Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar nasıl bişeymiş bu insanın hem omzunda hem beyninde hem vücudunda koca bir yük isyan etmıyorum ama etrafımda benden sonra evlenenleri gördüğümde bile psikolojim bozuluyor kendi evimde kendimi sanki bu evin hizmetcısı aşçısı gibi hissediyorum bir yapabılsem bir aşsam dünyalar benım olacak ama olmuyor korkuyorum parmak denıyorum oluyor iş penisin girmesine gelince elimle kapatıyorum bacaklarım kasılıyor çok zor cok

Uyuşturucu kremde al

Aynen öyle herkes oldu biliyor ama hala böyleyiz dua edıyorum doktor tedavisine de başlayacağım attık
Doktorunu ıyi araştır ben bi doktora gittim bana bilinçaltını temizle ordan bebek cikiyo o nasıl girmesin rahat ol yapamazsanız gel olmazsa hipnoz yaparız dedi peki dedim çıktım dediklerinin hepsini zaten biliyorum mesele onları hayata geçirebilmekte o yüzden ıyi sec o doktor benim doktora gitme isteğimide oldurdu

Ya bana da yardimci olurmusunuz ben aparati yapamiyodum parmak egzersizlerini yaptim esli denemede boyle ustte idim ama sadece baş kismini alıyorum devami gelmiyo orda bisey var boyle patlicak gibi ilerlemiyo napmam lazim

Ya bana da yardimci olurmusunuz ben aparati yapamiyodum parmak egzersizlerini yaptim esli denemede boyle ustte idim ama sadece baş kismini alıyorum devami gelmiyo orda bisey var boyle patlicak gibi ilerlemiyo napmam lazim
Işte tam o arada kendini rahat birak p...si kendin tuatarak yavaşça ilerletmeye calis ... tam ucu girmisken ikin iyice nefes egzersizi ile ikin ve ilerlet vajina yonu popoya doğru p..side popoya eğimli sokmaya calis

Işte tam o arada kendini rahat birak p...si kendin tuatarak yavaşça ilerletmeye calis ... tam ucu girmisken ikin iyice nefes egzersizi ile ikin ve ilerlet vajina yonu popoya doğru p..side popoya eğimli sokmaya calis
Bide esinle yüz yüze değil sirtim esine dönük olarak ustte dene
Saolasin canım aslinda o pozisyonda deniyoruz da tam olarak ama ben orda ilerlemeyince panik oluyom nefes alip versemde olmuyo orda engel varmis gibi oluyo sonrasında da eşim bırakıyo zaten bu yüzden aşamadım bu sorunu ya

Saolasin canım aslinda o pozisyonda deniyoruz da tam olarak ama ben orda ilerlemeyince panik oluyom nefes alip versemde olmuyo orda engel varmis gibi oluyo sonrasında da eşim bırakıyo zaten bu yüzden aşamadım bu sorunu ya
Kayganlastici kullan.... ikin mutlaka yavaş yavaş milim milim ilerlet esin icinde bir hap var hemen bitmemesi icin dik kalınca daha rahat ugrasabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…