Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim ozelde n3 kadar ucret odedin ?

Şimdi normale döndü mü canım?

Merhaba herkese
Simdi yenen arkadaslari okuyorum parmak egsersiizinden sonra yapilmasi saglikli olacak seylerden bahsedermisiniz sizler doktor esliginde yaptiginiz icin belki bize bir fikir verirsiniz.iki parmakli parlak ve aparatla yapiyorum ancak henuz esli denemeyi yapmadim.

Bana hic parmak egzersizi vermedi doktor canim mikrop kaparim diye. Kegel ve nefes egzersizi sonrada aparat onuda bigun verdi sonrada iliski onerdi bu dedigim 3 hafta surdu 4 haftada oldu zaten:)bide kusura bakmayin biraz acik konuscam ama iliskide penisi elinle tutup yerlestir cunku bizim korkumuz esimizin bizim canimizi yakacagi sen kontrol edersen daha basarili olursun

ben de yeni yendim, çok şükür ..6 senelik evliyim,, ilk denememde tamamını aldım,, 5 kez ilişkiye girdik ve hepsi başarılı.. ama ilişki öncesinde kendi yaptığım aparat ile biraz çalışıp kayganlaştırıcı sürüyorum... siz direk ilişkiye girebiliyor musunuz, yoksa öncesinde aparat ile çalışıyor musunuz?

Evet ben girebiliyorum.cunku beni aparatla fazla calistirmadi doktor cunku bana dedigi aparatla fazla calisirsan ona alisip penisi almam zor olabilirmis birkere aparatta calisip iliskiye girdim ilkinde olmadi ertesi gun oldu

Evet ben girebiliyorum.cunku beni aparatla fazla calistirmadi doktor cunku bana dedigi aparatla fazla calisirsan ona alisip penisi almam zor olabilirmis birkere aparatta calisip iliskiye girdim ilkinde olmadi ertesi gun oldu
ama ben korkuyorum tekrar başa dönersem diye öncesinde aparatve kayganlaştırıcı ile çalışıyorum,sonra ilişkiye geçiyorum, keşke bırakabilsem aparatı..

ama ben korkuyorum tekrar başa dönersem diye öncesinde aparatve kayganlaştırıcı ile çalışıyorum,sonra ilişkiye geçiyorum, keşke bırakabilsem aparatı..
Belki zamanla birakirsin sende sonucta bunu bile basarmamiz cok guzel bisey.bence hergun dene iliskiyi.eskisi gibi olmaz korkma bende herseferinde o oluyo aklimda ya alamassam ama hic anlamiyorum bile.duzgun bi cinsel iliski yasamak icin aparatla degilde biraz kendini zorlayip penise yönel bence bunu yapabilirsin:)

Iyi valla kus isareti zor hakikaten bende 2 tam bogum alamadim hic 2 bogum aldim ve birazdaha fazlasini aparat neyi yaptin canim bana da soylesene suan tam alabiliomusun onu

Ben bu soylediklerini anlatan bir kitap okuyorum egsersizleri yapabilmek icin ilk basladigimla bugunki halim arasinda Cok buyuk fark var .
Ama esimle iliskide basarisizim hatta denemedim biraz hazir olmak istiyorum. Penisi yerledtiremiyorum bir yerime batacak gibi oluyor yerini bulur yerlestiremyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…