- 14 Ağustos 2017
- 135
- 35
- 18
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.441
Hep öyle vazgeçip tekrar başlıyoruz ben hep pazartesi baslarım diyodum pazartesi oluyordu aman cumaya çok var bugün yarın derken aylar gectiBen biraz sabırsızım ve hemen pes ediyorum ondan galiba. Aslında kafamda acımayacagını biliyorum herşeyi biliyorum öğrendim ama o an işte büyü bozuluyor
Aynen bizde de öyle durum zaten nedenlerimdede yazıyor iliskiye girerken ugrasiyosun agrin oluyo zorluyosun iyice enfeksiyon artıyor ... ilişkiden biraz sonrada tuvalete gidin mesaneniz temizlensin o şekilde direk uyumayin ben o hatalara dustum bebek istediğim için ama sonuç enfeksiyon olduOnu hiç düşünmemiştim bak esimden dolayı olabilir çünkü prezarvatif kullanmıyoruz tabi zorlamadan oluyor girşte o yüzden olabilir
Hadi ya dikkat edeyim bende bunlaraAynen bizde de öyle durum zaten nedenlerimdede yazıyor iliskiye girerken ugrasiyosun agrin oluyo zorluyosun iyice enfeksiyon artıyor ... ilişkiden biraz sonrada tuvalete gidin mesaneniz temizlensin o şekilde direk uyumayin ben o hatalara dustum bebek istediğim için ama sonuç enfeksiyon oldu
kaç günde hallettin pekiBen terapi aldım ilk parmak egz verdi doktor yapamadım sonra dilayır almak istiyorum dedim doktor parmakla aynı dedi ben onu dinlemedim aldım buradaki arkadaşlara danıstım egzersizlere başladım ve kurtuldum
O kadar haklısınki gerçekten öyle oluyor böyle yapa yapa 7 ayım geçti 7 yıl gibiHep öyle vazgeçip tekrar başlıyoruz ben hep pazartesi baslarım diyodum pazartesi oluyordu aman cumaya çok var bugün yarın derken aylar gecti
E sen doktorda nasil yapacaksın o da elbet aparat verecek yada parmak ile müdahale ettirecek tedavi ederken... önce nefes ve kegel egzersizi ile başlayacaksın bunların ne olduğunu nasıl olduğunu biliyomusun . Daha sonra vajinayi tanımak için büyük gösteren aynalar varya kozmetikcilerde falan öyle bir ayna yada evdeki aynalardan birinin karşısına gececeksin ve iki 3 gun utanmadan sklmadan vajinana bakacaksin dokuunacaksin kendini rahatlaticaksin müzik aç çikolata ye bunlar motive ediyor sonra küçük parmagini sokmaya yada ucunda gezdirmeye calisacaksin istersen kayganlastirici kullan çok ise yariyor su bazli olmalı ama ... sonrasını da konuşuruz ben hep burdayım herşeyi sorabilirsiniz burda yada ozelde ben 1.5 yil çektim ertele ertlee derken siz sakin ertelemeyinD
oğru söylüyorsun ama işte bu bişeyler sokma olayı beni çok rahatsız ediyor bayılcak gibi oluyorum
Hepsini yaptım inankiE sen doktorda nasil yapacaksın o da elbet aparat verecek yada parmak ile müdahale ettirecek... önce nefes ve kegel egzersizi ile başlayanların bunların ne olduğunu nasıl olduğunu biliyomusun . Daha sonra vajinayi tanımak için büyük gösteren aynalar varya kozmetikcilerde falan öyle bir yana yada evdeki aynalardan birinin karşısına gececeksin ve iki 3 gun utanmadan sklmadan vajinana bulacaksın dokuunacaksin kendini rahatlaticaksin müzik aç çikolata ye bunlar motive ediyor sonra küçük parmagini sokmaya yada ucunda gezdirmeye calisacaksin istersen kayganlastirici kullan çok ise yariyor su bazli olmalı ama ... sonrasını da konuşuruz ben hep burdayım herşeyi sorabilirsiniz burda yada ozelde ben 1.5 yil çektim ertele ertlee derken siz sakin ertelemeyin
Ozaman üstüne git canım esin zorladı hep beni hadi hadi hadi o olmasaydı ben 2019 anca gorordum çünkü çok yıprandım duymak konuşmak istemiyordum bu konuyuO kadar haklısınki gerçekten öyle oluyor böyle yapa yapa 7 ayım geçti 7 yıl gibi
İki gün egz yaptık üçüncü günün sonu denedik oldu hatta ikide olabilirO kadar haklısınki gerçekten öyle oluyor böyle yapa yapa 7 ayım geçti 7 yıl gibi
Aynen 4 ayim çöpe gitti resmen daha fazla Günlerimin çalmasına izin vermicmZaten piskolojik bu rahatsızlık. İnşallah yapabilirsin canım kimsenin bu sıkıntıyı yasamasını istemem. Ömrümüzden çalıyor
