Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

https://www.gynecoestetic.com/kizlik-zari-cesitleri/
Arkadaslar bisey sorcam burda mavi ve yesille cizilms alanin ortasi kizlik zari oldugu yaziyor. Ben parmagimizi soktugumuzda icerde bir yerde saniyordum kizlik zarini. Bir de mavi ve yesil arasinda idrar deligi de var. Oraya kadar nasil yirtiliyor yani orayi anlayamiyorum. Icerde degil miymis bu zar? Bozulmus zarin da fotografi var distan net belli oluyor.

Bende öyle saniyodum ileride saniyodum ama doktor elime ayna tutusturup göstermisti bana aynen tam giriste kizlik zari canim idrar deligi yukarda kizlikla alakasi yok ki canım

Bende öyle saniyodum ileride saniyodum ama doktor elime ayna tutusturup göstermisti bana aynen tam giriste kizlik zari canim idrar deligi yukarda kizlikla alakasi yok ki canım
Boyali alan diyor ya yazida asagilarda bir yerde iste boyali alanda idrar deligi icinde. Cidden bilmiyordum. Hep icerde bir yerde oldugunu zannediyordum.

Boyali alan diyor ya yazida asagilarda bir yerde iste boyali alanda idrar deligi icinde. Cidden bilmiyordum. Hep icerde bir yerde oldugunu zannediyordum.
Bende öyle biliyodum parmak egzersizi yaprken biyerden geciyo ilerde biyerden diye sormustum hayir tam giriste düsün giriste hic aci olmuyo girerken.icerdeki yerde kaslarmis iste bize izin vermeyen sıktıgımız kaslar

Ama hep girişten 3 4 cm ilerde derler dışardan bakınca görünmez diyo doktorlar bile ama eğer bu çizili alansa gayet net görünüyo baktığın zaman
Benim kafami karistiran da o oldu. 3 4 cm dedikleri demek ki yandaki dudaklar acildigindan itibaren olan. Bana doktor 1 2 cm ilerde ve biraz kalin demisti. Ben de egzersiz yaparken aparati soktuktan sonra biraz ilerleyince smdi kizlik zarinin ordan geciyorum diyodum. Meger sokmaya basladigim yer zarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…