Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen Ama ben neden heyecan yapiorum aci yok kendi vajinamin icinden korkuorum:)

Valla supersin Vajinanin icini gosteren attigin gibi bi resim varmi acaba
şu yukarda gordugun gibi vajinanin ii oyle tırtıklı gibi kaslı bi yapı. gıcık bi iç yapısı var dokununca sinir oluyosun niye dümdüz degil diye :)

aha bu da bizim egzersizimiz oyle duvarlara çarpa carpa ilerlioruz

Bebis istiomusun
ona ugrasiyoruz zaten
aslinda daha once cozebilirdik ama bi bağırsak ameliyati oldum 8 ay fln cinsel iliski yasaktı. o yuzden bu kadar erteledik şimdi once sağlıklı bir cinsel yaşantı peşindeyiz sonra bebek insallah :)

tabi farkli problemler cikmazsa.. belli olmuyo hic ne olacağı

Oyle tabi canim. Rabbim hayirlisini versin size de cok gecmis olsun. Biz de aynen boyle dusunuyoruz. Once saglikli bir iliski sonra bebis

Merhaba bende yeni katıldım aranıza. 40 günlük evliyim :) Bende sizlerle aynı sıkıntıları yaşıyorum. 1 haftadır okuyorum yazılanları cesaret geldi sizlerden bende üye oldum. Inşallah bir gün bizde başarı hikayelerimizide yazarız☺ Birlikte başaracağızzzz

Kızlar yazdıklarınızı ara ara okudum. Bende evliliğimde yaklaşık 3 ay bu sorunu yaşadım ve hiç aşamıcam sanmıştım hergün ağlıyordum en güzel günlerim zehir olmuştu eşim ne kadar anlayışlı olsa da hiç yapamama ihtimali beni mahvediyordu neyseki atlattım. Yazılarınızı okudukça çok saçma yerlere kafayı takmışsınız. Mesela kızlı zarı kocaman bir et parçası değil. Girişte sağda bi engel var falan demişsiniz onlar tamamen kendinizi kastığınızda oluşan kas tabakası. Mesela ben şimdi bile ilişkiye girdiğimde kasarsam kendimi taş gibi oluyorum. Normal olursa içi kocaman geniş bi yer. Zar olayı ise tamamen psikolojik sanıyorsunuz ki o zardan dolayı giriş zor onun hiç etkisi bile yok. Siz sadece ucunda ölüm dahi olsa (ki olmayacağını çok iyi biliyorsunuz) illa yapacağım diye kendinizi şartlayın öyle deneyin güvenin kendinize bakın nasıl olacak. Bende o zamanlar bu yazıları okuyup hı hıı yapmışsın rahat rahat yazıyon olmuyo işte diye sinirleniyodum böyle yazanlara ama gerçekten öyle imiş. Allah yardımcınız olsun çünkü gerçekten çok zor bir süreç.

Günaydın herkese :)
Arkadaşlar dün yine denedik ama kanama devam ediyor aferdersiniz ped koydum sabah baya kan gelmiş, ben onu gördükçe fena oluyorum . Eşimde kan geldiği için zorlamak istemiyor.
Dün netten bakmış eşim tam birleşme olmadığı için kızlık zarı yırtılmamıştır tamamen o yüzden bu şekilde herdefasında kan geliyor diye ama daha önce içeri girdi ve yine kanama oldu anlamadım. Doktora gitmelimiyim sizce?

Bence Doktora gidin , ablamda 10 gün boyunca kanama olmuş ve doktor fazla zorlamaktan oldugunu söylemişti . Bekaret kanı çok çok az geliyor benden ikinci seferde gelmişti ve peçeteyi bastırdıgımda kan geliyordu öyle bir pedi dolduracak kadarsa bence gidip bi kontrol ettirin .

Amiiiin insaAllah Ben 9 aylik evliyim hala denemelerimde rahat olamiyorum hep kasiyorum kadamdan atamiyorum insaAllah yakin zamanda atlatiriz.

yok ilişki sirasinda ve hemen sonraki iki gun fln hafif damla damla geldi kan..
simdi mesela hafif kalın bi aparat yaptım onu alırken kan gelir belki diye dusundum ama gelmedi hic. muhtemelen o iş bitti gitti yani o zamanda.
Parmak egzersizi yaptigimda benden kan geldi ben kızlık zarı bozuldu sandım 8 ay sonra eşli denemeye geçtiğimde kanamam olmuş herkesin farklı oluyor ben o kadar aparatlarla yaptım.kanamam olmaz sanıyordum.yine eşime nasip oldu demekki esnek zar yapısıymış.su erkekleri anlamıyorum zaten psikolojik savaş veriyoruz kendi içinizde.allah hayırlı insanlarla karşılaştırın.

Teşekkür ederim ilginiz için.Bende doktora gitmeyi düşünüyorum çünkü her denemede kan gelecek diye hiç rahat bırakamıyorum kendimi

amin amin. şoyle bi durumda bile taktiklari mesele komik gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…