- 14 Ağustos 2017
- 135
- 35
- 18
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #227.521
Olur devam etBen parmak egzersizini geçtim aparatı da iş ilişkiye gelince olmuyor
Bende yaşadım anılarını son zamanlarda makyaj yapmak kaş aldırmak bile bana lüks geliyordu bunu basaramıyorum makyaj yapsam ne yazar dıyodumKızlar nasıl bişeymiş bu insanın hem omzunda hem beyninde hem vücudunda koca bir yük isyan etmıyorum ama etrafımda benden sonra evlenenleri gördüğümde bile psikolojim bozuluyor kendi evimde kendimi sanki bu evin hizmetcısı aşçısı gibi hissediyorum bir yapabılsem bir aşsam dünyalar benım olacak ama olmuyor korkuyorum parmak denıyorum oluyor iş penisin girmesine gelince elimle kapatıyorum bacaklarım kasılıyor çok zor cok
Aynen bende kendimi öyle bi birakdim ki,kendine gel dedim. ben makyasiz evden cikab biri degildim. yedigime ictigime cok dikkat ederdim. dip boyam 1 cm ciksa kuaföre kosardim. senin gibi düsündüm bi ara. sonra dedimki ne olursa olsun kendini birakmaman gerekiyorBende yaşadım anılarını son zamanlarda makyaj yapmak kaş aldırmak bile bana lüks geliyordu bunu basaramıyorum makyaj yapsam ne yazar dıyodum
Bu rahatsızlık karanlık bi kuyu gibi dustunmü tırmandıkca batıyosun o yüzden çıkmak çok kolay değil erteleyen arkadaşlar varsa bu hatalara düşmesinler üstüne gitsinler .inanın beklemek daha beter .hani tamam ben bakayım kendime sacımı yapayım .ama her an bunu düşümüdüğünüzden tat alamıyoruz hiç bişeuden .bugün kendime gömlek aldım çok ama çok farklı hissettim kendimi çünkü kuyudan kurtuldum .Aynen bende kendimi öyle bi birakdim ki,kendine gel dedim. ben makyasiz evden cikab biri degildim. yedigime ictigime cok dikkat ederdim. dip boyam 1 cm ciksa kuaföre kosardim. senin gibi düsündüm bi ara. sonra dedimki ne olursa olsun kendini birakmaman gerekiyor
Benim esim icime bosaldi kremleri kullandim bisey olurmu adetim de yeni bitti ondan korkuyom
Darısı bize diyelim o zamanArkadaşlaarr ben bir kaç gün önce burda mesajları takip edip insanların olacak egzersiz yapın dediği yazılara inanmayarakta olsa umut etmeye çalışan biriydim hatırlarsınız :) bu gece eşimle beraber oldummm ve dayanamayıp yazmak istedim. Burda yıllar önce bi bayanın yazdıgı yazıyı okudum. Eşime dün dilatör alırmısın dedim ama ben annemlerdeydim. Eşim aradı aldıgını söyledi eve geldim yarın baslarım dedim. Sonra gece 12 de neyse bir deneyeyim dedim umutsuzca. Ben zaten orta parmagımı güç bela alabiliyordum.. kutuda 4 dilatör vardı. En incesi zaten benim orta parmagımdan inceydi. Yazısını okudugum bayan sunları demişti özet geceyim. Kaç dilatör varsa tanesini bi gün yapcaz yani 4 dilatör 4 gün.. ilk dilatörü denedim kayganlastırıcı sürdüm
Ucunada anestol pomad. Bayan farklı ve çok etkili bir uyusturucu krem yazmıstı
Ama benim evde anestol vardı daha önce vajinama bulamıştım ama yine başaramamıstım sonrada uyusturduguna inanmamıstım. Daha sonra vajinama dilatörü taktım. Tek yapmamız gereken şey derin nefes alırken dilatörü aşağı doğru itmekmiş. Dilatörü soktum bir iki dakika bekledim ve daha sonra içimde git gel yaptım 5 kez. 5 kez sık bırak yaptım. 5 kez daire şeklinde dilatörü içimde çevirdim. Ve 5 kezde tamamen çıkarıp tekrar soktum her sokusumdada derin nefes aldım 20 dakika böyle oyalandım. Yarını beklemek istemedim çünkü ilk dilatör bana göre çok inceydi. İkinciyi denedim oda girdi ve bütün işlemleri tekrarladım. Ve bıraktım
Eşim ısrarla 3. Yüde yap dedi 3.yüde yaptımmm sonra kontrol
Bende oldugu içinmi zorlanmadım diye
Eşime yaptırdım. Sonra 4. Dilatöre bile geçmeden eşime penis deneyelimmi dedim tamam dedi ve penisi
