Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

L Lemell dik soktuğun için vajina tavanındaki şişliğe denk geliyorsun.Aparatı dik değil eğik sok popoya doğru eyik olsun.

Be

Kızlık zarının Ne şekil bişey olduğunu bilmediğiniz için egzersizlerinizi çok korkarak ve çekinerek yapıyorsunuz.Egzersiz yaparken o an kan göreceğinizi düşünüp aparatları büyütemiyorsunuz.... Kızlık zarını görün, onu görünki neyle uğraştığınızı anlayın.Kızlık zarının nerede olduğunu ve nasıl göreceğini bilmeyenler bana sorabilir, detaylı olarak anlatırım.Tabi bu söylediklerim kızlık zarı korkusu olanlar için geçerli.

Ya canım bende hep bakıyorum okuyorum kızlık zarı 2 3 cm ileride diyorlar o kadar parmagımızı sokuyoruz ama bi kanama falan olmuyor anlamıyorum

Ya canım bende hep bakıyorum okuyorum kızlık zarı 2 3 cm ileride diyorlar o kadar parmagımızı sokuyoruz ama bi kanama falan olmuyor anlamıyorum

Kızlık zarı senin o parmağını soktuğun deliyin çevresindeki etler.O deliyin içlerinde bişey arama içi boş.Yani parmağını soktuğun zaman kızlık zarı çoktan geride kalıyor.Kızlık zarını geçmiş oluyorsun.Senin o parmağını sokup egzersiz yaptığın yer kızlık zarının deliyi.

O zaman kalın bişey girince kanar doğru orantılı olarak aslında bu vajinanın darlığından ordaki kaslarmı kanıyor

O zaman kalın bişey girince kanar doğru orantılı olarak aslında bu vajinanın darlığından ordaki kaslarmı kanıyor

Şimdi o delik gördüğün gibi küçük normal olarakta o delikten çok büyük bişey girdiyi zaman mantıken çevresindeki etler yırtılıcak ve kanıcak.Ama bu aslında pek böyle olmuyor sizler egzersiz yaparak o deliyi kanatmadan çevresine doğru genişletip penisin rahat girmesini sağlıyorsunuz.Ve egzersiz sonunda penis denemesinde beklediğiniz kan ya hiç olmıcak, yada çok çok az olup bi kaç dakika içinde biticek.O yüzden zaten parmak yada aparat egzersizlerinde sok çıkar yapmak hiçbir işe yaramaz.Mühim olan parmağı yada aparatı vajina içindeyken daire şeklinde hareket ettirmek.

Anladım canım çok sağol teşekkür ederim

Evet terapistim 2 parmak - 1 pe... ile ayni dedi. Hatta ölcmemi denedi. Bana büyük gelen pe... iki parmagimla hemen hemen ayni. Buyüzden o „büyük“korkusu da beynimden silindi. Yanma oluyordu cünkü hala iki parmakda kasilma yaparsan olusuyor. iki parmagini yan yana denedim,üst üste de denedim. icinde 10 dakika da beklettim. Sag ve sol da yaptim. önce yanliz olmayi dene,lor işik yap,sakin muzik ac. Ben kuş ve deniz dalgali melodi aciyorum.jel sür parmagina bolca ,bir parmagimi yerlestirdim,icindeyken bir parmak, ardindan 2. parmagimi yan olarak yerlestirdim. Sonra git gel yaptim. cikardim ve ayni anda 2 parmagima birlikde denedim. vajjina ici bana baya büyük gelmeye basladi ve yarin iliskiye girmeyi denicem dua et benim icin . Sende basarcaksin eminim ben.

Canim iki parmagi sonuna kadar mi sokuyosun bide icinde hareket ettirince biseyler patlicak gibi oluyomu

canım benim öncelikle kendine güven eminim basaracaksın çünkü sonundasın ve basarılı bir şeki,lşde gelmişsinn :) bana göre üst misyoner kolay pozisyon ama sana göre değişebilir canım sen hangi pozisyonda yapıyorsan egzersizlerini o pozisyonda yap hangisinde rahat ve güvende hissediyorsan onda yapmalısın ve kontroll sende olmalı canım öncelikle güzel bir duş al rahatla canım egerki ilişkiye hazırsan onra da yatağa girin ve sen tam ıslanana kadar eşinle önsevişmeyi yapın sonra da istediğin pozisyonda basına gecebilirsin emin ol herseyi yerli yerinde yaptıgında hiöbir sorun olmayacak ve bitecek canım :) bu arada eşinin iki parmagını da yaptı dimi bu cok önemli çünkü

canım iki parmak yaptıgında yanma oluyor diyorsun pekala kanaman oldu mu darsa kanaman muhakkak olması gerek

canı kegel lavaboya gi,ttiginde idrarını yaparken tutup bırakmandır yani boş kaldıgın vakitlerde bile oranı kasıp bırakabilirsin bu senin kaslarının yönetimiin eline almaya yardımcı olacak olacak ilk girişte de degmekten bile kasılıyorsun ilk bas değdirmeye alış katmayın sadece oraya p....s le sürt dokundur orası p...s alışsın ilk bas sonra da hafif hafif katmaya calıs tedirgin oldugunda durdur nefes al ver burnundan agzından yavasca ver ve sakinleş sonra tekrar ilerle kegel uygula ucunu katamayacak kadar cok kasıyorsan egzersiz yapman gerekiyor canım en azından orta parmagını veya o kalınlıkta aparat ki aparat önermiyorun ben denemeni öneriyorum ve eşinin orta parmagını almayı denemelisin bunları basarırsan en azından sana bi güven gelecektir diye düşünüyorum bildigim kadarıyla hiç egzersiz yapmadın dimi

canım eşin sertleştirmek için ilaçllar var bi,r kereye mahsus kullanabilir çünkü ilk ilişki sıralarında bu problem her erkekte oluyor ben o şekilde atlattım

ben böylw birşeyle karsılasmadım ama sevinçten aglayasınn gelir bunu içinde tutma bırak misal bagırmak ne kadar stres attırıyorsa aglamakta rahataltır insanı :)

canım evet çıplak parmakla yapman daha iyi ve daha etki olur illa orayı uyusturman mı gerek egzersiz yapma n için ? hiç canını sıkma canım gececek hepsi hepimi aynı seyleri yasadık dört yıldan so0 nra ben atlattım sende atlatabilirsin yeterki pes etme yeterki erteleme unutma bu iki seyin hakkında geldiğinde bu hastalık o kadar da büyütüldüğü kadar korku dolu birşey değil bebeğimizi doguracagız oradan :) orası öyle bir yer ki kattıgın seyin seklini alacak kapasitede canım biliyoru suan bu anlattıklarım sana hayalş gibi geiyor ama inan bana cok ykın zamanda sende yenenlerden olacaksın olmaman için sebebein yok çünkü :) kesinlikle umutsuzluk yok basaracagız biz bunu ya vajismusta nedir biz kadınız unutma istedi,kten sonra yapamayacagımız birşey yojk :) sen şimdi hngi aşamadasın iki parmaga gelmişsin zaten cok iyi ilerlemişsin cok az kalmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…