Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben mayistan beri terapiste gidiyorum. Aparst falan önermiyor. Parmak ile denedim. Asla yapmam yapamam dedim. Öncekikle beynimden asla kelimesini yok ettirdi. suan iki parmak ile deniyorum ve sorunum yok. Eldivende kesinlikle kullanma dedi. Eger kullanirsan iliskide p... ile sorun yasarsin dedi. Yani sen dogru yoldasin parmaginla. 2 parmaga gectigimde sevincden agladim ne güzel bir duyguydu. yapamicam sanarken yapdim. Hafta sonu da allahin iziniyle iliskiye girmeyi denicez.

Canım iki parmaktan sonramo deniyceksiniz peki iki parmak denerken yanma oluyor mu sende de ben de çok yanma oluyor piskolojikmi bilmiyorum ama. Bide iki parmagı üst üste koyupmu deniyosun. Nasıl basladıgını bana anlatırmısın. Şimdiden çok teşekkürler ❤

Aparatı nasıl yapacagım. Bir parmak alıyorum üç parmaga kadar ilerledikten sonramı aparata gececeğim. Neyden yapıyrsunuz aparatları
Canım bir parmağı alıyorsan hiç bekleme işaret parmağını ve yanındaki parmağımı ameliyat eldivenine geçir üstüne bebe yağı sür iki parmağını üst üstte koy küs yapmış gibi o şekilde dene ilk denemede sanki orası gerilmiş gibi olur zorlanır bi halkanın içinden zorla geçiyormuşsun gibi olur o zamanl geçer alılıyorsun yani...aparata grlincede peçeteden yapılıyor peçeteyi sar üstüne streç film sars sonra ameliyat eldiveni geçir bebe yağı sür devam egzersizlere bi arkadaş aparat boylarını 3 6 9 12 diye vermiş o şekilde yapabilirsin

Mrb hanimlar,uzun zamandir takip ediyorum uzaktan yeni uye oldum bende uzun zamndır bu sorunla yasiyorum aparat dışında tum parmak egzersizlerini yapıyorum eşle de yapiyorum ama p..s asamasinda birturlu girişi bile saglayamiyorum farkli pozisyonları deniyorum ama yinede içe alamiyorum nnapmam lazim ne onerirsiniz rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah.

Malesef doktorunuzun çok doğru kararlar verdiğini sanmıyorum.Tam aksine parmak vücudumuzdan bir organ olduğu için başlangıç olarak ideal lakin ilerleyen zamanlarda penise geçmeye çalışınca sonuç çoğu zaman bu hastalıktan kurtulma süresini uzatıyor.

Çünkü vajinaya seninle hiç bağı olmayan bir nesnenin girebileceğini beyne kabul ettirmek gerekiyor.Hem parmak, hemde aparat egzersizi yapmış ve bu işi özellikle aparat sayesinde (ortalama 24 günde) kolay bir şekilde atlatmış biri olarak söylüyorum.

Parmağa eldiven geçirmeninde hiç bir zararı olamaz.Bebek için kontrole gittiğimde dahi doktor eldivenli ellerini jelleyerek alttan bakıyor.Eldiven ile penis zorlanmasının hiç bir alakası yok.Öyle olsaydı prezarvatif denilen bir şey kullanamazdık, ikisininde yapısı aynı.Hatta ben bazı zamanlar eldiven yerine parmaklarıma prezarvatif dahi geçirdim tıpkı burda atlatan bir çok kişi gibi.

Hatta parmak egzersizi yapanların oyalanmadan hemen aparatıda bir kaç gün çalışarak penis denemesine geçmelerini özellikle vurguluyorum.Çünkü bu şekilde her nesneyi beynimiz kabul ederek penis girdiği zaman hiç yadırganmıyor.Ona yabancı bir nesne gözüyle bakılmıyor.Çünkü zaten aparatla o yabancı nesne duygusu atılıyor.

Tabi bunlar benim düşüncem çok fazla söylediklerine katılmasamda, elbette saygı duyuyorum sonuçta insan rahat ettiği gibi yapar.

Aparatla egzersiz yapmayı hiç denedinmi canım.

Yok sadece onu denemedim çekindim galiba yada parmakla olunca olur sandım ama olmuyo

Çekinme sakın inan hiç birşey olmuyor.Ne güzel parmak olayını halletmişin.3 cm aparat yapıp denemelere başlamalısın.Aparatlar bitince penis çok kolay olacak.

Çekinme sakın inan hiç birşey olmuyor.Ne güzel parmak olayını halletmişin.3 cm aparat yapıp denemelere başlamalısın.Aparatlar bitince penis çok kolay olacak.
Cok saol canm ya cesaret edemedim işte acaba emla kullansam ozaman p..s ile girişi yapabilirmiyim ki cok duydum faydasını

Anladım canım inanki o aparat olayı o kadar uzak geliyorki bana ne yapıcam bilmiyorum inanki yanma oluyor çok zor durumdayım benide anca sizler anlarsınız

Anladım canım inanki o aparat olayı o kadar uzak geliyorki bana ne yapıcam bilmiyorum inanki yanma oluyor çok zor durumdayım benide anca sizler anlarsınız
Aparat olayindan bnde cok koruyorum tek o aşama kaldi onu yapmadan p..s aşamasına gectim o da hep hayal kırıklığı oldu

Canım yanma zamanla geçiyor bende biraz önce egzersiz yaptım bende de yanma var ama azaldı sanırım 8.5 cm bi aparat aldım ilk kez aparata geçtiğim için biraz garip geldi ama pes etmedim yarım saat falan yaptım egzersiz...Rabbimin izni ile olacak inş sadece gayret sabır dua tevekkül...

Aslında tamamen piskolojik doktorların üç günde halledebildiği bişey için aylarca ugrasıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sen ne aşamadasın
Parmak egzersizinde iki boguma kadar yapıyorum gerisi olmuyo eslide ayni şekilde oluyo devamini ilerletemiym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…