- 27 Ekim 2017
- 86
- 67
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #226.981
Anestolun spreyinimi, yoksa kreminimi aldın canım.
Gleitgelen ne kadar
Şayet parmak sokabiliyorsan vajinanın içine ulaşabildiğin yere kadar mercimek tanesi kadar koyabilirsin, minicikte vajina ağzına sür.Şayet parmak sokamıyorsan kulak çubuğuyla vajinana sürebilirsin.Şayet bunuda yapamıyorsan ki bence yapabilirsin en son seçenek olarak çay kaşığında kremi hafif eritip vajinana akıtabilirsin delikten içeri.Ama bence buna gerek yok en azından kulak cubugunu almakla başlamalısın şayet hiç dokunamıyorsan.Kremi sürdükten sonra bir kaç dakika bacaklarını havaya kaldır içinde hafif erisin ve yayılsın.Anestol Pomad krem canım
Bi ara hergün egzersiz yapiyodum ve acayip güveni yerine geliyor insanin. Her defasinda dahada kolaylasiyor. Esliyi yinede yapamiyodum ben ama. O yüzden pns boyutu na kadar aparat yapip caliscam dedim. Nezamanki o aparatida basardim ondan sonra hazir oldum. Herkesde farkli oluyor. Kimisi bi parmakla bile basariyor:) bi esinle dene istersen ne durumdasin, ona göre devam edersin egzersizlere.Canim ben 2 parmak da git gel yapiyorum. Garip bi his oluyor ama nezaman iliskiye hatir olup denedin sen? Ve günlükmü yaptin egsersizi?
Zorlamadan kasılmadan olmusturMerhaba hanımlar ben aparat yaptım bir kaç gün yaptm esimle denediğimde oldu ama gerisi gelmiyor bir defa yaptm diger denemelerimizde kafası giriyor devamı yok. Birde kasıklarımda agrı başladı acaba enfeksiyonmu başladı ya
Eğer mikrop kalsaydım iltihap gelirdi alttan ben ilk evlendiğinde olmuştu doktor bi hap yazmıştı bence sen zorlamadan kasılmıssın ondan aparatlar deniyosan mutlaka kullanmadan önce yıkaYa mikrop falan kapmamıştır demi bu seferde onla ugrasmak istemiyorm
Aparatı kendini yapıyorsun.Ne yazikki esle demede basarisiz oldum o yuzden aparztla hazirliyorum kendimi
Canım kaçıncı boya kadar denedin ç cokmu sıkıyosun kendini bazı bayanlarda dördüncü boyu deneyince hafif kanamalar oluyormuş zar zorlandıgından ama net bilgiyi alttan muayene olduğunda alırsın mesela ben ilk bi kadın doğuma gittim doktor bana ilk gece kanaman bile olmaz senin dedi ve dediği gibi kanamam olmadıİnşllh bi sıkıntı cıkmaz. Bide aparatlarla yaptıktan sonra oldu kan geldi . Ertesi gün yine aparatla yaptım artından esli denemek istedim girmiyor yaoff nasıl yapcam
Ben seni anlayamıyorum tam giriş oldu yani esinle peki sıkıntı ne kan gelmesi normal .benim sınıf ark evlendi sonra ben evlendim ona danısmıstım mesela onun 4-5 denemeye kadar hep kan gelmiş herkesin anatomisi farklı çok takma esli denemede ikinci olfumu ilk te bıraktınmı3.5cm eni en son onu aldım sonrada esimle denedim eşimle denedigimde kan geldi .esimin hepsini aldım . Sonraki denemelerde alamadım sıkıyor muyum acaba ya bilmiyorum ki
Tamm yazıyorum ben sanaSorunum su şlk denemeyi yaptık kan geldi onda sıkıntı yokta . Daha yapamadım sadece kafası giriyor gerisi girmiyor 3-4 defa denedim olmadı
Şayet parmak sokabiliyorsan vajinanın içine ulaşabildiğin yere kadar mercimek tanesi kadar koyabilirsin, minicikte vajina ağzına sür.Şayet parmak sokamıyorsan kulak çubuğuyla vajinana sürebilirsin.Şayet bunuda yapamıyorsan ki bence yapabilirsin en son seçenek olarak çay kaşığında kremi hafif eritip vajinana akıtabilirsin delikten içeri.Ama bence buna gerek yok en azından kulak cubugunu almakla başlamalısın şayet hiç dokunamıyorsan.Kremi sürdükten sonra bir kaç dakika bacaklarını havaya kaldır içinde hafif erisin ve yayılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?