Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam kızlar

Dün adetim bitti, eşimde hemen denemeye kalktı. ucundan giriyor ama ben acıyor diye itiyorum onu, deliricem gerçekten. Çok mutsuzum

Eğer vajinismussan zaten öyle direk denemeye dayanamassın canım sizde egzersize baslayın

Tam teşhis koyamıyorum, şöyleki ilişki esnasında çok kasılıyor bacaklarım. Ama 5-6 defa ilişki yaşayabildik yani kan falan geldi baya kusura bakmayın açık açık yazdım ama. Özellikle bacakları yukarı kaldırıp deneyince olmuyor içimde ilerledikçe dayanamıyorum resmen. Bazen kendi parmağıylada deniyor alışsın diye, o şekilde devam etmelimiyim sizce

hosgeldin :) oncelikle tebrik ederiiimm
darisi başımıza..
peki nasıl oldu anlat bakalim
Tesekkur ederim.kizlar öncelikle herkesin dediği gibi bu psiklojik bi rahatsizlik bende bunu kabul etmiyodum cunku hayatim gayet normal pozitif bi insanim.herkesin soyledikleri sacma geliyodu kafamda sadece benim vajina yapimda bi tuhaflik var ve orasinin kapali oldugunu düşünüyodum.hicbisekilde penisi alamiyordum.esim cok anlayisliydi.fakat bu zamanla kucuk kavgalarin bile dag gibi buyumesine neden oluyodu.ve bu benim sikintim olmasina ragmen ben yukleniyodum esime.4

Gecen yil doktora gittim beni direk psikologa gonderdi fakat seans basi 100 lira gibi bi ucret istediler haftada 3 gun bizim maddi durumumuz iyi degildi.cok uzuldum cok agladim suan bunlari yazarken bile cok kotu oluyorum.

Gecen yil doktora gittim beni direk psikologa gonderdi fakat seans basi 100 lira gibi bi ucret istediler haftada 3 gun bizim maddi durumumuz iyi degildi.cok uzuldum cok agladim suan bunlari yazarken bile cok kotu oluyorum.
Esimle para bitiktirmye basladik ise girdim kafaya koymustum.bu arada internetten arastirmaya devam ediyodum.izmirde maya kadin dogumu buldum cok arastirdim cunku bu benim kendi kendime yenebilcegim bisey degildi yenseydim 4 yilda yenerdim.klinigi aradim hasan yildiz doktorum allah ondan binlerce kez razi olsun.cok guzel pozitif konustu.seyi sordum kac gunde biterbana oyle biseyin olmadigini bunun indanlari kandirmak icin oldugunu her hastanin durumunun ayni olmadigini soyledi.fiyat konusuna gelirsek 2500 lira dedi.bu parayi verdim baska ucret yok zaten

Ve heyecanla ilk muayene olmaya gittim esimle.doktor bey cok sevecen guven veren biri.kendisi ve psikolog giriyo ekip isi gercekten.ilk once bana 3 gun egzersiz verdi arkadaslar.vajinanizi sıkıp birakiyosunuz.bunu yarimsaatte bir yapabilirsiniz.

Daha sonra tekrar gittim.kizar buarada ilk muayene ediyo doktor ama kesinlikle elle degil vajinaya biseyde sokmuyo vajina ucundan kamerayla vajinanizi gosteriyo kiik zarima kadar gordum.ve anladimki orda hicbisey yok bosluk tamamen.zarim kalinmis biraz okadar.daha sonra egzersizden sonra geldi sira doktor bey rahatzis olamayim diye bayan asistanina verdi aparatlari numaraliydi 1 den 10 kadar o an ben kendime inanamadim ilk gun 6 ya kadar aldim icime hemsire hanim bile su an icinde hissediyomusun dedi hic aci hissetmedim sadece hafif bi yanma o kadar.aparata kayganlastirici surmustu bu arada

Kizlar ben boyle heyecanli heyecanlı yaziyorum amaama 4 yil dile kolay dimi
Buarada psikologlada gorusuydoum beni okadar rahatlatiyoduki resmen bana cok iyi gittigimi ve artik iliskiye girmemi onermisti.daha bi bucuk hafta olmustu.ve gidip denedik.fakat olmamisti neyin ters gittigini anlamadik sadece penisin kafasi girmisti.psiklog ona durumumu bildirmemi istemisti cok ilgilendiler sagolsunlar benimle gece gunduz ne olursa olsun arayabilcegimi soyledi ertsei gun aradim olmadi dedim randevu ayarladilar hemen.gittim anlattim fakat soyle bisey var megerse ben ogun vajinusmusu yenmisim kafasinin girmesi bile cok buyuk bi ilerleme artik vajinusmus degilsin dedi sen cok buyuk bi adim attin dedi.ben ise hemen olsun istiyodum 4 yil bekleyince tabi

