- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.101
azcık daha uğraş eğer basaramazsan (ki başarırsın hatta bence aparat yap artık daha kolay o) o zaman gidersin doktora. zaten ozele dort bes gun gidiosun max.. ona da gidersin heraldeEsim tamam dio aslinda da biraz da sevkimi kirdi yok sen hergun gitmezsin falan ama bilmiom ya boyle de deniom egzersizleri olur diyerek sevgili kasimpati_
Kızlık zarı duymuştum alıyolarmıs ama oda fayda sağlanıyor.bende gittim doktora mum yak dedi bana ortam güzel olsun falan fılan ben terapiyi aldım bıraktım kendim ilerledimEvet canım ben bir buçuk yıllık evliyken gittim başıma gelmeyen kalmadı bi doktor vajinan çok küçük dedi ameliyat etti kızlık zarı mı aldı sonra bi psikoloğa gittim yok bir boğum iki boğum kocanı okşa gece konuşmayın saçma saçma şeyler yaptırdı sonunda canıma tak etti burda bi kaç arkadaş aynı doktoru tavsiye etti hatta üç dört kişi ayno doktorda aynı zamanlrda yendik ben burda en pimpirikleriydim asla yeniceğimi düşünmüyodum kesin param çöp olur dedim ama allaha şükür üç günde yendim ve doktorum harika bir bayandı nasıl olduğunu bile anlamadım ve ben bi ara yine sorun yaşadım hiç sorun etmeden bi çok kere daha gittim
Canım ben asla yenemem diyodum düşün eşimin bana dokunmasına bile müsade etmiyodum asla çıplak duramıyodum burdakilerdd bilir baya pimpirikliydim nasıl olucak konusundabu özel doktorların olayı ne tam olarak ya ??napiyolar da zart diyee 3 gunde bitiyo gidiyo merak ediyorum valla
Evet canım bana alıcaklarını söylemediler ameliyata girdiğimde söylediler artık girmiştim mecbur kabul ettim şimdi diyorum keşke ameliyattan çıksaymışım resmen para için boşuna aldılar yendiğim doktor bile keşke aldırmasaydın dediKızlık zarı duymuştum alıyolarmıs ama oda fayda sağlanıyor.bende gittim doktora mum yak dedi bana ortam güzel olsun falan fılan ben terapiyi aldım bıraktım kendim ilerledim
Bu nasıl uygulama çok garip hangi akla hizmet hani bi sorunun olsa yada ağrı vs.ozeldemi yaptılar bunuEvet canım bana alıcaklarını söylemediler ameliyata girdiğimde söylediler artık girmiştim mecbur kabul ettim şimdi diyorum keşke ameliyattan çıksaymışım resmen para için boşuna aldılar yendiğim doktor bile keşke aldırmasaydın dedi
anladım. doktor birebir seninle egzersiz yapıyo seni teşvik ediyo ve telkinleri sayesinde rahatlıyosun :) buna para veriyoruz aslına bakınca.Canım ben asla yenemem diyodum düşün eşimin bana dokunmasına bile müsade etmiyodum asla çıplak duramıyodum burdakilerdd bilir baya pimpirikliydim nasıl olucak konusundasonra gittim biraz pahalı ama napıyım evliliğim için hatta ailemden yardım aldım neyse gittim ilk gün kaç derece olduğuma baktı ben en yüksek çıktım dokundurmadım doktora sonra 6 günde yenersin dedi randevu verdi başladık oturdum ve konuşmaya başladık sohbet ederken bir parmağını sokmuş bile sonra iki parmak üç parmak dedi ki şuan üç parmak içinde ağladım sonra aparatlara geçtik nefes egzersizleriyle aldım bile üç dört aparat var ve üç güne yendim Allaha şükürler olsun ve çok cana yakın bir bayan
Aynen çok haklısın çok küçük bişey ben ilk evlendiğimde o kadar korkuyodumki acaba ilişki olsa ertesi gün işe gidebilirmiyim yürüyebilir miyim diyodumŞu forumda kızlık zarı korkusuyla ün yapmıştım ben, aboooo o neydi öyle acayip tırsıyordum.Sanki vajinamda bir gergedan var ve beni ısıracak diye.Bende aldırmayı düşünüyordum onu sonra bir gece seni yenicem kızzzlık zarı dedim ve bye bye dedim.Hiçte zar mar yokmuş bende aval aval incecik bir zar aradım aylarca
ahahah ciddi mi yaAynen çok haklısın çok küçük bişey ben ilk evlendiğimde o kadar korkuyodumki acaba ilişki olsa ertesi gün işe gidebilirmiyim yürüyebilir miyim diyodum
Oooo daha neler var son zamanlara doğru otururken bacaklarımı sımsıkı kapatıyodum sanki bilet oraya kaccakmıs gibiahahah ciddi mi yanasil mahvetmişiz bilincaltimizi.
