- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.401
canım bende cocuk calışmasındayımda ne yapmak lazım ya 10 12 14 16. günler yumurtlama günlriymiş tek bunu biliyorum başka birşey yapılması gerekiyor mu bunu bilmi,yorumEvet canım bebek çalışmalarındayım yumurtlama günlerimi keşfetmeye çalışıyorum.
canım benim elbetteki eldivenin p...s zararı yok olamaz da ama orayı keşfetmk içinn parmklarımızın cıplak olması gerek eldivenli değil eld,vennle insan birşey alamıyor orayı ögrenmek istiyorsan çıplak daha uygundurMalesef doktorunuzun çok doğru kararlar verdiğini sanmıyorum.Tam aksine parmak vücudumuzdan bir organ olduğu için başlangıç olarak ideal lakin ilerleyen zamanlarda penise geçmeye çalışınca sonuç çoğu zaman bu hastalıktan kurtulma süresini uzatıyor.
Çünkü vajinaya seninle hiç bağı olmayan bir nesnenin girebileceğini beyne kabul ettirmek gerekiyor.Hem parmak, hemde aparat egzersizi yapmış ve bu işi özellikle aparat sayesinde (ortalama 24 günde) kolay bir şekilde atlatmış biri olarak söylüyorum.
Parmağa eldiven geçirmeninde hiç bir zararı olamaz.Bebek için kontrole gittiğimde dahi doktor eldivenli ellerini jelleyerek alttan bakıyor.Eldiven ile penis zorlanmasının hiç bir alakası yok.Öyle olsaydı prezarvatif denilen bir şey kullanamazdık, ikisininde yapısı aynı.Hatta ben bazı zamanlar eldiven yerine parmaklarıma prezarvatif dahi geçirdim tıpkı burda atlatan bir çok kişi gibi.
Hatta parmak egzersizi yapanların oyalanmadan hemen aparatıda bir kaç gün çalışarak penis denemesine geçmelerini özellikle vurguluyorum.Çünkü bu şekilde her nesneyi beynimiz kabul ederek penis girdiği zaman hiç yadırganmıyor.Ona yabancı bir nesne gözüyle bakılmıyor.Çünkü zaten aparatla o yabancı nesne duygusu atılıyor.
Tabi bunlar benim düşüncem çok fazla söylediklerine katılmasamda, elbette saygı duyuyorum sonuçta insan rahat ettiği gibi yapar.
canım bende cocuk calışmasındayımda ne yapmak lazım ya 10 12 14 16. günler yumurtlama günlriymiş tek bunu biliyorum başka birşey yapılması gerekiyor mu bunu bilmi,yorum
canım neden olmayacak ki sen hangi asamadasın kendi parmakların bitti mi eşinin parmakları falan bitti mi pes etme sakın olucak olucak :)Benimde olmuyo iste penis girmiyo Off ya illaki aparatla mi olcak bu is ya iyice gerildim kendinzmi hazirladiniz aparati
bir müddetten kastın ne kadar süre cıkmamanm lazım canım :)Yumurtama günlerinden eminsen o gün ilişkiye gir, emin değilsen ovulasyon kullanabilirsin.Ve en acilinden folik asit kullanmaya başla.İlişki olduktan sonrada wcye bir müddet çıkma, bir müddette duş alma.
canım benim elbetteki eldivenin p...s zararı yok olamaz da ama orayı keşfetmk içinn parmklarımızın cıplak olması gerek eldivenli değil eld,vennle insan birşey alamıyor orayı ögrenmek istiyorsan çıplak daha uygundur
parmakla tedavi uzar diye birsey yoktur insandan inasana değişir bu olay çünküğ eşini parmagı cok büyük önem taıyor sen diyorsun ya aparat kuyllanın parmak tedavisinde de eş parmagı çok önemli eşinde gelebilecek olan p...s gibi seyi eşinin kontrolüne bırakmayı ve ondan geleb,lecek cismi kabullendirmeyi amaçlıyor zaten bu işlem ve gayet en etkili de yöntem :)
aparata geşlirsek canım tamam o da etkili olabilir ama bu dilatör olur ve hijynik olursa herkesin kendi taptıgı oradan buradan seylerle yapılan aparatlar hem vajinaya zarar verebilir hemde enfeksiyon da kapmasına neden olarabilir o yüzden hastann kendi yaptıgı aparatlarda hijyene cok önem vermelidir bende burada yardımcı olmaya calısıyorum herkese elimden geldiğince ama aparat önermiyorum bu tabiki benim düşünce herkesin düşüncesibe saygım var
bu yazıyı da arkadas parmaga eldivenin neden yasak oldugunu yanlış aktardıgı için yazdım :) yoksa p...s veya vajinaya elvenin zararı olamaz :)
