Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benimde olmuyo iste penis girmiyo Off ya illaki aparatla mi olcak bu is ya iyice gerildim kendinzmi hazirladiniz aparati
Yoook canım gerilme hiiç...sakin oll olacak Allahın izni ile...evet kendim yaptım..kağıt havludan 3 tane kopardım ikiye katladım rulo şeklinde sardım sıkıca streçledim üstünede amaliyat eldiveni geçirdim...

Anladim canim yarin cesaret edip denemeye calıscam bakalım kesin bu da olur iş penise gelince yine kilitlenrm ben bu gidisle..

Parmak egzersizinde iki boguma kadar yapıyorum gerisi olmuyo eslide ayni şekilde oluyo devamini ilerletemiym
Ben kendi parmagımında eşiminkininde birini alabiliyorum canım. Parmagına kayganlaştırıcı jel bebe yağı falan sür çok yavaş ilerle zaten bir parmakta acı yanma hiç bişey olmuyor

Biranda cesaret edip yapmaya karar verdim yarina kalmadan ama hemen giristen sonra bisey var boyle şişkinlik gibi itemedim ileri siz nasıl yapiyosunuz neki o ya oyle korktum iyice
Kuzum sen tam girişi bulamamışsın kanımca. Bak ne yap biliyomusun parmagını şeyinin diline koy ve aşağı doğru ittir daha kolay girecek. Yani vajinamızın yapısı asagı doğru böyle biraz sokunca basta şiş gibi et geliyor eline ama arası boş onun

Biranda cesaret edip yapmaya karar verdim yarina kalmadan ama hemen giristen sonra bisey var boyle şişkinlik gibi itemedim ileri siz nasıl yapiyosunuz neki o ya oyle korktum iyice
Canım solda ise sağdan devam et bende bugün farkettim o şişi benimde solda biraz sağa doğru yöneldim ben oldu acı yok zaten

Girişi koyuyorum azcik ileri iteyim diyorum gitmiyo ki bu parmakta hic boyle olmuyodum zaten tirsiyodum bu aparttan istemedim sey oluyo yine ya

srni o kadar iyi anlıyorumki ben mesela bi parmak alıyorum tamamen ama bayılacak gibi oluyorum ikinci denememde öyle şak diye alamıyorum tekrar doktorlar parmak
Egzersizi yaptırmadan çözüyorlarmıs

Girişi koyuyorum azcik ileri iteyim diyorum gitmiyo ki bu parmakta hic boyle olmuyodum zaten tirsiyodum bu aparttan istemedim sey oluyo yine ya
Korktuğundan kasılmışsın canım oda girememiş kendini serbest bırak nefes alıp ver kegel yap girişe koy aparatı itir sakin ol...ne kadar sakin olursan o kadar kolay olur

Canım solda ise sağdan devam et bende bugün farkettim o şişi benimde solda biraz sağa doğru yöneldim ben oldu acı yok zaten
Devam edersem patlicak gibi bisey ya cok tırstım bn bundan parmak daha iyiydi en azindan bn yapmicam bu aparati esli deneme yapcam olmadi doktora gitcem artik yetti yani

Tamam işte rahatlamaya çalış o his geçer başka şeyler düşün tvnin karşısında yap ilgili başka yere ver
Deniycem aklımı ordan uzaklastırmam gerek sanırım. Ya cidden çok zor bi durum kimseye anlatamıyorsunda. İlk zamanlar kuzenlerimle paylasıyordum herkes üst üste sorunca sürekli oldumu oldumu diye oldu dedim artık. Okuya okuya vajina hakkındaki herşeyi öğrendiğimden yapamadıgım birşeyi yapmış gibi anlattım herkese artık bende eşime ait olma hissini yaşamak istiyorum. Onun bu anormal anlayısıda beni iyice tembelleştiriyor. Hiç aklıma gelmezdi böyle birşey yaşayacagım. Allah hepimize yardım etsin inşallah. Kendime çok kızıyorum yetersiz hissediyorum eşime işkence ediyormuşum gibi geliyor. Her konuda pozitif olan ben piskolojimi kaybetmek üzereyim

Canım benim sakin ol hepimiz çalışıyoruz burda birbirimize destek için burdayız..mücadele edicez inşş..kendini bırakma dua et ..egzersizlerini yap umutsuz olma bal burda bizim gibi olupta şimdi hamile olan arkadaşlar var umudunu yitirme psikolojini bozma sabret devam er inş olur Allahın izni ile ben güveniyorum sana yaparsın inş hepimiz Rabbimin izni ile başarılı olucaz inş sabır dua gayret inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…