- 23 Aralık 2016
- 1.166
- 1.025
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.381
Hayır olmadı...merak ettim kanaması olan var mı diyemeleknehir06 kanamanmı oldu?
Canım benim sakin ol hepimiz çalışıyoruz burda birbirimize destek için burdayız..mücadele edicez inşş..kendini bırakma dua et ..egzersizlerini yap umutsuz olma bal burda bizim gibi olupta şimdi hamile olan arkadaşlar var umudunu yitirme psikolojini bozma sabret devam er inş olur Allahın izni ile ben güveniyorum sana yaparsın inş hepimiz Rabbimin izni ile başarılı olucaz inş sabır dua gayret inş...[/QUOTE ne kadar iyisin teşekkür ederim canım benim bide şey egzersizleri hergünmü yapmam gerekiyor birde ne kadar süre
Ya canım bende hep bakıyorum okuyorum kızlık zarı 2 3 cm ileride diyorlar o kadar parmagımızı sokuyoruz ama bi kanama falan olmuyor anlamıyorumKızlık zarının Ne şekil bişey olduğunu bilmediğiniz için egzersizlerinizi çok korkarak ve çekinerek yapıyorsunuz.Egzersiz yaparken o an kan göreceğinizi düşünüp aparatları büyütemiyorsunuz.... Kızlık zarını görün, onu görünki neyle uğraştığınızı anlayın.Kızlık zarının nerede olduğunu ve nasıl göreceğini bilmeyenler bana sorabilir, detaylı olarak anlatırım.Tabi bu söylediklerim kızlık zarı korkusu olanlar için geçerli.
Ya canım bende hep bakıyorum okuyorum kızlık zarı 2 3 cm ileride diyorlar o kadar parmagımızı sokuyoruz ama bi kanama falan olmuyor anlamıyorum
O zaman kalın bişey girince kanar doğru orantılı olarak aslında bu vajinanın darlığından ordaki kaslarmı kanıyorKızlık zarı senin o parmağını soktuğun deliyin çevresindeki etler.O deliyin içlerinde bişey arama içi boş.Yani parmağını soktuğun zaman kızlık zarı çoktan geride kalıyor.Kızlık zarını geçmiş oluyorsun.Senin o parmağını sokup egzersiz yaptığın yer kızlık zarının deliyi.
O zaman kalın bişey girince kanar doğru orantılı olarak aslında bu vajinanın darlığından ordaki kaslarmı kanıyor
Anladım canım çok sağol teşekkür ederimŞimdi o delik gördüğün gibi küçük normal olarakta o delikten çok büyük bişey girdiyi zaman mantıken çevresindeki etler yırtılıcak ve kanıcak.Ama bu aslında pek böyle olmuyor sizler egzersiz yaparak o deliyi kanatmadan çevresine doğru genişletip penisin rahat girmesini sağlıyorsunuz.Ve egzersiz sonunda penis denemesinde beklediğiniz kan ya hiç olmıcak, yada çok çok az olup bi kaç dakika içinde biticek.O yüzden zaten parmak yada aparat egzersizlerinde sok çıkar yapmak hiçbir işe yaramaz.Mühim olan parmağı yada aparatı vajina içindeyken daire şeklinde hareket ettirmek.
Canım iki parmaktan sonramo deniyceksiniz peki iki parmak denerken yanma oluyor mu sende de ben de çok yanma oluyor piskolojikmi bilmiyorum ama. Bide iki parmagı üst üste koyupmu deniyosun. Nasıl basladıgını bana anlatırmısın. Şimdiden çok teşekkürler ❤
Evet terapistim 2 parmak - 1 pe... ile ayni dedi. Hatta ölcmemi denedi. Bana büyük gelen pe... iki parmagimla hemen hemen ayni. Buyüzden o „büyük“korkusu da beynimden silindi. Yanma oluyordu cünkü hala iki parmakda kasilma yaparsan olusuyor. iki parmagini yan yana denedim,üst üste de denedim. icinde 10 dakika da beklettim. Sag ve sol da yaptim. önce yanliz olmayi dene,lor işik yap,sakin muzik ac. Ben kuş ve deniz dalgali melodi aciyorum.jel sür parmagina bolca ,bir parmagimi yerlestirdim,icindeyken bir parmak, ardindan 2. parmagimi yan olarak yerlestirdim. Sonra git gel yaptim. cikardim ve ayni anda 2 parmagima birlikde denedim. vajjina ici bana baya büyük gelmeye basladi ve yarin iliskiye girmeyi denicem dua et benim icin . Sende basarcaksin eminim ben.[/QUOTEb canımm benimm inşallah basarırsın iyi haberlerini bekliyorum. Artık benimde uykularım kaçıyor resmen. Sen ne kadar zamandır egzersiz yapıyorsun.
canım benim öncelikle kendine güven eminim basaracaksın çünkü sonundasın ve basarılı bir şeki,lşde gelmişsinn :) bana göre üst misyoner kolay pozisyon ama sana göre değişebilir canım sen hangi pozisyonda yapıyorsan egzersizlerini o pozisyonda yap hangisinde rahat ve güvende hissediyorsan onda yapmalısın ve kontroll sende olmalı canım öncelikle güzel bir duş al rahatla canım egerki ilişkiye hazırsan onra da yatağa girin ve sen tam ıslanana kadar eşinle önsevişmeyi yapın sonra da istediğin pozisyonda basına gecebilirsin emin ol herseyi yerli yerinde yaptıgında hiöbir sorun olmayacak ve bitecek canım :) bu arada eşinin iki parmagını da yaptı dimi bu cok önemli çünküCanim benim bana yine yardimci olurmusun? Hangi pozisyonu kolay olmasi icin deneyim?
