- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.501
Tebrik edrrimm gozun aydin darısı bize inşallahAllaha cok şükür ya
Insallah ya hepinize cok dua edicem arkadaslarTebrik edrrimm gozun aydin darısı bize inşallah
Ins. Ya aslinda benim sorun tam olarak icime alamiyorum tıkanıp kalıyorum girişte siz nasil yaptiniz acaba deneyiminiz nasuldiInsallah ya hepinize cok dua edicem arkadaslar
Iste bnde ayni ustte oluuom ama içine alinca biraz ilerletince orda bisey tikanip kaliuo devaminda itteremiyom bisey patlicak gibi oliyo sonrasinda da esim cekiliuo zaten oyuzden bi halldemedim yaBenim dun biraz kremsiz denedim ama yarisi girdi.bugun sabah kalktim kremleri surdum spreyi siktip bolca biraz bekledim uyusmasi icin ben esimin ustune ciktim yavas yavas aldim ama hemen girmedi bekledim azcik daha derken baktim hepsi girdi esim gir cik yapti cikardik tekrar sokmaya calisti zaten acilmis hemencik girdi.sonra esim ustume cikti hemen oldu ama oyle daha rahattim sonra esim bosaldi ama cok farkli bi duyguymus sebincyen agladim
Sadece bebeyagi suruyom da iste o aşamayı gecemiyom bitürlü orda bisey kitliyo beniKrem kullaniyormusun.esin icinde yavas yavas gidip gelsin
sen kasinca ondan oluyor rahat ol canim emin ol ben nasildim ya olmaz diyordum yapcam dedimSadece bebeyagi suruyom da iste o aşamayı gecemiyom bitürlü orda bisey kitliyo beni
Denicem yine cnm olur ins. Onceden hic olmiyodu girmiyodu derken simdi giriyo insan daha fazlasi olsun istiyo hepsen kasinca ondan oluyor rahat ol canim emin ol ben nasildim ya olmaz diyordum yapcam dedim
Benim dun biraz kremsiz denedim ama yarisi girdi.bugun sabah kalktim kremleri surdum spreyi siktip bolca biraz bekledim uyusmasi icin ben esimin ustune ciktim yavas yavas aldim ama hemen girmedi bekledim azcik daha derken baktim hepsi girdi esim gir cik yapti cikardik tekrar sokmaya calisti zaten acilmis hemencik girdi.sonra esim ustume cikti hemen oldu ama oyle daha rahattim sonra esim bosaldi ama cok farkli bi duyguymus sebincyen agladim
bende onu merak ettim. ben popo deligin üzerindeki delik le calisiyorum ve deligin ilerisinde diye düsünüodum. Simdi de dudakalarin arasi da mi o giris delige bagli ve yukariya kadar uzuyor? ne tuaf . bugün ilk denememi yapcam insallah olurYani baya yukari kadar aciliyor orasi degil mi ?
merhaba, hangi pozisyonda denediniz bilmiyorum ama, yatak kenarını tavsiye edebilirim. mutlaka kayganlaştırıcı kullanın. du.ex play masaj jeli ve kayganlaşıtırıcı 2si birarada jel var, marketlerde bile bulabilirsiniz. o çok rahatlatır. bir de sanırım burda okumustum, yastığı yorganı vs sıkın, kendinizi sıkmaktan iyidir :) dua edin, Allahım işimizi kolaylaştır deyin. ben yendiğim ilk tecrübemde ağlamıştım sevinçten. çok şükür 2 ay oldu yeneli. darısı sizin başınıza..Bende bu aksam ilk denememi yapicam. Cok korkmaya basladim. Bazilarinin yorumunu okuyunca,yok aparatla oluyor esimle olmadi,parmak egsersizi gectim esimle olmadi diyince,neden olmuyor diye kafamda bin soru. Bana önerebilcegin bisey varmk bugün icin? istekli olmuyor demi insan? ödev gibi bisey diyedüsünüyorum ben. normalmi bu duygu? istek yok heycan yok sadec bir an önce atlatiyim duygusu var.
Surekli yeni evli tanidiklarimin hamile kaldigini ogreniyorum ve psikolojim o kadar bozuldu ki. Yenmek istiyorum artik
Canim benim hic bi pozisyon denemedik. ben parmak egsersizini sorunsuz git gel yapabiliyorum. iliskiye girmeyi ilk kez denicem ama burda okuduklarimdan dolayi korktum. aparatla basarili olanlar iliskide basarisizmis,yada kasiliyorlarmis hala. bu da beni korkuttu acikcasi. hani parmak egsersizden sonra bile iliskiye girmeyi deniyenler kasilma oluyormus. bende bundan korktum. hala neden kasilma olsun ki?! durex in jelini zaten kullaniyorum egsersizimde. Evet o pozisyonu bende denicem. ilk deneyisinde ödev olarami yapiosun yoksa istek,arzu heycan oldumu sende? cünkü ben o konuya gelince ne istek nede arzu var halbuki esimi cok cok seviyorummerhaba, hangi pozisyonda denediniz bilmiyorum ama, yatak kenarını tavsiye edebilirim. mutlaka kayganlaştırıcı kullanın. du.ex play masaj jeli ve kayganlaşıtırıcı 2si birarada jel var, marketlerde bile bulabilirsiniz. o çok rahatlatır. bir de sanırım burda okumustum, yastığı yorganı vs sıkın, kendinizi sıkmaktan iyidir :) dua edin, Allahım işimizi kolaylaştır deyin. ben yendiğim ilk tecrübemde ağlamıştım sevinçten. çok şükür 2 ay oldu yeneli. darısı sizin başınıza..
Ben 3 yıllık evliyim canım. Benim uzun sürdü ama biz artık bırakmıstık, çok erteledik. Aparatla eşinle de çalış. Bende en etkili şey o oldu diyebilrim. Hiç eşimin parmak vs calısmamıstık. Ama en son iki egzersimde en büyük aparatı eşim yerleştirdi, çıkardı. O da yönle ilgili öğrenmiş oldu, ben de kendimi ona bırakmıs oldum. En son denemeye gecince öncesinde yine aparatla egzersiz yaptık eşimle. O an tabii insan keyfi çok düşünemiyor. Ama ona takılma.ilk girişi sağla sonra kendini bırak. Biz ilkinde tam 3 kere giriş çıkış yaptık. Hatta içerde git gel yapınca keyif almaya başladım. Girişten sonrası kolay.Canim benim hic bi pozisyon denemedik. ben parmak egsersizini sorunsuz git gel yapabiliyorum. iliskiye girmeyi ilk kez denicem ama burda okuduklarimdan dolayi korktum. aparatla basarili olanlar iliskide basarisizmis,yada kasiliyorlarmis hala. bu da beni korkuttu acikcasi. hani parmak egsersizden sonra bile iliskiye girmeyi deniyenler kasilma oluyormus. bende bundan korktum. hala neden kasilma olsun ki?! durex in jelini zaten kullaniyorum egsersizimde. Evet o pozisyonu bende denicem. ilk deneyisinde ödev olarami yapiosun yoksa istek,arzu heycan oldumu sende? cünkü ben o konuya gelince ne istek nede arzu var halbuki esimi cok cok seviyorumsizi de kutluyorum bu arada cok sevindim adiniza. kac sene evlisiniz? ve hangi dönem sonra iliski esnasina gectiniz? siz de mi sadece benim gibi parmak la denediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?