- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.041
canım benim öncelikle çok sanslısın çünkü dsha yeni evlisin egzersizlere baslayalım istersen hemen calsııyors musun oraya bakabiliyor ve dokunabiliyır musun hiç doktora gittin mi :)Merhaba araniza yeni katıldım 3 aylık evliyim bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü artık kendimi çok kotu hissediyorum
caım benim suan cok yolun var diye düşünüyorsun ama sen gayet güzel yol almıişsın ve dokunamamaktan iki parmaklık kalınlıktaki aparata gelmişsin bence bu büyük basarı tebrik ederim canım :) ve devamı da gelecek şüphem yok simdi aparatı kattıgında takılıp ilerlemiyorsa ger,liyorsa orada durdurup bekleyeceksin ve nefes egzersizi yapacaksın burnundan alıp agzından ver nefesi yavasca bu sırada bunu yaparlken göğsün değil karnın şişip inecek dogru nefes egzersizi bu canım ıkınabilirsin kendini rahat hi,ssettiğin pozisyonda yap ve olumsuz dahil olsa pes etme yeterki emin ol basaracaksın canım :)Merhaba.. araniza yeni katildim. 2 aydir evliyim. Bende bir sorun oldugunu fark ettigimde yaklasik 15 gun gecmisti. Adet donemim ve bitakim hastaliklar derken 15 gun gectikten sonra denedik ve olmadi. Kendimi kasiyordum elimde olmadan. 3 4 gun baktik ayni yani yapamiyoruz doktora gidelim dedik. Kadin dogum doktoru muayene etti kizlik zarin biraz kalin sadece o kadar dedi. Vajinismus degilsin sadece orana dokunulmasindan hoslanmiyorsun dedi ve estriol diye bir krem yazdi. Parmak egzersizi onerdi. Egzersizler benm icin cok zordu degl parmak sokmak ben dokunamazdm bile. Neyse zamanla alistim parmak egzersizlerine serce parmak aldim sonra isaret parmak ama 2 parmak birden denemeden sizden ogrenmis oldugum apartlardan yaptm gitgide kalinlastircaktim. Su an daha cok yolum var ama kalinlastiramiyorum aparati cunku ilerlemiyor takilip kaliyor ne yapmam lazim lutfen yardim edin
canım bana özelden mesaj atabilirmisinanladım canım eşin vajinaya agzına az da olsa girebiliyor yanlış anlamadıysam çünkü canım yanıyor dedin o zaman hemen egzersizlere baslayalım ilk baş ayna da orayı incelemeli ve anTOMİSİNİ netten incelemelşisin zile basar gibi orya dokunuşlar yap ca nım ve katabilirsen kendini iyi hissettiğin pozisyonda kayganlastırıcıyla serce parmagı yapabilirsin canım ilerlet kaygılandıgında bekle dur nhefes al ver burnundan al agzından ver canım yavasca kaygın gectiğinde ilerlet bu şikilde yap hergün yapmalısın egzersiz kegel nefes egzersizleri de hergün yapmalısın canım istersenn özelden yazısalım :)
canım inan ki baş parmağı almak bile büyük bir başarı ben hala baş parmağı alamıyorum mesela sabret ve egzersizlerine devam et 3 gün de yapan da var 5 ay da yapan da var nekadar sakin olur rahatlrsan okadar çabuk olur herşey bi bakmışsın ki eşinle de olup biti vermiş bile sakın pes etme ve asla erteleme egzersizlerini düzenli yap eğer yine canın yanarsa eczaneden anestol ya da emla krem al (emla kremo tavsiye ediyorum etkisi daha uzun) parmağın yoluyla sür ve biraz bekle mutlaka işe yarayacaktır kayganlaştırıcı da sür mutlakaKizlar cok tesekkur ederim yazdiklariniz bana cok iyi geliyor gercekten. Egzersizlere sabirla devam edicem insallah yenerim. Ne kadar surer sizce? Yaklasik bir bucuk ayda basparmak kalinliginda aparata gectim daha ne kadar surer sizce?
