- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.361
Benimde olmuyo iste penis girmiyo Off ya illaki aparatla mi olcak bu is ya iyice gerildim kendinzmi hazirladiniz aparatiPenid kalınlığına gelemeden penisi alamıyırum bende iki parmaktan sonra denedim ama olmadı aparatla çalışmaya başladım
Yoook canım gerilme hiiç...sakin oll olacak Allahın izni ile...evet kendim yaptım..kağıt havludan 3 tane kopardım ikiye katladım rulo şeklinde sardım sıkıca streçledim üstünede amaliyat eldiveni geçirdim...Benimde olmuyo iste penis girmiyo Off ya illaki aparatla mi olcak bu is ya iyice gerildim kendinzmi hazirladiniz aparati
Anladim canim yarin cesaret edip denemeye calıscam bakalım kesin bu da olur iş penise gelince yine kilitlenrm ben bu gidisle..Yoook canım gerilme hiiç...sakin oll olacak Allahın izni ile...evet kendim yaptım..kağıt havludan 3 tane kopardım ikiye katladım rulo şeklinde sardım sıkıca streçledim üstünede amaliyat eldiveni geçirdim...
Kendine güven pes etme ben bunu yapıcam de üstüne gitAnladim canim yarin cesaret edip denemeye calıscam bakalım kesin bu da olur iş penise gelince yine kilitlenrm ben bu gidisle..
Biranda cesaret edip yapmaya karar verdim yarina kalmadan ama hemen giristen sonra bisey var boyle şişkinlik gibi itemedim ileri siz nasıl yapiyosunuz neki o ya oyle korktum iyiceKendine güven pes etme ben bunu yapıcam de üstüne git
Ben kendi parmagımında eşiminkininde birini alabiliyorum canım. Parmagına kayganlaştırıcı jel bebe yağı falan sür çok yavaş ilerle zaten bir parmakta acı yanma hiç bişey olmuyorParmak egzersizinde iki boguma kadar yapıyorum gerisi olmuyo eslide ayni şekilde oluyo devamini ilerletemiym
Kuzum sen tam girişi bulamamışsın kanımca. Bak ne yap biliyomusun parmagını şeyinin diline koy ve aşağı doğru ittir daha kolay girecek. Yani vajinamızın yapısı asagı doğru böyle biraz sokunca basta şiş gibi et geliyor eline ama arası boş onunBiranda cesaret edip yapmaya karar verdim yarina kalmadan ama hemen giristen sonra bisey var boyle şişkinlik gibi itemedim ileri siz nasıl yapiyosunuz neki o ya oyle korktum iyice
Canım solda ise sağdan devam et bende bugün farkettim o şişi benimde solda biraz sağa doğru yöneldim ben oldu acı yok zatenBiranda cesaret edip yapmaya karar verdim yarina kalmadan ama hemen giristen sonra bisey var boyle şişkinlik gibi itemedim ileri siz nasıl yapiyosunuz neki o ya oyle korktum iyice
Girişi koyuyorum azcik ileri iteyim diyorum gitmiyo ki bu parmakta hic boyle olmuyodum zaten tirsiyodum bu aparttan istemedim sey oluyo yine yaKuzum sen tam girişi bulamamışsın kanımca. Bak ne yap biliyomusun parmagını şeyinin diline koy ve aşağı doğru ittir daha kolay girecek. Yani vajinamızın yapısı asagı doğru böyle biraz sokunca basta şiş gibi et geliyor eline ama arası boş onun
Korktuğundan kasılmışsın canım oda girememiş kendini serbest bırak nefes alıp ver kegel yap girişe koy aparatı itir sakin ol...ne kadar sakin olursan o kadar kolay olurGirişi koyuyorum azcik ileri iteyim diyorum gitmiyo ki bu parmakta hic boyle olmuyodum zaten tirsiyodum bu aparttan istemedim sey oluyo yine ya
Devam edersem patlicak gibi bisey ya cok tırstım bn bundan parmak daha iyiydi en azindan bn yapmicam bu aparati esli deneme yapcam olmadi doktora gitcem artik yetti yaniCanım solda ise sağdan devam et bende bugün farkettim o şişi benimde solda biraz sağa doğru yöneldim ben oldu acı yok zaten
Ya ben derin nefes alıp verince o esnada bayılcak gibi oluyorumKorktuğundan kasılmışsın canım oda girememiş kendini serbest bırak nefes alıp ver kegel yap girişe koy aparatı itir sakin ol...ne kadar sakin olursan o kadar kolay olur
Tamam işte rahatlamaya çalış o his geçer başka şeyler düşün tvnin karşısında yap ilgili başka yere verYa ben derin nefes alıp verince o esnada bayılcak gibi oluyorum
Deniycem aklımı ordan uzaklastırmam gerek sanırım. Ya cidden çok zor bi durum kimseye anlatamıyorsunda. İlk zamanlar kuzenlerimle paylasıyordum herkes üst üste sorunca sürekli oldumu oldumu diye oldu dedim artık. Okuya okuya vajina hakkındaki herşeyi öğrendiğimden yapamadıgım birşeyi yapmış gibi anlattım herkeseTamam işte rahatlamaya çalış o his geçer başka şeyler düşün tvnin karşısında yap ilgili başka yere ver
Benim henuz kanamam olmadi o kadar kalinlastirmama ragmen aparatiYenen arkadaşlara sorum olacak bu egzersizleri yaparken kanaması olan kişiler oldu mu...
Canım benim sakin ol hepimiz çalışıyoruz burda birbirimize destek için burdayız..mücadele edicez inşş..kendini bırakma dua et ..egzersizlerini yap umutsuz olma bal burda bizim gibi olupta şimdi hamile olan arkadaşlar var umudunu yitirme psikolojini bozma sabret devam er inş olur Allahın izni ile ben güveniyorum sana yaparsın inş hepimiz Rabbimin izni ile başarılı olucaz inş sabır dua gayret inş...Deniycem aklımı ordan uzaklastırmam gerek sanırım. Ya cidden çok zor bi durum kimseye anlatamıyorsunda. İlk zamanlar kuzenlerimle paylasıyordum herkes üst üste sorunca sürekli oldumu oldumu diye oldu dedim artık. Okuya okuya vajina hakkındaki herşeyi öğrendiğimden yapamadıgım birşeyi yapmış gibi anlattım herkeseartık bende eşime ait olma hissini yaşamak istiyorum. Onun bu anormal anlayısıda beni iyice tembelleştiriyor. Hiç aklıma gelmezdi böyle birşey yaşayacagım. Allah hepimize yardım etsin inşallah. Kendime çok kızıyorum yetersiz hissediyorum eşime işkence ediyormuşum gibi geliyor. Her konuda pozitif olan ben piskolojimi kaybetmek üzereyim
Garip ya biz hep o kanı bekledik işk evlendiğimizde hep zarı yırtmayı hedefledik nerden nereye ne zar var ne bişey...hep bu kızlık zarı meselesini okuduk durdukBenim henuz kanamam olmadi o kadar kalinlastirmama ragmen aparati
Beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?