Alabildim hissettiğim tek şey hafifçe bir baskıydı. Ama anestolün uyusturucu etkisinden bişey hissetmedim. Yani arkadaslar bizim olayımız piskolojik bu yüzden ben uyusturucu da sürsek birşey farketmez eve anestezici getirip bayıltanlar yazdılar biliyorsunuz ve ben daha öncede anestol sürdüm
Belki o zamanda uyusmustu ama ben deli gibi değdiği an eşim çığlık
Atıp ağlamıştım. Yarında deniycem nasıl olur bilmiyorumm ama suan
Hiç birşey hissedemiyorum
Korkularım
Var yine acaba yarın yapabilirmiyim diye ama ben tekniğini çözdüğümü ve kafamda kabul ettiğimi düşünüyorummmm ve hiç bir damla bile kanamam olmadıı. Canlarımmm yarın ne yasarım alısırmyım
Bilmiyorum ama kendinme güveniyorum ne olur sizde inanın bunu ne kardeşine ne annene ne en yakınına anlatabilirsin. Anlatsakta fayda etmiyorki bizi anlayamazlar bunu yaşayan bilir sadece Allahım bu kabusu kimseye yaşatmasın. Bu arada burda dilatör parmaktan daha kolay diyenler olmuştu cidden öyleymişş :) litfen ertelemeyinnn. Öpüyorum
Hepinizi ve burdaki
Yardımlarınızdan ötürü herkese mesaj yazan herkese minnettarım :)
Amiiinn inşallahh bunu tüm kalbimle diliyorum AllahtannDarısı bize diyelim o zaman
Çokkk teşekkür ederim canımmm Allah kimseye yaşatmasın yaşamayan cidden anlayamazÇok güzel tebrikler canım. Z Zorlusurec
canım benim ben eldivenle de yaptım cıplk elle de yaptım ve senin yendiğin süre kadar da yendim zatemn kendi parmagını kulla nmanın amacı orayı tanımak ilk baş ve keşfetmek sonra da eş parmagıyla olay bitiyor zaten ve iticiliği kişiden kişiye de değişir ilk yapmadan kime itici gelmiyor ki zaten hepimizde aynı şey olmustur ştici gelmiştir olay başladıktan sonra i,ticiliğinin gitmesi zaten :) yaptıkca basardıkça hiçbir sorun olmuyor herkes ister aparat ister parmak yapsın herkes neyde rahatsa onu yapmalı zaten önemli olan burada tedavi olmaları ve sonuçlandırmaları öyle değil mi :) kişi sadece kendi parmagıyla yapıpta zaten ilerleyemez evet o konuda katılıyorum ben zaten tek kendi parmagınız diye önermiyor eş muhakkak olmalı zaten ama bu tedavide nereye sorursan sor tüm doktorlar çıplak parmak önerecektir eldivenle değil canım :) bu arada sen ne zaman yendin ? :)Tabiki eldivenle daha rahat hissediliyor, Doktor eldivenleri çıplak elle hissedilenden kat ve kat his sağlıyor denemeni öneririm.Çıplak parmakla tırnağı ne kadar kesersen kes itici ve rahatsız edici.Siz konuyu hatalı okumuşsunuz.Biz konumuzda eş parmağını konuşmadık, söylediklerim kişinin kendi parmağıyla yapılan işlerde geçerli.Eş parmağı zaten başlı başına bir aparat çünkü yabancı nesne.Kişinin sadece kendi parmaklarıyla yaptığı egzersiz ilerlemeyi yavaşlatır bu net.Bakın vajinismusu yenemez demiyorum, sadece daha hızlı yenmek varken biraz daha uzatabilir diyorum.Enfeksiyon olayına girmiyorum enfeksiyon için zaten aparatla çalışırken doktor travazol merhem veriyor ve tam bir mikrop savar.Aparat veya eş parmağından daha hızlı ilerleme kaydedilcek bir yol yok... Evde aparat yapılır hemde çok çok güzel yapılır, dış yüzeyini her defasında temiz streçle sarmak ve ek olarak gerekli merhemleri kullanmak bu işi bitirir. Zaten çalışmaya başlayan bir insan en geç 1 ay içinde bu egzersizi bitiriyor ve hal böyle olunca vajina her adet zamanı kendini yenilediği için olası mikroplardanda kurtuluyor. Hiç evde aparat yapmadım, özel dilatörlerden aldım.Ancak güzel hazırlanmış hejyenik bir ev aparatıda bu işi çözer.Aylarca aparatı sokup çıkarmanın alemi yok 24 günde salana sallana yendim, eminimki burdaki bir çok arkadaş benden kat kat daha başarılı.