Kizlar buarada en onemlisi ne biliyomusunuz kesinlikle ara vermemek hergun deneyin hergun isinizi gucunuzu birakin hepsi hallolur benim sikintim kesinlikle buydu hep ertelemek.psikolog hemen gidip tekrar denememi soyledi.ve oldu kizlar ilk once ben ustteyken denedik doktor bana estriol vajinal krem bu kayganlastirici ve vainanin mikrop kapmasini engelleyen bi krem.kesinlikle uysturucu yada benzeri kas gevsetici ilaclari alipta bosa para harcamayin ben hepsini denedim bunu kafanizda bitirin.ogece oldu girdi esimin oenisi ve ben hicbisey anlamadim.kanda gelmedi.ertesi gun kostura kostura gittim randevuya orasiyla cok egzersiz yaptigim icin esnemis zar zaten umrumdada degildi oldu ya daha ne isterim.doktor ve psikolagla vedalasip evimize geldik tabi isimiz bitmedi.pozisyon denedik cunku tam bi cinsel iliski icin herseyi denemek lazim bunun ayibi yok arkadaslar.penis tek pozisyonda girmemiydi herturlusunu denedik ve oluyo artik cok mutluyum.evet daha zevk aliyorum diyemem cok yeni cunku 1 ay oldu.biraz bunun keyfini cikarip bebek istiyoruz hemen.

Salı gününde kadın doğuma gideceğim bakalım bir problem varmı diye. Eşimde artık bi ay oldu alış artık diyor off gerçekten korkuyorum

Sizde ertelemeyin kesinlikle destek alin tek basina yenilcek bi hastalik degil bence yenenler cok gucluler bende o guc yoktu.bisekilde tedavi parasini ayarlyip gidin cok degil aslinda 2500 lira nelere vermiyoruz.gercekten cok onemli bisey eslerimiz evet anlayislilar ama onlara cok buyuk bi kotuluk yapiyoruz.kendimizede tabi.esim evlilig
Salı gününde kadın doğuma gideceğim bakalım bir problem varmı diye. Eşimde artık bi ay oldu alış artık diyor off gerçekten korkuyorum
Bence git hic korkma aslinda doktora gitmen bile buyuk bi adim

Kızlar merhaba, yaklaşık 3 aylık evliyim aynı sorunu yaşadım burada başaran arkadaşların hikayesini okurken bile umutsuzluktan ağlıyordum. Ben doktora gitmedim aslında son anlarımızdı birkaç gün içinde gidecektik ama başardım yapanların tavsiyelerini okudum uyguladım 6 günlük egzersiz sonrasında hic bırakmadan hic vazgeçmeden eşimde yardımcı oldu tek caresinin egzersiz olduğunu anladim şimdi size de umut olsun diye anlatıcam. Inceden kalina giden bir mum aldım strece sardım zeytin yağı kullandım bunları hep okuduğum yerlerden birleştirdim arkadaşlar ince yerini bir gün tak çıkar içinde dondur ileri geri vajinani sık bırak ıkın gibi hareketleri 5 kez tekrarladım sonra ince yerini keserek mumun kalina giden tarafıyla bu şekilde devam ettim zorlandım ama bırakmadım ağlasam da ne kadar itici olsa da onu yapmak zorundaydım eşimle denemeye geçtik ilk sefer olmadı artık olmicak diyordum iki gün sonra ona da zeytin yağı kullandık ve ıkınma gibi mumda içime alırken yaptığım nefes alış verişi gibi egzersizlerlede tamalandı oldu. Çok şükür lütfen hic vakit kaybetmeyin hemen egzersiz yapın korkmayın 6 günde ben yendim kimisi 3 5 gün de yeniyor kimisi daha fazla ama egzersize başlamadığiniz her gün 3 ayı 10 ayı getiriyor. Ben böyle birşeyin adını bile bilmiyordum daha önce egzersiz yapsaymışım 3 ay olmicakmis ama olsun sonunda kurtulduk.Umarim birisine umut olur, Allah yardımcımız olsun çok zor süreç..

Son düzenleme:
Canim ozelde n3 kadar ucret odedin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…