- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.141
Canim ozelde n3 kadar ucret odedin ?Bende devlete gitmiştim bakırköyde işinde çok iyi demişlerdi iyi olabilir ama benim o kadar vaktim yoktu zaman kaybından başka bişey değil en sonunda artık kaç paraysa kaç para evliliğimden önemli değil diyip ödedim napıyım ama iyi yaptım o illetten kurtuldum ve sana bişey diyim mi parmak bence daha zor çünkü içeriyi parmağınla hissediyosun buda beni iyice korkutuyodu
Kızlar merhaba, yaklaşık 3 aylık evliyim aynı sorunu yaşadım burada başaran arkadaşların hikayesini okurken bile umutsuzluktan ağlıyordum. Ben doktora gitmedim aslında son anlarımızdı birkaç gün içinde gidecektik ama başardım yapanların tavsiyelerini okudum uyguladım 6 günlük egzersiz sonrasında hic bırakmadan hic vazgeçmeden eşimde yardımcı oldu tek caresinin egzersiz olduğunu anladim şimdi size de umut olsun diye anlatıcam. Inceden kalina giden bir mum aldım strece sardım zeytin yağı kullandım bunları hep okuduğum yerlerden birleştirdim arkadaşlar ince yerini bir gün tak çıkar içinde dondur ileri geri vajinani sık bırak ıkın gibi hareketleri 5 kez tekrarladım sonra ince yerini keserek mumun kalina giden tarafıyla bu şekilde devam ettim zorlandım ama bırakmadım ağlasam da ne kadar itici olsa da onu yapmak zorundaydım eşimle denemeye geçtik ilk sefer olmadı artık olmicak diyordum iki gün sonra ona da zeytin yağı kullandık ve ıkınma gibi mumda içime alırken yaptığım nefes alış verişi gibi egzersizlerlede tamalandı oldu. Çok şükür lütfen hic vakit kaybetmeyin hemen egzersiz yapın korkmayın 6 günde ben yendim kimisi 3 5 gün de yeniyor kimisi daha fazla ama egzersize başlamadığiniz her gün 3 ayı 10 ayı getiriyor. Ben böyle birşeyin adını bile bilmiyordum daha önce egzersiz yapsaymışım 3 ay olmicakmis ama olsun sonunda kurtulduk.Umarim birisine umut olur, Allah yardımcımız olsun çok zor süreç..
Kizlar bebek yaginin bi zarari yok buarada onuda kullanabilirsiniz.yakma falan yapmiyo.guzelde kokuyo
Canım tam net hatırlamıyorum ama 4 küsürlüydü evet çok fazla diyceksin bende aynısını dedim hatta eşim ödeyemedi ailemden destek aldım yoksa evliliğim biticektiCanim ozelde n3 kadar ucret odedin ?
Bende o civarlarda ödedim ama sonuna kadar helal olsun valla kurtuldum ya cok sükür sirtımdaki yük gittiCanım tam net hatırlamıyorum ama 4 küsürlüydü evet çok fazla diyceksin bende aynısını dedim hatta eşim ödeyemedi ailemden destek aldım yoksa evliliğim biticekti
Şimdi normale döndü mü canım?
Bakalim canim sen ne durumdasinazcık daha uğraş eğer basaramazsan (ki başarırsın hatta bence aparat yap artık daha kolay o) o zaman gidersin doktora. zaten ozele dort bes gun gidiosun max.. ona da gidersin heralde
Bana hic parmak egzersizi vermedi doktor canim mikrop kaparim diye. Kegel ve nefes egzersizi sonrada aparat onuda bigun verdi sonrada iliski onerdi bu dedigim 3 hafta surdu 4 haftada oldu zaten:)bide kusura bakmayin biraz acik konuscam ama iliskide penisi elinle tutup yerlestir cunku bizim korkumuz esimizin bizim canimizi yakacagi sen kontrol edersen daha basarili olursunMerhaba herkese
Simdi yenen arkadaslari okuyorum parmak egsersiizinden sonra yapilmasi saglikli olacak seylerden bahsedermisiniz sizler doktor esliginde yaptiginiz icin belki bize bir fikir verirsiniz.iki parmakli parlak ve aparatla yapiyorum ancak henuz esli denemeyi yapmadim.
