- 2 Kasım 2017
- 46
- 50
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.081
Parmak egzersizini hiç denemedim biraz korkutucu geliyor bana ama yakın zamanda deneyeceğim inşallahSakinleştirici yi demedim ben inan boş uyku hali oluyo ama penisi hissettiğim an o krampları birebir hissediyosun ve olmuyor ilişki. Sende egzersizlere başka tek başına kegel faydasız parmak yada fanus egze.çok daha faydalı
Yakın zaman yok bian önce var ben yakın zaman diye diye iki sseneyi devirdim asla vakit kaybetme zararlı çıkarsın anca yıpranıp psikolojinin bozulduguyla kalırsın hemen bi ucundan başlaParmak egzersizini hiç denemedim biraz korkutucu geliyor bana ama yakın zamanda deneyeceğim inşallah
En kısa zaman olarak yarın başlıyorum o zaman :) çok sağolun. Desteğinizi esirgemeyinYakın zaman yok bian önce var ben yakın zaman diye diye iki sseneyi devirdim asla vakit kaybetme zararlı çıkarsın anca yıpranıp psikolojinin bozulduguyla kalırsın hemen bi ucundan başla
Başlayınca daha iyi anlıcaksın çünkü zaman geçtikçe kuruntuları başlıyor eşinin ses tonu azcık değişse hemen bişeymi ima ediyor diceksin hiç bişeyi düşünme hemen başla:)En kısa zaman olarak yarın başlıyorum o zaman :) çok sağolun. Desteğinizi esirgemeyin
Canım bende doktorla yenenlerdenim ama banada hipnoz etmek saçma geliyo ben üç günde yendim ev o paranın yarısınaallah allah burda hipnoterapiyle tedavi olan birileri oldu mu hic?
hiii sen de ozel doktora mi gittin :) nasıldıCanım bende doktorla yenenlerdenim ama banada hipnoz etmek saçma geliyo ben üç günde yendim ev o paranın yarısına
Evet canım ben bir buçuk yıllık evliyken gittim başıma gelmeyen kalmadı bi doktor vajinan çok küçük dedi ameliyat etti kızlık zarı mı aldı sonra bi psikoloğa gittim yok bir boğum iki boğum kocanı okşa gece konuşmayın saçma saçma şeyler yaptırdı sonunda canıma tak etti burda bi kaç arkadaş aynı doktoru tavsiye etti hatta üç dört kişi ayno doktorda aynı zamanlrda yendik ben burda en pimpirikleriydim asla yeniceğimi düşünmüyodum kesin param çöp olur dedim ama allaha şükür üç günde yendim ve doktorum harika bir bayandı nasıl olduğunu bile anlamadım ve ben bi ara yine sorun yaşadım hiç sorun etmeden bi çok kere daha gittimhiii sen de ozel doktora mi gittin :) nasıldı
ayy var ya ben de suan devlette psikiyatriye gidiyorum. doktor bi yandan da cinsel terapist. her hafta bir bogum ilerleme veriyo bi de senin dedigin gibi eşini oksa fantezi hikayeleri oku cinsel icerikli hikayeler olusturup anlatin vs daha milyon tane madde siraladı ödevde. acayip sıkıldımEvet canım ben bir buçuk yıllık evliyken gittim başıma gelmeyen kalmadı bi doktor vajinan çok küçük dedi ameliyat etti kızlık zarı mı aldı sonra bi psikoloğa gittim yok bir boğum iki boğum kocanı okşa gece konuşmayın saçma saçma şeyler yaptırdı sonunda canıma tak etti burda bi kaç arkadaş aynı doktoru tavsiye etti hatta üç dört kişi ayno doktorda aynı zamanlrda yendik ben burda en pimpirikleriydim asla yeniceğimi düşünmüyodum kesin param çöp olur dedim ama allaha şükür üç günde yendim ve doktorum harika bir bayandı nasıl olduğunu bile anlamadım ve ben bi ara yine sorun yaşadım hiç sorun etmeden bi çok kere daha gittim
Bende devlete gitmiştim bakırköyde işinde çok iyi demişlerdi iyi olabilir ama benim o kadar vaktim yoktu zaman kaybından başka bişey değil en sonunda artık kaç paraysa kaç para evliliğimden önemli değil diyip ödedim napıyım ama iyi yaptım o illetten kurtuldum ve sana bişey diyim mi parmak bence daha zor çünkü içeriyi parmağınla hissediyosun buda beni iyice korkutuyoduayy var ya ben de suan devlette psikiyatriye gidiyorum. doktor bi yandan da cinsel terapist. her hafta bir bogum ilerleme veriyo bi de senin dedigin gibi eşini oksa fantezi hikayeleri oku cinsel icerikli hikayeler olusturup anlatin vs daha milyon tane madde siraladı ödevde. acayip sıkıldım
ben kendim önden ilerliyorum şuan doktora kalsa aylar surecek.
