- 1 Kasım 2017
- 96
- 180
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.021
canım egzersizlerin çok faydası oluyor inan bana bu hastalık zaten erteleme hastalığı olduğu için biz sürekli erteliyoruz ben tekrardan başlayacağım hep beraber bu hastalığı aşalım inşallahcanım h,iç vakit kaybetmeden gzersize baslamalıyız o zaman calısıyor musun
ben yendim cok şükür canı inşallah yenmeyenere yardımcı olmak için duruyorum hala inşallah sana da yardımcı olruun hemen baslayalı o zaman dokunabiliyor musun bakabiliyor musun ? :)canım egzersizlerin çok faydası oluyor inan bana bu hastalık zaten erteleme hastalığı olduğu için biz sürekli erteliyoruz ben tekrardan başlayacağım hep beraber bu hastalığı aşalım inşallah
canım ben 7 ay önce parmak egzersizini denemiştim serçe parmağımı alabiliyordum ama sonra geri yapmaktan vazgeçtim erteledim sonra yaparım diye 7 ay oldu işte ben dokunabiliyorum bakabiliyorum tek sorunum var o da tam eşim bana yaklaşırken nefesim daralıyor ve o işi yaparken sanki karşımıza bir duvar çıkıyor ve felaket derece de canım yanıyor sonra da yapmak istemiyoruz zaten yağları kayganlaştırıcıları denedik ama olmadı ne yazık kiben yendim cok şükür canı inşallah yenmeyenere yardımcı olmak için duruyorum hala inşallah sana da yardımcı olruun hemen baslayalı o zaman dokunabiliyor musun bakabiliyor musun ? :)
Egzersiz tam anlamıyla olmadı için babada öyle oluyordu eşimin teni bacaklarıma değdiği an kitleniyodu dizlerim ama egzersiz de son boya gelince ve kegel yapınca bu atak azaldıcanım ben 7 ay önce parmak egzersizini denemiştim serçe parmağımı alabiliyordum ama sonra geri yapmaktan vazgeçtim erteledim sonra yaparım diye 7 ay oldu işte ben dokunabiliyorum bakabiliyorum tek sorunum var o da tam eşim bana yaklaşırken nefesim daralıyor ve o işi yaparken sanki karşımıza bir duvar çıkıyor ve felaket derece de canım yanıyor sonra da yapmak istemiyoruz zaten yağları kayganlaştırıcıları denedik ama olmadı ne yazık ki
Esin yapsa olmazmı sen belki zorlanıyoraun birde asama asama git mesela serçe par. Oldu ertesi gün hemen yaptığın aparatı deneme önce serçe par. Başla sonra diğerini hem açılmış olur .verdiği krem uyuşturucuyu kayganlastırıcımıMerhaba.. araniza yeni katildim. 2 aydir evliyim. Bende bir sorun oldugunu fark ettigimde yaklasik 15 gun gecmisti. Adet donemim ve bitakim hastaliklar derken 15 gun gectikten sonra denedik ve olmadi. Kendimi kasiyordum elimde olmadan. 3 4 gun baktik ayni yani yapamiyoruz doktora gidelim dedik. Kadin dogum doktoru muayene etti kizlik zarin biraz kalin sadece o kadar dedi. Vajinismus degilsin sadece orana dokunulmasindan hoslanmiyorsun dedi ve estriol diye bir krem yazdi. Parmak egzersizi onerdi. Egzersizler benm icin cok zordu degl parmak sokmak ben dokunamazdm bile. Neyse zamanla alistim parmak egzersizlerine serce parmak aldim sonra isaret parmak ama 2 parmak birden denemeden sizden ogrenmis oldugum apartlardan yaptm gitgide kalinlastircaktim. Su an daha cok yolum var ama kalinlastiramiyorum aparati cunku ilerlemiyor takilip kaliyor ne yapmam lazim lutfen yardim edin
