Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

11 aydır evliyim , ilk 5 ayı kendiliğinden olur zamanla geçer mucizeyle olur diyerek her gün erteledim sonra eşim çok fazla herkes yapıyor sen neden yapamiyorsun ne var bu kadar diyerek tartışıyordu daha sonra aglama nöbetleri yalnızlık depresyon suçlu hissi ben nasıl kadınım çok gece düşünmeden uyku uyumamak dua etmek neler neler sonra artik kocamin işten gelmesi ve başlayan tartışmalar artik yeter dedim evde oturup bir günü komplesini bu hastalık için düşün komutla olacak şartlandırma olarak geçirdim ha neydi onlar yapacaksın herkes yapıyor oradan çocuk çıkıyor evlisin bu işten millet haz alıyor neden ben yapamiyim orası zaten delik sonradan delinmez ki çocuk istiyorsan olacak diye diye kendimi sartladim.. Sonra evde ufak bir ayna aldım bebe yağını aldım ellerimi yikadim , direk işaret parmağını içine ittim hepsi girmedi illaki ama artik pes dicem aklıma kocam tartışmalar geliyor herkesin çocuk bekleme olayı var bende evlat sahibi olmak için vazgeçme yap olur olacak dedim denedim ve girdi kan yok aman kanar ben kocama ne dicem düşüncesi oldu ama göze aldım valla kan gelmedi sonra ki gün gittim komple ağda oldum aradım bi kadın doğum doktorunu gittim muayene için bu da bir hastalık herkeste olabilir git ve öğren bu ne tedavisi ne bitsin çile resmen bıkmıştım artik ya. Doktor alttan muayene yaptı dedi vajinismus bunun tedavisini yapıyoruz dedi ben dedim tamam yapalım .. İnan ki doktor karalamak değil iyi doktorlar vardır illaki ama iş sende sizde bitiyor bacım verdiğim iki bin lira çöp seansları da boyle bak anlatiyim ilk seans hakkimizda bilgiler toplantı mahalle sokak nerelisin ikinci seans cinsellik ne biliyorsun eşim yanımda konuşuyoruz falan üçüncü seans gevşeme oda uzaniyosun sedyeye doktor bi müzik açıyor dinlendirici yağmur sesi kuş sesi onun eşliğinde hayal kur kocanla burdasin surdasin diye sonra dördüncü seans yine gevşeme bu yani eeee dedim hocam kaçtır geliyorum bana bu sinir bozucu müzikleri aciyorsunuz üstüne ilerleme yok kitaptan okuyor bana vajinismusu .. Sinir oldum neyse eve geldim o sinirle giden paraya rezil oldum kocama köpürüyorum falan dedim kocam hele gel eczane den anestezikler kremlerden alalım bi bakalım olur dedim . gittik emla diye krem aldık ben ufak bir adet tüpü iyice vajina içine üstüne genital bolgemin hepsini sürdum.. Vajina deliğinden işaret parmak ufak parmak o kremi içine gittiği yere kadar surdum.sonra yatağa geçtim uzandim bacaklarını açtım acabildigim kadar zaten orası uyuşmuş kocam prezervatif takti oda uyuşmasın diye baktık bi iki ittirdi olmadı tekrar o gece olacaktı artik sinirle hırsla kararlılıkla o gece bu iş olacak dedim bi kere oradan bir çocuk çıkıyor bu ne ki korkuyom bu kadar ya anne abla nasıl yapar ben yapamam derin nefesler aldım verdim kafamda hep başka şeyler düşündüm mesela bu iş bitti artik çocukta beşik alacam yemek aksam yapacam artik kadın gibi kadın olacam iki dakika dayan nolacak sen güçlü kizsin yap kocanda görsün ona da yazık hadi bitsin diye hoc kocamla göz göze gelmedim yastık aldım yastığa sarildim kocam o an girdi dedi ben hemen telefonun ekranından yansımasina baktım ve girmiş fakat his yok ağrı yok aci yok çıkarttı çok hafif kan geldi ağladım zaten oldu bitti ben yendim kocamla sarilfik zipliyoz hopluyoz neyse dedik bu uyuşmuş o yüzden izin verdin bir de kremsiz yapalım yarin tmm dedim olmadı dedim iki uç gün alissin açılsın orası böyle deneyrlim sonra bakarız falan uç gün peşpeşe denedik boyle kremli oldu bir günde açıldı artik yağ ile dene bak gör acı yok olmaz artik dedik zeytinyağı surdum kocama kendime bir iki zorladı ben tabiki ah vah derin nefes alıp verirken girdi dedi ve oldu

Ama çok zor biliyorum ha yasayan biri olarak şunu da biliyorum burada korkmayın aci yok bumuymus diyenleri hep okurdum hoc mi anlamazlar bu insanlar sen yapabildin ama herkes yapacak diye birşey yok ya diyodum burası doktor tedavisinden çok yardımcı oluyordu çünkü herkes gibi benim sorularim aynıydı herkes gibi bende vajinismustum o zaman herkesin dediği acı yok demek doğru dedim .. Bir günü komple düşün taşın evin içinde gez otur kalk olarak bitirdim ağrı olmaz yap bu isi ha bugün olmadı bir gün sonra oda olmadı bir gün sende kadın olduğunu bil kocana ispat et korkarak erteleyerek nereye kadar ki bu iş olacak akilli ol kafani çalıştır ağrı yok iki dakika ne yani dayanırsin zaten esnek bir yer bi iki deneriz açılır bu günleri hatırlar dalga gecrrim kendimle diyerek kafamin içine bunu iyice oturttum haaaa ben bir gün diyorum ya 11 aydır zaten düşünüyorum o gece iste demek ki beden pes dedirtti ..

