- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.221
sağol canım Yok kurtuldum üçüncü ayımdayım çok şükürGeçmiş olsun canım.Şimdi durumun nedir vajinismusmusun.
Test yap canım 4 gün gecikmiş valla hiç belli olmuyorya bizde de gecen hafta esimin parmağiyla calisiyoduk. neyse iş alevlendi baska boyutlara tasindi derken başını hafif yerlestirip bosaldi sonra da parmagiyla egzersize devam etti dogal kayganlastirici niyetineyani iceri spermler gitti bi de benim de tam yumurtlama donemiydi. simdi adetim 4 gun falan gecikti korkuyorum
Canim az az sürerek bırak ve kendini odakla kesinlikle birakicam diyerek bırak bi kac kez zor olsada kayganlastiricisiz dene alisacaksinKozlar jeli bırakamıyom ya olmuyo nasıl bıraktınız
Eşinizi tebrik ediyorum gerçekten cok guzel destek olmus ve çok erken farkına vermişsiniz ayrıca tebrik ediyorum ...Evlendikten 15 gün sonra ilişkiye girebildim.1 hafta önce de üye oldum. Vajinumus muydum bilmiyorum ama parmağı bile yaklastirinca titriyor kendimi fena kasiyordum. 3 gün hiç birşey edemedik. 4.gün parmağını sokmaya çalıştı biraz soktu. Ama gerisi gelmedi. Çok ağladım moralim bozuldu ben pert. Ama eşim çok destek oldu resmen cinsel terapsit gibi. Bu siteyi buldu okudu bayağı jel olsun krem olsun aldi. 3 tane kendi kendine apart yapti. Hergün birini deneyecen nefesini ayarlayacaksin falan psikolojik desttek de verdi. 2 gün parmak çalış dedi çalıştım sonra hasta oldum hastalık gectikten sonra apartlara başladım hiç acele etmedi eşim zamanı var dedi ilişkiye girmedi. Ve bugün son apart denedim yanında ilkkez dedi tamamdır öyle bi denedik olmadi sonra kendim üst kısma geçtim anlamadan oldu. Sonra ben kendim altta oldum öyle de oldu. . Kan da geldi tam rahatladım şimdi ışte evlendigimizin kari koca olduğumuzun farkinda oldum. Doktora gidecektim eşim onlarin diyeceğini yönetimleri bende ederim dedi. Etti de..
Canim az az sürerek bırak ve kendini odakla kesinlikle birakicam diyerek bırak bi kac kez zor olsada kayganlastiricisiz dene alisacaksin
Kozlar jeli bırakamıyom ya olmuyo nasıl bıraktınız
Kızlar haftosunu denemeler sonucunda bitti :)))
Ama şöyleki ben sırtüstü uzanıyorum ve altıma yastıkta koyuyorum yükselmek için.
Arka dönük olunca hiç acı hissetmiyorum hatta tamammen zevk odaklı baktım ilişkiye.
Deneyecek arkadaşlar bide bu pozisyonla deneyin bakalım, ben bacaklarımı çok kasıyorum önden . Bu şekilde daha rahat bırakıyorum kendimi
Aynen tamamen psikolojik ilk zaman olmuyo gbi oluyor ama sadece küçük bir ugrasla halledilirBende yapamam diye düşünüyordum
Ama bebek istediğimiz için kayganlastırıcıyı bıraktım. İlk zor oldu gibi hissettim ama tamamen psikolojik zaten ıslanma oluyor
O yüzden birden bırakıp deneme yapın
Arka dönük derken nasil yani anlayamadimKızlar haftosunu denemeler sonucunda bitti :)))
Ama şöyleki ben sırtüstü uzanıyorum ve altıma yastıkta koyuyorum yükselmek için.
Arka dönük olunca hiç acı hissetmiyorum hatta tamammen zevk odaklı baktım ilişkiye.
Deneyecek arkadaşlar bide bu pozisyonla deneyin bakalım, ben bacaklarımı çok kasıyorum önden . Bu şekilde daha rahat bırakıyorum kendimi
Yuz ustu mu yatiyorsun canimKızlar haftosunu denemeler sonucunda bitti :)))
Yuz ustu mu yatiyorsun canim
Kızlar haftosunu denemeler sonucunda bitti :)))
Ama şöyleki ben yüzüstü uzanıyorum ve altıma yastıkta koyuyorum yükselmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?