Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu emla işi daha kolaylaştırıyo mu ya kullanmadım ben hic

Aşırı derece uğuşturucu kullanmadım acım olmadığı için ama mükemmel bir çözüm diyebilirim. Aşırı bağımlılık yapmadığın sürece cesaretinin yerine gelmesi ve oraya büyük bir nesnenin girebileceğini görmen en önemlisi psikolojik olarak muazzam rahatlatıyor.Eczaneden 1 tüp iste kutuyla alma.

Tüp olarak satıldığını bilmiyordum çok iyi oldu bu hemen denemeliyim

Canim neden doktora gitmiyosun bak kac yil olmus yazik yenince diceksinki bu kadar yil bosa beklemisim
Doktora gittim canim catala oturttu isikla muayene etti dokunmadan bana orami actirip hersey normal orani acarsan olur dedi gleitgelen yazdi bisey olursa yapamazsan gene gel dedi yolladi bumu yani:)))

allah allah.. dur bakalim bi tüp alip deneyeyim. wemcaine de o tarz bisi mi

Emla tüpü komple kullanmıyorsun, fazla sürmek size yarardan çok zarar sağlıyor zaten fazla sürmeniz his olarak birşey değiştirmez.Vajinanınızı tahriş ettiğinizle kalırsınız.Sadece mercimek tanesi en fazla nohut tanesi kadar fazlası asla...

Doktora gittim canim catala oturttu isikla muayene etti dokunmadan bana orami actirip hersey normal orani acarsan olur dedi gleitgelen yazdi bisey olursa yapamazsan gene gel dedi yolladi bumu yani:)))
doktor dedigi jinekolog degil cinsel terapist. psikiyatr yani.
benim suan gittiğim cinsel terapist devlet hastanesinde her hafta randevu alıp haftalik seanslari bana ogretiyo ben yapiyorum. sadece biraz yavas gidiyo ama alistira alistira oluyo aslinda

Vemcaine : Anında uğuşturan sprey bir yapıdır.Cidden anında uğuşturuyor fakat şu varki etkisi 15 dakika içinde kayboluyor.Yani egzersizlerde biraz ağırsan sen hazırlanana kadar spreyin etkisinin büyük bir kısmı geçiyor.15 dakikada Anlık, hemen olacak ilişkiler için anestol tercih edebilirsiniz.Yada 15 dakika egzersiz yapıcam dersen bunu kullanabilirsin.Etkisi geçtikten sonra vajinada gıcık bir yanma hissi bırakıyor ve tekrar egzersiz yapmak istediğin zaman hafif canın yanabiliyor..

Emla : Krem formundadır.Vajinanın içine doğru kulak çubuğuyla sürmen yeterlidir.Yumuşak yapısından dolayı vajinada hemen yayılıyor.Hemen uğuşturmaz sürdükten sonra yarım saat ayaklarını hafif havaya kaldırıp beklemen lazım.Yarım saat sonra vajinayi tamamen uğuşturuyor ve etkisi hemen değil en az 1 saat sonra geçiyor.Egzersizlerini yavaş yavaş yapan kişiler kesinlikle emla kullanmalı.

Ve size emla için çok güzel bir dipnot söyliyim özellikle egzersiz yapacaklar içindir bu dediğim.... Dakikalarca egzersizi hissis ve uzun soluklu bıkmadan canınız acımadan yapmak istiyorsanız şöyle yapın.... en fazla bir nohut büyüklüğü kadar emlayı vajinanızın içine doğru kulak çubuğuyla koyun.Ayaklarınızı kaldırın ve 3 dakika bekleyin ... 20 dakika sonra falan egzersize başlamak için hazırlık yapın hemen bir ufak fincan boyundaki kaba biraz jel koyun kabın içine gene bir nohut tanesi kadarda emla sıkın hafif karıştırın yani jelle - emla karışsın.Ve saatlerce egzersizi hiç bir şey hissetmeden yapabilirsiniz...Böylelikle emlanın vajinaya vereceği uyuşma hissini jelle sabitlemiş oluyorsunuz.

Ve son olarak penis denemesine geçmek isteyip emlasız yapamayanlarda şöyle yapsın.Gene aynı şekilde emlayı vajinaya sürün, kullandığınız kayganlaştırıcıyı bir kaba koyup içine emla sıkın ve o kayganlaştırıcıyı eşinizle deneme sırasında kullanın.ASLA AMA ASLA PREZERVATİFSİZ ilişkiye girmeyin, aksi taktirde eşinizde uyuşur ve sertleşemez.Böylelikle eşinize hiç zarar vermeden onun emladan etkilenmemesini sağlayabilirsiniz.Ve böylelikle hem siz uyuşuk olup ilişkiye girebileceksiniz, hemde eşinizin penisi uyuşmadığı için siz emla sürdünüzmü, sürmedinizmi anlamayacak ...

Aynen canim jinekologlar bu hastaliktan anlamiyolar bakip yolluyolar bende gittim ordan biliyorum ayni seyi söyledi banada arkadasin dedigi gibi cinsel terapist diyorum devlettede varmis ben bilmiyodum.özelde bi haftaya kalmadan bitti bu is tabi yine sen bilirsin

Of of of artik nerden evlendim diyecek raddeye geldim bu is sandigim gibi gercekten zor ne agdaya nede epilasyona benzio((

Kafayi yiycem ya dar iste orasi dar((

Ozelimi oneriosun yani sen nasil yendin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…