- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.241
9 santimlik aparati aliyorum ama kalinlastiramiyorum girmiyor ne yapmam lazim. 9 santim derken aparatin etrafinda mezurayla döndürerek ölcüyorumHaydi bakalım ne var ne yok nasıl gidiyor egzersizler ben yendim ama sizden kopamıyorum.Kabus gibi olan günleri geride bıraktım tüm amacım hepinizinde bu kabustan kurtulması
9 santimlik aparati aliyorum ama kalinlastiramiyorum girmiyor ne yapmam lazim. 9 santim derken aparatin etrafinda mezurayla döndürerek ölcüyorum
Aslinda bunlari yapiyorum ama girmiyot. 11 12 cmlik degil de 9cmi cikarinca 10cmlik aparati deniyorum. Bazen ucu giriyor o kadar. Baski hissediyorum canim yaniyor9 Santim aparatı içinden hiç çıkarmadan daire çiz.Bir kaç dakika bu şekilde yap daha sonra tam 9 santimi vajinadan çıkarcağın zaman saniye bile beklemeden hemen bir üst kalınlıktaki aparatı sok.Burda olay şu 11-12 cm aparatları ilk hamlede vajinaya sokamıyorsun.Bir kaç denemeden sonra alışacaksın.Mühim olan küçük aparatı içerden çıkardığın saniye hiç beklemeden büyük aparatı sokman kiii emin ol bu işlemden sonra sokacaksın.
Aslinda bunlari yapiyorum ama girmiyot. 11 12 cmlik degil de 9cmi cikarinca 10cmlik aparati deniyorum. Bazen ucu giriyor o kadar. Baski hissediyorum canim yaniyor
Aslinda bunlari yapiyorum ama girmiyot. 11 12 cmlik degil de 9cmi cikarinca 10cmlik aparati deniyorum. Bazen ucu giriyor o kadar. Baski hissediyorum canim yaniyor
Kızlar evde kendi imkanlarımla aparat yapacağım çapları kaç cm olmalı?
Aslinda kanamadan korkum yok kendim de saglikciyim. Kendimi kasmadigimi dusunuyorum. 9 cmlik aparat rahat girerken 10 cmlik neden olmuyor anlamiyorum. Tekrar tekrar deneyecegim. Insallah ben de bir gun buraya basari hikayemi yazarim. Insallah bir gun anne olurum cok istiyorumUcu girince bir yerde takılıcak.Tam o takıldığı yerde tüm gücünle nefes alıp yavaş yavaş aparatı iticeksin.O yakılan yer senin sıkmakla ortaya çıkan kasların.Kanamadamı korkuyorsun.
9 cmlik olani sorunsuz alabiliyorum ama: /O zaman 9 cm daha küçük bir aparat ile başlaman gerek git gide büyült bir anda büyük gelmiş demek alamamissin
Zamanla geçecek o his merak etme aparati mutlaka kullan çok ise yariyorİyi akşamlar arkadşlar o ilk girişteki batma açısını geçirip çözüm bulan arkadaşlar yazabilir mi...ben 2 parmaktan sonrasını yapmadım nasılsa girer diye ama p..s olmadı o yüzden aparatlar yapıcam öyle denicem birde
Mumla aparat yapsam olur dimiZamanla geçecek o his merak etme aparati mutlaka kullan çok ise yariyor
Mum biraz sert olabilir peceteyi rulo yap kat kat ve üzerine streç yap sıkıca o daha iyi hem sert değil hem acitmaz p...s sert bisey değil cunku kendi peceteli aparatimiz ona daha yakinMumla aparat yapsam olur dimi
Peçetenin ortasına kalan vs şeyler koyup öyle sarsak olurmu düzgün durması açısındanMum biraz sert olabilir peceteyi rulo yap kat kat ve üzerine streç yap sıkıca o daha iyi hem sert değil hem acitmaz p...s sert bisey değil cunku kendi peceteli aparatimiz ona daha yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?