Kayganlastirici falan kullaniyomusun ... bide kendin evde aparat yap dene önce orta kalın bide onunla dene bakalim artık vajinanın yönünü biliyosun aparati sokarken derin nefes aliyosun karnini sisirerek ve aparati iceri iterken nefes veriyosun yavaşça ve nefes verirken ikiniyosun aparati ilerletiyosun ve icerde bi iki dakka bekletiyonHepsini yaptım inankibelki vajinamı aylardır inceliyorum serçe parmak hiç denemedim orta parmak işaret parmagı sokabiliyorum eşiminkinide aldım ama bayılcak gibi oluyorum çıkarmak istiyorum hemen zaten ben normaldede böyleyim biri karsımda bayılacak gibi olsa ben ondan önce bayılırım. Haklısın bu iş sabır gerektiriyor ve ertelememek gerekiyor. Ama iki parmak alamıyorum yanma oluyor ilerleyemiyorum bayılcak gibi oluyorum. Kegel yapıyorum parmagım vajinamdayken hissetmeye çalışıyorum nasıl açıldıgını kendimi kastıgımdaysa nasıl kapandıgımı görüyorum neredeyse herseyi ezberledim oranın acımayacagını çok esnek bi yapıda oldugunu ve kendini en hızlı toparlayabilen bir organ oldugunuda biliyorum. Bende çok yoruldum bu durumdan. Hergün yapmıyorum egzersizleri ama bir parmak alıyorum oraya dilatör sokabilirmiyim bilmiyorum herkes parmaktan daha kolay oldugunu söylüyor
Çok iyi anlıyorum gerçekten inşallah bende biran önce kurtulurumOzaman üstüne git canım esin zorladı hep beni hadi hadi hadi o olmasaydı ben 2019 anca gorordum çünkü çok yıprandım duymak konuşmak istemiyordum bu konuyu
İnşallah canım benim inşallahAynen 4 ayim çöpe gitti resmen daha fazla Günlerimin çalmasına izin vermicm
Kayganlaştırıcıö var evet eşim almıştı. Aparat düşüncesi bile beni kasıyor inanki aparat yaparsam kaç güne halledebilirim sence hemen kurtulmak istiyorum eşim bide şantiyeye gidiyor falan uzasın istemiyorum çok yoruldumKayganlastirici falan kullaniyomusun ... bide kendin evde aparat yap dene önce orta kalın bide onunla dene bakalim artık vajinanın yönünü biliyosun aparati sokarken derin nefes aliyosun karnini sisirerek ve aparati iceri iterken nefes veriyosun yavaşça ve nefes verirken ikiniyosun aparati ilerletiyosun ve icerde bi iki dakka bekletiyon
İnanamıyorum ciddimisin yaa ne kadar çabuk sonuca ulaşmıssınİki gün egz yaptık üçüncü günün sonu denedik oldu hatta ikide olabilir
Ben iyileştim ama krem ve aparatı bırkamadım hala bi kere bunlar olmadan denedik aslında krem çokta farketmiyomus aynı his çok bi acı yok fakat benim en büyük sorunum acayıp derecede idrar yanması hissi sürekli lavaboya gidiyorum
Kayganlastiriiyi aparata sur ve vajinana sur her gun düzenli yaparsan 3 4 gun en fazla bir haftada halledersin sen olayın büyük kısmını asmissin zaten parmak bitmis sıra kendi yaptığın aparatta denemeye değer hiç endiaelenme peçete ve strecle önce orta kalın boyutlarda yap ve her gün en baştan al parmak ince aparat ve yapabilirsen ikinci aparat.... Ben ilk ilişki sonrasında bile bir hafta aparat egzersizine devam ettim... bide şöyle yapın eski denemeye gecerseniz siz ustte olun eşinize sırtımız dönük olsun p....si aparat gbi kullanın ve yerleştirin yavaşça ikinarak iceri alın başlarda bu rahat oluyor hem rahatlatıyor altta rahat aliyosunuzKayganlaştırıcıö var evet eşim almıştı. Aparat düşüncesi bile beni kasıyor inanki aparat yaparsam kaç güne halledebilirim sence hemen kurtulmak istiyorum eşim bide şantiyeye gidiyor falan uzasın istemiyorum çok yoruldum
Tek parmak alabiliyorum sadece bu yeterlimi ki üstte olmaktanda korkuyorum ama mantıklı düşününcede kontrol bende oluyor. Aparata alışabilirsem daha kolay olacaktır çünkü o dokuyu hissetmiycem en azındanKayganlastiriiyi aparata sur ve vajinana sur her gun düzenli yaparsan 3 4 gun en fazla bir haftada halledersin sen olayın büyük kısmını asmissin zaten parmak bitmis sıra kendi yaptığın aparatta denemeye değer hiç endiaelenme peçete ve strecle önce orta kalın boyutlarda yap ve her gün en baştan al parmak ince aparat ve yapabilirsen ikinci aparat.... Ben ilk ilişki sonrasında bile bir hafta aparat egzersizine devam ettim... bide şöyle yapın eski denemeye gecerseniz siz ustte olun eşinize sırtımız dönük olsun p....si aparat gbi kullanın ve yerleştirin yavaşça ikinarak iceri alın başlarda bu rahat oluyor hem rahatlatıyor altta rahat aliyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?