- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.301
Soyle anlatayimCanım batma hissi oluyor mu artık
Soyle anlatayim
Ilk aparati kalinlastirmaya basladigimda o batma hissi aci ..hissediyordum ama biliyordum orasi vagina agzina yakin bir yer (idrar deligine carpiyormus).kalin oldug icin aparat parmaktan ayrlayamiyordum yonunu..soyle bir cozum buldum yaptigim apartin ucunu inceden kalina yaptim ve sorun cozuldu yani o aci batma olmuyor..
Kasilma baski oluyor icerde oda kaslarimi gevseeye calisarak asiyorum
Umaril cevaplayabildim.
Evet zaten o batma ilk girişte oluyor.Size zahmet olmaz ise yaptığınız aparatı çekip buraya atabilir misinizSoyle anlatayim
Ilk aparati kalinlastirmaya basladigimda o batma hissi aci ..hissediyordum ama biliyordum orasi vagina agzina yakin bir yer (idrar deligine carpiyormus).kalin oldug icin aparat parmaktan ayrlayamiyordum yonunu..soyle bir cozum buldum yaptigim apartin ucunu inceden kalina yaptim ve sorun cozuldu yani o aci batma olmuyor..
Kasilma baski oluyor icerde oda kaslarimi gevseeye calisarak asiyorum
Umaril cevaplayabildim.
En kaşın aparat 12 cm mi olacak acabaBen de aparatin ucunu inceden kalina yapmaya calistim. Künt bir uc olmasin diye. En son 9 cmden 10cme gecerken baya zaman kaybetmistim cok zorlanmistim ama alabildim buyuk ugras sonucunda. O egzersizden birkac saat sonra da adet oldum smdi biraz mola. Umarim adetim bitince bir sonraki adete kadar yenebilirim. Kizlar hepimiz hallederiz insallah en kisa surede
En kaşın aparat 12 cm mi olacak acaba
Benim 14 cme kadar yapmam gerekiyorEn kaşın aparat 12 cm mi olacak acaba
Teşekkür ederim3-6-9-12 cm toplamda 4 aparat
Teşekkür ederimBenim 14 cme kadar yapmam gerekiyor
Şimdi hangi aparattasınızBenim 14 cme kadar yapmam gerekiyor
10 cm olani alabildim ama kasildi acidi. Henuz rahat rahat yapamiyorum . Adet oldum ara verdim o yuzden. Rica ederm bu aradaŞimdi hangi aparattasınız
Merhaba kesinlikle bu aciyor fikrInden uzaklamalisinMerhabalar bende 2 senedir evliyim. Ha bugun ha yarin derken 2 sene geldi nasil oldu anlamadim
Bile . Hep yarin yarin biraz daha zaman gecsinlerle gitti evliligim. Pismanlik sucluluk hissi... ister istemez edilen kavgalar. Herseyi buna baglamak.
Arkadaslar ben okudugum kadariyla parmak egzerside hic yapmadim aslinda tam deneme yaptim bile diyemem. Hep o andayken kasilip korkup itiyorum cekiliyorum. Ama dokundurma bacak acma sikintisi yok. Sadece o anda oluyo. Kuruluk var ama yapma anina bi gelebilsem zeytinyag vazelin gbi seylerle ilerlicem insallah. Wemcaine sprey aldim vajina icini uyusturuyormus burda okumustum 1 ay oldu ama daha denemedim. Doktora gtmek istedim ama cok asiri pahalilar. Sonum umarim o olmaz ama en sonunda gerekirse mecburuz. Okadar cocuk sahibi olmak istiyorum ki sirf bnun icin kendimi cok cok zorlucam. Tabiki evliligim icinde. Parmak egzersizleri nasil oluyor zormu insan kendine yapabiliyor mu oda can acitiyor mu acaba.???
Tesekkur ederim. En yakin zamanda denicem. Ozaman spreyi biraz rahatladigimda yapmak mantikli. Ama parmak egzersizi bana daha da kotu geliyo dusununce . Kendi prmagim ama onuda yapamam gbi ama denemek lazim tabiki her yolu . Tamamen beyinde ama iste ona hukmetmek lazimne olabilir nekde aciyabilir diyorum diyorummmm o an hersey bityo
Canim benim bana yine yardimci olurmusun? Hangi pozisyonu kolay olmasi icin deneyim?ben yendim cok şükür canı inşallah yenmeyenere yardımcı olmak için duruyorum hala inşallah sana da yardımcı olruun hemen baslayalı o zaman dokunabiliyor musun bakabiliyor musun ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?