Herkes çocuk soruyor herkes her gördüğü zaman artik getirin bi tane bu ne evde ne yapıyorsunuz diyordu çok zoruma gidiyordu ya sanki kusurlu gibisin beceriksiz gibisin çok ağladım valla çok üzüldüm basıma ağrılar girdi kocam çok üstüme gelmedi ama erkek neticede ona da yazık yanındayım ama dokunmasin diye gece olsun istemiyordum ki hep kaçak hep erteleme olayı zaten bu erteleme hastalığı ya .. Karar ver kararlı ol sen iste basaricam yenicem yeter artik de ve krem denedik ilk etap olmadı yine denedim olmadı yine o gece kaç kez krem sürdük of of hic bilmiyorum bikmadim dene dedim yap dedim kocama bağırıyorum oda gerginsin anlıyorum bana bağır çağır ama yapalım nolur dedi artik .. O an zaten hadi be iki dakika dayan lan zaten his yok uyuşmuş manyak misin dedim kendime oldu ama varya allah yardımcımız olsun birde karar ve kurtulmaliyim diye kendinizde bitirmek lazim yoksa mucize beklemeyin oyle kimse gelip aaaa bayıl oldu bitti diye yardım etmiyor is sende bitiyor karar ver karalı ol pes deme ya dene evdesin tüm gün parmak yap ne biliyim krem yağ dene hep dene ben 11 aylık evliyim 5-6 ay erteledim eylül doktor kararı verdik muayene olmam lazim dedim sonra gittim bi kaç seans yine kendim yrndim

Bilmiyorum ama inan zor bir süreç psikoloji kalmıyor hic nolur yılmadan usanmadan kafaniza vura vura bitsin yeter olacak deyin sartlandirin ve ilk etap uyusturun kremler var eczanedwn alın deneyin yilmayin bikmayin kocanın düşün çocuk sahibi olmayı dusun , ben bu yüzden yeni evli çift hemen hamile kadın görmek istemiyordum ya şükürler olsun ama oldu ha şuan bile 4 . deneme hala derin nesef al ver olayı ve kafayı o an başka şeylere ayırarak yapiyoruz penis vajinaya girdi mi girdi kanama oldu ilk gün eer oldu koçak rahatliyor mu evet ben rahatliyormuyum evet ondan sonra ağrı oluyor mu yoook ben yendim ben kazandım sende sizde yapabilirsiniz

Allah kimseye vermesin bu belayı .hayırlı olsun inş herkez kurtulur...

Çok teşekkür ederimm yazınız için.. Destek oluyorsunuz gerçekten. Bizde aldık anestol krem bakalım deneyeceğiz. Bir kere tam girsin bizde 3-5 denemeyi kremle yapıp alistiracagiz. Peki sonra kremsiz de oluyor değil mi? Yani açılmış mı oluyor orası nasıl hissediliyor

Sadece ucu hala anestol mü alsam gleitgelen mi bilemedim.. şöyle ölü gibi olmak isterdim o an ya.. serbest bıraksam olacak ama kasıyorum acıyo diye
canım benim beynimizin bir oyunu o acı yoksa acı falan yok inan sadece baskı ve geri,lme hissediyorsun o kadar gerild,ğin için sana acı ginbi geliyyoer her pozisyonu denedin mi :)

Eşlerinizin erken boşalma sorunu için ne yapıyorsunu ? Ben hazır oldufumda eşim olmuyor. ?
erken boşalmaması için egzersiz var canım eşin mastürbasyo yapsın ve tam rahatlayacagında baş parmagıyla basına bastırsın boşalmasın tekrar aynı şlemi bir kac es yapsın en son bosalsın bunu hergün yapsın biraz faydSI OLUR VE p...s deneyecginde sertlik sorunu varsa hap kullanabilir sert kalması için cok sorun oluyor bunlar egzersiz sırasında :)

Bir kac seyi yazmak istiyorum buraya.1 aylik evliyim.evlenmeden once deli gibi korkularim vardi.nasil olacak vs.ama istekli de biriydim basaririm diye dusunurken anlatilanlar yuzunden korkularimada engel olamiyor hatta sıksık burayi okuyordum.b plani gibi.nitekim benim icin ilk deneyim zor oldu.

1.si esinizin tutumu burada cokcok onemli.siz aciyo desenizde soyleyin birakmasin.esimin tamam gectiii telkinleri olmasa ve biz o aksam biraksak sanirim ben de bu baslik altinda cozum yollari arayacaktim.

2.si korunma yollari hep aklimi kurcaliyordu 2 ayi esime zehir ettim evlenmeden ama inanin cogu insanin aksine prezervatifin isimizi daha kolaylastirsigina sahit oldum.prez.kayganlastiricisi sayesinde 2. 3.kez daha rahat oldu .. ve korkmayin esinizden cesaret almaniz cok onemli.o kisima odaklanmayinda o esnada opusmeye odaklanin.kanamam 4 ,5 gun her iliskide oldu ama cokta takmadim..devam ettik. 1.aydan bildiriyorum ki evlilik cok guzel bir sey.kendinize zehir etmeyin.aklinizda buyutmeyin.ben yasadiklarimin nasil psikolojik olduguna suan gulerek yaziyorum.umarim sorunu olan herkes biran once cozer.mutluluklar diliyorum herkese

Kesinlikle doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…