Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kizlar,
bende araniza yeni katildim.4 aylik evliyim.vajinismus ile malesef bnde karsi karsiya kaldim.bana yardimci olacak arkadaslar lutfen mesaj atsin.cok ihtiyacim var. basaranlar arasina katilmak istiyorum bende.

Yönü popoya doğru biliyorsun dimi bir kısmını yerleştir sonra elini bırak devamlı tutarsan alamıyorsun yada tuttuğun yere kadar alabiliyorsun ama yerleştirip bırakınca yavaş yavaş harekete başlarsan anlamadan girecektir zaten tam o anda da ıkın olacak hadi

Okadar heyecanlandimkiz o aparatlari deneyebilince Cok mutlu oldum. Ama aparatî penise yakin bir genislikte olanini koyamiyorum mesela buda demek oluyorki kaslarim kasiliyor yada zar orda esnemiyor malum hala kanamam olmadi

Senin ilişki oluyorsa tam bi sorun yok sanırım çünkü girişe izin veriyosun dayanabiliyosun ama egz. Yapsanda zararı değil faydası olur diye düşünüyorum .benim dizlerin kitleniyodu ve tedavi olana kadar asla ilişkiye izin vermedim hemen kasılma baslıyodu

Ko
Okadar heyecanlandimkiz o aparatlari deneyebilince Cok mutlu oldum. Ama aparatî penise yakin bir genislikte olanini koyamiyorum mesela buda demek oluyorki kaslarim kasiliyor yada zar orda esnemiyor malum hala kanamam olmadi

Kana takılma o bazen es birleşmesiyle de olabiliyormuş tabiki penis boyutundakini hemen alamazsın ama alana kadar devam içeri iterken ıkın ve içeri iterken nefes al çıkartırken ver

Iyi valla kus isareti zor hakikaten bende 2 tam bogum alamadim hic 2 bogum aldim ve birazdaha fazlasini aparat neyi yaptin canim bana da soylesene suan tam alabiliomusun onu
bi tane pipetin etrafina peceteyi sardım sardım sonra strecledim görüntü cok hos degil ama mecbur yapiyorum

Ay neler neler yapiyorum diyor musun sende bunlari yaparken
Neyse aparatlarini ne kalinlikta yaptin ben birisini parmak genisliginde 10cm digerini yine 10 cm ama iki parlaktan biraz daha kalin ikincisini yapamadim henuz
ben de 9cm yaptim aparatı ama gozume kalın geldi meğer 15e kadar yolu varmış baktim da yazilanlara şoyle bi yarim parmak kadar girdi. daha zorlasam girerdi ama başım döndü kötü oldum

İyi geceler kızlar öncelikle hepinize kolay gelsin kafama çok takılıyor ondan bu saatte yazyorum..ben iki parmağa kadar kolay alıyorum aparatı hiç denemedim iki parmaktan sonra eşli denemeye geçtim p...s ile yani ilk girişte batma oluyor canim yanıyor eşimi itiyorum orda bitiyor zaten neden acaba tam alışamadığım için mi daha büyük aparatlarla mı çalışmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar birbirimizi motive ederek bu süreçte destek olacak arkadaşlıklar da edinebiliriz.Birlikte yenmek için bir arkadaş istiyorum. Birbirimizin derdine derman olup en kısa zamanda başarıya ulaşmak için yaptiklarimizi yapacaklarimizi birbirimize anlatabilecegimiz bir arkadaş. Çünkü bu rahatsızlığı çevrede kimseye anlatamiyoruz ve insanlar anlamıyor zaten bizleri. Ne demişler attan düşen gelsin yanıma.. o misal.

Bende senin gibi düşünüyorum.

Kızlar acil yardım istiyorum suan parmak egzersizlerine başladım az ikindim orası açıldı şoklardayim ama et parçası görünüyo nasıl yapicam nereye sokacam yardım edin artık kafayı yicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…