Bnde ayni duurmdayim canim is iliskiye gelince olmuyo parmak egzersizlerini yapiyom aparati yapamiyom nasil yeneriz bilmiyorum yardimci olanlardan allah razi olsunKızlar bende 2 aylık evliyim ve bu dertle uğraşıyorum günlerim haram oluyor insanların söylemleri Yok yapamazsan boşanırsın gibi söylemler artık psikolojimi bozdu ben burda yazılanları okuyarak parmak egzersizine başladım parmak egzersizinde gayet başarılıyım ama eşimle ilişkıye girme konusuna gelince tam ilişkşye girecekken elimle kapatıyorum falan yani korkuyorum bende artık yenmek istiyorum ama umudum kalmadı gibi
Yok canım kanamam olmadı hiç çok az sokabildim zatencanım iki parmak yaptıgında yanma oluyor diyorsun pekala kanaman oldu mu darsa kanaman muhakkak olması gerek
Aynen bende bilmiyorum nasıl yenecegımı tedavıye başlayacağım artık çünkü cidden köyü durumdayımBnde ayni duurmdayim canim is iliskiye gelince olmuyo parmak egzersizlerini yapiyom aparati yapamiyom nasil yeneriz bilmiyorum yardimci olanlardan allah razi olsun
Bence kendini umutsuzluga surukleme daha 2 aylik evlimiyssin herşeyin basi sayılır o yuzden sakin ol egzersizlere başla maya çalış hepimiz ayni durumdayiz atlatcaz ins.Aynen bende bilmiyorum nasıl yenecegımı tedavıye başlayacağım artık çünkü cidden köyü durumdayım
Millete anlatma bence lafı sözü bitmez kimsenin biri bisey derse oldu de sonuçta onlar seninle aynı şeyleri yaramadığı için sana bir çözüm de olmazlar canını skarlar sadece ... parmak e gzersizinde başarılıyım demiştin aparata geçmesi tavsiye ederim kendin evde aparat yap peçete ve strecleKızlar bende 2 aylık evliyim ve bu dertle uğraşıyorum günlerim haram oluyor insanların söylemleri Yok yapamazsan boşanırsın gibi söylemler artık psikolojimi bozdu ben burda yazılanları okuyarak parmak egzersizine başladım parmak egzersizinde gayet başarılıyım ama eşimle ilişkıye girme konusuna gelince tam ilişkşye girecekken elimle kapatıyorum falan yani korkuyorum bende artık yenmek istiyorum ama umudum kalmadı gibi
Ayni sekilde bende parmak egzersizinden hic hoslanmiyodum midemi bulandjriyodu o etleei hissetmek.aparat yapmayi dene bence canim inan bana yenince penisin aparattanda parmaktanda daha kolay oldunu anlicaksin cünkü digerleri sert ve baski hissediyosunBugün iki parmak denedim kızlar. Dediğiniz gibi eldivene geçirdim iki parmagımı biraz alabildim yanma oldu çok bir de bayılcak gibi oluyorum gözlerimin bulandığını hissedince bıraktım hemen. Tek parmak alabiliyorum bugün sizlerden okudugum kadarıyla parmagımı beklettim içerde hareket ettirin sağa sola boş olacagını göreveksiniz diyenler oldu ama brn boşluk hissetmedim sıkı sıkı et hissettim devam edemiyorum çok basım dönüyor sizlerde de bu belirtiler oluyor mu. Daha önce eşimin tek parmagınıda aldım ama iki parmak yine aynı şekilde olmadı. Yani aslında parmagımı sokunca o vajinanın içindeki doku beni rahatsız ediyor. Anlatırken bile kötü oluyorum. Aklımdan diyorum nevar penisi alırsın diye. İki parmaktansa penis daha kolay geliyor zihnimde ama tabi iş başa düşünce olmuyor. Kızlar çok uzun oldu hakkınızı helal edin. Lütfenn yardımm
Sen yendin galiba canım biraz anlatırmısın nasıl bi yol izledin kaç günde atlattın şimdiden teşekkürler :)Ayni sekilde bende parmak egzersizinden hic hoslanmiyodum midemi bulandjriyodu o etleei hissetmek.aparat yapmayi dene bence canim inan bana yenince penisin aparattanda parmaktanda daha kolay oldunu anlicaksin cünkü digerleri sert ve baski hissediyosun
Kızlar bişey sorucam parmak egzersizi yaparken sanki sadece sağ tarafta boşluk var gibi direk oraya gidiyo parmagim aparatla çalışırken yine sağdan gidiyo sol tarafa yada ortaya tutup itince canım yaniyo bu normal mi
Evet canim yendim com sükür :) doktor sayesinde yendim ben kendim yapamicami anlayinca doktora gitmeye karar verdim.5 günde yendim ben.doktor parmak hic yaptirmadi bana direkt aparat egzersizleri yaptirdiSen yendin galiba canım biraz anlatırmısın nasıl bi yol izledin kaç günde atlattın şimdiden teşekkürler :)
Benimde sonum doktor galiba doktor beler yaptırıyor acaba bide nerede gittinizEvet canim yendim com sükür :) doktor sayesinde yendim ben kendim yapamicami anlayinca doktora gitmeye karar verdim.5 günde yendim ben.doktor parmak hic yaptirmadi bana direkt aparat egzersizleri yaptirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?