Ben üst ve yatak kenarimiydi?
Ben 2 parmak egsersizini yapabiliyorum ve kendini iliskiye girmeye hazir hissediyorum. Esimde cok mutlu ve heycanli. Bu hafta sonu deneyelim dedik. Gecen hafta sonu yapcakdik yine erteledim bahanelerim hazirdi.
Olmazsa cok üzülürüm bu yüzden tam olarak neler öneriyosunuz...
canım iki parmak yaptıgında yanma oluyor diyorsun pekala kanaman oldu mu darsa kanaman muhakkak olması gerekÖncelikle çok teşekkür ederim bana elinizi uzattıgınız için. Piskolojik bişey oldugunu biliyorum kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor bir parmak rahat alıyorum ama iki parmakta yanma oluyor canım yanıyor acaba vajinam darmı diye düşünmeye basladım buda beni iki parmak dener denemez zorlamaya baslıyor. En kısa sürede kurtulmak istiyorum çok yoruldum eşimin yogun bir çalışma temposu var şantiyelere gitmek zorunda kalabiliyor o yüzden hemen halletmek istiyorum
canı kegel lavaboya gi,ttiginde idrarını yaparken tutup bırakmandır yani boş kaldıgın vakitlerde bile oranı kasıp bırakabilirsin bu senin kaslarının yönetimiin eline almaya yardımcı olacak olacak ilk girişte de degmekten bile kasılıyorsun ilk bas değdirmeye alış katmayın sadece oraya p....s le sürt dokundur orası p...s alışsın ilk bas sonra da hafif hafif katmaya calıs tedirgin oldugunda durdur nefes al ver burnundan agzından yavasca ver ve sakinleş sonra tekrar ilerle kegel uygula ucunu katamayacak kadar cok kasıyorsan egzersiz yapman gerekiyor canım en azından orta parmagını veya o kalınlıkta aparat ki aparat önermiyorun ben denemeni öneriyorum ve eşinin orta parmagını almayı denemelisin bunları basarırsan en azından sana bi güven gelecektir diye düşünüyorum bildigim kadarıyla hiç egzersiz yapmadın dimiarkadaşlar p.. vajinaya değdiği an tam girecekken yapmam gereken nedir..kegel tam olarak ne, anestolün faydası olur mu anlık uyuşma için.. tam girecekken kendimi kasıyorum.. bi de poponun altına yastık koysam daha mı rahat olur.. delirmek üzereyim ya 1 buçuk yıl oldu tık yok yuetersiz hissediyorum kendimi.. bu fikre çok kapalı değilim ama tam vajinaya değdiği an büyü bozuluyo şimdi napıcaktım oluyorum daha da zorlaşıyor.. yani o an napmam lazım ki açılsın o delik... ucu girse gerisini zorlıycam ama o da yok.. artık acırsa acısın diyorum ama başlayamadım
canım eşin sertleştirmek için ilaçllar var bi,r kereye mahsus kullanabilir çünkü ilk ilişki sıralarında bu problem her erkekte oluyor ben o şekilde atlattım2 parmak ilerisine geçemiyorum .Zateb 2 parmak ile rahat rahat git gel de yapamıyorum. 2 parmak boyutundaki aparatı uyusturucu kremsiz aldım. Cesaretm de var ama ben hazır oldugumda eşim olmuyor. 1.5 yılı devirdik. Artık uzasın istemiyorum.
ben böylw birşeyle karsılasmadım ama sevinçten aglayasınn gelir bunu içinde tutma bırak misal bagırmak ne kadar stres attırıyorsa aglamakta rahataltır insanı :)Egzersizleri yapabilenlere sorum olucak: Sizde ilk zaman parmak egzersizini basardiginizda cok aglama ve bütün vücutta titreme yasadinizmi? Benim gittigim cinsel terapist dediki,aglamak geliyorsa mutlaka agla hickira hickira ve titremeye devam et kasma kendini dedi. bu iki sey vücudun negativ enerjisini disariya vermekmis, kötü seyler beyinden gitmesiymis
canım evet çıplak parmakla yapman daha iyi ve daha etki olur illa orayı uyusturman mı gerek egzersiz yapma n için ? hiç canını sıkma canım gececek hepsi hepimi aynı seyleri yasadık dört yıldan so0 nra ben atlattım sende atlatabilirsin yeterki pes etme yeterki erteleme unutma bu iki seyin hakkında geldiğinde bu hastalık o kadar da büyütüldüğü kadar korku dolu birşey değil bebeğimizi doguracagız oradan :) orası öyle bir yer ki kattıgın seyin seklini alacak kapasitede canım biliyoru suan bu anlattıklarım sana hayalş gibi geiyor ama inan bana cok ykın zamanda sende yenenlerden olacaksın olmaman için sebebein yok çünkü :) kesinlikle umutsuzluk yok basaracagız biz bunu ya vajismusta nedir biz kadınız unutma istedi,kten sonra yapamayacagımız birşey yojk :) sen şimdi hngi aşamadasın iki parmaga gelmişsin zaten cok iyi ilerlemişsin cok az kalmış canımAnestolü bir kez denedim ama işe yaramadı. Çıplak parmakla deniyorum ben birde ili parmagı üst üstemi koyup yapmam gerekiyor. Okuyorum burda aparat olayı çok korkutuyor beni. Çok arastırdım doktorları aradım konustum egzersiz yapmadan çözülebileceğini söylediler yani bu demek oluyor ki iş kafada bitiyor inşallah bir an önce kurtuluruz artık piskolojim bozulacak kendimi kadın olarak bile görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?