- 24 Kasım 2016
- 904
- 507
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.321
Canım ben seni hatırladım eskiden ben egzersiz yaparkende burdaydın.Nerede takılıyorsun tam olarak sıkıntın ne.
Öncelikle çok teşekkür ederim bana elinizi uzattıgınız için. Piskolojik bişey oldugunu biliyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bir parmak rahat alıyorum ama iki parmakta yanma oluyor canım yanıyor acaba vajinam darmı diye düşünmeye basladım buda beni iki parmak dener denemez zorlamaya baslıyor. En kısa sürede kurtulmak istiyorum çok yoruldum eşimin yogun bir çalışma temposu var şantiyelere gitmek zorunda kalabiliyor o yüzden hemen halletmek istiyorumMerabalar canım...öncelikle sakin burdaki bizlerde bu çalışmaları yapıyoruz ben ilk egzersiz yaparken parmak oraya nasıl girer olmaz demiştim ilk serçe parmağımı aldığında çol mutlu oldum şimdi 2 parmağı rahatlıkla alabiliyorum şükür...tırtıklı et dediğin yer vajinanın içi oraya gelince sakin ol acaele etme ağzından nefes al burnundan ver bi süre nefes alıp ver sonra kegel egzersizi yap oranın genişlediğini hissedersin sonra yavaşça ilerle öyle öyle devam et...sakin ol kendine güven bunu yapan bir tek sen değilsin
Canim kontrol sende olsun sen yönlendir sen yerlestir penisi ve yatak ucuna gec ve yerlestirince bolca ikin yavas yavas itekele kesinlikle kayganlastirici kullan ben wemcaine sprey kullanmistim 2 3 fis sık uyusturuyo zaten inan bisi anlamicaksin hafif yanma disindaarkadaşlar p.. vajinaya değdiği an tam girecekken yapmam gereken nedir..kegel tam olarak ne, anestolün faydası olur mu anlık uyuşma için.. tam girecekken kendimi kasıyorum.. bi de poponun altına yastık koysam daha mı rahat olur.. delirmek üzereyim ya 1 buçuk yıl oldu tık yok yuetersiz hissediyorum kendimi.. bu fikre çok kapalı değilim ama tam vajinaya değdiği an büyü bozuluyo şimdi napıcaktım oluyorum daha da zorlaşıyor.. yani o an napmam lazım ki açılsın o delik... ucu girse gerisini zorlıycam ama o da yok.. artık acırsa acısın diyorum ama başlayamadım
Kayganlaştırıcı niyetiyle kullanılan ultrason jeli markası neydi acaba ? Brde bir zararı var mı ?
2 parmak ilerisine geçemiyorum .Zateb 2 parmak ile rahat rahat git gel de yapamıyorum. 2 parmak boyutundaki aparatı uyusturucu kremsiz aldım. Cesaretm de var ama ben hazır oldugumda eşim olmuyor. 1.5 yılı devirdik. Artık uzasın istemiyorum.
