- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.341
Anestolü bir kez denedim ama işe yaramadı. Çıplak parmakla deniyorum ben birde ili parmagı üst üstemi koyup yapmam gerekiyor. Okuyorum burda aparat olayı çok korkutuyor beni. Çok arastırdım doktorları aradım konustum egzersiz yapmadan çözülebileceğini söylediler yani bu demek oluyor ki iş kafada bitiyor inşallah bir an önce kurtuluruz artık piskolojim bozulacak kendimi kadın olarak bile görmüyorum
Maşlh canım artık kolaylıkla yapabiliyorsun dimi..Evet canım bebek çalışmalarındayım yumurtlama günlerimi keşfetmeye çalışıyorum.
Canım iki parmaktan sonramo deniyceksiniz peki iki parmak denerken yanma oluyor mu sende de ben de çok yanma oluyor piskolojikmi bilmiyorum ama. Bide iki parmagı üst üste koyupmu deniyosun. Nasıl basladıgını bana anlatırmısın. Şimdiden çok teşekkürler ❤Ben mayistan beri terapiste gidiyorum. Aparst falan önermiyor. Parmak ile denedim. Asla yapmam yapamam dedim. Öncekikle beynimden asla kelimesini yok ettirdi. suan iki parmak ile deniyorum ve sorunum yok. Eldivende kesinlikle kullanma dedi. Eger kullanirsan iliskide p... ile sorun yasarsin dedi. Yani sen dogru yoldasin parmaginla. 2 parmaga gectigimde sevincden agladim ne güzel bir duyguydu. yapamicam sanarken yapdim. Hafta sonu da allahin iziniyle iliskiye girmeyi denicez.
Canım bir parmağı alıyorsan hiç bekleme işaret parmağını ve yanındaki parmağımı ameliyat eldivenine geçir üstüne bebe yağı sür iki parmağını üst üstte koy küs yapmış gibi o şekilde dene ilk denemede sanki orası gerilmiş gibi olur zorlanır bi halkanın içinden zorla geçiyormuşsun gibi olur o zamanl geçer alılıyorsun yani...aparata grlincede peçeteden yapılıyor peçeteyi sar üstüne streç film sars sonra ameliyat eldiveni geçir bebe yağı sür devam egzersizlere bi arkadaş aparat boylarını 3 6 9 12 diye vermiş o şekilde yapabilirsinAparatı nasıl yapacagım. Bir parmak alıyorum üç parmaga kadar ilerledikten sonramı aparata gececeğim. Neyden yapıyrsunuz aparatları
Ben mayistan beri terapiste gidiyorum. Aparst falan önermiyor. Parmak ile denedim. Asla yapmam yapamam dedim. Öncekikle beynimden asla kelimesini yok ettirdi. suan iki parmak ile deniyorum ve sorunum yok. Eldivende kesinlikle kullanma dedi. Eger kullanirsan iliskide p... ile sorun yasarsin dedi. Yani sen dogru yoldasin parmaginla. 2 parmaga gectigimde sevincden agladim ne güzel bir duyguydu. yapamicam sanarken yapdim. Hafta sonu da allahin iziniyle iliskiye girmeyi denicez.
Mrb hanimlar,uzun zamandir takip ediyorum uzaktan yeni uye oldum bende uzun zamndır bu sorunla yasiyorum aparat dışında tum parmak egzersizlerini yapıyorum eşle de yapiyorum ama p..s asamasinda birturlu girişi bile saglayamiyorum farkli pozisyonları deniyorum ama yinede içe alamiyorum nnapmam lazim ne onerirsiniz rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Yok sadece onu denemedim çekindim galiba yada parmakla olunca olur sandım ama olmuyoAparatla egzersiz yapmayı hiç denedinmi canım.
