Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen iki parmakları aldın mı pekala calısmaman cok hüzel hergün düzenli egzersiz yapmalısın kegel nefes egzersizleri cok önemli canım :) yapıcaz çözüces bu işi hiç merake tme canım senin dokunma kata problemin yok anladıgım kadarıyla ve bu cok iyi :) cok az yolun var sadece biraz daha egzersiz yapıcaz ve dogru yerde dogru zamanda nefesi ve kegeli uygulayarak bu işi bitirecegiz :)

canım sen iki parmakları aldın mı pekala calısmaman cok hüzel hergün düzenli egzersiz yapmalısın kegel nefes egzersizleri cok önemli canım :) yapıcaz çözüces bu işi hiç merake tme canım senin dokunma kata problemin yok anladıgım kadarıyla ve bu cok iyi :) cok az yolun var sadece biraz daha egzersiz yapıcaz ve dogru yerde dogru zamanda nefesi ve kegeli uygulayarak bu işi bitirecegiz :)

Arkadaşlar lütfen banada yardım edin 7 aylık evliyim ve daha birlikte olamadık. Eşim çok fazla anlayışlı ama artık ben bunaldım bu durumdan omuzlarımda yük taşıyormuşum gibi. Doktor fiyatları da çok pahalı. İnsanların zayıf noktalarından bu kadar para kazanmak bişey diyemiyorum. Lütfen bana da yardım edin Allah rızası için. Herşey güzel başlıyor. Kuruluk sıkıntısı yaşamıyorum. Yalnız birleşme anına geldiğinde kadılıyorum. Bir kaç gündür parmak egzersizi yapıyorum tek parmagımı rahatşıkla alabiliyorum ama iki parmak deneyince yanmaya baslıyor yapamıyorum. Aşırı yanma oluyor. Bide parmak denerken içerde hissettiğim tırtıklı etler beni bayıltacak gibi oluyor. Lütfen yardım edin

Parmak alabiliyorum hatta bugün 3 parmağa kadar aldım ama eşimle denedik az önce yine alamadım ve parmagimla denedim zorlandım biraz bide az önce fark ettim parmağımı alırken üst tarafta bi şişlik hissettim ondan dolayi almam zorlaştı

üstteki o şişik idrar deliyi ve onu çevreleyen et.

Teşekkür ederim parmak egzersizlerine devam mi etmeliyim nasıl yapmaliyim bugün öyle 3 e kadar alınca bi güven gelmişti denedik olmayınca yine alt üst oldum

Tabiki devam hiç canını sıkma 3 parmak almak büyük başarı. Ancak bişey soracağım hiç dışardan bir nesneyle çalıştınmı aparatla falan?

Yok öyle yapmadım hic

Dışardan yabancı bir nesnenin vajinaya girmesine alışık olmadığın için sonuca ulaşamadın.Parmakla çalışanların büyük kısmı penis denemesinde başlarda başarılı olamıyorlar.Evet parmak egzersizi kolay ilerletiyor ancak bazı kişilerde sonu geç geliyor.Tavsiyem en acilinden parmak egzersizi yaptığın sırada dışardan 2 parmak boyunda bir aparat çalışması yapman.Bu çalışmadan sonra sıkıntı kalmıcak.Mutlaka ama mutlaka parmak hariç dışardan yabancı bir cismin vajinaya girdiğini görmen lazım.

Hemen yarin deniycem Mum denesem diye düşündüm ama hadi kırılırsa korkusu var

Hemen yarin deniycem Mum denesem diye düşündüm ama hadi kırılırsa korkusu var

Kesinlikle mum değil.Mum hem çok aşırı sert hemde çok zararlı ani hareketinizde kazaya sebebiyet verir.Doktor eldivenleri var bu marketlerde falan satılan.Onun parmaklarını kullanabilirsiniz başlangıç olarak.Parmaklarının içine pamuk, peçete vesaire doldurup aparat yapabilirsin.Zamanla değişik eşyaları peçete,pamuk ve streçe sarıp kalınlaştırırsınız.

