Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benimde sonum doktor galiba doktor beler yaptırıyor acaba bide nerede gittiniz
Ankarada özele gittim canim.hergun gidiosun boy boy aparatlarla önce doktorla egzersiz yapiosun sonra sen evde devam ediosun kegel nefes egzersizleri yaptrdi.doktora gitmeden derdim.hep napiolar acaba 4 5 gunde nasil oluyo sihirmi yapiyolar imkansiz falan diye gercekten oluyomis valla:))

Senin adına çok sevindimmm canım benim. Bende anlaradayım hangi klinik ücreti ne kadar acaba. Senin dediklerini bende diyorum valla nasıl oluyor diye. Ben bir kaç klinikle konuştum. O tip egzersizler yapamıycagımı söyledim onlarda o egzersizler olmadanda çözeceklerini söylediler üç seansta kesin çözüm dediler. Ama çok para istiyorlar

Ben egzersizlere başladım ama baktım bana göre değil bu işler direk o işi yapmaya karar verdim kaç gündür beynimde kuruyorum olacağını beynimde yendim gibi ve suan hazırım basaranlarinda msjlarinı okudum çok motive oldum bakalım reglm suan bitince hemen güzel haberleri vericem :)

Msj attim canim.sana

Ben tek parmak alabiliyorum canım ama iki parmak deneyince yanmam çok oluyor bide içerdeki doku yapısı benim midemi bulandırıyor başımı döndürüyor. Sen ne aşamadasın
Ben iyileştim ama krem ve aparatı bırkamadım hala bi kere bunlar olmadan denedik aslında krem çokta farketmiyomus aynı his çok bi acı yok fakat benim en büyük sorunum acayıp derecede idrar yanması hissi sürekli lavaboya gidiyorum

Sanırım enfeksiyon kapt8n sende bu işle uğraşırken olusuyo idrar yolu enfeksiyonu mutlaka başındayken doktora git çok fena oluo ilerleyince mahvediyor baştan önlemini al ve bol su ic

Enfeksiyon kapmis olabilirsin canim bende yendigim ilk ay olmuştum fitil kullanmak zorunda kaldim bi doktora görün bence

Sanırım enfeksiyon kapt8n sende bu işle uğraşırken olusuyo idrar yolu enfeksiyonu mutlaka başındayken doktora git çok fena oluo ilerleyince mahvediyor baştan önlemini al ve bol su ic
Hadi ya öyle olsa ağrı olmazmı bi ağrı yok biraz fazla su içiyorım ondan olabilirmiş çünkü bi iltihap olsa ağrı olırdu

Bende artık son çare doktora gitmeyi düşündüm ama fiyatlar çok ucuktu 5 6 bin yada bin lira bile veremezdik sans bu ya rabbim yardım etti ve çaresiz kaldığım an burayı buldum ve forum 22 binden itibaren okudum ve uyguladim çok ise yaradı doktorun yaptığının aynısını burda kızlar anlatiyordu zaten yine anlatırız çok para vermek gerekmez bence

Hadi ya öyle olsa ağrı olmazmı bi ağrı yok biraz fazla su içiyorım ondan olabilirmiş çünkü bi iltihap olsa ağrı olırdu
Bazılarında yanma oluyor esinde enfeksiyon olduğu icin seni etkiliyor mesela bendede idrar yaparken çok agrim oluyo ve su an tedavi görüyorum ihmal etme... yapacağın idrar testi ile herşey çözüme kavuşur

Bazılarında yanma oluyor esinde enfeksiyon olduğu icin seni etkiliyor mesela bendede idrar yaparken çok agrim oluyo ve su an tedavi görüyorum ihmal etme... yapacağın idrar testi ile herşey çözüme kavuşur
Onu hiç düşünmemiştim bak esimden dolayı olabilir çünkü prezarvatif kullanmıyoruz tabi zorlamadan oluyor girşte o yüzden olabilir

D
oğru söylüyorsun ama işte bu bişeyler sokma olayı beni çok rahatsız ediyor bayılcak gibi oluyorum

Benimde çok yanmam oluyor bi kaç kez denediğimizde o yanmadan dolayı denemek istemiyorum. Burdamı yendin sende canım

Benimde çok yanmam oluyor bi kaç kez denediğimizde o yanmadan dolayı denemek istemiyorum. Burdamı yendin sende canım
Ben terapi aldım ilk parmak egz verdi doktor yapamadım sonra dilayır almak istiyorum dedim doktor parmakla aynı dedi ben onu dinlemedim aldım buradaki arkadaşlara danıstım egzersizlere başladım ve kurtuldum

Zaten piskolojik bu rahatsızlık. İnşallah yapabilirsin canım kimsenin bu sıkıntıyı yasamasını istemem. Ömrümüzden çalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…