sen parmak egzersizi yapamadın mı :/Bende devlete gitmiştim bakırköyde işinde çok iyi demişlerdi iyi olabilir ama benim o kadar vaktim yoktu zaman kaybından başka bişey değil en sonunda artık kaç paraysa kaç para evliliğimden önemli değil diyip ödedim napıyım ama iyi yaptım o illetten kurtuldum ve sana bişey diyim mi parmak bence daha zor çünkü içeriyi parmağınla hissediyosun buda beni iyice korkutuyodu
Hayır devlete gittiğimde sadece zorla bir boğum yapabildim oda zorlaa sonra dedim ben yapamıyorum diye yapman gerekiyo yoksa yenemezsin dedi bana en kısa 6 ayda yenersin dedi bence canım durumun varsa istanbuldaysan benim doktoruma git ama yok diyosan kendin evde aparat yapsen parmak egzersizi yapamadın mı :/
ben ankaradayim ya burda hera diye bi klinik varmis baya meşhur. ama ben suan 2 parmak çalışıyorum cok cikmaza girersem giderim sanırım:/Hayır devlete gittiğimde sadece zorla bir boğum yapabildim oda zorlaa sonra dedim ben yapamıyorum diye yapman gerekiyo yoksa yenemezsin dedi bana en kısa 6 ayda yenersin dedi bence canım durumun varsa istanbuldaysan benim doktoruma git ama yok diyosan kendin evde aparat yap
ben iki gündür calisamioyorum ya bi turlu eve erken gelemedikKizlar iyi geceler ne durumdasiniz acaba ilerme varmi
Evet bende ya heraya yada yeşim yerçoka gidicektim yeşim hanımı tercih ettim ama herayıda araştırmıştım orasıda iyiymişben ankaradayim ya burda hera diye bi klinik varmis baya meşhur. ama ben suan 2 parmak çalışıyorum cok cikmaza girersem giderim sanırım:/
Ayni bende valla iki gundur anne kaynana mekik dokudumben iki gündür calisamioyorum ya bi turlu eve erken gelemediksimdi de üşendim yatiyorum. sende var mi bisiler? doktora gitme mevzusu netlesti mi
bu özel doktorların olayı ne tam olarak ya ??Evet bende ya heraya yada yeşim yerçoka gidicektim yeşim hanımı tercih ettim ama herayıda araştırmıştım orasıda iyiymiş
Al bendende okadar biz gunlerce ugrasip duruoruz neyi yanlis yapioruz yada yapamioruz acababu özel doktorların olayı ne tam olarak ya ??napiyolar da zart diyee 3 gunde bitiyo gidiyo merak ediyorum valla
eşinle konuştun mu doktora gitme ihtimalinizi? yoksa bir umut mu sadece, sevgili umuda yolculuk1234Ayni bende valla iki gundur anne kaynana mekik dokudumBende bilmiom valla simdilik egzersizlere devam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?