- 3 Kasım 2017
- 18
- 11
- 3
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.161
merhaba kizlar,
bende araniza yeni katildim.4 aylik evliyim.vajinismus ile malesef bnde karsi karsiya kaldim.bana yardimci olacak arkadaslar lutfen mesaj atsin.cok ihtiyacim var. basaranlar arasina katilmak istiyorum bende.
Ben bu soylediklerini anlatan bir kitap okuyorum egsersizleri yapabilmek icin ilk basladigimla bugunki halim arasinda Cok buyuk fark var .
Ama esimle iliskide basarisizim hatta denemedim biraz hazir olmak istiyorum. Penisi yerledtiremiyorum bir yerime batacak gibi oluyor yerini bulur yerlestiremyorum
Senin ilişki oluyorsa tam bi sorun yok sanırım çünkü girişe izin veriyosun dayanabiliyosun ama egz. Yapsanda zararı değil faydası olur diye düşünüyorum .benim dizlerin kitleniyodu ve tedavi olana kadar asla ilişkiye izin vermedim hemen kasılma baslıyoduTam teşhis koyamıyorum, şöyleki ilişki esnasında çok kasılıyor bacaklarım. Ama 5-6 defa ilişki yaşayabildik yani kan falan geldi baya kusura bakmayın açık açık yazdım ama. Özellikle bacakları yukarı kaldırıp deneyince olmuyor içimde ilerledikçe dayanamıyorum resmen. Bazen kendi parmağıylada deniyor alışsın diye, o şekilde devam etmelimiyim sizce
Okadar heyecanlandimkiz o aparatlari deneyebilince Cok mutlu oldum. Ama aparatî penise yakin bir genislikte olanini koyamiyorum mesela buda demek oluyorki kaslarim kasiliyor yada zar orda esnemiyor malum hala kanamam olmadi
bi tane pipetin etrafina peceteyi sardım sardım sonra strecledimIyi valla kus isareti zor hakikaten bende 2 tam bogum alamadim hic 2 bogum aldim ve birazdaha fazlasini aparat neyi yaptin canim bana da soylesene suan tam alabiliomusun onu
dimi ya bi parmak hep geride kalıyo sacma sapan bi hale giriyorum iki buklumYalniz degilsin
Nasıl yendiniz acabaMerhaba bende yeniyim sırf bu illetten kurtuldugumu anlatmak için katıldim buraya ..
Ay neler neler yapiyorum diyor musun sende bunlari yaparkendimi ya bi parmak hep geride kalıyo sacma sapan bi hale giriyorum iki buklum
Ay neler neler yapiyorum diyor musun sende bunlari yaparkendimi ya bi parmak hep geride kalıyo sacma sapan bi hale giriyorum iki buklum
ben de 9cm yaptim aparatı ama gozume kalın geldi meğer 15e kadar yolu varmış baktim da yazilanlaraAy neler neler yapiyorum diyor musun sende bunlari yaparken
Neyse aparatlarini ne kalinlikta yaptin ben birisini parmak genisliginde 10cm digerini yine 10 cm ama iki parlaktan biraz daha kalin ikincisini yapamadim henuz
Ne gunlere kaldik ya bi kurtulsakta gercegini alsakbi tane pipetin etrafina peceteyi sardım sardım sonra strecledimgörüntü cok hos degil ama mecbur yapiyorum
Bende senin gibi düşünüyorum.Arkadaşlar birbirimizi motive ederek bu süreçte destek olacak arkadaşlıklar da edinebiliriz.Birlikte yenmek için bir arkadaş istiyorum. Birbirimizin derdine derman olup en kısa zamanda başarıya ulaşmak için yaptiklarimizi yapacaklarimizi birbirimize anlatabilecegimiz bir arkadaş. Çünkü bu rahatsızlığı çevrede kimseye anlatamiyoruz ve insanlar anlamıyor zaten bizleri. Ne demişler attan düşen gelsin yanıma.. o misal.
Canim botoks falan hikaye bi cinsel terapiste git bence tamamen yenersinVajinal botoks yaptıran var mı. Varsa nerde yaptırdı tedaviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?