- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.461
Aynen Hersey normal ama eşli denemede olmuyorEşli denemede bi türlü yapamıyorum çıldırmak uzereyim
Sen ne aşamadasın egzersizlerdeAynen Hersey normal ama eşli denemede olmuyor
Ben parmak egzersizini geçtim aparatı da iş ilişkiye gelince olmuyorSen ne aşamadasın egzersizlerde
Uyuşturucu kremde alKayganlaştırıcıö var evet eşim almıştı. Aparat düşüncesi bile beni kasıyor inanki aparat yaparsam kaç güne halledebilirim sence hemen kurtulmak istiyorum eşim bide şantiyeye gidiyor falan uzasın istemiyorum çok yoruldum
Aynı durum parmakta aparatta sorun yok ama esli denemeye gelince ya hiç alamıyorum yada çok az alabiliyorumBen parmak egzersizini geçtim aparatı da iş ilişkiye gelince olmuyor
Ben yaklaştıramıyoruum bıleeeAynı durum parmakta aparatta sorun yok ama esli denemeye gelince ya hiç alamıyorum yada çok az alabiliyorum
Amin Rabbim yaşarmasın kimseye çok zor cevremde kimseye bişey diyemedim herkes oldu diye biliyo çekmeyen biri anlamiyo sadece can sıkıyoSen yine katetmişsin bende o da yok devam et yaparsın Allah hepımızınn yardımcısı olsun ya bunu çekmeyen yasamayan asla bilmez
Aynen öyle herkes oldu biliyor ama hala böyleyiz dua edıyorum doktor tedavisine de başlayacağım attıkAmin Rabbim yaşarmasın kimseye çok zor cevremde kimseye bişey diyemedim herkes oldu diye biliyo çekmeyen biri anlamiyo sadece can sıkıyo
Doktorunu ıyi araştır ben bi doktora gittim bana bilinçaltını temizle ordan bebek cikiyo o nasıl girmesin rahat ol yapamazsanız gel olmazsa hipnoz yaparız dedi peki dedim çıktım dediklerinin hepsini zaten biliyorum mesele onları hayata geçirebilmekte o yüzden ıyi sec o doktor benim doktora gitme isteğimide oldurduAynen öyle herkes oldu biliyor ama hala böyleyiz dua edıyorum doktor tedavisine de başlayacağım attık
Ya bana da yardimci olurmusunuz ben aparati yapamiyodum parmak egzersizlerini yaptim esli denemede boyle ustte idim ama sadece baş kismini alıyorum devami gelmiyo orda bisey var boyle patlicak gibi ilerlemiyo napmam lazimKayganlastiriiyi aparata sur ve vajinana sur her gun düzenli yaparsan 3 4 gun en fazla bir haftada halledersin sen olayın büyük kısmını asmissin zaten parmak bitmis sıra kendi yaptığın aparatta denemeye değer hiç endiaelenme peçete ve strecle önce orta kalın boyutlarda yap ve her gün en baştan al parmak ince aparat ve yapabilirsen ikinci aparat.... Ben ilk ilişki sonrasında bile bir hafta aparat egzersizine devam ettim... bide şöyle yapın eski denemeye gecerseniz siz ustte olun eşinize sırtımız dönük olsun p....si aparat gbi kullanın ve yerleştirin yavaşça ikinarak iceri alın başlarda bu rahat oluyor hem rahatlatıyor altta rahat aliyosunuz
Işte tam o arada kendini rahat birak p...si kendin tuatarak yavaşça ilerletmeye calis ... tam ucu girmisken ikin iyice nefes egzersizi ile ikin ve ilerlet vajina yonu popoya doğru p..side popoya eğimli sokmaya calisYa bana da yardimci olurmusunuz ben aparati yapamiyodum parmak egzersizlerini yaptim esli denemede boyle ustte idim ama sadece baş kismini alıyorum devami gelmiyo orda bisey var boyle patlicak gibi ilerlemiyo napmam lazim
Işte tam o arada kendini rahat birak p...si kendin tuatarak yavaşça ilerletmeye calis ... tam ucu girmisken ikin iyice nefes egzersizi ile ikin ve ilerlet vajina yonu popoya doğru p..side popoya eğimli sokmaya calis
Saolasin canım aslinda o pozisyonda deniyoruz da tam olarak ama ben orda ilerlemeyince panik oluyom nefes alip versemde olmuyo orda engel varmis gibi oluyo sonrasında da eşim bırakıyo zaten bu yüzden aşamadım bu sorunu yaBide esinle yüz yüze değil sirtim esine dönük olarak ustte dene
Kayganlastici kullan.... ikin mutlaka yavaş yavaş milim milim ilerlet esin icinde bir hap var hemen bitmemesi icin dik kalınca daha rahat ugrasabilirsinSaolasin canım aslinda o pozisyonda deniyoruz da tam olarak ama ben orda ilerlemeyince panik oluyom nefes alip versemde olmuyo orda engel varmis gibi oluyo sonrasında da eşim bırakıyo zaten bu yüzden aşamadım bu sorunu ya
Hangi pozisyonda deniyosunda olmuyorAynı durum parmakta aparatta sorun yok ama esli denemeye gelince ya hiç alamıyorum yada çok az alabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?