Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İlk mesajda yüzüstü yerine sırt üstü yatıyorum demişim hızlıca yazarken karışıklık olmuş hanımlar..

Haydi bakalım ne var ne yok nasıl gidiyor egzersizler ben yendim ama sizden kopamıyorum.Kabus gibi olan günleri geride bıraktım tüm amacım hepinizinde bu kabustan kurtulması
9 santimlik aparati aliyorum ama kalinlastiramiyorum girmiyor ne yapmam lazim. 9 santim derken aparatin etrafinda mezurayla döndürerek ölcüyorum

9 santimlik aparati aliyorum ama kalinlastiramiyorum girmiyor ne yapmam lazim. 9 santim derken aparatin etrafinda mezurayla döndürerek ölcüyorum

9 Santim aparatı içinden hiç çıkarmadan daire çiz.Bir kaç dakika bu şekilde yap daha sonra tam 9 santimi vajinadan çıkarcağın zaman saniye bile beklemeden hemen bir üst kalınlıktaki aparatı sok.Burda olay şu 11-12 cm aparatları ilk hamlede vajinaya sokamıyorsun.Bir kaç denemeden sonra alışacaksın.Mühim olan küçük aparatı içerden çıkardığın saniye hiç beklemeden büyük aparatı sokman kiii emin ol bu işlemden sonra sokacaksın.

Aslinda bunlari yapiyorum ama girmiyot. 11 12 cmlik degil de 9cmi cikarinca 10cmlik aparati deniyorum. Bazen ucu giriyor o kadar. Baski hissediyorum canim yaniyor

Aslinda bunlari yapiyorum ama girmiyot. 11 12 cmlik degil de 9cmi cikarinca 10cmlik aparati deniyorum. Bazen ucu giriyor o kadar. Baski hissediyorum canim yaniyor

Ucu girince bir yerde takılıcak.Tam o takıldığı yerde tüm gücünle nefes alıp yavaş yavaş aparatı iticeksin.O yakılan yer senin sıkmakla ortaya çıkan kasların.Kanamadamı korkuyorsun.

Ucu girince bir yerde takılıcak.Tam o takıldığı yerde tüm gücünle nefes alıp yavaş yavaş aparatı iticeksin.O yakılan yer senin sıkmakla ortaya çıkan kasların.Kanamadamı korkuyorsun.
Aslinda kanamadan korkum yok kendim de saglikciyim. Kendimi kasmadigimi dusunuyorum. 9 cmlik aparat rahat girerken 10 cmlik neden olmuyor anlamiyorum. Tekrar tekrar deneyecegim. Insallah ben de bir gun buraya basari hikayemi yazarim. Insallah bir gun anne olurum cok istiyorum

Arkadaslar merhaba bende esimin üstünde oluyorum penisi elime alarak yerlestirmeye calisiyorum yarisini aldim ama gerisini nasil yapcam bi de goremeyince orayi nereye yapacagimi bilemiyorum

Bende yenenlerdeyim yalniz her iliskide girme kısmı olunca derin nefes alıp veriyorum bi ağrısı oluyor giriyor ya içinde bi kaç dakika beklesin diyorum eşim hic anlayışlı olmuyor ya hani o sanıyor ağrı yok acı yok ohh rahat gir çık yaparım diye abaniyor ya dur daha noldu bi dur on ay bekledin biraz alissin sonra tamam ama yokkk dün arkadan öne girmeye çalıştık olmadı o altta ben üstte olmadı yine ben alta geçtim sirtima yastık koydum bacaklarimi açtım o şekilde yaptık bu sefer kocam ha bacagim agriyor ha dizlerim agriyor diye yedi beni tüketti

Üste geçtim öyle kontrol bende olur diye bizi bir gülme krizi tutuyor neyse toparlaniyoruz bu sefer bu nereye girecek hissediyorum üzerine basınç uyguluyom hani rahat gitsin diye yerini bulamıyorum eşim artik ya geç eski pozisyonu alalım diyor ben napam bilemedim

İyi akşamlar arkadşlar o ilk girişteki batma açısını geçirip çözüm bulan arkadaşlar yazabilir mi...ben 2 parmaktan sonrasını yapmadım nasılsa girer diye ama p..s olmadı o yüzden aparatlar yapıcam öyle denicem birde

Zamanla geçecek o his merak etme aparati mutlaka kullan çok ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…