Anlıyorum seni ama hemen ümitsiliğe kapılma lütfen burda yanlız değilsin acele etme biz esimke egz. 22:00 baslıyodun nerdeyse gece. 2 oluyordu çünkü ben hemen aglıyıdum sinirlerin bozulıyodu istemiyordum sabrettik bu iş aceleye gelmez hiç moralini bozma dahada üstüne git nasıl rahat ediyorsun öyle basla olumsuz düşünceleri at kafandan mesela ben belime yatık koyuyofum aparat rahat giriyoduBu arada aparati biraz kalinlastirabildigimi dusunuyordum esli deneyelim dedim ama sonuc husran. Kendimi kasmadigim halde ilerlemedi. Ben elimds geleni yapiyorum daha ne yapim bilmiyorum. Bu arada emla da kullandim esli denemede. Baga uyustu evet ama sadece ucu girdi ilerlemedi
canım kayganlaştırıcı kullanmayı denedinmi peki? bir de anladığım kadarıyla iki parmak birleşimi haricin de ki bütün parmakları alabilmişsin sanıyorum bu bile büyük bir gelişme egzersizlerini yapmaya devam et iki parmağı almak biraz zor gelecektir ama kendini kasma o hissettiğin acı aslın da yok bu beyninin sana oynadığı bir oyun sadece kegel egzersizlerini de sık sık yap gün için de aklına geldiği kadar sonra iki parmağı dene kayganlaştırıcı kullanmayı da ihmal etmeMerhaba.. araniza yeni katildim. 2 aydir evliyim. Bende bir sorun oldugunu fark ettigimde yaklasik 15 gun gecmisti. Adet donemim ve bitakim hastaliklar derken 15 gun gectikten sonra denedik ve olmadi. Kendimi kasiyordum elimde olmadan. 3 4 gun baktik ayni yani yapamiyoruz doktora gidelim dedik. Kadin dogum doktoru muayene etti kizlik zarin biraz kalin sadece o kadar dedi. Vajinismus degilsin sadece orana dokunulmasindan hoslanmiyorsun dedi ve estriol diye bir krem yazdi. Parmak egzersizi onerdi. Egzersizler benm icin cok zordu degl parmak sokmak ben dokunamazdm bile. Neyse zamanla alistim parmak egzersizlerine serce parmak aldim sonra isaret parmak ama 2 parmak birden denemeden sizden ogrenmis oldugum apartlardan yaptm gitgide kalinlastircaktim. Su an daha cok yolum var ama kalinlastiramiyorum aparati cunku ilerlemiyor takilip kaliyor ne yapmam lazim lutfen yardim edin
O duvar hissi bendede oluyordu gerçi biraz var hala .ben dilator aldım çünkü parmak çok tiksindiriyodu beni sana söyle tarif edeyim en kück dilatorden başladık ya en küçüğü bile o duvar dediğin şeye değiyodu bende sanki dila.orayı dürtüyo dürtüyo sona tak diye giriyor girişimi boşluğa geliyor ve acı olmuyor . ben her dila. Girdiğinde hemen aynaya baktım bakınca oraya bişey girdi diye beynim rahatlıyodu 4. Boya geldiğimde gene oraya takılıyordu ama gridgibde acı sıfır boşlukta kayıyor sanırım o et yada duvar hissi kasıp orayı kapattıgımızdan oluyor 4. Dila. Nerdeyse penis büyüklüğü ve uzunluğunda o girince de hemen aynaya baktım o küçücük diye kafamızda canavar yaptığımız şey aslında esnek ve küçük değil zamanla anlıcaksın ne demek istediğimiMesela araya adet donemi girince kuculmuyor mu orasi tekrar? O ilk giristeki delik o kadar minik ki ıkınınca biraz aciliyo o kadar. Aparati cikardigimda eski haline donuyor zaten ne kadar bekletirsem bekletim.