Çokkk teşekkür ederim canımmm Allah kimseye yaşatmasın yaşamayan cidden anlayamaz
canım sadece kendi parmagını mı yaptın ? ve yeterince yapmadan ilişki,ye girmişsin ondan basarılı olamamn normal canım sakın moralini düşürme ve tekrar basla gezersizlere pes etme dakın olacak :)Kızlar bende 2 aylık evliyim ve bu dertle uğraşıyorum günlerim haram oluyor insanların söylemleri Yok yapamazsan boşanırsın gibi söylemler artık psikolojimi bozdu ben burda yazılanları okuyarak parmak egzersizine başladım parmak egzersizinde gayet başarılıyım ama eşimle ilişkıye girme konusuna gelince tam ilişkşye girecekken elimle kapatıyorum falan yani korkuyorum bende artık yenmek istiyorum ama umudum kalmadı gibi
4 dilatör vardı 4 gin yapıcaktımGeçti gitti canım.Dilatör seninde dediğin gibi parmaktan daha hızlı ilerletiyor.Bende senin gibi dilatörün hızlı ilerlemeyi sağladığını anladığım gün hız verdim ve bir kaç güne bitti.Hadi bakiim gelsin bebişin
canım benim ben eldivenle de yaptım cıplk elle de yaptım ve senin yendiğin süre kadar da yendim zatemn kendi parmagını kulla nmanın amacı orayı tanımak ilk baş ve keşfetmek sonra da eş parmagıyla olay bitiyor zaten ve iticiliği kişiden kişiye de değişir ilk yapmadan kime itici gelmiyor ki zaten hepimizde aynı şey olmustur ştici gelmiştir olay başladıktan sonra i,ticiliğinin gitmesi zaten :) yaptıkca basardıkça hiçbir sorun olmuyor herkes ister aparat ister parmak yapsın herkes neyde rahatsa onu yapmalı zaten önemli olan burada tedavi olmaları ve sonuçlandırmaları öyle değil mi :) kişi sadece kendi parmagıyla yapıpta zaten ilerleyemez evet o konuda katılıyorum ben zaten tek kendi parmagınız diye önermiyor eş muhakkak olmalı zaten ama bu tedavide nereye sorursan sor tüm doktorlar çıplak parmak önerecektir eldivenle değil canım :) bu arada sen ne zaman yendin ? :)
4 dilatör vardı 4 gin yapıcaktım
Ama bi saatte üçüyle egzersiz yaptım sonra penise geçtim uyustrdu krem birazda galiba acaba yarın ne hissedicem
Nasıl olcak
Benim olayım egzersiz değildi o bi kaç gün burada okudugum motive dolu mesajlardı beynime yapabileceğimi kodladım ve 7 aydıe çektipim bu illet beni ağlatan kadın gibi hissettirmeyen seyi bir saatte yendim. Yarın tekrar uyusturucu krem süreyimmi nasıl yapayımOlcak tabi ohooo sen artık yendin, bundan sonra alışma evresine geçtin.Bu iş bu kadar korkma sen çok güzel bir iş başardın
Benim olayım egzersiz değildi o bi kaç gün burada okudugum motive dolu mesajlardı beynime yapabileceğimi kodladım ve 7 aydıe çektipim bu illet beni ağlatan kadın gibi hissettirmeyen seyi bir saatte yendim. Yarın tekrar uyusturucu krem süreyimmi nasıl yapayım
Tamam canım hatta ilk dilatör deneyip sonra penise geçeyim be kadar basitmiş oysakiSür canım bugün neler kullandıysan aynı şekilde kullan.Birazcık alış sonra bırakırsın hepsini yavaş yavaş.Çokta fazla sürmene gerek yok aslında hafif şöyle bir hissislik versin kafi.Çok sürünce yanma başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?