- 24 Ekim 2017
- 148
- 38
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.701
Aynen Ama ben neden heyecan yapiorum aci yok kendi vajinamin icinden korkuorum:)evet ama onu kafaya takmamak lazim zaten farkettiysen 1 2 cmden sonrası akıp gidiyo parmağin. orayı aşınca gerisi acayip kolay.
bana doktor ilk boğumu sokma egzersizinde her parmak sokuşunda ordaki basıncın azala azala bitecegini soylemisti. alıştıkça orayi hizli geciyosun gercekten
aslında dusununce pratikte agzın iç yapısıyla orasi ayni ama işte beynine söz geciremiyor insan.. biz gecircezzzzzAynen Ama ben neden heyecan yapiorum aci yok kendi vajinamin icinden korkuorum:)
Aynen guzel bir ornek ama agzimizi biz kendimiz acabilioruz masallah magara gibi orasi nasil acaba:)))aslında dusununce pratikte agzın iç yapısıyla orasi ayni ama işte beynine söz geciremiyor insan.. biz gecircezzzzz
orası da bebek kafasi çıkacak kadar esneklikte bi magaraAynen guzel bir ornek ama agzimizi biz kendimiz acabilioruz masallah magara gibi orasi nasil acaba:)))
Valla supersinorası da bebek kafasi çıkacak kadar esneklikte bi magara
agzimizdan bebek cikmaz mesela
Bebis istiomusunValla supersinVajinanin icini gosteren attigin gibi bi resim varmi acaba
Valla supersinVajinanin icini gosteren attigin gibi bi resim varmi acaba
ona ugrasiyoruz zatenBebis istiomusun
Oyle tabi canim. Rabbim hayirlisini versin size de cok gecmis olsun. Biz de aynen boyle dusunuyoruz. Once saglikli bir iliskiona ugrasiyoruz zaten
aslinda daha once cozebilirdik ama bi bağırsak ameliyati oldum 8 ay fln cinsel iliski yasaktı. o yuzden bu kadar erteledikşimdi once sağlıklı bir cinsel yaşantı peşindeyiz sonra bebek insallah :)
tabi farkli problemler cikmazsa.. belli olmuyo hic ne olacağı
Anam pazar yeri gibi bende iceriyi dumduz bos bir oda sanirdimEki Görüntüle 2060407 şu yukarda gordugun gibi vajinanin ii oyle tırtıklı gibi kaslı bi yapı. gıcık bi iç yapısı var dokununca sinir oluyosun niye dümdüz degil diye :)
Eki Görüntüle 2060408
aha bu da bizim egzersizimizoyle duvarlara çarpa carpa ilerlioruz
Bence Doktora gidin , ablamda 10 gün boyunca kanama olmuş ve doktor fazla zorlamaktan oldugunu söylemişti . Bekaret kanı çok çok az geliyor benden ikinci seferde gelmişti ve peçeteyi bastırdıgımda kan geliyordu öyle bir pedi dolduracak kadarsa bence gidip bi kontrol ettirin .Günaydın herkese :)
Arkadaşlar dün yine denedik ama kanama devam ediyor aferdersiniz ped koydum sabah baya kan gelmiş, ben onu gördükçe fena oluyorum . Eşimde kan geldiği için zorlamak istemiyor.
Dün netten bakmış eşim tam birleşme olmadığı için kızlık zarı yırtılmamıştır tamamen o yüzden bu şekilde herdefasında kan geliyor diye ama daha önce içeri girdi ve yine kanama oldu anlamadım. Doktora gitmelimiyim sizce?
Amiiiin insaAllahMerhaba bende yeni katıldım aranıza. 40 günlük evliyim :) Bende sizlerle aynı sıkıntıları yaşıyorum. 1 haftadır okuyorum yazılanları cesaret geldi sizlerden bende üye oldum. Inşallah bir gün bizde başarı hikayelerimizide yazarız☺ Birlikte başaracağızzzz
Amiiiin insaAllahBen 9 aylik evliyim hala denemelerimde rahat olamiyorum hep kasiyorum kadamdan atamiyorum insaAllah yakin zamanda atlatiriz.
Parmak egzersizi yaptigimda benden kan geldi ben kızlık zarı bozuldu sandım 8 ay sonra eşli denemeye geçtiğimde kanamam olmuş herkesin farklı oluyor ben o kadar aparatlarla yaptım.kanamam olmaz sanıyordum.yine eşime nasip oldu demekki esnek zar yapısıymış.su erkekleri anlamıyorum zaten psikolojik savaş veriyoruz kendi içinizde.allah hayırlı insanlarla karşılaştırın.yok ilişki sirasinda ve hemen sonraki iki gun fln hafif damla damla geldi kan..
simdi mesela hafif kalın bi aparat yaptım onu alırken kan gelir belki diye dusundum ama gelmedi hic. muhtemelen o iş bitti gitti yani o zamanda.
Bence Doktora gidin , ablamda 10 gün boyunca kanama olmuş ve doktor fazla zorlamaktan oldugunu söylemişti . Bekaret kanı çok çok az geliyor benden ikinci seferde gelmişti ve peçeteyi bastırdıgımda kan geliyordu öyle bir pedi dolduracak kadarsa bence gidip bi kontrol ettirin .
Aparat calismalarini doktorun yaninda mi yaptinizEvet biraz geldi doktor esimle konusmustu kana takiliyosaniz eger iliskide gelmicek diye oda benim umrumda deil yeterki bu durum düzelsin demisti aparat calismalarimda doktorun yanindayken biraz geldi yani bi pedi doldurmicak kadar sonra hic gelmedi canim
amin amin. şoyle bi durumda bile taktiklari mesele komik gerçekten..Parmak egzersizi yaptigimda benden kan geldi ben kızlık zarı bozuldu sandım 8 ay sonra eşli denemeye geçtiğimde kanamam olmuş herkesin farklı oluyor ben o kadar aparatlarla yaptım.kanamam olmaz sanıyordum.yine eşime nasip oldu demekki esnek zar yapısıymış.su erkekleri anlamıyorum zaten psikolojik savaş veriyoruz kendi içinizde.allah hayırlı insanlarla karşılaştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?