Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben şırıngayla hamile kaldım ama düştü
ya bizde de gecen hafta esimin parmağiyla calisiyoduk. neyse iş alevlendi baska boyutlara tasindi derken başını hafif yerlestirip bosaldi sonra da parmagiyla egzersize devam etti dogal kayganlastirici niyetine yani iceri spermler gitti bi de benim de tam yumurtlama donemiydi. simdi adetim 4 gun falan gecikti korkuyorum

ayyy ayni ben de bu durumdayim şuan
tek parmak kalıntıgı rahat giriyo ama iki parmak aparatı ilerlemiyo bi türlü. bi batma oluyo 3-4cm den sonrası girmiyo bi turlu
Bunun bir yolu olmalidir bu psikolojikmi fizikselmi anlayamiyorum Cok taktim o batma bana oluyor ilerletemiorumm.sanki o esik dar ordan gecemiyor yoruluyorum iteklemekten

Merhabayın bayanlar :) çocuğu olan biri olarak bu durumu nasıl yendim anlatayım eşimle geçen sene evlendik ilk ilişki biraz zorla gibi oldu yani ben sürekli ittiğim için sen bana bakma yap dedim baya acılı ve sert bi girişti hamile kalmayı çok istediğimden bi an önce aşmam gerekiyordu o şekilde zar yırtıldıktan sonra tabi yine yapamadım.. O ilişkide mucize şekilde hamile kaldım sonra hamilelik derken hiç yanaşamadım eşime bebeğe bişey olcak sanıyordum neyse bu süreçte hep yüzeysel yaşadık ama kendimi hiç kadın gibi hissedemiyordum eşimden de soğumuştum ama o hiç zorlamadı ne zaman istersen o zaman olur dedi.. Doğum yaptım sezeryan oldu şuan dört aylık ilk üç ay zaten ağrılarım vardı veee geçen hafta prezervatif aldım sürekli erteleyip kaçıyordum dedim bu böyle olmaz o gece kavga etmiştik başka sebepten sonra barışıp süslendim çok heycanlıydım çocuğumuz vardı ama sanki ilk kez gerdeğe girecektik.. Yatak odasında kötü tecrübe edindiğim için oturma odasında yapmaya karar verdik aslında ben doktor kontrolünde veya parmakta sıkıntı yaşamıyordum ama pns girmiyordu duvar var gibiydi nitekim yine öyle oldu ama ben eşimi gerçekten çok istedim bu hissi yaşamasını.. Kendimi çok seksi hayal ettim gözlerinin içine baktım çok güzel bi ön sevişme oldu oral vs.. Sonra malum yine duvarlar duvarlar :) orda normalde dur olmuyo derdim demedim gözlerimi kapadım bekledi çok az daha girdi kesinlikle çıkma dedim ama canım yanmıyo değildi az daha derken bi baktım olmuş :) hemen ertesi gün ikinci deneme yine başarılı.. Ve inanır mısınız o gün bugün yeniden aşık oldum ona.. Artık onun kadını old hissediyorum her gün yolunu gözlüyorum ama küçük bi sıpamız var iizn vermiyo pek :))

Bunun bir yolu olmalidir bu psikolojikmi fizikselmi anlayamiyorum Cok taktim o batma bana oluyor ilerletemiorumm.sanki o esik dar ordan gecemiyor yoruluyorum iteklemekten

O batma olayının kızlık zarıyla ilgisi yok.Bende kızlık zarı yok ama batma bazen bendede oluyor.Ben batan yeri inceledim parmakla tam yerini buldum ve idrar deliği ve ona bağlı minik bir et ucu çıktı.Yani bendeki batma idrar deliğinden.Ufak nesnelerde birşey yoktu, ancak büyük nesnelerin bir kenarı idrar deliğine deyiyor ve batma başlıyor.

Orayi asmak icin pozisyon degisiyorum felan parmakla mesela orayi buluyorum assagi popoya egilimli bir sekilde gidiyorum gayet rahat ilerliyorum sorunsuz acisiz

Assagi dogru yerledtiriyorumnefes aliyorum ama sonuc degismiyor sanirim su professionnel aparztlari siparis edecegim birde onlarla deniyim

Bende sipariş verdiğim aparatlarla yendim.Ondada batma oluyor.Onun aparatla ilgisi yok.Ben batma olduğu zaman parmağımla bir kaç dakika orayı yumuşatıyorum.Çok zor durumda kalırsamda sadece o noktaya emla sürüyorum.Dediğin batmayı çok iyi biliyorum.Çok gıcık bir his.Ciddi can yakıyor. Bende her zaman olmuyor bazı zamanlar oluyor.Hatta ben idrar yolu iltihabı falan diye düşünüp test yaptırdım bişey çıkmamıştı.

Canim hicmi girmio bende ilk denememde sokamamistim iki parmagi simdi henen hemen zor da olsa nefes ala ala duta dura aliorum yapa yapa girer sakın pes etme ve kendini olamayinca sikma zamanla olucak oyle oyle alisicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…