Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burnundan nefes al karnını şişir, ağzından nefesi verirken vajina kaslarini da rahat birak ve o arada ilerlet parmagini.
nefes egzersizi ve kendini rahatlatmakla başarırsın inan ki
Aslinda dedigin gibi yaptim ama olmadi yirtilcak gibi oluo canim yanio girse onada dayanicam girmio acaba cokmu zorlamak lazim. Emlayla hemen girmisti iki parmagim

Aslinda dedigin gibi yaptim ama olmadi yirtilcak gibi oluo canim yanio girse onada dayanicam girmio acaba cokmu zorlamak lazim. Emlayla hemen girmisti iki parmagim
tekrar emlayla dene istersen. ve ilerle artık tek boğum degil de ikinci ucuncu boguma kadar. git gel yap... madem o kadar para verip emla sürüyosun bi işe yarasin

merhaba arkadaşlar; ben vajinismusu yeneli 3 yıl oldu. O zaman edindiğim birkaç kitabım var. İşine yarayacak birine göndermek istiyorum. Biri Dolunay Kadıoğlunun kitabı. ben kendisinden destek alarak yendim vajiyi. İlgilenen varsa benimle özelden iletişime geçebilir mi?

tekrar emlayla dene istersen. ve ilerle artık tek boğum degil de ikinci ucuncu boguma kadar. git gel yap... madem o kadar para verip emla sürüyosun bi işe yarasin
:))) kayganlastiriciyla 2 bogum yaptim bas ve orta parmagimi ama gerisi girmez sanki kapali gibi geldi bana ((

Bide emladan once sicak suya oturmustum vazelinli bide vajiye sicak su kompreksi yapmistim sonra emla surmustum acaba onlarmi etkili oldu emlami yoksa her ikisimi bilemedim ben cok paralar cope atarim boyle olsunda umrumda degil sen kimbilir doktora ne paralar veriosun tabi ozelse

emlayı kutuyla almayın, kutunun içinde 5 tane var.Taneyle alın 1 tüpü size 1 yıl yeter mercimek tanesi kadar sürüyorsunuz.Tüpün tanesi 25 tl civarı eczaneden tek tüp isteyin kutuyla değil.

:))) kayganlastiriciyla 2 bogum yaptim bas ve orta parmagimi ama gerisi girmez sanki kapali gibi geldi bana ((
isaret ve ortaparmak di mi? kapalı değil ua dunku fotolari hatırla. ilk boğumdan sonrasi bildigin boru gibi bir yapı.. yönünü tam bulamamissin sen

egzersizden önce dus baya iyi geliyo farkı hissediyorum ben.. o yaptıklarının etkisi olmuştur mutlaka

Canim neden doktora gitmiyosun bak kac yil olmus yazik yenince diceksinki bu kadar yil bosa beklemisim

Aynen. Evet ilk bogumdan sonra boru gibi 2inci bogumakadar sonrasi kapali sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…