- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.201
ya bizde de gecen hafta esimin parmağiyla calisiyoduk. neyse iş alevlendi baska boyutlara tasindi derken başını hafif yerlestirip bosaldi sonra da parmagiyla egzersize devam etti dogal kayganlastirici niyetineben şırıngayla hamile kaldım ama düştü
Bunun bir yolu olmalidir bu psikolojikmi fizikselmi anlayamiyorum Cok taktim o batma bana oluyor ilerletemiorumm.sanki o esik dar ordan gecemiyor yoruluyorum iteklemektenayyy ayni ben de bu durumdayim şuan
tek parmak kalıntıgı rahat giriyo ama iki parmak aparatı ilerlemiyo bi türlü. bi batma oluyo 3-4cm den sonrası girmiyo bi turlu
Bunun bir yolu olmalidir bu psikolojikmi fizikselmi anlayamiyorum Cok taktim o batma bana oluyor ilerletemiorumm.sanki o esik dar ordan gecemiyor yoruluyorum iteklemekten
Evetbende bundan supheleniyorum bir yere gercekten degiyor batma oluyor cunki sadece kalin lik olunca oluyor haklisin peki ne yapmak lazim
Assagi dogru yerledtiriyorumnefes aliyorum ama sonuc degismiyor sanirim su professionnel aparztlari siparis edecegim birde onlarla deniyim
Siparis vereyimebakalim ne oluczk uyusturucu krem aldim ama henuz kullanmadim denemedim yani
Iyiki burdasin
Canim hicmi girmio bende ilk denememde sokamamistim iki parmagi simdi henen hemen zor da olsa nefes ala ala duta dura aliorum yapa yapa girer sakın pes etme ve kendini olamayinca sikma zamanla olucak oyle oyle alisicazSelam herkese
Vaginismus y yenenler yada aparatla 'calisnlar yardimlarinizi bekliyorum.
Iki parmak genisliginde olan aparati bir turlu yerlestiremiyorum batma oluyor yeterinde kayganlastirici surmeme ragmen olmuyor daha ince olan sorunsuz ama kalini olmuyor
Benim parmagim giriyor iki parmak ama aparati koyamiyorum .Canim hicmi girmio bende ilk denememde sokamamistim iki parmagi simdi henen hemen zor da olsa nefes ala ala duta dura aliorum yapa yapa girer sakın pes etme ve kendini olamayinca sikma zamanla olucak oyle oyle alisicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?