- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.721
Bence gidin doktora.. sonuçta burada tecrubelrimizi paylaşıyoruz ama tibbi müdahale vs kismini bilemeyiz.o konuda fikir vermek bence dogru olmaz.benimde ilk iliskimde kanamisti ama cok az..Günaydın herkese :)
Arkadaşlar dün yine denedik ama kanama devam ediyor aferdersiniz ped koydum sabah baya kan gelmiş, ben onu gördükçe fena oluyorum . Eşimde kan geldiği için zorlamak istemiyor.
Dün netten bakmış eşim tam birleşme olmadığı için kızlık zarı yırtılmamıştır tamamen o yüzden bu şekilde herdefasında kan geliyor diye ama daha önce içeri girdi ve yine kanama oldu anlamadım. Doktora gitmelimiyim sizce?
Bence gidin doktora.. sonuçta burada tecrubelrimizi paylaşıyoruz ama tibbi müdahale vs kismini bilemeyiz.o konuda fikir vermek bence dogru olmaz.benimde ilk iliskimde kanamisti ama cok az..
Günaydın herkese :)
Arkadaşlar dün yine denedik ama kanama devam ediyor aferdersiniz ped koydum sabah baya kan gelmiş, ben onu gördükçe fena oluyorum . Eşimde kan geldiği için zorlamak istemiyor.
Dün netten bakmış eşim tam birleşme olmadığı için kızlık zarı yırtılmamıştır tamamen o yüzden bu şekilde herdefasında kan geliyor diye ama daha önce içeri girdi ve yine kanama oldu anlamadım. Doktora gitmelimiyim sizce?
Bugun doktora gittinmi canim ne oldu merak ettim bi asama katettinizmi yani esli denemeye gecebilicekmisinamin amin. şoyle bi durumda bile taktiklari mesele komik gerçekten..
Amin canim benim. Evet cok zor psikoji alt ustKızlar yazdıklarınızı ara ara okudum. Bende evliliğimde yaklaşık 3 ay bu sorunu yaşadım ve hiç aşamıcam sanmıştım hergün ağlıyordum en güzel günlerim zehir olmuştu eşim ne kadar anlayışlı olsa da hiç yapamama ihtimali beni mahvediyordu neyseki atlattım. Yazılarınızı okudukça çok saçma yerlere kafayı takmışsınız. Mesela kızlı zarı kocaman bir et parçası değil. Girişte sağda bi engel var falan demişsiniz onlar tamamen kendinizi kastığınızda oluşan kas tabakası. Mesela ben şimdi bile ilişkiye girdiğimde kasarsam kendimi taş gibi oluyorum. Normal olursa içi kocaman geniş bi yer. Zar olayı ise tamamen psikolojik sanıyorsunuz ki o zardan dolayı giriş zor onun hiç etkisi bile yok. Siz sadece ucunda ölüm dahi olsa (ki olmayacağını çok iyi biliyorsunuz) illa yapacağım diye kendinizi şartlayın öyle deneyin güvenin kendinize bakın nasıl olacak. Bende o zamanlar bu yazıları okuyup hı hıı yapmışsın rahat rahat yazıyon olmuyo işte diye sinirleniyodum böyle yazanlara ama gerçekten öyle imiş. Allah yardımcınız olsun çünkü gerçekten çok zor bir süreç.
Amin canim benim. Evet cok zor psikoji alt ustKızlar yazdıklarınızı ara ara okudum. Bende evliliğimde yaklaşık 3 ay bu sorunu yaşadım ve hiç aşamıcam sanmıştım hergün ağlıyordum en güzel günlerim zehir olmuştu eşim ne kadar anlayışlı olsa da hiç yapamama ihtimali beni mahvediyordu neyseki atlattım. Yazılarınızı okudukça çok saçma yerlere kafayı takmışsınız. Mesela kızlı zarı kocaman bir et parçası değil. Girişte sağda bi engel var falan demişsiniz onlar tamamen kendinizi kastığınızda oluşan kas tabakası. Mesela ben şimdi bile ilişkiye girdiğimde kasarsam kendimi taş gibi oluyorum. Normal olursa içi kocaman geniş bi yer. Zar olayı ise tamamen psikolojik sanıyorsunuz ki o zardan dolayı giriş zor onun hiç etkisi bile yok. Siz sadece ucunda ölüm dahi olsa (ki olmayacağını çok iyi biliyorsunuz) illa yapacağım diye kendinizi şartlayın öyle deneyin güvenin kendinize bakın nasıl olacak. Bende o zamanlar bu yazıları okuyup hı hıı yapmışsın rahat rahat yazıyon olmuyo işte diye sinirleniyodum böyle yazanlara ama gerçekten öyle imiş. Allah yardımcınız olsun çünkü gerçekten çok zor bir süreç.