Yok sadece onu denemedim çekindim galiba yada parmakla olunca olur sandım ama olmuyo
Cok saol canm ya cesaret edemedim işte acaba emla kullansam ozaman p..s ile girişi yapabilirmiyim ki cok duydum faydasınıÇekinme sakın inan hiç birşey olmuyor.Ne güzel parmak olayını halletmişin.3 cm aparat yapıp denemelere başlamalısın.Aparatlar bitince penis çok kolay olacak.
Cok saol canm ya cesaret edemedim işte acaba emla kullansam ozaman p..s ile girişi yapabilirmiyim ki cok duydum faydasını
Ins.artik olsun istiyorum cok uzun zaman oldu denicem bakalim bi girisi beceremiyorum ya kayiyo hep sinirlerim cok bozulduEmla iyidir, hoştur uyuşturuyor hissetmiyorsun bişey.
Canım bir parmağı alıyorsan hiç bekleme işaret parmağını ve yanındaki parmağımı ameliyat eldivenine geçir üstüne bebe yağı sür iki parmağını üst üstte koy küs yapmış gibi o şekilde dene ilk denemede sanki orası gerilmiş gibi olur zorlanır bi halkanın içinden zorla geçiyormuşsun gibi olur o zamanl geçer alılıyorsun yani...aparata grlincede peçeteden yapılıyor peçeteyi sar üstüne streç film sars sonra ameliyat eldiveni geçir bebe yağı sür devam egzersizlere bi arkadaş aparat boylarını 3 6 9 12 diye vermiş o şekilde yapabilirsin[/QUOTEol
Anladım canım inanki o aparat olayı o kadar uzak geliyorki bana ne yapıcam bilmiyorum inanki yanma oluyor çok zor durumdayım benide anca sizler anlarsınızCanım bir parmağı alıyorsan hiç bekleme işaret parmağını ve yanındaki parmağımı ameliyat eldivenine geçir üstüne bebe yağı sür iki parmağını üst üstte koy küs yapmış gibi o şekilde dene ilk denemede sanki orası gerilmiş gibi olur zorlanır bi halkanın içinden zorla geçiyormuşsun gibi olur o zamanl geçer alılıyorsun yani...aparata grlincede peçeteden yapılıyor peçeteyi sar üstüne streç film sars sonra ameliyat eldiveni geçir bebe yağı sür devam egzersizlere bi arkadaş aparat boylarını 3 6 9 12 diye vermiş o şekilde yapabilirsin
Aparat olayindan bnde cok koruyorum tek o aşama kaldi onu yapmadan p..s aşamasına gectim o da hep hayal kırıklığı olduAnladım canım inanki o aparat olayı o kadar uzak geliyorki bana ne yapıcam bilmiyorum inanki yanma oluyor çok zor durumdayım benide anca sizler anlarsınız
Aslında tamamen piskolojik doktorların üç günde halledebildiği bişey için aylarca ugrasıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sen ne aşamadasınAparat olayindan bnde cok koruyorum tek o aşama kaldi onu yapmadan p..s aşamasına gectim o da hep hayal kırıklığı oldu
Canım yanma zamanla geçiyor bende biraz önce egzersiz yaptım bende de yanma var ama azaldı sanırım 8.5 cm bi aparat aldım ilk kez aparata geçtiğim için biraz garip geldi ama pes etmedim yarım saat falan yaptım egzersiz...Rabbimin izni ile olacak inş sadece gayret sabır dua tevekkül...Anladım canım inanki o aparat olayı o kadar uzak geliyorki bana ne yapıcam bilmiyorum inanki yanma oluyor çok zor durumdayım benide anca sizler anlarsınız
Parmak egzersizinde iki boguma kadar yapıyorum gerisi olmuyo eslide ayni şekilde oluyo devamini ilerletemiymAslında tamamen piskolojik doktorların üç günde halledebildiği bişey için aylarca ugrasıyoruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sen ne aşamadasın
Penid kalınlığına gelemeden penisi alamıyırum bende iki parmaktan sonra denedim ama olmadı aparatla çalışmaya başladımYok sadece onu denemedim çekindim galiba yada parmakla olunca olur sandım ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?