- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.061
Diğerleri gibi yapış yapış olmuyo demiama ben baya baya büyük boylarından almıştım devasa bişey di küçüklerinden alıp deneyebilirsin onlar da 3 4 lira bişeydir zaten
canım o gördüğün et parçası vajinanın girişi sen ıkındıkça açılan bir yapısı var deneyip görebilirsin kanama ve acıma veyahut yanma hissi kendini kastığın ve beraber olmaktan korktuğun için oluyor vajinanın nekadar genişleyebildiğini görsen inanamazsın önce kegel egzersizlerine başla bu konunun en başın da konu sahibi bunu uzun uzun anlatmış zaten kegel egzersizi dediğimiz şey ise nefes alıp verme idrarımızı yaparken tutmak bırakmak ıkınmak gibi şeyler önce bu egzersizleri yapıp kendini rahatlatmalı ve vücudunu tanımalısın bizim sandığımızın aksine vajinamız da duvar falan yok aslın da kendimizi kastığımız için vajina kendisini kapatıyor bir nevi önce kegel nefes egzersizlerini yapacaksın sonra da parmak egzersizlerine geçeceksin önce serçe parmakla deneyeceksin or da engel olan birşey yok parmağını kalçana doğru eğimli bir şekil de ilerlet parmağını yani dim dik bir şekil de değil ve bunu yavaş yavaş nefes alıp vererek ve ıkınarak yap olacak bak göreceksinevlenmeden önce bekarken hep korkardım penisten nişanlıyken ön sevişmeler oluyordu ve gayet güzeldi penise yavas yavas dokundukca alıstım evlenınce gördükten sonra artık tamamen alıstımilk gece denedik korkudan kasıldım bir kaç kere daha denedik ucu girmeye çalısıyordu ve kanama oldu o sıra cok fena bır bıcak kesıgı gibi canım yandı ondan sonra ittim eşimi ve korkudan kasıldım o günden sonra aralıklı denedık olmuyordu bası dokunuyor ama zorladıkca duvar oluyordu sankı atık esimde ısteksızlık olustu denmelerı bıraktı bende burdan ınternetten artırdıgım kadarıyla kendımı vajınayıtanımaya calıstım ilk tatmın etmelerı denemedım ve zevk aldım dokunuyorum oynuyorum ama parmagımı sokmaya calısınca vajına girişinde birşey engel oluyor iyice aralayıp baktım bir to et gibi ve eti acmaya calısştıkca acıyordu ama dayandım ve kesik kesik et lerdi sankı sonra bıraktım pparmak egzersızlerı yapamadım....
ben o sorunu hiç yaşamadım kullanıp denemen lazım herhangi bir zararı da yok zatenDiğerleri gibi yapış yapış olmuyo demi
Teşekkür ederimben o sorunu hiç yaşamadım kullanıp denemen lazım herhangi bir zararı da yok zaten
Rica ederim :)Teşekkür ederim
canım parmagımı düz ilerletiyorum eğimli derken anüse dogru kıvrımlı sekıldemı denemelıyım kegel egzersizlerinide aralıklı yapıyorum sık bırak ama nefes alıp verirsem sık bırak yapamıorum nefesle vajınayı kontrol edemıorum ıkınırken nefesım yetmıomus gibi geliyor ve kısa sürüyordenerkende öyle nefes alamıyorum sankı ...ayrıca jınekologa gitmiştim sorun varmı diye mantar oldugumu denememem gerektiğini söyledi oda etkılımıdır ilişkiye giremememde vajınusmus olanlar muanede olamazmıs bn rahat muane oluyorum dokunamlarda hıc sorun yasamıyorum sadece girmesicanım o görd
canım o gördüğün et parçası vajinanın girişi sen ıkındıkça açılan bir yapısı var deneyip görebilirsin kanama ve acıma veyahut yanma hissi kendini kastığın ve beraber olmaktan korktuğun için oluyor vajinanın nekadar genişleyebildiğini görsen inanamazsın önce kegel egzersizlerine başla bu konunun en başın da konu sahibi bunu uzun uzun anlatmış zaten kegel egzersizi dediğimiz şey ise nefes alıp verme idrarımızı yaparken tutmak bırakmak ıkınmak gibi şeyler önce bu egzersizleri yapıp kendini rahatlatmalı ve vücudunu tanımalısın bizim sandığımızın aksine vajinamız da duvar falan yok aslın da kendimizi kastığımız için vajina kendisini kapatıyor bir nevi önce kegel nefes egzersizlerini yapacaksın sonra da parmak egzersizlerine geçeceksin önce serçe parmakla deneyeceksin or da engel olan birşey yok parmağını kalçana doğru eğimli bir şekil de ilerlet parmağını yani dim dik bir şekil de değil ve bunu yavaş yavaş nefes alıp vererek ve ıkınarak yap olacak bak göreceksin