Merhaba bende 2.5 aylık evliyim.esimle tam anlamıyla ilişkiye giremiyorum.sadece p... Başını alabiliyorum oda çok ağrıli oluyor kasılıp kalıyorum o anda psikolojim bozuldu napmam gerekiyor lütfen bansda yardım edin
Bide paylasirmisiniz nasil oldu sizin. Yani hangi asamalardan gectiniz nekadar sure sonra esli oldu ve ne zaman normale donuo iliskiA
Amin canim benim. Evet cok zor psikoji alt ustAma yazdiklariniz yuregime su serpti guzel haberler beni mutlu edio
Emla kullan canim vajinin icine sur bide oyle dene hem kasmassinda uyusuo orasi alisanakadar onunla yapMerhaba bende 2.5 aylık evliyim.esimle tam anlamıyla ilişkiye giremiyorum.sadece p... Başını alabiliyorum oda çok ağrıli oluyor kasılıp kalıyorum o anda psikolojim bozuldu napmam gerekiyor lütfen bansda yardım edin
A
Emla kullan canim vajinin icine sur bide oyle dene hem kasmassinda uyusuo orasi alisanakadar onunla yap
Dene bi canim ama emla pahali ama cok etkiliCanım emla yerine anestol kullansak nasıl olur? Emla biraz pahalı geldi bana
Emlak kremi sadece girişteki aciyimi azaltıyor. bende p... biraz ilerleyince canım çok acıyor .yani bu krem sayesinde vajinaya p.... tamamıyla rahat giriyormuDene bi canim ama emla pahali ama cok etkili
Canim basi girdimi gerisi gelir diolar ama. Hic parmak egzersizi yaptinizmi kizlarBende senin gibiyim. Hiç olmama yok ama sadece başını alabiliyorum devamı gelmiyor çok geriliyorum
Ben hic penise gecmedim henuz parmak egzersizindeyim. Oyle diolar icine surunce bisey hissetmiosun diye mesela ben 2 parmak sokuyorum 1 bogum tamamini hic sokmadim sokarim da aslinda simdi onu deniycem biraz zarim patlar diye korktum hep artik esimi dusunemiycem benim psikolojim bana yeter. Alisinca esli deniycem 3 parmak olsa iyi olurda 2de bile gerilioEmlak kremi sadece girişteki aciyimi azaltıyor. bende p... biraz ilerleyince canım çok acıyor .yani bu krem sayesinde vajinaya p.... tamamıyla rahat giriyormu
Benim başı giriyor ama sonrası olmuyor çok acılı bu sebeple yarım kalıyor.parmak egzersizi hiç yapmadım korkuyorum oraya dokunamiyirum bileCanim basi girdimi gerisi gelir diolar ama. Hic parmak egzersizi yaptinizmi kizlar
Bende evlendikten bir ay sonra ki denememde kan geşmişti 3 4gün doktora gittim. Krem vermişti biraz ara verin öyle deneyin demişti
Ondan sonra ben 2ay ara verdim nerdeyse sonrasında da tekrar denedik evliliğimin 3.ayında tamamen yendim kan falan gelmedi
Kendinizi çok mu kasıyosunuz acaba
Benim ki çok kasmaktan olıyordu
En korkak benim valla icine emla sur bak nasil 2 parmagin sip diye kayiverioBenim başı giriyor ama sonrası olmuyor çok acılı bu sebeple yarım kalıyor.parmak egzersizi hiç yapmadım korkuyorum oraya dokunamiyirum bile
Bu kremi reçetesiz eczaneden alabiliyoruz bide ne kadar bilginiz varmıEn korkak benim valla icine emla sur bak nasil 2 parmagin sip diye kayiverio
Canim basi girdimi gerisi gelir diolar ama. Hic parmak egzersizi yaptinizmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?