- 27 Ekim 2017
- 86
- 67
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.781
bu emla işi daha kolaylaştırıyo mu ya kullanmadım ben hic
bu emla işi daha kolaylaştırıyo mu ya kullanmadım ben hic
Aşırı derece uğuşturucu kullanmadım acım olmadığı için ama mükemmel bir çözüm diyebilirim. Aşırı bağımlılık yapmadığın sürece cesaretinin yerine gelmesi ve oraya büyük bir nesnenin girebileceğini görmen en önemlisi psikolojik olarak muazzam rahatlatıyor.Eczaneden 1 tüp iste kutuyla alma.
Doktora gittim canim catala oturttu isikla muayene etti dokunmadan bana orami actirip hersey normal orani acarsan olur dedi gleitgelen yazdi bisey olursa yapamazsan gene gel dedi yolladi bumu yani:)))Canim neden doktora gitmiyosun bak kac yil olmus yazik yenince diceksinki bu kadar yil bosa beklemisim
allah allah.. dur bakalim bi tüp alip deneyeyim. wemcaine de o tarz bisi miAşırı derece uğuşturucu kullanmadım acım olmadığı için ama mükemmel bir çözüm diyebilirim. Aşırı bağımlılık yapmadığın sürece cesaretinin yerine gelmesi ve oraya büyük bir nesnenin girebileceğini görmen en önemlisi psikolojik olarak muazzam rahatlatıyor.Eczaneden 1 tüp iste kutuyla alma.
doktor dedigi jinekolog degil cinsel terapist. psikiyatr yani.Doktora gittim canim catala oturttu isikla muayene etti dokunmadan bana orami actirip hersey normal orani acarsan olur dedi gleitgelen yazdi bisey olursa yapamazsan gene gel dedi yolladi bumu yani:)))
Emlanin ustune tanimam isbirligim yok yani yanlis anlamayin satis yapmiorumallah allah.. dur bakalim bi tüp alip deneyeyim. wemcaine de o tarz bisi mi
Jinekologdu evetdoktor dedigi jinekolog degil cinsel terapist. psikiyatr yani.
benim suan gittiğim cinsel terapist devlet hastanesinde her hafta randevu alıp haftalik seanslari bana ogretiyo ben yapiyorum. sadece biraz yavas gidiyo ama alistira alistira oluyo aslinda
Doktora gittim canim catala oturttu isikla muayene etti dokunmadan bana orami actirip hersey normal orani acarsan olur dedi gleitgelen yazdi bisey olursa yapamazsan gene gel dedi yolladi bumu yani:)))
Aynen canim jinekologlar bu hastaliktan anlamiyolar bakip yolluyolar bende gittim ordan biliyorum ayni seyi söyledi banada arkadasin dedigi gibi cinsel terapist diyorum devlettede varmis ben bilmiyodum.özelde bi haftaya kalmadan bitti bu is tabi yine sen bilirsindoktor dedigi jinekolog degil cinsel terapist. psikiyatr yani.
benim suan gittiğim cinsel terapist devlet hastanesinde her hafta randevu alıp haftalik seanslari bana ogretiyo ben yapiyorum. sadece biraz yavas gidiyo ama alistira alistira oluyo aslinda
Of of of artik nerden evlendim diyecek raddeye geldim bu is sandigim gibi gercekten zor ne agdaya nede epilasyona benzioVe son olarak penis denemesine geçmek isteyip emlasız yapamayanlarda şöyle yapsın.Gene aynı şekilde emlayı vajinaya sürün, kullandığınız kayganlaştırıcıyı bir kaba koyup içine emla sıkın ve o kayganlaştırıcıyı eşinizle deneme sırasında kullanın.ASLA AMA ASLA PREZERVATİFSİZ ilişkiye girmeyin, aksi taktirde eşinizde uyuşur ve sertleşemez.Böylelikle eşinize hiç zarar vermeden onun emladan etkilenmemesini sağlayabilirsiniz.Ve böylelikle hem siz uyuşuk olup ilişkiye girebileceksiniz, hemde eşinizin penisi uyuşmadığı için siz emla sürdünüzmü, sürmedinizmi anlamayacak ...
Kafayi yiycem ya dar iste orasi darAynen canim jinekologlar bu hastaliktan anlamiyolar bakip yolluyolar bende gittim ordan biliyorum ayni seyi söyledi banada arkadasin dedigi gibi cinsel terapist diyorum devlettede varmis ben bilmiyodum.özelde bi haftaya kalmadan bitti bu is tabi yine sen bilirsin
Ozelimi oneriosun yani sen nasil yendin canimAynen canim jinekologlar bu hastaliktan anlamiyolar bakip yolluyolar bende gittim ordan biliyorum ayni seyi söyledi banada arkadasin dedigi gibi cinsel terapist diyorum devlettede varmis ben bilmiyodum.özelde bi haftaya kalmadan bitti bu is tabi yine sen bilirsin
Eger durumun varsa özelde cabuk oluyo bende özele gittimOzelimi oneriosun yani sen nasil yendin canim
1 haftada ayiptir sormasi nekadar verdibEger durumun varsa özelde cabuk oluyo bende özele gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?