ben de yeni yendim, çok şükür ..6 senelik evliyim,, ilk denememde tamamını aldım,, 5 kez ilişkiye girdik ve hepsi başarılı.. ama ilişki öncesinde kendi yaptığım aparat ile biraz çalışıp kayganlaştırıcı sürüyorum... siz direk ilişkiye girebiliyor musunuz, yoksa öncesinde aparat ile çalışıyor musunuz?Kizlar buarada en onemlisi ne biliyomusunuz kesinlikle ara vermemek hergun deneyin hergun isinizi gucunuzu birakin hepsi hallolur benim sikintim kesinlikle buydu hep ertelemek.psikolog hemen gidip tekrar denememi soyledi.ve oldu kizlar ilk once ben ustteyken denedik doktor bana estriol vajinal krem bu kayganlastirici ve vainanin mikrop kapmasini engelleyen bi krem.kesinlikle uysturucu yada benzeri kas gevsetici ilaclari alipta bosa para harcamayin ben hepsini denedim bunu kafanizda bitirin.ogece oldu girdi esimin oenisi ve ben hicbisey anlamadim.kanda gelmedi.ertesi gun kostura kostura gittim randevuya orasiyla cok egzersiz yaptigim icin esnemis zar zaten umrumdada degildi oldu ya daha ne isterim.doktor ve psikolagla vedalasip evimize geldik tabi isimiz bitmedi.pozisyon denedik cunku tam bi cinsel iliski icin herseyi denemek lazim bunun ayibi yok arkadaslar.penis tek pozisyonda girmemiydi herturlusunu denedik ve oluyo artik cok mutluyum.evet daha zevk aliyorum diyemem cok yeni cunku 1 ay oldu.biraz bunun keyfini cikarip bebek istiyoruz hemen.
ben de yeni yendim, çok şükür ..6 senelik evliyim,, ilk denememde tamamını aldım,, 5 kez ilişkiye girdik ve hepsi başarılı.. ama ilişki öncesinde kendi yaptığım aparat ile biraz çalışıp kayganlaştırıcı sürüyorum... siz direk ilişkiye girebiliyor musunuz, yoksa öncesinde aparat ile çalışıyor
ama ben korkuyorum tekrar başa dönersem diye öncesinde aparatve kayganlaştırıcı ile çalışıyorum,sonra ilişkiye geçiyorum, keşke bırakabilsem aparatı..Evet ben girebiliyorum.cunku beni aparatla fazla calistirmadi doktor cunku bana dedigi aparatla fazla calisirsan ona alisip penisi almam zor olabilirmis birkere aparatta calisip iliskiye girdim ilkinde olmadi ertesi gun oldu
Belki zamanla birakirsin sende sonucta bunu bile basarmamiz cok guzel bisey.bence hergun dene iliskiyi.eskisi gibi olmaz korkma bende herseferinde o oluyo aklimda ya alamassam ama hic anlamiyorum bile.duzgun bi cinsel iliski yasamak icin aparatla degilde biraz kendini zorlayip penise yönel bence bunu yapabilirsin:)ama ben korkuyorum tekrar başa dönersem diye öncesinde aparatve kayganlaştırıcı ile çalışıyorum,sonra ilişkiye geçiyorum, keşke bırakabilsem aparatı..
ya ben iki parmak calisiyorum ama parmaklarimi küs yapip sokmaya çalışırken kol kaslarım agrıdı kasıldı ellerim. ters hareket oluyoBakalim canim sen ne durumdasin
Yalniz degilsinya ben iki parmak calisiyorum ama parmaklarimi küs yapip sokmaya çalışırken kol kaslarım agrıdı kasıldı ellerim. ters hareket oluyoo yuzden penise yakin boyutta aparat yaptim kalın. onunla çalışıyorum
Ben bu soylediklerini anlatan bir kitap okuyorum egsersizleri yapabilmek icin ilk basladigimla bugunki halim arasinda Cok buyuk fark var .Bana hic parmak egzersizi vermedi doktor canim mikrop kaparim diye. Kegel ve nefes egzersizi sonrada aparat onuda bigun verdi sonrada iliski onerdi bu dedigim 3 hafta surdu 4 haftada oldu zaten:)bide kusura bakmayin biraz acik konuscam ama iliskide penisi elinle tutup yerlestir cunku bizim korkumuz esimizin bizim canimizi yakacagi sen kontrol edersen daha basarili olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?