Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bişey sorucam ben bi süredir kegeli yapıyorum devamda ediyorum ama özellikle parmak egzersizine başladıktan sonra kegeldeki kasılmaları eskisi gibi hissedemez oldum normal mi bu

Canım çok teşekkür ederim senin dediğin gibi yaptım 2 parmaktan azıcık fazla bi aparat yaptım ve gayet rahat aldım insallah eşimle denerkende alabilirim

Canım çok teşekkür ederim senin dediğin gibi yaptım 2 parmaktan azıcık fazla bi aparat yaptım ve gayet rahat aldım insallah eşimle denerkende alabilirim
Tebrik ederim canım.Eşli deneme için acele etme.Aparatı çok rahat hemen alabildiğin zaman eşli denemeye geç iyice alış derim.En geç 3 gün içinde eşli denemede başarılı olursun.Aparatı içine yollarken sanki penis giriyormuş gibi hisset ve kaslarını keşfet.

canım benim anladıgım kadarıyla kendi parmagını alıyorsun eşinin parmaklarını da aldın mı pekala eşinin parmagını alman cok önemli çünkü dıştan gelecek olan p...s alışman için cok iyi bir egzersiz bu :)

Merhaba lar herkese basaralarada tebrikler Cok ca seviniyorum bu haberlerinize darisi basimiza
Ben hala daha kalin aparatla ugrasmaktayim henuz basaramadim..tikanip kaliyorum

Aslında aparatı rahat aldım ama pensle aynı kalınlıkta değil ama uzunluk olarak aynı hatta biraz daha uzun yaptım rahattım alırken esli denemeye aparatı kalinlastirip mi başlamalıyım yoksa buda yeterli olur mu

Penis kalınlıkları erkeklerde değişiyor. elindeki aparatı kalınlaştıra kalınlaştıra penis boyutuna gel çok rahat edersin eşli denemede.Ancak aralardan zaman geçmesin yani dakikalarca yapabildiğin kalınlığı vajinaya sokup çıkarma boşuna zaman kaybı.Atıyorum 9 cm yaptın ve rahatsın hemen bir peçete daha sar 10 cm yap bunu sok baktın gene rahat yaptın peçete sar 11 cm yap.Böyle böyle penis kalınlığına ulaş.Kalınlıklar arasında geçiş yaparken çok fazla ara verme ki kasların alışmış olduğu gevşemeyi kaybetmesin.

Teşekkür ederim canım deniycem tavsiyelerini:)

Kasilmalar ve yanma oldu bunu dusunce kendime soyle telkinler verd ilk parmak egsersislerimdede bu olmustu sonra gecmisti demekki bu kasilmayla ilgili , nefes aldim yanima konuyla ilgili kitap 10dk fazla dan beklektim ileri,geri ve daireesel hareketler yaptim

Canım batma hissi oluyor mu artık

Merabalar canım...öncelikle sakin burdaki bizlerde bu çalışmaları yapıyoruz ben ilk egzersiz yaparken parmak oraya nasıl girer olmaz demiştim ilk serçe parmağımı aldığında çol mutlu oldum şimdi 2 parmağı rahatlıkla alabiliyorum şükür...tırtıklı et dediğin yer vajinanın içi oraya gelince sakin ol acaele etme ağzından nefes al burnundan ver bi süre nefes alıp ver sonra kegel egzersizi yap oranın genişlediğini hissedersin sonra yavaşça ilerle öyle öyle devam et...sakin ol kendine güven bunu yapan bir tek sen değilsin

Merabalar canım...öncelikle sakin burdaki bizlerde bu çalışmaları yapıyoruz ben ilk egzersiz yaparken parmak oraya nasıl girer olmaz demiştim ilk serçe parmağımı aldığında çol mutlu oldum şimdi 2 parmağı rahatlıkla alabiliyorum şükür...tırtıklı et dediğin yer vajinanın içi oraya gelince sakin ol acaele etme ağzından nefes al burnundan ver bi süre nefes alıp ver sonra kegel egzersizi yap oranın genişlediğini hissedersin sonra yavaşça ilerle öyle öyle devam et...sakin ol kendine güven bunu yapan bir tek sen değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…