Canım anestol ya da emla krem kullanmıyor musun o kremler uyuşturuyor..egzersizden yapmadan önce yarım saat sıcak suta otur..sonrasında oraya emla yada anestol krem sürebildiğin kadar iç kısımlara sür ayaklarını yukarı kaldır biraz krem içeri doğru aksın..sonrasında eline amaliyat eldiveni giy üstüne bolca bebe yağı sür öyle yap egzersizini inş hepimiz başarılı oluruzÖncelikle çok teşekkür ederim bana elinizi uzattıgınız için. Piskolojik bişey oldugunu biliyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bir parmak rahat alıyorum ama iki parmakta yanma oluyor canım yanıyor acaba vajinam darmı diye düşünmeye basladım buda beni iki parmak dener denemez zorlamaya baslıyor. En kısa sürede kurtulmak istiyorum çok yoruldum eşimin yogun bir çalışma temposu var şantiyelere gitmek zorunda kalabiliyor o yüzden hemen halletmek istiyorum
Anestolü bir kez denedim ama işe yaramadı. Çıplak parmakla deniyorum ben birde ili parmagı üst üstemi koyup yapmam gerekiyor. Okuyorum burda aparat olayı çok korkutuyor beni. Çok arastırdım doktorları aradım konustum egzersiz yapmadan çözülebileceğini söylediler yani bu demek oluyor ki iş kafada bitiyor inşallah bir an önce kurtuluruz artık piskolojim bozulacak kendimi kadın olarak bile görmüyorumCanım anestol ya da emla krem kullanmıyor musun o kremler uyuşturuyor..egzersizden yapmadan önce yarım saat sıcak suta otur..sonrasında oraya emla yada anestol krem sürebildiğin kadar iç kısımlara sür ayaklarını yukarı kaldır biraz krem içeri doğru aksın..sonrasında eline amaliyat eldiveni giy üstüne bolca bebe yağı sür öyle yap egzersizini inş hepimiz başarılı oluruz
Anestolü bir kez denedim ama işe yaramadı. Çıplak parmakla deniyorum ben birde ili parmagı üst üstemi koyup yapmam gerekiyor. Okuyorum burda aparat olayı çok korkutuyor beni. Çok arastırdım doktorları aradım konustum egzersiz yapmadan çözülebileceğini söylediler yani bu demek oluyor ki iş kafada bitiyor inşallah bir an önce kurtuluruz artık piskolojim bozulacak kendimi kadın olarak bile görmüyorum
Canım öncelikle sakin ol kendine güven kendini yıpratma Allahın izni ile olacak hep hep öyle motive ediyorum kendimi herşey onun ol demesi ile olur sen tevekkül et dua et korkma...anestol pomad işe yara aslında psikolojik olarak mı adepte olamadın acaba...tekrar dene canım nohuttan biraz daha büyük bi parça sür kendine güven kegel dediğimiz olayı bende aslında çok net anlamadım ama içeri girdiğinde o kasları sıkıp gevşetince orasının açıldığını hissediyorsun o şekilde giriş kolay oluyor nefes alıyosun verirken ıkınıyorsun ve parmağını istiyorsun parmağını içeride beklet dairesel hareketlet yap zaten o kasların parmağını sıktığını hissedersin hiç çıkarma elini ezgersiz yap bir süre .Anestolü bir kez denedim ama işe yaramadı. Çıplak parmakla deniyorum ben birde ili parmagı üst üstemi koyup yapmam gerekiyor. Okuyorum burda aparat olayı çok korkutuyor beni. Çok arastırdım doktorları aradım konustum egzersiz yapmadan çözülebileceğini söylediler yani bu demek oluyor ki iş kafada bitiyor inşallah bir an önce kurtuluruz artık piskolojim bozulacak kendimi kadın olarak bile görmüyorum
Z Zorlusurec egzersizlerini çıplak elle yapma.Parmaklarına marketlerde satılan doktor eldiveni var onu geçir.2 Parmağı eldivenin parmağına küs yapar gibi üst üste koy ve vajinaya sok.Soktuktan sonra içerde parmaklarını yavaş yavaş makas gibi sürekli kapat aç... Aparat, parmaktan çok daha kolay.Sadece parmak yaparsan uzun süre uğraşırsın korkma aparatta bişey yok daha rahat yapıcaksın.Uyuşturucu kullanmak istersen sadece emla kullan.Anestol yada sprey kullanma.Bir tüp emla al ve her egzersiz başında bir mercimek tanesi kadar vajinaya sür.
Emla mı etkili ben anestol kullanıyorum uyuşturuyorZ Zorlusurec egzersizlerini çıplak elle yapma.Parmaklarına marketlerde satılan doktor eldiveni var onu geçir.2 Parmağı eldivenin parmağına küs yapar gibi üst üste koy ve vajinaya sok.Soktuktan sonra içerde parmaklarını yavaş yavaş makas gibi sürekli kapat aç... Aparat, parmaktan çok daha kolay.Sadece parmak yaparsan uzun süre uğraşırsın korkma aparatta bişey yok daha rahat yapıcaksın.Uyuşturucu kullanmak istersen sadece emla kullan.Anestol yada sprey kullanma.Bir tüp emla al ve her egzersiz başında bir mercimek tanesi kadar vajinaya sür.
