- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.261
canım sen iki parmakları aldın mı pekala calısmaman cok hüzel hergün düzenli egzersiz yapmalısın kegel nefes egzersizleri cok önemli canım :) yapıcaz çözüces bu işi hiç merake tme canım senin dokunma kata problemin yok anladıgım kadarıyla ve bu cok iyi :) cok az yolun var sadece biraz daha egzersiz yapıcaz ve dogru yerde dogru zamanda nefesi ve kegeli uygulayarak bu işi bitirecegiz :)Çalışmıyorum evdeyim canim kadin doguma gittim birisi zarin biraz kalin dedi bi baskasi hicbir problem yok zarinda normal dedi psikiyatra yonlendirdi gittim ama doktorun cok bilgili oldugu u sanmiyorum bu konuda cunku yardimci olabilcek biseyler soylemedi sadece yapicam de kendine dedi cok bisey cikmadi anliycagin dokunabiliyorum hatta parmak alabiliyorum eşiminde kendi parmağımida alabiliyorum çok zorlarsam p...s de alabiliyorum ama bi yere kadar ordan sonra gitmiyo ve canım yaniyo kendimi inanılmaz kasıyorum dün denedik zorladık biraz en son artık dayanamadım ağlamaya başladım öyle olunca bıraktı eşim cok şükür çok anlayışlı bi ese sahibim ama artık ben kendim dayanamıyorum bu duruma
canım sen iki parmakları aldın mı pekala calısmaman cok hüzel hergün düzenli egzersiz yapmalısın kegel nefes egzersizleri cok önemli canım :) yapıcaz çözüces bu işi hiç merake tme canım senin dokunma kata problemin yok anladıgım kadarıyla ve bu cok iyi :) cok az yolun var sadece biraz daha egzersiz yapıcaz ve dogru yerde dogru zamanda nefesi ve kegeli uygulayarak bu işi bitirecegiz :)Çalışmıyorum evdeyim canim kadin doguma gittim birisi zarin biraz kalin dedi bi baskasi hicbir problem yok zarinda normal dedi psikiyatra yonlendirdi gittim ama doktorun cok bilgili oldugu u sanmiyorum bu konuda cunku yardimci olabilcek biseyler soylemedi sadece yapicam de kendine dedi cok bisey cikmadi anliycagin dokunabiliyorum hatta parmak alabiliyorum eşiminde kendi parmağımida alabiliyorum çok zorlarsam p...s de alabiliyorum ama bi yere kadar ordan sonra gitmiyo ve canım yaniyo kendimi inanılmaz kasıyorum dün denedik zorladık biraz en son artık dayanamadım ağlamaya başladım öyle olunca bıraktı eşim cok şükür çok anlayışlı bi ese sahibim ama artık ben kendim dayanamıyorum bu duruma
Hayır kat kat peçete sar o dik durur sıkıca sararak devam edersen katlarda ve streclersen dil ve sert olurPeçetenin ortasına kalan vs şeyler koyup öyle sarsak olurmu düzgün durması açısından
canım benim dokunabiliyor musun bakabiliyor musun oraya :)arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 2,5 aylık evliyim ve halen ilişkiye giremiyoruz yardımcı olur musunuz deneyimli arkadaslar ?
Havlu kağıtlamı yoksa tuvalet kağıdı ile mi sarayımHayır kat kat peçete sar o dik durur sıkıca sararak devam edersen katlarda ve streclersen dil ve sert olur
Havlu kağıt daha kalın daha iyi olurHavlu kağıtlamı yoksa tuvalet kağıdı ile mi sarayım
Parmak alabiliyorum hatta bugün 3 parmağa kadar aldım ama eşimle denedik az önce yine alamadım ve parmagimla denedim zorlandım biraz bide az önce fark ettim parmağımı alırken üst tarafta bi şişlik hissettim ondan dolayi almam zorlaştıcanım sen iki parmakları aldın mı pekala calısmaman cok hüzel hergün düzenli egzersiz yapmalısın kegel nefes egzersizleri cok önemli canım :) yapıcaz çözüces bu işi hiç merake tme canım senin dokunma kata problemin yok anladıgım kadarıyla ve bu cok iyi :) cok az yolun var sadece biraz daha egzersiz yapıcaz ve dogru yerde dogru zamanda nefesi ve kegeli uygulayarak bu işi bitirecegiz :)
Parmak alabiliyorum hatta bugün 3 parmağa kadar aldım ama eşimle denedik az önce yine alamadım ve parmagimla denedim zorlandım biraz bide az önce fark ettim parmağımı alırken üst tarafta bi şişlik hissettim ondan dolayi almam zorlaştı
Teşekkür ederim parmak egzersizlerine devam mi etmeliyim nasıl yapmaliyim bugün öyle 3 e kadar alınca bi güven gelmişti denedik olmayınca yine alt üst oldumüstteki o şişik idrar deliyi ve onu çevreleyen et.