Aynen çok haklısın çok küçük bişey ben ilk evlendiğimde o kadar korkuyodumki acaba ilişki olsa ertesi gün işe gidebilirmiyim yürüyebilir miyim diyodum
Heheheh valla doğru gerçekten çok bilgisizmisim yoksa bu kadar büyütmezdim kafada hiç ilgi Alanıma girmiyodu cinsellk allah kimseye vermesin bu derdi.evlenmeden önce kitkenme diye bilet duymuştum bi ark anlatmıştı evlendim o kadar stres oldunki ilişki olacak kitlencez ambulans gelecek mahalleye rezil olcaz diyodum ne sacmaymıs sindi anladım kitlenme diye bişey yokkkkkknAynen valla eskiden yeni gelinleri hatırlıyorum 1 hafta kapı pencere açmazlardı.Ozamanın kocakarılarılarıda ay geline kapıdan yemek verelim.Akşam kocası gelir onun şimdi acısı vardır kalkıp yemek yapamaz derlerdi. Eşimle denememeden önce eşim dediki yarın seni yemeğe çıkarıcam başbaşa dedi, ufaktanda biryerlerde eğleniriz dedi.Ayy dedim ne eylenmesi ben 1 hafta ayağa kalkamam , ayağımın üstüne basamam çok acım olucak dedim.ne 1 haftası yarım saat sonra mutluluktan evde yapmadığım şebeklik kalmadı.Bak gördünmüüüüü başardım diye adamın sırtına atladım.Ne safmışım
Heheheh valla doğru gerçekten çok bilgisizmisim yoksa bu kadar büyütmezdim kafada hiç ilgi Alanıma girmiyodu cinsellk allah kimseye vermesin bu derdi.evlenmeden önce kitkenme diye bilet duymuştum bi ark anlatmıştı evlendim o kadar stres oldunki ilişki olacak kitlencez ambulans gelecek mahalleye rezil olcaz diyodum ne sacmaymıs sindi anladım kitlenme diye bişey yokkkkkkn
Heheheh saka gibi .gerçekten baya büyütnüşüz bende terapiyi kadın doğum uzm.almıştım 3. Seansa gittim kapıdada doğum yapmış kadınlar var bebekle kontrole gelmişler.sıra bana geldi doktora bu kadınlara sinir olmaya başladım dövmek istiyorum bunları ne eksiğim vr onların oluyor benim niye olmuyor dedim . oda bana seni depresif gördüm antidepresan yazıyorum dedi:)Ben ilk egzersize başlarken kulak çubuğuyla başladım.Geldim buraya daha egzersize başlamadan önce kızlar ben şimdi egzersize başlıcam kulak çubuğu sokucam.... şuanda acil açıkmı, bana bişey olursa acilde hemen bakarlarmı diye sormuşluğum var.Ayy çok utanıyorum rezalet
Heheheh saka gibi .gerçekten baya büyütnüşüz bende terapiyi kadın doğum uzm.almıştım 3. Seansa gittim kapıdada doğum yapmış kadınlar var bebekle kontrole gelmişler.sıra bana geldi doktora bu kadınlara sinir olmaya başladım dövmek istiyorum bunları ne eksiğim vr onların oluyor benim niye olmuyor dedim . oda bana seni depresif gördüm antidepresan yazıyorum dedi:)
6da 6 çok sükür:)Şuan ne aşamadasın peki canım
Aynen öyle canım bana vajin çok küçük dedi yok açıcağız falan şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım nasıl inanmışım ama olan oldu artıkBu nasıl uygulama çok garip hangi akla hizmet hani bi sorunun olsa yada ağrı vs.ozeldemi yaptılar bunu
Evet canım ama ben tek başıma asla yenemezdim şuan olsa yine yenemem o yüzden evliliğimde tehlikeye girmişti eşimle sürekli kavga gürültü allaha şükür sıkıntılarım geçtianladım. doktor birebir seninle egzersiz yapıyo seni teşvik ediyo ve telkinleri sayesinde rahatlıyosun :) buna para veriyoruz aslına bakınca.
cok sukur:) sevindim adına.. şimdi her normal kadın birey gibi rahatca iliskiye girebiliyomusun? hic bunlari yasamamış gibi.Evet canım ama ben tek başıma asla yenemezdim şuan olsa yine yenemem o yüzden evliliğimde tehlikeye girmişti eşimle sürekli kavga gürültü allaha şükür sıkıntılarım geçti
Bi arkadaşım da gitmişti ama onda yara varmış onu yakmışlar sonra geçti tabi o bizim gibi değildi iyiki daha beter bileş olmamışAynen öyle canım bana vajin çok küçük dedi yok açıcağız falan şimdi diyorum ki ne kadar salakmışım nasıl inanmışım ama olan oldu artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?