- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.121
Eğer vajinismussan zaten öyle direk denemeye dayanamassın canım sizde egzersize baslayınSelam kızlar
Dün adetim bitti, eşimde hemen denemeye kalktı. ucundan giriyor ama ben acıyor diye itiyorum onu, deliricem gerçekten. Çok mutsuzum
çok ara verince benim çatım çok dar o yüzden nohut büyüklüğünde anestol arada kullanıyorumcok sukur:) sevindim adına.. şimdi her normal kadın birey gibi rahatca iliskiye girebiliyomusun? hic bunlari yasamamış gibi.
Arkadaslar merhaba ben araniza bugun katıldım.4 yillik evliyim ve vajinusmusu bi ay once yendim.ne kadar zor bi donem olduğunu bildigim icin birilerine bi faydam olur diye bugun uye oldum.Anestolun spreyinimi, yoksa kreminimi aldın canım.
hosgeldin :) oncelikle tebrik ederiiimmArkadaslar merhaba ben araniza bugun katıldım.4 yillik evliyim ve vajinusmusu bi ay once yendim.ne kadar zor bi donem olduğunu bildigim icin birilerine bi faydam olur diye bugun uye oldum.
Eğer vajinismussan zaten öyle direk denemeye dayanamassın canım sizde egzersize baslayın
Tesekkur ederim.kizlar öncelikle herkesin dediği gibi bu psiklojik bi rahatsizlik bende bunu kabul etmiyodum cunku hayatim gayet normal pozitif bi insanim.herkesin soyledikleri sacma geliyodu kafamda sadece benim vajina yapimda bi tuhaflik var ve orasinin kapali oldugunu düşünüyodum.hicbisekilde penisi alamiyordum.esim cok anlayisliydi.fakat bu zamanla kucuk kavgalarin bile dag gibi buyumesine neden oluyodu.ve bu benim sikintim olmasina ragmen ben yukleniyodum esime.4hosgeldin :) oncelikle tebrik ederiiimm
darisi başımıza..
peki nasıl oldu anlat bakalim
Gecen yil doktora gittim beni direk psikologa gonderdi fakat seans basi 100 lira gibi bi ucret istediler haftada 3 gun bizim maddi durumumuz iyi degildi.cok uzuldum cok agladim suan bunlari yazarken bile cok kotu oluyorum.Tesekkur ederim.kizlar öncelikle herkesin dediği gibi bu psiklojik bi rahatsizlik bende bunu kabul etmiyodum cunku hayatim gayet normal pozitif bi insanim.herkesin soyledikleri sacma geliyodu kafamda sadece benim vajina yapimda bi tuhaflik var ve orasinin kapali oldugunu düşünüyodum.hicbisekilde penisi alamiyordum.esim cok anlayisliydi.fakat bu zamanla kucuk kavgalarin bile dag gibi buyumesine neden oluyodu.ve bu benim sikintim olmasina ragmen ben yukleniyodum esime.4
Esimle para bitiktirmye basladik ise girdim kafaya koymustum.bu arada internetten arastirmaya devam ediyodum.izmirde maya kadin dogumu buldum cok arastirdim cunku bu benim kendi kendime yenebilcegim bisey degildi yenseydim 4 yilda yenerdim.klinigi aradim hasan yildiz doktorum allah ondan binlerce kez razi olsun.cok guzel pozitif konustu.seyi sordum kac gunde biterbana oyle biseyin olmadigini bunun indanlari kandirmak icin oldugunu her hastanin durumunun ayni olmadigini soyledi.fiyat konusuna gelirsek 2500 lira dedi.bu parayi verdim baska ucret yok zatenGecen yil doktora gittim beni direk psikologa gonderdi fakat seans basi 100 lira gibi bi ucret istediler haftada 3 gun bizim maddi durumumuz iyi degildi.cok uzuldum cok agladim suan bunlari yazarken bile cok kotu oluyorum.
