Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bence gidin doktora.. sonuçta burada tecrubelrimizi paylaşıyoruz ama tibbi müdahale vs kismini bilemeyiz.o konuda fikir vermek bence dogru olmaz.benimde ilk iliskimde kanamisti ama cok az..

Bence gidin doktora.. sonuçta burada tecrubelrimizi paylaşıyoruz ama tibbi müdahale vs kismini bilemeyiz.o konuda fikir vermek bence dogru olmaz.benimde ilk iliskimde kanamisti ama cok az..

Doğru diyorsunuz uygun bir zamana randevu alacağım.
Kayganlaştırıcı sürsekte sürmesekte kanamam oluyor ve ben kana bakamayan biriyim görünce direk başım dönüyor bembeyaz oluyorum

Bende evlendikten bir ay sonra ki denememde kan geşmişti 3 4gün doktora gittim. Krem vermişti biraz ara verin öyle deneyin demişti

Ondan sonra ben 2ay ara verdim nerdeyse sonrasında da tekrar denedik evliliğimin 3.ayında tamamen yendim kan falan gelmedi
Kendinizi çok mu kasıyosunuz acaba
Benim ki çok kasmaktan olıyordu

A
Amin canim benim. Evet cok zor psikoji alt ust Ama yazdiklariniz yuregime su serpti guzel haberler beni mutlu edio

Merhaba bende 2.5 aylık evliyim.esimle tam anlamıyla ilişkiye giremiyorum.sadece p... Başını alabiliyorum oda çok ağrıli oluyor kasılıp kalıyorum o anda psikolojim bozuldu napmam gerekiyor lütfen bansda yardım edin

A
Amin canim benim. Evet cok zor psikoji alt ust Ama yazdiklariniz yuregime su serpti guzel haberler beni mutlu edio

Bende senin gibiyim. Hiç olmama yok ama sadece başını alabiliyorum devamı gelmiyor çok geriliyorum

A
Emla kullan canim vajinin icine sur bide oyle dene hem kasmassinda uyusuo orasi alisanakadar onunla yap

Emlak kremi sadece girişteki aciyimi azaltıyor. bende p... biraz ilerleyince canım çok acıyor .yani bu krem sayesinde vajinaya p.... tamamıyla rahat giriyormu
Ben hic penise gecmedim henuz parmak egzersizindeyim. Oyle diolar icine surunce bisey hissetmiosun diye mesela ben 2 parmak sokuyorum 1 bogum tamamini hic sokmadim sokarim da aslinda simdi onu deniycem biraz zarim patlar diye korktum hep artik esimi dusunemiycem benim psikolojim bana yeter. Alisinca esli deniycem 3 parmak olsa iyi olurda 2de bile gerilio

İstemsizce kasıyorum evet, bide kan geldiği için hep böyle olacak diye daha çok korkup kasılıyorum malesef

Canim basi girdimi gerisi gelir diolar ama. Hic parmak egzersizi yaptinizmi kizlar

Evet canım parmak egzersizi yaptım ama düzenli değil. Ben işaret parmağımın tümünü ilk denemede aldım hatta git gel yaptım alışmak için. Sonra işaret ve orta parmağı birlikte denedim 2 boğuma kadar girdi devamında parmağımı hareket ettiremedim. Kaslarim sıktı resmen parmaklarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…