste bi basinc var yanlardaki etlermi onlar:))) ama sagda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?