Buarada psikologlada gorusuydoum beni okadar rahatlatiyoduki resmen bana cok iyi gittigimi ve artik iliskiye girmemi onermisti.daha bi bucuk hafta olmustu.ve gidip denedik.fakat olmamisti neyin ters gittigini anlamadik sadece penisin kafasi girmisti.psiklog ona durumumu bildirmemi istemisti cok ilgilendiler sagolsunlar benimle gece gunduz ne olursa olsun arayabilcegimi soyledi ertsei gun aradim olmadi dedim randevu ayarladilar hemen.gittim anlattim fakat soyle bisey var megerse ben ogun vajinusmusu yenmisim kafasinin girmesi bile cok buyuk bi ilerleme artik vajinusmus degilsin dedi sen cok buyuk bi adim attin dedi.ben ise hemen olsun istiyodum 4 yil bekleyince tabiKizlar ben boyle heyecanli heyecanlı yaziyorum amaama 4 yil dile kolay dimi
Buarada psikologlada gorusuydoum beni okadar rahatlatiyoduki resmen bana cok iyi gittigimi ve artik iliskiye girmemi onermisti.daha bi bucuk hafta olmustu.ve gidip denedik.fakat olmamisti neyin ters gittigini anlamadik sadece penisin kafasi girmisti.psiklog ona durumumu bildirmemi istemisti cok ilgilendiler sagolsunlar benimle gece gunduz ne olursa olsun arayabilcegimi soyledi ertsei gun aradim olmadi dedim randevu ayarladilar hemen.gittim anlattim fakat soyle bisey var megerse ben ogun vajinusmusu yenmisim kafasinin girmesi bile cok buyuk bi ilerleme artik vajinusmus degilsin dedi sen cok buyuk bi adim attin dedi.ben ise hemen olsun istiyodum 4 yil bekleyince tabi
Kizlar buarada en onemlisi ne biliyomusunuz kesinlikle ara vermemek hergun deneyin hergun isinizi gucunuzu birakin hepsi hallolur benim sikintim kesinlikle buydu hep ertelemek.psikolog hemen gidip tekrar denememi soyledi.ve oldu kizlar ilk once ben ustteyken denedik doktor bana estriol vajinal krem bu kayganlastirici ve vainanin mikrop kapmasini engelleyen bi krem.kesinlikle uysturucu yada benzeri kas gevsetici ilaclari alipta bosa para harcamayin ben hepsini denedim bunu kafanizda bitirin.ogece oldu girdi esimin oenisi ve ben hicbisey anlamadim.kanda gelmedi.ertesi gun kostura kostura gittim randevuya orasiyla cok egzersiz yaptigim icin esnemis zar zaten umrumdada degildi oldu ya daha ne isterim.doktor ve psikolagla vedalasip evimize geldik tabi isimiz bitmedi.pozisyon denedik cunku tam bi cinsel iliski icin herseyi denemek lazim bunun ayibi yok arkadaslar.penis tek pozisyonda girmemiydi herturlusunu denedik ve oluyo artik cok mutluyum.evet daha zevk aliyorum diyemem cok yeni cunku 1 ay oldu.biraz bunun keyfini cikarip bebek istiyoruz hemen.
Salı gününde kadın doğuma gideceğim bakalım bir problem varmı diye. Eşimde artık bi ay oldu alış artık diyor off gerçekten korkuyorum
Bence git hic korkma aslinda doktora gitmen bile buyuk bi adimSalı gününde kadın doğuma gideceğim bakalım bir problem varmı diye. Eşimde artık bi ay oldu alış artık diyor off gerçekten korkuyorum
Canim ozelde n3 kadar ucret odedin ?Bende devlete gitmiştim bakırköyde işinde çok iyi demişlerdi iyi olabilir ama benim o kadar vaktim yoktu zaman kaybından başka bişey değil en sonunda artık kaç paraysa kaç para evliliğimden önemli değil diyip ödedim napıyım ama iyi yaptım o illetten kurtuldum ve sana bişey diyim mi parmak bence daha zor çünkü içeriyi parmağınla hissediyosun buda beni iyice korkutuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?