Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu kremi reçetesiz eczaneden alabiliyoruz bide ne kadar bilginiz varmı
Evet canim eczaneden aliosun. Yakin bir zamanda almistim 110 du sanirim icinde 5 tup var her bir tup bi kullanimlik bittikce alicam ben onsuz hicbisey yapamam kasiorum cunku onla rahatim ama o benim guven kaynagim. Ki onla hamile kalan bile var

Evet canim eczaneden aliosun. Yakin bir zamanda almistim 110 du sanirim icinde 5 tup var her bir tup bi kullanimlik bittikce alicam ben onsuz hicbisey yapamam kasiorum cunku onla rahatim ama o benim guven kaynagim. Ki onla hamile kalan bile var
Sen yenebildinmi bu rahatsızlıgi ne aşamadasin

Gleitgelen var bende su bazli iliski icinmis onla dusunuorum denemeyi parmak egzersizinde sonra esli emlayla denerim sonrada alistikca gene ksyganlastirici kullanirim sonra birakirim sanirim

Gleitgelen var bende su bazli iliski icinmis onla dusunuorum denemeyi parmak egzersizinde sonra esli emlayla denerim sonrada alistikca gene ksyganlastirici kullanirim sonra birakirim sanirim

Onu bende duydum. Vajinismus hastaları için öneriliyor zaten. Birde ultrason jeli alabilirsiniz kayganlastirmak için oda işe yarıyormuş

Ben parmakla egzersiz den korkuyorum p...başı alabiliyorken emlayla direk p.. deneyeyim diyorum umarım daha kötü olmam
Aynen bencede. Sen ileri asamadasin. Canim bide sey diolar nefes alip yavas yavas vericekmissin kimileri ikincaksin dio sunu da diyenler var popoya dogru yani alta dogru penisi sokucakmissin sonra zamanla onsuzda yapabiliomussun olursa haber et bana ltfn bende cesaretleniyim