Burda arkadaşlardan mum deneyenler olmuş ondan dolayi düşündüm ama banada zararlı olur gibi geldi çok teşekkür ederim yarın hiç olmazsa peçeteyle yapıp deniycem bide eşim daha önce kimseyle birlikte olmamış bazen acaba bi yerde bi yanlışlık mi yapıyoruz diye düşünüyorum özellikle bu düşünce parmakta biraz basarili olup penis denemesinde başarısız olunca aklıma geliyo

Aynı şekil cnım.Bende lise aşkımla evlendim:)) Malum ikimizinde ilk deneyimiydi.Eşine hiç gerek kalmıcak, sen onu yönlendirip bu işi halledersin.Aparatla çalışırken heyecan yapma, hiç acele etme aç bir dizi yavaş yavaş nefes alıp vere vere egzersizini güzelce yap.Zorunlu hissetme kendini tahmini bir kaç güne sen aşarsın.Sen gene iyisin, ben bakamıyordum bile ...Birgün bi dellendim ve aparatla bu işi halledip bitirdim.

Kanaman oldumu, olmadımı bilmiyorum.Ama olmadıysa dahi hiç korkma bişiicik olmuyor.

Bazen keşke onun bari ilk deneyimi olmasaydi belki daha kolay olurdu diyorum sonra kıskançlık damarım kabarıyo yok iyiki ilk diyorum kanamam olmadı doktor az olur senin kanaman dedi ama inan artık oda çok umrumda değil yeterki basariyim artık evet sana gore ıyi durumdaymisim çok geçmiş olsun ne güzel halletmişsin darısı bizlere gerci benimde dellenmeme az kaldı

2 parmak boyunda aparat alabiliyorum ama penis olmuyor.

Ya bu tamponlar satılıyordu eczaneden ben xsmal alarak başladım vajinaya ilk basta serçe parmak başladım , serçe parmak git gel yaptım orası duyarsizlasiyor bi süre sonra ben bi 5 dakika git gel yaptım serçe parmakla sonra tamponu aldım bebe yağını sürdum onunla git gel yaptım onada tamam sonra eczaneden bir büyük boyunu aldım sonra bir büyük daha otomatik orası zaten bir nebze genişliyor derin nefes alıp veriyorsunuz her aşama bunu yapabilirim kocam benim canımı acitmaz beni seviyor buradan bir çocuk çıkıyor ve herkesin bir çocuğu var bu zevkli bir iş diyerek bilinçaltına telkinler veriyorum , sonra yatağa gidiyorum derin nefes al ver bacaklarımi aciyorum ayna alıyorum bi tane vajina deliğini buluyorum parmagimla dairesel hareketler ciziyorum içeri bir boğum itiyorum nefes al ver sonra ikinci boğum vajinaya birşey girecek hissini ilk etap ben hazırlıyorum eşim geliyor sonra oda penisin ucuyla vajina girişini yokluyor ittiriyor olmuyor demek kasiyorum rahatliyorum gevsiyorum telkinler veriyorum ve bu önemli o an o iş olacak görev diye bakmiyorum kafami başka şeylere göturuyorum iş güç aile diye o sıra kocam yine ittiriyor ilk kısmı giriyor orada biraz duruyor derin nefes al ver al ver hafif git gel yapıyor ki ıslaklık olsun , ıslaklık olunca da bi daha itiyor ve içinde .. Yapabilirim başarabiliim diyeceksiniz yaptım olmuyor değil güven inan kendine ve benim serçe parmak mi dokunduğumda bitiyodum ya delimisin hani ama 11 ay kurban olduğum 11 ay hep evde parmak yaptım JEL krem yağ bi gün yapmadım mi ertesi gün yine denedim ve oldu sonunda , deneyeceksin erteleme hastalığı bu ya sen ertele eşin yapacaz desin boyle böyle zaten bilinçaltı olarak hazirliyosun kendimi ben ha bugün basladim ertai gün yendim değil bak 11 ay diyorum .. Yaparsınız yapacaksınız olacak bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…