- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.481
Bende öyle saniyodum ileride saniyodum ama doktor elime ayna tutusturup göstermisti bana aynen tam giriste kizlik zari canim idrar deligi yukarda kizlikla alakasi yok ki canımhttps://www.gynecoestetic.com/kizlik-zari-cesitleri/
Arkadaslar bisey sorcam burda mavi ve yesille cizilms alanin ortasi kizlik zari oldugu yaziyor. Ben parmagimizi soktugumuzda icerde bir yerde saniyordum kizlik zarini. Bir de mavi ve yesil arasinda idrar deligi de var. Oraya kadar nasil yirtiliyor yani orayi anlayamiyorum. Icerde degil miymis bu zar? Bozulmus zarin da fotografi var distan net belli oluyor.
Boyali alan diyor ya yazida asagilarda bir yerde iste boyali alanda idrar deligi icinde. Cidden bilmiyordum. Hep icerde bir yerde oldugunu zannediyordum.Bende öyle saniyodum ileride saniyodum ama doktor elime ayna tutusturup göstermisti bana aynen tam giriste kizlik zari canim idrar deligi yukarda kizlikla alakasi yok ki canım
Bende öyle biliyodum parmak egzersizi yaprken biyerden geciyo ilerde biyerden diye sormustum hayir tam giriste düsün giriste hic aci olmuyo girerken.icerdeki yerde kaslarmis iste bize izin vermeyen sıktıgımız kaslarBoyali alan diyor ya yazida asagilarda bir yerde iste boyali alanda idrar deligi icinde. Cidden bilmiyordum. Hep icerde bir yerde oldugunu zannediyordum.
Benim kafami karistiran da o oldu. 3 4 cm dedikleri demek ki yandaki dudaklar acildigindan itibaren olan. Bana doktor 1 2 cm ilerde ve biraz kalin demisti. Ben de egzersiz yaparken aparati soktuktan sonra biraz ilerleyince smdi kizlik zarinin ordan geciyorum diyodum. Meger sokmaya basladigim yer zarmisAma hep girişten 3 4 cm ilerde derler dışardan bakınca görünmez diyo doktorlar bile ama eğer bu çizili alansa gayet net görünüyo baktığın zaman
Aynenn öyle canim ucu girince gerisinden korkma zatenO zamam ucu girdiyse gerisi gelir mantiken. Ben hep ilerlerde zar diye dusunuyordum. Kanama olacaksa adet gibi icerden gelecek diyordum. Aslinda o zaman ucu girdiyse korkmamaliyim sanirim.
Yani baya yukari kadar aciliyor orasi degil mi ?Aynenn öyle canim ucu girince gerisinden korkma zaten
Yukari derken iceriyi kastediosan canim icerisi sonsuz bosluk zaten emin olYani baya yukari kadar aciliyor orasi degil mi ?
Doktor cok kanaman olmaz demisse o zaman biraz esnektir ve parmakta kanama olmaz aparatta olsada cok az olurBenimki biraz yarim ay şeklinde o zaman doktor çok bi kanaman olmaz demişti zaten ama öyle girişteyse aparatla yada parmakla da kanama olması gerekmez mi
Aparatin boyutunu yavas yavas büyüterek devam et egzerzisine canim penis boyutundakini aliyosan iliskiyi yapabilirsin artikAparatla çalışıyorum bi kaç gündür ama kanama yok kanamayı takmıyorum çok fazla bi an önce yeneyim bu durumu rahatlamak istiyorum artık
Inanki penis aparattan daha kolay aparatta baski hissedersin peniste o yok bunu asinca anlicaksin :)Penis boyutuna çok yakın bi aparatla çalışıyorum şuan bir iki santim az sanırım sadece
Inşallah o zamanlarda gelir :)Inanki penis aparattan daha kolay aparatta baski hissedersin peniste o yok bunu asinca anlicaksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?