Teşekkür ederim parmak egzersizlerine devam mi etmeliyim nasıl yapmaliyim bugün öyle 3 e kadar alınca bi güven gelmişti denedik olmayınca yine alt üst oldum
Yok öyle yapmadım hicTabiki devam hiç canını sıkma 3 parmak almak büyük başarı. Ancak bişey soracağım hiç dışardan bir nesneyle çalıştınmı aparatla falan?
Yok öyle yapmadım hic
Hemen yarin deniycem Mum denesem diye düşündüm ama hadi kırılırsa korkusu varDışardan yabancı bir nesnenin vajinaya girmesine alışık olmadığın için sonuca ulaşamadın.Parmakla çalışanların büyük kısmı penis denemesinde başlarda başarılı olamıyorlar.Evet parmak egzersizi kolay ilerletiyor ancak bazı kişilerde sonu geç geliyor.Tavsiyem en acilinden parmak egzersizi yaptığın sırada dışardan 2 parmak boyunda bir aparat çalışması yapman.Bu çalışmadan sonra sıkıntı kalmıcak.Mutlaka ama mutlaka parmak hariç dışardan yabancı bir cismin vajinaya girdiğini görmen lazım.
Hemen yarin deniycem Mum denesem diye düşündüm ama hadi kırılırsa korkusu var
Burda arkadaşlardan mum deneyenler olmuş ondan dolayi düşündüm ama banada zararlı olur gibi geldi çok teşekkür ederim yarın hiç olmazsa peçeteyle yapıp deniycem bide eşim daha önce kimseyle birlikte olmamış bazen acaba bi yerde bi yanlışlık mi yapıyoruz diye düşünüyorum özellikle bu düşünce parmakta biraz basarili olup penis denemesinde başarısız olunca aklıma geliyoKesinlikle mum değil.Mum hem çok aşırı sert hemde çok zararlı ani hareketinizde kazaya sebebiyet verir.Doktor eldivenleri var bu marketlerde falan satılan.Onun parmaklarını kullanabilirsiniz başlangıç olarak.Parmaklarının içine pamuk, peçete vesaire doldurup aparat yapabilirsin.Zamanla değişik eşyaları peçete,pamuk ve streçe sarıp kalınlaştırırsınız.
Burda arkadaşlardan mum deneyenler olmuş ondan dolayi düşündüm ama banada zararlı olur gibi geldi çok teşekkür ederim yarın hiç olmazsa peçeteyle yapıp deniycem bide eşim daha önce kimseyle birlikte olmamış bazen acaba bi yerde bi yanlışlık mi yapıyoruz diye düşünüyorum özellikle bu düşünce parmakta biraz basarili olup penis denemesinde başarısız olunca aklıma geliyo
Bazen keşke onun bari ilk deneyimi olmasaydi belki daha kolay olurdu diyorum sonra kıskançlık damarım kabarıyo yok iyiki ilk diyorum kanamam olmadı doktor az olur senin kanaman dedi ama inan artık oda çok umrumda değil yeterki basariyim artık evet sana gore ıyi durumdaymisim çok geçmiş olsun ne güzel halletmişsin darısı bizlere gerci benimde dellenmeme az kaldıAynı şekil cnım.Bende lise aşkımla evlendim:)) Malum ikimizinde ilk deneyimiydi.Eşine hiç gerek kalmıcak, sen onu yönlendirip bu işi halledersin.Aparatla çalışırken heyecan yapma, hiç acele etme aç bir dizi yavaş yavaş nefes alıp vere vere egzersizini güzelce yap.Zorunlu hissetme kendini tahmini bir kaç güne sen aşarsın.Sen gene iyisin, ben bakamıyordum bile ...Birgün bi dellendim ve aparatla bu işi halledip bitirdim.
Kanaman oldumu, olmadımı bilmiyorum.Ama olmadıysa dahi hiç korkma bişiicik olmuyor.
Dışardan yabancı bir nesnenin vajinaya girmesine alışık olmadığın için sonuca ulaşamadın.Parmakla çalışanların büyük kısmı penis denemesinde başlarda başarılı olamıyorlar.Evet parmak egzersizi kolay ilerletiyor ancak bazı kişilerde sonu geç geliyor.Tavsiyem en acilinden parmak egzersizi yaptığın sırada dışardan 2 parmak boyunda bir aparat çalışması yapman.Bu çalışmadan sonra sıkıntı kalmıcak.Mutlaka ama mutlaka parmak hariç dışardan yabancı bir cismin vajinaya girdiğini görmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?