- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.761
iki parmak kalinliginin girmesinden rahatsız oldugun icin mi alamadın noldu? yoksa o kalinlikta aparat hazirlayip deneyebilirsinAnladim canim bugun bende gleitgelenle 1 parmagi tam aldim bas ve orta parmak git gelde yaptim ama ikinciyi alamadim
Yok girmedi kasmadim da ama emlayla girmisti iki parmakiki parmak kalinliginin girmesinden rahatsız oldugun icin mi alamadın noldu? yoksa o kalinlikta aparat hazirlayip deneyebilirsin
kac dk denedinYok girmedi kasmadim da ama emlayla girmisti iki parmak
Bu arada iki parmagiki parmak kalinliginin girmesinden rahatsız oldugun icin mi alamadın noldu? yoksa o kalinlikta aparat hazirlayip deneyebilirsin
Dkyi bilmemde 6 7 kez ugrastim yok sanki yirtilcak orasi acilmio emlayla nkac dk denedin
Bu arada iki parmag
Dkyi bilmemde 6 7 kez ugrastim yok sanki yirtilcak orasi acilmio emlayla denedigimde 2 parmak hemen girmisti ama daha parmak girmezdi yani bi 3 parmak
Dkyi bilmemde 6 7 kez ugrastim yok sanki yirtilcak orasi acilmio emlayla n
Aslinda dedigin gibi yaptim ama olmadi yirtilcak gibi oluo canim yanio girse onada dayanicam girmio acaba cokmu zorlamak lazim. Emlayla hemen girmisti iki parmagimburnundan nefes al karnını şişir, ağzından nefesi verirken vajina kaslarini da rahat birak ve o arada ilerlet parmagini.
nefes egzersizi ve kendini rahatlatmakla başarırsın inan ki
tekrar emlayla dene istersen. ve ilerle artık tek boğum degil de ikinci ucuncu boguma kadar. git gel yap... madem o kadar para verip emla sürüyosun bi işe yarasinAslinda dedigin gibi yaptim ama olmadi yirtilcak gibi oluo canim yanio girse onada dayanicam girmio acaba cokmu zorlamak lazim. Emlayla hemen girmisti iki parmagim
:))) kayganlastiriciyla 2 bogum yaptim bas ve orta parmagimi ama gerisi girmez sanki kapali gibi geldi banatekrar emlayla dene istersen. ve ilerle artık tek boğum degil de ikinci ucuncu boguma kadar. git gel yap... madem o kadar para verip emla sürüyosun bi işe yarasin
Bide emladan once sicak suya oturmustum vazelinli bide vajiye sicak su kompreksi yapmistim sonra emla surmustum acaba onlarmi etkili oldu emlami yoksa her ikisimi bilemedim ben cok paralar cope atarim boyle olsunda umrumda degil sen kimbilir doktora ne paralar veriosun tabi ozelsetekrar emlayla dene istersen. ve ilerle artık tek boğum degil de ikinci ucuncu boguma kadar. git gel yap... madem o kadar para verip emla sürüyosun bi işe yarasin
isaret ve ortaparmak di mi? kapalı değil ua dunku fotolari hatırla. ilk boğumdan sonrasi bildigin boru gibi bir yapı.. yönünü tam bulamamissin sen:))) kayganlastiriciyla 2 bogum yaptim bas ve orta parmagimi ama gerisi girmez sanki kapali gibi geldi bana((
Bide emladan once sicak suya oturmustum vazelinli bide vajiye sicak su kompreksi yapmistim sonra emla surmustum acaba onlarmi etkili oldu emlami yoksa her ikisimi bilemedim ben cok paralar cope atarim boyle olsunda umrumda degil sen kimbilir doktora ne paralar veriosun tabi ozelse
Ben bi kutuyu tek kullanista bitiriorumemlayı kutuyla almayın, kutunun içinde 5 tane var.Taneyle alın 1 tüpü size 1 yıl yeter mercimek tanesi kadar sürüyorsunuz.Tüpün tanesi 25 tl civarı eczaneden tek tüp isteyin kutuyla değil.
Ben bi kutuyu tek kullanista bitiriorum
bu emla işi daha kolaylaştırıyo mu ya kullanmadım ben hicemlayı kutuyla almayın, kutunun içinde 5 tane var.Taneyle alın 1 tüpü size 1 yıl yeter mercimek tanesi kadar sürüyorsunuz.Tüpün tanesi 25 tl civarı eczaneden tek tüp isteyin kutuyla değil.
Bide emladan once sicak suya oturmustum vazelinli bide vajiye sicak su kompreksi yapmistim sonra emla surmustum acaba onlarmi etkili oldu emlami yoksa her ikisimi bilemedim ben cok paralar cope atarim boyle olsunda umrumda degil sen kimbilir doktora ne paralar veriosun tabi ozelse[/QUOT
Canim neden doktora gitmiyosun bak kac yil olmus yazik yenince diceksinki bu kadar yil bosa beklemisimBide emladan once sicak suya oturmustum vazelinli bide vajiye sicak su kompreksi yapmistim sonra emla surmustum acaba onlarmi etkili oldu emlami yoksa her ikisimi bilemedim ben cok paralar cope atarim boyle olsunda umrumda degil sen kimbilir doktora ne paralar veriosun tabi ozelse
ahahahjaahahasjhhdsghaŞaka bu
Aynen. Evet ilk bogumdan sonra boru gibi 2inci bogumakadar sonrasi kapali sankiisaret ve ortaparmak di mi? kapalı değil ua dunku fotolari hatırla. ilk boğumdan sonrasi bildigin boru gibi bir yapı.. yönünü tam bulamamissin sen
egzersizden önce dus baya iyi geliyo farkı hissediyorum ben.. o yaptıklarının etkisi olmuştur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?