Ben evlendim ilk iki gün hiç yapamadık tabi acemilikte var sanki delik yok gibiydi hani şimdi düşününce gülüyorum ama nereye sokacağımızı bile bilmiyorduk çünkü hiç açıklık yoktu kastığım için. :) 3.gün denerken eşim bi anlık ittirdi kan geldi biz sandıkki girdi kızlık patladı başardık ohh düğün bayram yani sadece canım acıdığı için birkaç gün denemedik ama başardık diye zafer sarhoşuyuz :) sonra tekrar denediğimizde olmadı yine denedik olmadı derken 15 gün geçti aradan baktık olmuyor olmadıkça moral bozuluyor doktora gittim baktı kızlık duruyor. Ama dedim kan geldi yok dedi giriş bile olmamış sadece uç kısımda hafif zorlamadan dolayı kan gelmiş zarla alakası yok tabi biz daha da yıkıldık meğer hiçbir şey olmamış tam cehalet yani :) ne olması gerektiğini bile bilmiyoruz bide o zamanlar bizde sizin gibi sanıyoruzki kızlık zarı kocaman bir et yığını caaarttt diye açılacak o olduğu için biz ilişkiye giremiyoruz sanıyoruz. Kendi parmağımın birini sokabiliyordum ama eşimin ne parmağını ne de p... Alabiliyordum. Sadece kendim kontrolümle kendi parmağımı sokuyordum. Tabi sokunca anlıyorsun içi derin bi boşluk biraz ilerleyince biyer geliyor orayı geçemiyordum ama. Neyse eşli denemeler hep hayal kırıklığı zaten. Doktor emla vermişti sakinleştirici ve kas gevşetici vermişti ne kadar kullansamda hiçbiri işe yaramadı. Sonra bi kaç ay geçince eşimle denemede yarısına kadar aldım ama dediğim gibi hep biyerde takılıyordu zaten o yarısına kadar olan kısmında ağlaya zırlaya derin nefesler ala ala girdiriyordum. Eşim anlayışıdır ama günler geçtikçe ve her ilişkinin sonu hüsran olunca sinirleniyordu ben ağlıyordum sonra sinirlendiğine pişman oluyordu. Sarılıyordu yatış kapanış. Her gece böyle bitiyordu. 3. Ay neredeyse dolacaktı evliliğimizde annemde olmadığını biliyodu o da çok üzülüyodu bana destek oldu konuştu benle güzelce. Ben de artık durumun ciddiyetinin farkındaydım ne derece sevgi olursa olsun erkekler bu konuda çok şey bekliyor kadından birde anne olamamakta var tabi. Neyse birgün artık kırılma noktasına geldim ve zaten o şekilde başardım. Dedimki bu akşam bu iş olacak. Ha eğer sonunda öleceksem tamam ölmeyede razıyım görelim bakalım ölünüyor mu. Ne pahasına olursa olsun bu iş bu gece olacak dedim şartladım kendimi. İş beyinde bitiyor zaten inanacaksın kendine. O gün ben krem dahi sürmedim. Denedik ha pat diye mi oldu hayır tabiki. Öncelikle üstte olmak gerekiyor kontrolün kadında olması için. Üste geçtim yarısına kadar yavaş yavaş girdi. Sonra dediğim yer biyerde takılıyor dediğim oraya geldik. Çıkmasına izin vermedim bekledim derin derin nefes aldım son bir hamleyle yine ittirdim kendimi tamamen girdi zaten tamamen girince kendine güven geliyor git gel yaptık ve oldu. Böylece asıl zafere 3 ay sonra ulaştık. Ha benden ayrıca hiç kan gelmedi. Doktor o zaman kızlık duruyor demişti yaptıktan sonra da kan gelmedi heralde esnek zar bilmiyorum nedendir. Yani illa kan görmeye gerek yok bunca yaşanandan sonra kocamında benden kan beklicek hali yok :) böyle anlatırken komik geliyor şimdi ama ne yaşadığımı bir ben birde Allah bilir. O yüzden tüm samimiyetimle söylüyorum Allah düşmanına bile vermesin bu derdi. Herkese de aklıma geldikçe dua ediyorum.

Cok samimi anlattinz ah bizde o gulecegimiz gunlere gelsek ama sanmiorum. Az once gleitgelenle deneme yaptim 1 parmagimin tamamini nerdeyse soktum sanki devami kapali geldi bana sizde de oylemi oldu kizlar. Gitgelde yaptim sorun yok ama ikinciyide sokmaya calistim anam almio sanki yirtilcak orasi kastigimiz icinmi ya ama kasmiorum aslinda aciyo gerildikce ve almiyo almasi icin cok aciycak sanirim emlayla iki parmagi cok rahat sokmustum tabi ileri gitmedim korktum kan gordum acaba sizin olaymi oldu bendede

Bugun doktora gittinmi canim ne oldu merak ettim bi asama katettinizmi yani esli denemeye gecebilicekmisin
evet gittik doktor biraz yavas ilerliyor ya. bir parmak iki bogum çalış dedi bu hafta. ben de hocam bir parmak full alabiliyorum dedim esimin parmagini da alabiliyorum dedim ama acele etme deyip bu egzersizi verdi. hem onun dediğini yapip hem de kendi kendime ilerleticem bakalim

Ben parmakla egzersiz den korkuyorum p...başı alabiliyorken emlayla direk p.. deneyeyim diyorum umarım daha kötü olmam
şuan penis başını esim yerlestiriyo biraz alabiliyorum ama hala tedirginim. o yuzden parmak egzersiziyle tamamen rahat giris çıkış psikolojisine alışmadan penise gecmeyin. başa sarmayin birdaha gecen zamana yazik

Anladim canim bugun bende gleitgelenle 1 parmagi tam aldim bas ve orta parmak git gelde yaptim ama ikinciyi alamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…