canım eğer mantar enfeksiyonun varsa önce onu tedavi ettirmen gerekiyor mantar tahrişe ve acıya yol açıyor bunu biliyorum mantar enfeksiyonun geçtikten sonra egzersizlerini yapmalısın yoksa hem enfeksiyon kaparsın hem de mantar rahatsızlığın daha kötü boyutlara gelebilir önce onu tedavi ettir canının acımasın da onun da etkisi olabilir çünkü bir arkadaşım 3 yıllık evliydi 1 tane de çocuğu vardı beraber olmakta bir problemi yoktu geçenler de mantar olmuş ve beraber olurken acıdığını yandığını söylüyordu tedavi olduktan sonra geçmiş ama ihmal etme sakıncanım parmagımı düz ilerletiyorum eğimli derken anüse dogru kıvrımlı sekıldemı denemelıyım kegel egzersizlerinide aralıklı yapıyorum sık bırak ama nefes alıp verirsem sık bırak yapamıorum nefesle vajınayı kontrol edemıorum ıkınırken nefesım yetmıomus gibi geliyor ve kısa sürüyordenerkende öyle nefes alamıyorum sankı ...ayrıca jınekologa gitmiştim sorun varmı diye mantar oldugumu denememem gerektiğini söyledi oda etkılımıdır ilişkiye giremememde vajınusmus olanlar muanede olamazmıs bn rahat muane oluyorum dokunamlarda hıc sorun yasamıyorum sadece girmesi
tedavi için antibiyotık ve krem vermişti doktorum ilaç bitti kremi hale sürüyorum ilk hali gibi değil azalma var ama hala kenarlarda beyazlıklar var fitil veremiyor doktor kullnamam diye doktora görünmeden tekrar gectiğini nasıl anlarım acaba ? burda doktora gitmem için ayrı bir zaman gerekiyor öğretmenim izin almak kolay olmuyor maalesef merkeze gidene kadar istediğim doktorun saati dolmuş oluyorcanım eğer mantar enfeksiyonun varsa önce onu tedavi ettirmen gerekiyor mantar tahrişe ve acıya yol açıyor bunu biliyorum mantar enfeksiyonun geçtikten sonra egzersizlerini yapmalısın yoksa hem enfeksiyon kaparsın hem de mantar rahatsızlığın daha kötü boyutlara gelebilir önce onu tedavi ettir canının acımasın da onun da etkisi olabilir çünkü bir arkadaşım 3 yıllık evliydi 1 tane de çocuğu vardı beraber olmakta bir problemi yoktu geçenler de mantar olmuş ve beraber olurken acıdığını yandığını söylüyordu tedavi olduktan sonra geçmiş ama ihmal etme sakın
canım kesin geçip geçmediğini ancak doktorun bilebilir diye düşünüyorum sen kremini sürmeye devam et kremin bittikten sonra beyazlıklar halen duruyorsa doktora mutlaka görün bir de mantarın geçmesi için arkadaşım vajinal bölgesine ılık papatya suyuyla kompres yapıyordu çok faydasını gördüm demişti bir dene istersen belki sen de faydasını görürsüntedavi için antibiyotık ve krem vermişti doktorum ilaç bitti kremi hale sürüyorum ilk hali gibi değil azalma var ama hala kenarlarda beyazlıklar var fitil veremiyor doktor kullnamam diye doktora görünmeden tekrar gectiğini nasıl anlarım acaba ? burda doktora gitmem için ayrı bir zaman gerekiyor öğretmenim izin almak kolay olmuyor maalesef merkeze gidene kadar istediğim doktorun saati dolmuş oluyor
Ben onu zorladim 2 gun once. Agrisi yeni yeni geciyor. Zaten ondan sonra umitsizlige kapildim yaKızlar birşey soracağım ben. Şimdi hani ilk girişte o duvar gibi birşey var diyoruz ya. Onlar kas ise eğer iliskiye girerken zorlasak falan bir zarari olur mu? Yani ters bir şey yapmak istemiyorum. Ben bu akşam dişimi sıkıp oradan bir şekilde geçelim zorla da olsa diyorum. Fikri olan var mı?
Tamam canim deniycem cok tesekkur ederim iliskiye girmek icin sizinde deneyip basardiginiz durumlar olursa yazarmisiniz ayrica bu emla krem gercektwn uyusturuyor mu icine alirken kaslar uyusunca girme gerceklesiyormu ?canım kesin geçip geçmediğini ancak doktorun bilebilir diye düşünüyorum sen kremini sürmeye devam et kremin bittikten sonra beyazlıklar halen duruyorsa doktora mutlaka görün bir de mantarın geçmesi için arkadaşım vajinal bölgesine ılık papatya suyuyla kompres yapıyordu çok faydasını gördüm demişti bir dene istersen belki sen de faydasını görürsün
Sakinleştirici yi demedim ben inan boş uyku hali oluyo ama penisi hissettiğim an o krampları birebir hissediyosun ve olmuyor ilişki. Sende egzersizlere başka tek başına kegel faydasız parmak yada fanus egze.çok daha faydalıMerhaba kızlar. Bende 5 aylık evliyim denemelerimize rağmen sadece ucunda kalıyor. Öyle bir kasılma geliyor ki bacaklarim açıyor nerdeyse. Damar damar üstüne gelmiş gibi. Ve yapamadikça kendimi o kadar kötü çaresiz hissediyorum ki. Eşim çok anlayışlı aciyor deyince hemen bırakıyor. Nasıl yenerim bilmiyorum. Bı ara kegel egzersizlerine başlamıştım ama olmayınca onu da bıraktım. Yaa çevremdeki çocuğu olanları gördükçe imrenir oldum. Ne güzel bir hayatları var bu işi halletmisler üstüne birde çocukları olmuş diye düşüncelerden alikoyamiyorum. Onerebileceginiz krem ilaç var mı ? Bir de kas gevşetici alsam nasıl olur ? Yada sakinleştirici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?