canım ben de henüz yapamadım ne yazık ki bügün egzersiz yapmaya başlayacağım yineValla sen yeter ki acıma kanama ağrı duygularını bir kenara bırak şunu düşün oradan bir bebek dünyaya geliyor vajina dar diye birşey yok esnek bi kere bunu da bil ve o an sadece bunu yapabilirim herkes yapabiliyor oradan bir kafa kol bacak bir insan doğuyor benim eksigim yok diyerek bi kendini hazırla derin nefes al ver al ver al ver sonra kremle kremi iyice sürdükten sonra uyuşmuyor zaten bi kaç kez dene kremle ve gör buraya evet birşey girebilir bunu gör sonra zaten hissiz oluyor ya eşin bi iki dakika içinde kalsın hatta git gel yapsın sonra çıkarsın zaten hemen hepsini içine alacaksın değil ilk bu eşine diceksin ki bak bu güne kadar bekledin şuan sadece evet penis giriyor bunu görüyorum ve biliyorumu senin de eşinin de görmesi sonra tamam çıkartıyor ilk 3-4 deneyin daha sonra kendini hazır Hisset ve şunu şöyle kendine her zaman kremler olmaz birde kremsiz deneyelim zaten orası artik açık ve giriyor ben zeytinyağı sürdum hem kendime hem eşime sonra eşim ucunda bekledi ve ben içten içe psikolojimi hazırladım evet olacak simdi aklıma hep bebek çıkıyor oradan ya esnek bir yer açıldı artik dedim eşime tamam dedim ve derin nefes al ver fazla fazla ve girdi iki dakika dayan sonra zaten sen nefes al ver yine o an eş git gel yapsın.. Tekrarla ertesi gün yine sonrasında zaten o an vajina doğası gereği ıslaklık sağlıyor daha rahat oluyor
canım evet ben egzersiz yaparken de o duvara takılıyodu parmağım ama sonra kendimi rahat bırakıp nefes alıp verince rahatça ilerliyordu bence herşey bizim kafamız da bitiyor rahatlayıp nefes almamız lazım okadarO duvar hissi bendede oluyordu gerçi biraz var hala .ben dilator aldım çünkü parmak çok tiksindiriyodu beni sana söyle tarif edeyim en kück dilatorden başladık ya en küçüğü bile o duvar dediğin şeye değiyodu bende sanki dila.orayı dürtüyo dürtüyo sona tak diye giriyor girişimi boşluğa geliyor ve acı olmuyor . ben her dila. Girdiğinde hemen aynaya baktım bakınca oraya bişey girdi diye beynim rahatlıyodu 4. Boya geldiğimde gene oraya takılıyordu ama gridgibde acı sıfır boşlukta kayıyor sanırım o et yada duvar hissi kasıp orayı kapattıgımızdan oluyor 4. Dila. Nerdeyse penis büyüklüğü ve uzunluğunda o girince de hemen aynaya baktım o küçücük diye kafamızda canavar yaptığımız şey aslında esnek ve küçük değil zamanla anlıcaksın ne demek istediğimi
anladım canım eşin vajinaya agzına az da olsa girebiliyor yanlış anlamadıysam çünkü canım yanıyor dedin o zaman hemen egzersizlere baslayalım ilk baş ayna da orayı incelemeli ve anTOMİSİNİ netten incelemelşisin zile basar gibi orya dokunuşlar yap ca nım ve katabilirsen kendini iyi hissettiğin pozisyonda kayganlastırıcıyla serce parmagı yapabilirsin canım ilerlet kaygılandıgında bekle dur nhefes al ver burnundan al agzından ver canım yavasca kaygın gectiğinde ilerlet bu şikilde yap hergün yapmalısın egzersiz kegel nefes egzersizleri de hergün yapmalısın canım istersenn özelden yazısalım :)canım ben 7 ay önce parmak egzersizini denemiştim serçe parmağımı alabiliyordum ama sonra geri yapmaktan vazgeçtim erteledim sonra yaparım diye 7 ay oldu işte ben dokunabiliyorum bakabiliyorum tek sorunum var o da tam eşim bana yaklaşırken nefesim daralıyor ve o işi yaparken sanki karşımıza bir duvar çıkıyor ve felaket derece de canım yanıyor sonra da yapmak istemiyoruz zaten yağları kayganlaştırıcıları denedik ama olmadı ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?