Çalışmıyorum evdeyim canim kadin doguma gittim birisi zarin biraz kalin dedi bi baskasi hicbir problem yok zarinda normal dedi psikiyatra yonlendirdi gittim ama doktorun cok bilgili oldugu u sanmiyorum bu konuda cunku yardimci olabilcek biseyler soylemedi sadece yapicam de kendine dedi cok bisey cikmadi anliycagin dokunabiliyorum hatta parmak alabiliyorum eşiminde kendi parmağımida alabiliyorum çok zorlarsam p...s de alabiliyorum ama bi yere kadar ordan sonra gitmiyo ve canım yaniyo kendimi inanılmaz kasıyorum dün denedik zorladık biraz en son artık dayanamadım ağlamaya başladım öyle olunca bıraktı eşim cok şükür çok anlayışlı bi ese sahibim ama artık ben kendim dayanamıyorum bu durumacanım benim öncelikle çok sanslısın çünkü dsha yeni evlisin egzersizlere baslayalım istersen hemen calsııyors musun oraya bakabiliyor ve dokunabiliyır musun hiç doktora gittin mi :)
Anestol ve emla denedim emla uzun sure uyusturdugu icin emla kullaniyorum. Ama kayganlastirici olarak doktorun yazdigi krem memede hassasiyet yapti o yuzden biraktm ne kullanmam gerektiginj bilmiyorm bebe yagi zeytinyagi onermiyorlar. Gleitgelen de bana uygun degl tasikardi yaptigi icn. Ben zaten tasikardik biriyim. Baska onerdiginiz bir kayganlastirici varsa burdan yazmak uygun degilse ozelden de yazabilirsiniz arkadaslarcanım inan ki baş parmağı almak bile büyük bir başarı ben hala baş parmağı alamıyorum mesela sabret ve egzersizlerine devam et 3 gün de yapan da var 5 ay da yapan da var nekadar sakin olur rahatlrsan okadar çabuk olur herşey bi bakmışsın ki eşinle de olup biti vermiş bile sakın pes etme ve asla erteleme egzersizlerini düzenli yap eğer yine canın yanarsa eczaneden anestol ya da emla krem al (emla kremo tavsiye ediyorum etkisi daha uzun) parmağın yoluyla sür ve biraz bekle mutlaka işe yarayacaktır kayganlaştırıcı da sür mutlaka
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 2,5 aylık evliyim ve halen ilişkiye giremiyoruz yardımcı olur musunuz deneyimli arkadaslar ?canım benim öncelikle çok sanslısın çünkü dsha yeni evlisin egzersizlere baslayalım istersen hemen calsııyors musun oraya bakabiliyor ve dokunabiliyır musun hiç doktora gittin mi :)
Canim tam orasi kizlik iste oraya gelince hafif ıkın icine ceker parmagini.ve popona dogru yani asagi dogru ilerlet emin ol bende öyle düsünüyodun daracik yer nasil genisler diye hatta esim hep diyoduki seninki cok dar ondan girmiyo doktora sordum cokmu dar diye hayir hatta cok genis seninki emin ol dediEvet saatler suruyor egzersizler insallah kurtulurum bebek istiyoruz ve ben kendimi cok kotu hissediyorum iliskiye giremedigm icin. Esimin serce parmagini alabiliyorum ama p..s olmuyor dedigin gibi yavas yavas ilerlicem o zaman. Peki bisey sorcam icerde duvar gibi bir seye carpiyor ya o nedir? Orda asagi dogru yonlendirince gidiyo ama aparat kalinlasnca gitmiyo bi turlu. O dedigim yerde lastik gibi bisey var iste orayi gecince gerisi bi bosluk ama orayi gecmek sorun iste. O delik nasil o kadar buyuyecek kizlar hala aklim almiyo
