Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Küçük bi şehirde yaşıyorum. Aynı zamanda calisiyorum. Burda cinsel terapist yok malesef. Son çare olarak düşünüyorum.

Kızlar facede yada instegramda da sayfa kuralımmı buraya ulasamayanlar için deneyim tecrübe bilgilerimizi paylaşalım daha çok kadına ulasalım

Kızlar acil yardım istiyorum suan parmak egzersizlerine başladım az ikindim orası açıldı şoklardayim ama et parçası görünüyo nasıl yapicam nereye sokacam yardım edin artık kafayı yicemmm
Canim o et parcasi herkeste var o vajinanin ici.bende senin gibi dusunuyodum.ama yendim destek alarak.doktora gidecek durumun yoksa parmakla degilde aparatla calis.parmak insana daha zor geliyo.birde kuru kuru sokma o insanin canini acitiyo kayganlastirici kullan

Bebek yagiyla yapıyorum canım bilmiyorum eğer zorlanirsam aparat kullanırım

Kizlar
Küçük bi şehirde yaşıyorum. Aynı zamanda calisiyorum. Burda cinsel terapist yok malesef. Son çare olarak düşünüyorum.
Canim bence botoks falan dusunme binlar gecici sonra yine olcak herseferinde yaptircak degilsin heralde.bence arastir biraz ve oturdugun yere en yakin hangi hastahane varsa ki bence özele gitmelisin cunku devlet hastahaneleri sadece psikologa yonlendiriyo.bence herseyi birak bunun caresine bak gercekten insan cok pisman okuyo benim boşa gecmis 4 yilim var.neden daha once gitmedim diye cok cok pismanim

Selam kizlar aparatidq yapabiliyorum artik tek sorun normal iliskiye girebilmek..artik
Simdi tek sorunum istem dusun kasilmalzrin onune gecmek kegel nefes calismalari yeter siz kaliyor bilmiyorum onerisi olan varmi

Çok haklısın sorun zaman izin cok istiyorum tedavi olmayı aslında.

Ben eşimle ilişkiye girdim apartla yaptıktan sonra . Ama artık aparat yapamıyorum ilerlemiyor girişten sonra neden acaba peniside alamıyorum

Selam herkese
Vaginismus y yenenler yada aparatla 'calisnlar yardimlarinizi bekliyorum.
Iki parmak genisliginde olan aparati bir turlu yerlestiremiyorum batma oluyor yeterinde kayganlastirici surmeme ragmen olmuyor daha ince olan sorunsuz ama kalini olmuyor

ayyy ayni ben de bu durumdayim şuan
tek parmak kalıntıgı rahat giriyo ama iki parmak aparatı ilerlemiyo bi türlü. bi batma oluyo 3-4cm den sonrası girmiyo bi turlu

Canım suan bende senin gibiyim.cem keçenin kitabını okuyorum,birde burdaki arkadaşların desteği ile parmak egzersizini yapıyorum ama bir turlu penisle yapamiyorum. Penisi ben tutuyorum ama bir turlu içine sokamıyorum. Bunu nasil aşacağım cok yoruldum artik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…