Emla mı etkili ben anestol kullanıyorum uyuşturuyor
Emlanın fiyatı ne kadar canımTartışmazsız tabiki emla.Emlanın içeriğindeki maddelerde, anestole göre çok önde.Anestol genellikle mantar sorunu olan yada acılı iltihap sorunu olan kadınlara kadın doğumcunun yazdığı bir ilaç.Yani asıl amacı uyuşturmak değil acıyı azaltmak..Ama şuda var böyle şeyler birazda göreceli.Bazı vajinalardada anestol yeterli gelebiliyor.Bendede mesela anestol uyuşturdu ama tabiki bir emla kadar değil.Piyasadaki bütün uyuşturucu krem ve spreylerin hepsi dolabımda mevcut.Zamanında almıştım.Hepsinin etkisini günlerce test ettim.Bazı zamanlar kasılma hissettiğim zaman hala minicik kullanırım çok abartmadan.
Sanırım sen başardın artıkTartışmazsız tabiki emla.Emlanın içeriğindeki maddelerde, anestole göre çok önde.Anestol genellikle mantar sorunu olan yada acılı iltihap sorunu olan kadınlara kadın doğumcunun yazdığı bir ilaç.Yani asıl amacı uyuşturmak değil acıyı azaltmak..Ama şuda var böyle şeyler birazda göreceli.Bazı vajinalardada anestol yeterli gelebiliyor.Bendede mesela anestol uyuşturdu ama tabiki bir emla kadar değil.Piyasadaki bütün uyuşturucu krem ve spreylerin hepsi dolabımda mevcut.Zamanında almıştım.Hepsinin etkisini günlerce test ettim.Bazı zamanlar kasılma hissettiğim zaman hala minicik kullanırım çok abartmadan.
Emlanın fiyatı ne kadar canım
Sanırım sen başardın artık
Aparatı nasıl yapacagım. Bir parmak alıyorum üç parmaga kadar ilerledikten sonramı aparata gececeğim. Neyden yapıyrsunuz aparatlarıEmla mı etkili ben anestol kullanıyorum uyuşturuyor
Canım öncelikle sakin ol kendine güven kendini yıpratma Allahın izni ile olacak hep hep öyle motive ediyorum kendimi herşey onun ol demesi ile olur sen tevekkül et dua et korkma...anestol pomad işe yara aslında psikolojik olarak mı adepte olamadın acaba...tekrar dene canım nohuttan biraz daha büyük bi parça sür kendine güven kegel dediğimiz olayı bende aslında çok net anlamadım ama içeri girdiğinde o kasları sıkıp gevşetince orasının açıldığını hissediyorsun o şekilde giriş kolay oluyor nefes alıyosun verirken ıkınıyorsun ve parmağını istiyorsun parmağını içeride beklet dairesel hareketlet yap zaten o kasların parmağını sıktığını hissedersin hiç çıkarma elini ezgersiz yap bir süre .
Parmagım içerdeyken kegel denedim et sıkı sıkı sarıyor parmagımı bide eşim deneyelim dedi daha ben tek parmaktayken basını bile alamadım daha önce bi kaç kez basını almıştım . Bacaklarım kas katı kesiliyor uyusuyor ve hareket ettiremiyorumCanım öncelikle sakin ol kendine güven kendini yıpratma Allahın izni ile olacak hep hep öyle motive ediyorum kendimi herşey onun ol demesi ile olur sen tevekkül et dua et korkma...anestol pomad işe yara aslında psikolojik olarak mı adepte olamadın acaba...tekrar dene canım nohuttan biraz daha büyük bi parça sür kendine güven kegel dediğimiz olayı bende aslında çok net anlamadım ama içeri girdiğinde o kasları sıkıp gevşetince orasının açıldığını hissediyorsun o şekilde giriş kolay oluyor nefes alıyosun verirken ıkınıyorsun ve parmağını istiyorsun parmağını içeride beklet dairesel hareketlet yap zaten o kasların parmağını sıktığını hissedersin hiç çıkarma elini ezgersiz yap bir süre .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?