zeytinyağı ve bebe yağı vajinanın iç yapısını bozuyor ne yazık ki o yüzden ben de tavsiye etmiyorum ben ultrason jeli kullanıyorum canım doktorum bana bunu önermişti uzun zaman önce hastane den temin edebilirsin yada sağlık malzemesi satan yerlerdenAnestol ve emla denedim emla uzun sure uyusturdugu icin emla kullaniyorum. Ama kayganlastirici olarak doktorun yazdigi krem memede hassasiyet yapti o yuzden biraktm ne kullanmam gerektiginj bilmiyorm bebe yagi zeytinyagi onermiyorlar. Gleitgelen de bana uygun degl tasikardi yaptigi icn. Ben zaten tasikardik biriyim. Baska onerdiginiz bir kayganlastirici varsa burdan yazmak uygun degilse ozelden de yazabilirsiniz arkadaslar
Canim ultrason jeli kullanabilrsin doktorum bana onu önerdi su bazli.hicbi zararida yokAnestol ve emla denedim emla uzun sure uyusturdugu icin emla kullaniyorum. Ama kayganlastirici olarak doktorun yazdigi krem memede hassasiyet yapti o yuzden biraktm ne kullanmam gerektiginj bilmiyorm bebe yagi zeytinyagi onermiyorlar. Gleitgelen de bana uygun degl tasikardi yaptigi icn. Ben zaten tasikardik biriyim. Baska onerdiginiz bir kayganlastirici varsa burdan yazmak uygun degilse ozelden de yazabilirsiniz arkadaslar
Bikac kayganlaştırıcı denedik tam bi kayganlık sağlamadı ilk sürüldüğü an ıyi ama sonra yapış yapış oluyo bebe yağı çok iyi geliyo amazeytinyağı ve bebe yağı vajinanın iç yapısını bozuyor ne yazık ki o yüzden ben de tavsiye etmiyorum ben ultrason jeli kullanıyorum canım doktorum bana bunu önermişti uzun zaman önce hastane den temin edebilirsin yada sağlık malzemesi satan yerlerden
canım ultrason jelini deneyebilirsinBikac kayganlaştırıcı denedik tam bi kayganlık sağlamadı ilk sürüldüğü an ıyi ama sonra yapış yapış oluyo bebe yağı çok iyi geliyo ama
canım daha detaylı anlatırmısın p..s korkun varmı?yada kendini kasıyormusun? kaç kere denediniz mesela?merhaba arkdaşlar yeni katıldım aranıza , 2.5 aylık eviliyim ilişkiye giremiyoruz ve günden güne eşim uzaklaşıyor artık dokunmak dahi istemiyor bana lütfen yardımcı olur musunuz? İşimden dolayı mardin de yasıyorum ve nereye nasıl basvuracagım sartlar az? caresizliğe care bulmak istiyorum..
Nerde bulabilirim ve fiyat nedircanım ultrason jelini deneyebilirsin
35 veyahut 40 lira arası bişey ben internetten sipariş vermiştim ama sen sağlık malzemeleri satan medikalcilerden bulabilirsinNerde bulabilirim ve fiyat nedir
ama ben baya baya büyük boylarından almıştım devasa bişey di küçüklerinden alıp deneyebilirsin onlar da 3 4 lira bişeydir zatenNerde bulabilirim ve fiyat nedir
evlenmeden önce bekarken hep korkardım p....n nişanlıyken ön sevişmeler oluyordu ve gayet güzeldi p...se yavas yavas dokundukca alıstım evlenınce gördükten sonra artık tamamen alıstımilk gece denedik korkudan kasıldım bir kaç kere daha denedik ucu girmeye çalısıyordu ve kanama oldu o sıra cok fena bır bıcak kesıgı gibi canım yandı ondan sonra ittim eşimi ve korkudan kasıldım o günden sonra aralıklı denedık olmuyordu bası dokunuyor ama zorladıkca duvar oluyordu sankı atık esimde ısteksızlık olustu denmelerı bıraktı bende burdan ınternetten artırdıgım kadarıyla kendımı vajınayıtanımaya calıstım ilk tatmın etmelerı denemedım ve zevk aldım dokunuyorum oynuyorum ama parmagımı sokmaya calısınca vajına girişinde birşey engel oluyor iyice aralayıp baktım bir top et gibi ve eti acmaya calısştıkca acıyordu ama dayandım ve kesik kesik et lerdi sankı sonra bıraktım pparmak egzersızlerı yapamadım....canım daha detaylı anlatırmısın p..s korkun varmı?yada kendini kasıyormusun? kaç kere denediniz mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?